7788
Ide jöhetnek az írással kapcsolatos sirámok /Borg
-
izb #3344 Mostanában feltünt majdnem minden számtech boltban egy fekete szinü "pioneer 108" model!
Na most ez nem az,aminek hirdetik,hanem a medion számára gyártott felturbózott pio 107!Inkább ehez van közelebb,mint a 108 hoz,ugyanis csak 10x lehet vele írni cd lemezt,és a dvd lemez is csak max 8x irható!
Megtévesztő politikát alkalmaz mindenki aki vételre kinálja,mert közel sem hozza azt a szintet,mint egy 108 model,és még drágább is sok helyen! -
Köszi!
-
A Pioneer honlapjáról leszeded a megfelelő firmwaret, kitömöríted, majd az exe filet futtatod.
A jelenlegi firmware verzió számát pl a Neroban az író kiválasztásánál is megnézheted. -
#3329-es hozzászólás!!!
Ott van minden!
-
Since #3340 Esetleg van dvd cover program valahol? Az is jó lenne :) -
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: /túlokosok kíméljenek:),legalábbis ne naon baxxanak le:)/....Pio108as fekete íróm van, hol tudom megnézni milyen
verzió a firmware és ha régebbi, hogyan frissítsem?
Az utóbbit plz kissé részletesen mert nem szeretném kukába vágni.
Ja, és egyáltalán kell e frissítenem?
előre is thx. -
Since #3338 Rendőrakadémiához tud valaki dvd borítót? Köszi -
Nemtudom, LG írom sosem volt. Csak utánnanéztem a googléban, mindenhol 8X-os írást írtak erre az íróra. -
Szerintem a Verbatim sem sok 160ft-ért, én ezt használok. -
Since #3335 Maxellhez mit szólsz? -
steweee #3334 rózsaszín arita 8x ajánlott fogy ára 105ft/100db, vagy ezüst ridata 120ft/100db vagy fekete trax ha még van vagy pio íróhoz wzüst traxdata 130ft/100db -
Since #3333 Milyen DvD lemezt ajánlotok, melyik a legjobb és nem is olyan drága, illetve tapasztalatok, melyik dvd-t olvassa be a dvd lejátszó 90%ig? -
Since #3332 erlkezdtem irni két filmecskét, az a baj hogy tintasugaras nyomtatóm van szerintem hamar kifog fogyni a patron belőle ha boritokat csonálok :-) De meglehetesen szép a borító :-) -
steweee #3331 Spec Data:
Internal; 8X DVD-R speed, 4X DVD-RW speed, 8X DVD+R speed, 4X DVD+RW speed, 3X DVD-RAM speed, 32X CD read speed, 24X CD-R speed, 16X CD-RW speed; ATAPI
nos igen, valóban a leírással nem is tudok vitatkozni. viszont én (és mindenki más rajtam kívül aki írással foglalkozik és ilyen írója van) úgy tudta hogy ez egy 4x-es író. és a mínuszos lemezekre vonatkozik az ilyen általános meghatározás, mert úgyis azt veszi szinte mindenki és az a leggyorsabban írható -
Köszi - neki is látok ! -
http://borito.zsaminet.hu/temak/szinkron.html
Jó szórakozás hozzá :D -
Egy programmal átkonvertálod (pl SubtitleStudio) DvdMaestro formátumba, majd a DvdMaestroval összerakod az m2v-t, az ac3-at vagy mp2-t, attól függően, hogy milyen formátumba konvertáltad a hangot, és hozzárakod az átkonvertált feliratot.
Elsőre komplikált lesz, de ha 1X-2X megcsinálod, akkor már nemis olyan vészes. -
Avi-t átkonvertáltam DVD-be ( WinAvi )a film megy szépen, de hozzá kellene adni valahogy az avi-s feliratot. Ezt hogyan lehet megcsinálni? Milyen progi kell hozzá ? Nagyon bonyolult ?
Van megoldás ?
Elöre is KÖSZI !
-
Szerintem meg 8X íród van :)
http://www.pcmag.com/article2/0,1759,1633610,00.asp
Lehet, hogy gyengébb alapanyagokat nem hajlandó 8X-an megírni, ezért írja meg 4X-en, hiába állítod 8X-ra. Más tippem nincs. -
Miért baj ha lassabban olvas? A rosszabb/karcos lemezeket nagyobb valoszinűséggel tudja elolvasni. -
Nézd meg a Nero Drivespeedben, hátha leszabályozza valami, van amikor nálam is önkényessen leszabályozta a sebességet (a Windows, vagy az olvasó sajátmaga, rejtély számomra), holott én nemis állítottam be és fogalmam sincs miért csinálta. Legalábbis csak a Toshiba olvasómmal történt ilyen ilyet. -
Attól még van firmware az íródban, max régebbi. -
Hát én nem tettem fel újjat. -
neonx #3321 Srácok ezt nem értem 1 hónapja vettem egy NEC3500 dvd írót beolvastam vele kb 60 lemezt 10000-17000 KB/s sebességgel.És most valahogy az egyik lemezt se akarja 4000 KB/s sebességnél gyorsabban olvasni. Kiprobáltan jobb és rosszabb lemezzel is de ugyanúgy olvassa a roszat mint a jot mi a picsa lelte az irot.
Segítsen valaki
-
steweee #3320 igazából csak az a furcsa, hogy az egy 4X író, bár gondolom a firmware frissítés miatt tud 8x alapanyagra gyorsabban dolgozni. viszont csak a néróval, mással még nem sikerült feljebb állítani.sztem jó kis iró ez -
Nem 8X-an ír végig, asszem 6X-an kezdi. -
steweee #3318 akartam képet beszúrni róla de nem megy az iaro, tárhelyem meg nincs -
steweee #3317 lg 4082b íróm van , és tudok vele (néha) 8x-an írni. de nem értem az okát hogy miért nem enged mindent ilyen sebességgel írni(alapanyag ua minden esetben)most egy filmet 11:43-alatt írt meg, de nem azért mert rövid és emiatt kicsi az adatmennyiség, viszont az is érthetetlen, hogy ha 4x írási sebességnél az átlagos írási idő 13-15 perc, akkor 8x-nál miért 10? -
Firmware nélkül nemigazán működne az íród :D -
:) nekem ugyanaz az iró firmware nélkül is megirja. -
Gondolom kellene hozzá valami flashelő program. Nézz utánna az NEC honlapján szerintem. -
Mit minek? -
Na látod, az a baj. -
izb #3311 Szerinted minek??na minek??
-
trabant #3310 De minek... -
trabant #3309 A művészeket nem károsítja, azok már rég megkapták a fizetésüket, a smucig kiadók meg... tolvajtól lopni ugyebár nem bűn. -
Valami olcsó szar. -
# 3051 nem válaszoltatok!!! PLEASE VALAKI!!! -
Tudom, azért hangsúlyoztam, hogy 4X-es +-ost is meglehet. -
izb #3305 ja de ez minuszos:)