39
Diskmagek, avagy a régi idők nagy királyai!! Emlékezzünk rájuk!!
-
Nabateus #39 Hat, hosszas TN keresgles utan en meg most futottam ebbe a topicba.
Sajnos a ket megadott FTP cim jelszot is ker (vagy csak en nem tudok valamit)
Valakinek nincs meg valahol? Torrent oldalra fel lehetne tolteni esetleg oket, vagy valahol DC-n megosztani...
Fura, hogy ennyire nincsnek meg.
-
#38 Booster : http://www.cab.u-szeged.hu/local/vi/
Terror News : ftp://flerp.scene.hu/.2/Diskmag/TerrorNews.hun
KenderMag: ftp://flerp.scene.hu/.2/Diskmag/KenderMag.hun
Diskmagok rulez! Hjaj a regi szep idok! -
Phaemoor #37 tudom, hogy nagyon nagyon régi topic, de sokáig kerestem mindenfelé egyetemi szervereken meg google-on meg mindenhol, de sehol sem találtam:
valaki tud helyet, ahonnan lehet régi diskmageket lelölteni? főleg tn meg kendermag. én hülye úgy formáztam le a vinyómat, hogy azokat elfelejtettem lementeni -
tomcs #36 jaja, tn sokkal sokkal regebbi
akkoriban meg volt olyan hogy csapatmunka, nem az volt mint most hogy 5 ember inkbb 5 kulonbozo oldalt csinal amit senki se olvas
-
#35 terrornews.demoscene.hu
Es a TN a rulz! A KM se rossz de az mar egy kicsit 'utanzat'. -
#34 hajahh turbo xt 4,77 mhz -
#33 És utána már süvített, mint a szél.
Jól mondom? -
#32 neeem az xt t a koprocit csak 8 ev utan tettuk bele ingye :) hogy jobban mutasson :) -
#31 A koprocit? -
#30 vanbenne 8087 es koproci is :) anno 8x ben meg 60K ert vettuk :) -
#29 elég érdekes csajozós duma lenne ebböl.. "gyere fel, megmutatom az xt-met... "
amúgy az mfmes vinyóhoz hozok gimiböl egy vezérlöt, és beizziccsuk -
#28 megmutassam az xt met?:) ha hozol xt s vinyovezerlot meg hasznalni is lehetne :) -
#27 Terror News volta a tutti.
Persze bbs-ről. -
#26 neeeem :) ezek kincsek. mint az mfm-es vinyó a kitöltött badsector táblázattal, a NAGYfloppi, a p1-60 (585,999547842 :)), meg a többi csoda :) -
#25 szoval nincs :)
telleg nyithatnal pc bontot -
#24 van scannerem... csak kicsit nemtudom használni. (isa driverkártyás meg ilyenek... és a driver csak win31 alatt müködik hozzá... ahoz meg dos6 kell, ahoz meg fat16, ahoz meg... eeeeh... :)) -
#23 mondjuk scanner nelkul telleg hasznalhatatlan :) -
#22 hmmm... izéééé :) ááá nemkell. -
#21 aa borito nem kell maris -4 oldal a recognita jo 5let keresztapam a föprogramozoja, kuldjem a legfrissebbet?:) -
#20 150 oldalt? scanneld te... (föleg scanner nélkül...) jóhogy nem recognitázzam és pdf-esítsem... feleségül ne vegyelek??? miii??? -
#19 ikabb scanneld be :) -
#18 és aljas módon felmászik rá a patch, és amikor cd-t kér, elfogadja a korongot... döbbenetes :)
(meg a 150 oldalas ungarische kézikönyv is :)) majd idézgetek belöle, tanulságos ) -
#17 szemetek! meg ezt is lesporoljak... -
#16 799... ami az átlag amigás játékár volt anno :)
amúgy tennap vettem civ3-at, és nem találtam a cd-n crack könyvtárat... -
#15 de legalabb nem 12000 ft volt :) -
#14 én öthetvenhatban vettem "eredeti" amigas gamet, dobozzal, doksival, szépfloppival, minmdennel... indításkor meg jött a crackintro... kicsit nem értettem :))) -
#13 dehogyis a kendermag volt a zsir :) -
tomcs #12 terror newst te meg lattal? -
#11 na elmondom ha már így belekezdtem
szóval bill géc a terminátor visszament az időbe, hogy minden gépre wint tudjon rakni
bemegy a kocsmába:
"szükségem van a ruhádra, a puskádra és a számítógépedre"
következő kép:
nagy ablak kívülről
majd berepül egy szemüvees kis pali a kamerába...
meg (se)x-files paródia is volt az is ütős
-
#10 jah
a kendermag az poénos volt
az egyikben volt terminátor paródia az keráj volt
asszem valamelyik CD Ultrán (tiszta mosóporos lett a CoV) volt rajt
-
#9 Mondom hogy VOXEL az volt a cool! -
#8 :) a regi szep idok :) amikor meg az 576 bol rendeltek az emberek a masolt amiga jatekokat :) -
#7 az Amigás Guru fizetös volt? hihi :))) izéééé... akkor nekem nincs egy se :)) -
#6 A Guru (ami mára Pc-Guru lett) is diskmagként indult, természetesen amigán. A neve is ezért guru ugye ;).
Amúgy azóta sem hallottam másik lemezújságról, ami nem ingyenes volt. Gondolom emiatt is élt csak 5-6 számot meg. Aztán átment papírlapba, mivel azt nem másolta mindenki ugyebár orrba-szájba :). -
tomcs #5 aha, a pc-x nem volt rossz, meg az elsok meg cd-x neven futottak. emlexel a pc-x regi logojara? meg anno volt cd guru amihez gagyi 3lapos ujsagot adtak meg 1 db cdt es mindezt 1000ftert :) -
Dante #4 Emléxem, hogy anno a PCX-es(talán régebben?) időkben sok diskmag volt a cd-ken! -
tomcs #3 en annak idejen bbs-en szereztem csomo terror news-t meg a vege fele kendermagokat is, meg volt sok mas is de azok kozul nem sokbol volt tobb 1-2 szamnal nekem, de szerintem osszesen se -
#2 Régebben mindig ftp-ről szedtem le ( grafikus felületű unixos OS, 286-os gépek, az egész suli akkor kapott egy 64 k vonalat.. :) a VOXEL-t. Bár ez nem is olyan régi volt, 4 éve? 5 inkább. Na az cool volt. -
Break #1 Hát volt sok: pl: Terror News, KenderMag, CLi, Wrecked, Salak, meg még egy raklappal. Tud valaki olyant, amelyik még ma is létezik, és scenevonala ;))) is van??