DVD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Találtam hozzá egy módosított firmware-t ! Valaki próbálta már?
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Mivel szedted le egyaltalan ? Ajanlom a DVDDecrypter nevu programot a rippeleshez.
Amugy az IFO a DVD informacios fajlja.
A vobok tartalmazzak a hangot is ha nem AUDIO DVD.
Akkor a Audio_TS tartalmazza a DVD audio fajlokat.
Ha nem Audio DVD akkor minden bent van a Video_TS konyvtarban.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ha be van allitva akkor nincs gond.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
És ezt hol-hogy kell beállítani?
Azert mert a regi lejatszok nem igazan tamogattak a DVD+R es DVD+RW szabvanyt.
Tehat ha ilyen nyersanyagra irsz akkor azt nem olvastak be, viszont ha a bitsettingen beallitottad, hogy a nyersanyagot, mint DVD-ROM-nak ismerje fel minden tovabbi nelkul elolvassa az ilyen lejatszo is az ily modon DVD+R -es lemezt is.
Gyakorlatilag "compatibility bitsetting" beallitasanak koszonhetoen gyari DVD lemeznek tunnek majd a lemezek es igy az olvasok es a lejatszok minden további nelkül le fogjak jatszani.
Üdw!
Kölcsönkaptam egy kicsit karcos dvd.t amit nagy nehezen sikerült felnyomni gépre(15 perc helyett 2 óra volt), de az egyik vob vége teljesen galyra ment. A winyón fent van de hibás a vége, azaz ha a lejátszó oda ér leáll, az újrakódolók hibát jeleznek. Az a kérdés, hogy tudtok-e valami olyan programot ami megkeresi és kivágja (átugorja) a hibást részt? Elõre is thx!
Tudnátok közelebbit mondani?
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
multhéten volt akciosan 1800 ért 10db os verbatim a dvdrohlingen
Akkor ez a VERBATIM 4x DVD mért kerül csak 200FT-ba??
Next PC upgrade: 2022
Nincs idõm 2000 postot átrágni bocs. Ha a kérés gáz, törölje a modi 😊
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
A princo-t mindenesetre kerülni kell 😊
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Ez mitõl van?
Ja és mikor jó ha taiwani vagy ha más gyártmány?
23490 de a lóvé nem édrekel.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Már csak jó lemezek kellenek azt pápá helytelenség.
Ha kevés akkor DVD Shirnkkel le az egészet, TitleSetBlanker_v095 extrákat ki, majd vissza a DVD Shrinkbe onnan válogatni (melyik hangsáv kell, milyen tömörítést raksz a filmnek stb...), Majd Bacup! és már írhatod is kifele
De ha minden kell a lemezrõl akkor 2 DVD-re rakd! Ezt a DVDFab progival teheted meg
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
Ez a dvd jóminõségû?Érdemes ilyet venni?

holnap jön az írom...4082B
Csak egy listát kérnék itt valamelyik gurutól, hogy mihez milyen progit használjak...írás, menük/nyelvek kiherélés, vinyóra képkészítéshez ilyesmi...
Nekem Pioneer DVR-105 íróm van, gyorsabban másolja HDD-re a lemezt, több kompatibilitási problémát is megoldódott a firmware frissítésével. 107-rõl nem tudok nyilatkozni.
* George Benson : White Rabbit *
* George Benson : White Rabbit *
Memorex és a IMATION Spin-X dvd-k jók?
Pioneer d107esem van. Azt szeretném megkérdezni h érdemes e firmwaret frissiteni, ha igen akkor vki irja le hogy hogyan kell v. esetleg egy link ahol leírják részletesen. Meg egy oldalt is ahonnan a firmwaret leszedhetném. Gondolom volt már errõl szó, de nem találtam, pedig sokat visszaolvastam. Thx a válaszokat elõre is!
Bazinga!
A firmware támogatottsága is nagyon jóó
külföldi fórumon a nec kapott több szavazatot...
nec firmware fórum
Viszont a pio elõször hozott ki +DL es írót az nec pedig nem.
Szerintem mindkettõ jó de a tapasztalatok miatt én Nec3500-ast vettem.
Nekem van ilyen és arról írom ki a filmeket.Sõt 6x-an is írtam és nem ingadozott a buffer
Igen ki lehet szedni az extrákat a Shrink-el is.
De arra is a Remake-t ajánlom. de te tudod...
próbáld ki melyiket tudod jobban használni.
az mitõl van hogy legujabb néróval irom a dvd-ket, de az mind1 és kiirja hogy irásnál most pl 96%nál hogy scsi hiba meg nemtom és megáll és elcseszi a dvd-t...
amugy usbs küldõ irom van...mi lehet a baj?
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!