DVD írás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZaJanga
Valakinek van már 3500-as írója?
Találtam hozzá egy módosított firmware-t ! Valaki próbálta már?

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Mhosah Myth
Bármit leszedek a dvd-rõl mindennek van hangja csak annak az egynek nincs ami kéne 😞 De ha dvd-rõl indítom akkor meg van... Miért lehet ez?

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

[Jakuza]
?????
Mivel szedted le egyaltalan ? Ajanlom a DVDDecrypter nevu programot a rippeleshez.
Amugy az IFO a DVD informacios fajlja.
A vobok tartalmazzak a hangot is ha nem AUDIO DVD.
Akkor a Audio_TS tartalmazza a DVD audio fajlokat.
Ha nem Audio DVD akkor minden bent van a Video_TS konyvtarban.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
AZ kell neked.
Ha be van allitva akkor nincs gond.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Mhosah Myth
A kérdésem az lenne hogy leszedtem a .VOB fájlt egy dvd-rõl... Hozzá hogyan szedjem le a hangot és hogy rakjam össze? Az IFO a hang vagy melyik?

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

ZaJanga
Írás kezdetekor kiírja hogy automatikusan book type😄VD-ROM nak van beállítva.

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

ZaJanga
Ahha!THX!!!

És ezt hol-hogy kell beállítani?

[Jakuza]
Ja es ez miert fontos ?
Azert mert a regi lejatszok nem igazan tamogattak a DVD+R es DVD+RW szabvanyt.
Tehat ha ilyen nyersanyagra irsz akkor azt nem olvastak be, viszont ha a bitsettingen beallitottad, hogy a nyersanyagot, mint DVD-ROM-nak ismerje fel minden tovabbi nelkul elolvassa az ilyen lejatszo is az ily modon DVD+R -es lemezt is.

[Jakuza]
A a single layer bitsetting annyit tesz, hogy ha filmet irsz egy 4,7es (Single Layeres) DVD-re, akkor az iro a DVD nyersanyagra egy ugynevezett egy media-azonosito jelet ir, ami alapjan az DVD-ROM olvaso vagy lejátszo eldonti, hogy milyen beallitassal kell olvasnia a behelyezett lemezt.
Gyakorlatilag "compatibility bitsetting" beallitasanak koszonhetoen gyari DVD lemeznek tunnek majd a lemezek es igy az olvasok es a lejatszok minden további nelkül le fogjak jatszani.

© Morgaga 2004. szept. 18. 17:04 | Privát | Válasz | #85

Üdw!

Kölcsönkaptam egy kicsit karcos dvd.t amit nagy nehezen sikerült felnyomni gépre(15 perc helyett 2 óra volt), de az egyik vob vége teljesen galyra ment. A winyón fent van de hibás a vége, azaz ha a lejátszó oda ér leáll, az újrakódolók hibát jeleznek. Az a kérdés, hogy tudtok-e valami olyan programot ami megkeresi és kivágja (átugorja) a hibást részt? Elõre is thx!
ZaJanga
Mit jelent az egyszeres layer bitbeállítás?
Tudnátok közelebbit mondani?

Laalee
verbatim az verbatim. nem más néven eladott verbatim. ugyan még nem láttam ezeket de nem hinném hogy bármi gond lenne velük.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

grebber
De akkor ez nem szarminõségû mert ilyen olcsó??

Next PC upgrade: 2022

Laalee
mert mé ne. hozzák külföldröl nagytételben. ilyen lemezeket kapsz nonameban 100ft ért. ez ennyivel márkásabb 😄

multhéten volt akciosan 1800 ért 10db os verbatim a dvdrohlingen

grebber
Én ugy tudtam hogy a Verbatim aránylag jó márkának számít,sõt az is.
Akkor ez a VERBATIM 4x DVD mért kerül csak 200FT-ba??

fifi
Adna nekem valaki jó linket a Doom9-en és a Macsman-on kívül, arról, hogy feliratos/szinkronos avi-t miként lehet DVD-re kinyomni úgy; hogy asztali lejátszó is megegye? Semmi választható felirat/hang...Csak Avi+felirat.
Nincs idõm 2000 postot átrágni bocs. Ha a kérés gáz, törölje a modi 😊

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Ja.

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

grebber

Azok a szarabb fajta ritekek. A ridata a jo.

RelakSfromhome
Miért, az milyen?

A princo-t mindenesetre kerülni kell 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Ridisc és Arita-nál jött elõ a hiba.

Nem primko'ra kell irni...

Néha írás közben elöjön egy hiba, i/o error.
Ez mitõl van?

grebber
Valaki adna linket ahhoz a progihoz ami kiirja hogy taiwani e vagy más gyártmányú a dvd lemez??
Ja és mikor jó ha taiwani vagy ha más gyártmány?

grebber
Mert a Pioneer a kedvencem.Meg sokan mondanak róla sok jót.
23490 de a lóvé nem édrekel.

fifi
Köszi!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

kisgabo
mé nem 3500-as nec??? mennyé vetted?

grebber
EH végre!!Most indulok PÖSTRE az én kis drágaszágomért 😊 .
Már csak jó lemezek kellenek azt pápá helytelenség.

ALCATELGOD
Ha sok idõd van akkor CCE
Ha kevés akkor DVD Shirnkkel le az egészet, TitleSetBlanker_v095 extrákat ki, majd vissza a DVD Shrinkbe onnan válogatni (melyik hangsáv kell, milyen tömörítést raksz a filmnek stb...), Majd Bacup! és már írhatod is kifele
De ha minden kell a lemezrõl akkor 2 DVD-re rakd! Ezt a DVDFab progival teheted meg

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

yo

grebber
Egy uccsó kérdés azt már többet nem kérdezek?
Ez a dvd jóminõségû?Érdemes ilyet venni?

fifi
Hi!
holnap jön az írom...4082B
Csak egy listát kérnék itt valamelyik gurutól, hogy mihez milyen progit használjak...írás, menük/nyelvek kiherélés, vinyóra képkészítéshez ilyesmi...

precision
Thx!

Bazinga!

perempe
http://pioneerdvd.rpc1.org/

Nekem Pioneer DVR-105 íróm van, gyorsabban másolja HDD-re a lemezt, több kompatibilitási problémát is megoldódott a firmware frissítésével. 107-rõl nem tudok nyilatkozni.

* George Benson : White Rabbit *

perempe

* George Benson : White Rabbit *

grebber
Valaki nem tudna adni olyan linket ahol leirják hogy melyik DVD-k a jók???

Memorex és a IMATION Spin-X dvd-k jók?

precision
Sziasztok!

Pioneer d107esem van. Azt szeretném megkérdezni h érdemes e firmwaret frissiteni, ha igen akkor vki irja le hogy hogyan kell v. esetleg egy link ahol leírják részletesen. Meg egy oldalt is ahonnan a firmwaret leszedhetném. Gondolom volt már errõl szó, de nem találtam, pedig sokat visszaolvastam. Thx a válaszokat elõre is!

Bazinga!

ZaJanga
Tapasztalat alatt azt értem,h 1300-asom volt és tutira megvoltam vele elégedve és azt,h már nem az elsõ +DL-es írója az NEC-nek...
A firmware támogatottsága is nagyon jóó

Laalee
ez nem 74 ember tapasztalata hanem véleménye... nagy különbség

kisgabo
74 ember tapasztalata is valami, inkább az idõ elteltével változhat ugye, hogy a huzamosabb használat után ki hogy vélekedik...

Laalee
74 szavazat 😄 majd ugy 7400 után mutat is valamit

kisgabo
hogy érted hogy a tapasztalatok miatt?? bevált a nec 3500-as?

külföldi fórumon a nec kapott több szavazatot...

nec firmware fórum

a dvd írómat már frissítettem a korábban itt megjelent linkkel, de szeretném updatelni az lg cd írómat és lg dvd olvasómat is. hol találok hozzájuk frissítést? és egy új vindózzal is már a frissített verziójú lesz? az eszközben ír vmit felül a peccs?

ZaJanga
Csak ne feledd el ,h ppeter elfogult a pioneer-okkal!
Viszont a pio elõször hozott ki +DL es írót az nec pedig nem.
Szerintem mindkettõ jó de a tapasztalatok miatt én Nec3500-ast vettem.

Simán 4x-esen is lehet írni 2.0 USB RAck-ról.

Nekem van ilyen és arról írom ki a filmeket.Sõt 6x-an is írtam és nem ingadozott a buffer
Örm!

Igen ki lehet szedni az extrákat a Shrink-el is.
De arra is a Remake-t ajánlom. de te tudod...
próbáld ki melyiket tudod jobban használni.
Met
lehet
persze 2x-esen

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

raziel.
Hi.

az mitõl van hogy legujabb néróval irom a dvd-ket, de az mind1 és kiirja hogy irásnál most pl 96%nál hogy scsi hiba meg nemtom és megáll és elcseszi a dvd-t...

amugy usbs küldõ irom van...mi lehet a baj?

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

hansolo54
Udv! Lehet-e arrol a vinyorol dvd-t irni, ami kulso rack-ben, usb2.0 -n keresztul van a gepre kapcsolva? sztem eleg sebesseget nyujt, de valaki probalta mar igy? Kosz

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

kisgabo
2 ropi akker... 😊 hadd nyavajogjak.