129
Na végre ... nem lesz több flood beszólás
-
#87 jojo de van akit koran megvalasztanak kiralynak... -
#86 jaigen.. a történelemre visszatérve. én azért késöbb jöttem, mint akár speed, akár Assassin... -
#85 Bocs, te új vagy. -
#84 Logo-verseny jó ötlet :) -
#83 Na St inkább benyomott egy kis direkt marketinget a versenynek ''fenntartott'' területre:) -
Tomcat #82 Kezdtél megijedni, hogy nem indúlhatsz, mi? :) -
#81 Na. Várjunk. Logó-készítői verseny, vagy logó-verseny lesz? Logó-verseny, igaz? Akkor jó, nem leszek kizárva -
#80 Akkor csinálok majd egy másikat. Ja de nem. Nem tudok, meg megsértődne a készítő. IGAZ?
Szerencsére alig néhányan tudják, hogy nem az enyém a logó, akik tudják azok meg ki lesznek zárva a szavazásból -
tomcs #79 az enyem meg sajat keszulesu.. -
#78 nembaj neked nincs esélyed ellenem... -
#77 Az enyémek közül eddig mind saját készítésű :) -
#76 végén mindenkirű kiderül hogy nem ö csinálta a logóját(kivéve rolam) és 1etlen versenyzőként én nyerek -
Break #75 :-))) -
#74 én fogok nyerni ... a "G@bor logók" katekoriában :) -
Break #73 bizony: a top10-es logóversenyen csak egyéni logókkal lehetne indulni. úgyhogy alapból ki vagy zárva. de megengedjük, hogy princ(ess) még lehess!
rincewind: mért, ki csinálta neki?
amúgy lehet, hogy az enyém nem a legjobb (dehogynem), de én csináltam, s büszke vagyok rá! -
#72 Kár, hogy a logódat nem te csináltad... :) -
#71 Két ötlet :
logo top 10 lehet, de az első hely máris az enyém szóval hamar beleunnánk.
De ugye két ablak tűnt el, az örökranglista, meg az elmúlt nap top10-e. A mási ablak a kedvenc topicom szavazása lehetne.
Vagy minden topicot lehetne értékelni 1-5ös skálán, és akkor így alakulna ki egy állandóan változó, az új topicoknak is lehetőséget adó toplista (egy logo-szavazáson ha mindenki csak egyszer szavazhat, egy régi logo nagyobb eséllyel indul, és egy új ember soha nem fog Dikkma-i magasságokba emelkedni.. :D).
Ez az egyik ötlet, a másik.. őőő
Pillanat.
Ja igen, a top 10 tagjai kapjanak egy kis koronát. Vagy valahogy jelenjen meg, hogy Lteebee, Lalee, Efreet, meg én kingek vagyunk, na meg még a többi 6 ember is prince.
Mondjátok hogy izom jó vagyok! -
Break #70 például én! -
#69 Nem soroltam fel az összes királyt, csak a legelejét a történelemnek.
Hiszen ott vagy te is, meg speed is és még néhányan. -
#68 dehogyis, te vagy az elfeledett kiralysag ura -
#67 Na mi van én már ki is estem a kiváltságos királyi körből:) -
#66 ... a vész láttán ahogy tudott farkát behúzva elfutott ... -
#65 és batran futott -
#64 láttad te is... Sir Robin (a bátor) találkozott vele... -
#63 Nemtom, itt egy százas. -
#62 mint a háromfejü lovag a fent említett alulírottban? -
#61 A lényeg, hogy nektek én adtam a királyi címet, innentől hárman döntünk. -
#60 hozzatok nekünk... egy REKETTYÉST!
és hozzá egy rekettyés webcam -
#59 NI NI NI -
#58 na egesz jol emlexek ra :) -
#57 Galahad, Lancelot és én kirontunk a nyúlból...
Sir Robin észak felé vágtatott - át a sötét ewingi erdön - legkedvesebb kobzosa kíséretében. -
#56 és akkor az éj leple alatt sir brian lancelot és én kimaszunk a nyulbol... -
#55 de csak miután elárultad, hogy lehet birkavesével földrengést megelözni. -
#54 na pont ere gondoltam :) csak nemtom fejbol viszont elmondanad megegyszer hogy miert bananalaku a fold? -
#53 Ha elkezdeném mondogatni, hogy én vagyok a császár, mert egy elázott tyúk fejbevert egy buzogánnyal, hát rögtön kinyírnának, nem igaz? -
#52 egy tavitunder hozzamvagta a rozasdaskardot -
#51 "és hogyan lettél te király? én ugyan nem szavaztam rád..." -
#50 meg jo hogy mi azok vagyunk! -
#49 Ja.
Királyi címet meg elég kevesen ítélhetnek oda és elég nehéz kiérdemelni is. -
#48 meg a királyok :)