HOVA TŰNT A RANGLISTA ???
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
végén mindenkirű kiderül hogy nem ö csinálta a logóját(kivéve rolam) és 1etlen versenyzőként én nyerek

:-)))
bizony: a top10-es logóversenyen csak egyéni logókkal lehetne indulni. úgyhogy alapból ki vagy zárva. de megengedjük, hogy princ(ess) még lehess!
rincewind: mért, ki csinálta neki?
amúgy lehet, hogy az enyém nem a legjobb (dehogynem), de én csináltam, s büszke vagyok rá!
rincewind: mért, ki csinálta neki?
amúgy lehet, hogy az enyém nem a legjobb (dehogynem), de én csináltam, s büszke vagyok rá!

Két ötlet :
logo top 10 lehet, de az első hely máris az enyém szóval hamar beleunnánk.
De ugye két ablak tűnt el, az örökranglista, meg az elmúlt nap top10-e. A mási ablak a kedvenc topicom szavazása lehetne.
Vagy minden topicot lehetne értékelni 1-5ös skálán, és akkor így alakulna ki egy állandóan változó, az új topicoknak is lehetőséget adó toplista (egy logo-szavazáson ha mindenki csak egyszer szavazhat, egy régi logo nagyobb eséllyel indul, és egy új ember soha nem fog Dikkma-i magasságokba emelkedni.. 😄).
Ez az egyik ötlet, a másik.. őőő
Pillanat.
Ja igen, a top 10 tagjai kapjanak egy kis koronát. Vagy valahogy jelenjen meg, hogy Lteebee, Lalee, Efreet, meg én kingek vagyunk, na meg még a többi 6 ember is prince.
Mondjátok hogy izom jó vagyok!
logo top 10 lehet, de az első hely máris az enyém szóval hamar beleunnánk.
De ugye két ablak tűnt el, az örökranglista, meg az elmúlt nap top10-e. A mási ablak a kedvenc topicom szavazása lehetne.
Vagy minden topicot lehetne értékelni 1-5ös skálán, és akkor így alakulna ki egy állandóan változó, az új topicoknak is lehetőséget adó toplista (egy logo-szavazáson ha mindenki csak egyszer szavazhat, egy régi logo nagyobb eséllyel indul, és egy új ember soha nem fog Dikkma-i magasságokba emelkedni.. 😄).
Ez az egyik ötlet, a másik.. őőő
Pillanat.
Ja igen, a top 10 tagjai kapjanak egy kis koronát. Vagy valahogy jelenjen meg, hogy Lteebee, Lalee, Efreet, meg én kingek vagyunk, na meg még a többi 6 ember is prince.
Mondjátok hogy izom jó vagyok!
például én!
Nem soroltam fel az összes királyt, csak a legelejét a történelemnek.
Hiszen ott vagy te is, meg speed is és még néhányan.
Hiszen ott vagy te is, meg speed is és még néhányan.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
A lényeg, hogy nektek én adtam a királyi címet, innentől hárman döntünk.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Galahad, Lancelot és én kirontunk a nyúlból...
Sir Robin észak felé vágtatott - át a sötét ewingi erdön - legkedvesebb kobzosa kíséretében.
Sir Robin észak felé vágtatott - át a sötét ewingi erdön - legkedvesebb kobzosa kíséretében.
és akkor az éj leple alatt sir brian lancelot és én kimaszunk a nyulbol...
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
de csak miután elárultad, hogy lehet birkavesével földrengést megelözni.
na pont ere gondoltam 😊 csak nemtom fejbol viszont elmondanad megegyszer hogy miert bananalaku a fold?
Ha elkezdeném mondogatni, hogy én vagyok a császár, mert egy elázott tyúk fejbevert egy buzogánnyal, hát rögtön kinyírnának, nem igaz?
Ja.
Királyi címet meg elég kevesen ítélhetnek oda és elég nehéz kiérdemelni is.
Királyi címet meg elég kevesen ítélhetnek oda és elég nehéz kiérdemelni is.
hat akkor en mit mondjak, 😊 de a tudat hogy a csucson hagytam abba 😊
Bizony bozony! Így én is elvesztettem a 7. helyemet, de legalább nem lesznek fent olyan emberek, akik 2 hét alatt hoznak össze 1k hozzászólást :/
hát szerintem legtöbben nem azé halytottak annyira hogy aznap fennlegyenek a toplistán hanem hogy az örökranglistán legyenek fent
Okés, Lacc-ot mindenki szavazza meg PLZ !! :-DD
Aztán meg sztem is helyes volt, hogy levették a ranglistát, de NEM is a ranglistával volt a gond, HANEM a "Top 10 Fórumozó menüponttal", sztem "csak" azt kellett volna levenni, de nekem így is jó, bár nem díszeleg ott a nevem az Örökranglista 4. helyén, hüpp-hüpp :-))
Aztán meg sztem is helyes volt, hogy levették a ranglistát, de NEM is a ranglistával volt a gond, HANEM a "Top 10 Fórumozó menüponttal", sztem "csak" azt kellett volna levenni, de nekem így is jó, bár nem díszeleg ott a nevem az Örökranglista 4. helyén, hüpp-hüpp :-))

legyünk szemetek, mi?? (legyünk!!)

Az első szavazáson szavazzuk meg Lacc-ot! Had lássa a világ mekkora tehetség is ő logókészítésben 

manualtoplista hehe 😊
ez nem rossz ötlet! megcsináljuk??
kéne cinálni egy topicot ahova mindenki beírná hogy mennyi hozzászólásnál tart és hét végén összegeznénk 😊
ST ma 12:25 | Válasz erre | #20
hát igen.
Szerintem is jó lenne ez amire gondolsz...
De mondjuk a türelmesebb emberek várnak két hetet és kész... Talán valamit az IP címmel kéne babrálni (de a felhasználót is bele lehetne keverni , és ez a két hét sem árt..) Magyarul:MINDEN 😊
hát igen.
Szerintem is jó lenne ez amire gondolsz...
De mondjuk a türelmesebb emberek várnak két hetet és kész... Talán valamit az IP címmel kéne babrálni (de a felhasználót is bele lehetne keverni , és ez a két hét sem árt..) Magyarul:MINDEN 😊
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Bazz pedig mán majdnem visszajutottam top10 be 😊
logo top10 szvsz nem rossz ötlet
animált és álló= 2 kategória is jó ötlet
mozgó logók miatt lehetnek 6k a limit. Azt még a modemesek is kibírják valahogy...
logo top10 szvsz nem rossz ötlet
animált és álló= 2 kategória is jó ötlet
mozgó logók miatt lehetnek 6k a limit. Azt még a modemesek is kibírják valahogy...
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Szerintem be kéne fagyasztani a top10et, és az új emberek már nem kerülhetnek be. 😊
Vagy valami titkos helyen, a felhasználói infókban legyen egy top10. na!
Szerintem be kéne fagyasztani a top10et, és az új emberek már nem kerülhetnek be. 😊
Vagy valami titkos helyen, a felhasználói infókban legyen egy top10. na!
jajjjjj, levették. én csak 6 után tudok lenni, most döbbentem meg. jajjjjj. pedig már csak 1000 hiányzott. 😊)) peh. és mi lesz helyette??? visszakerül, vagy nem? így üresen elég kopár! a logó méretét télleg jó lenne felvinni 8k-ra, vagy még többre 😊))!!!
Jó és ha közben megváltoztatja a logóját???? Vagy hetente lehet váltani logót és hetente vége a szavazásnak? Najó döncsétek el ti.. 😊
... a "G@bor logók" katekoriában 😊