77
Harry Potter magyarosítás
-
#28 Az mi? -
#27 Megeri megszerezni a jugat emberek? van erteleme?
-
#25 Igen, az az utolsó pálya. Tényleg rá kell borogatni az oszlopokat, de az csak a fél életéhez lesz elég. A másik felét úgy kell lehúznod, hogy amikor lő rád, el kell forgatnod a tükröt, hogy őrá pattanjon. (a flipendo spell-lel kell...) -
#24 Egyszerű:
mindig oszlopról, oszlopra kell járni. Megvárod, míg kinyirja a kis oszlopokat, majd mész a következőhöz. Viszont 2 oszloppal a vége előtt az összes leomlik. Ilyenkor Voldemortnak mindig a tükör takarásában kell lennie, és avval a spirálos varázslattal mindig felé kell fordítani. Mikor elnyomja a varázslatát, vissza kellene csapódnia rá. Sok szerencsét. -
#22 Tuti örülni fog ... szerintem a CS topic nyitó képének nagyon is beillene ez a #12-es beli kép . -
Viking #21 Egyébként szerintetek Dikkma mit fog szólni, ha meglátja eme nagy alkotást, amit mi fórumnak nevezünk? -
Viking #20 Nepek, nem Fazekas Henrik, hanem Köcsögös Henrik, megjegyezni am! -
#19 Tévedsz ... ez ugye egy amerikai eladási lista .Szóval nincs min csodálkozni .Nekik egy a lényeg ... legyen olcsó a játék és ne kelljen sokat gondolkozni rajta , de ezt már sok helyen leírták .Ők ilyenek , főleg , hogy külön a részükre nem egyszer kihoznak egy az európai verziónál könnyítettebb játékmenetű game-t , ugyanazon játékból .Egy kicsit butuskák szegények , így a H.P. az ő játékuk ... megérdemlik . -
#18 Én letöltöttem. Hát, én olvastam a könyvet, de ez nagyon szar. Konzolos vacak. Grafika nulla. Túl rövid. Nem is platform játék. Kaland meg nem lehet mert tök lineáris...
Jut eszembe, látta vki a Mónikát?:)))))))Asszittem beszarok -
#17 persze mer azok veszik akik nem tudják mi az a warez
<14 :) -
#16 Ennek ellenére második az eladási listákon...
Gagyi játék, joo névvel, ezt veszi manapság a nép..sajnos. -
Nuki #14 HAAA,Haa,haa :( Nem viicces! Ne sértsd más ízlését....Amúgy a kép jó.... -
#13 Herri SUX! -
#12 Fazekas Henrik! LOL!!!!!!! :DDDDDDD
-
#11 :)) De mi Harrynek a magyar megfeleloje? -
#10 Ha azt a Fazekast kicsit bedurvitjuk, akkor lehet akár Köcsög János is... :-) -
#9 en mondom neketek Harry Potter magyar valtozata Fazekas Harry :)) harrynek nem tudom mi a megfelelje :)) -
#8 Harricsenko Potrovics
Egyébbként én hányok ettől a felhajtástól! Nevetséges kis faszság! Az álomgyár újabb szemete, a végfelhasználóknak! De legjobban a neve idegesít. Herri Potttterr! Boáááá -
#7 Henerich Potterolovich ? -
#6 Hairy POTter ... :)) -
#5 Harry Pokemon... :-) (ez a jelenségröl szoolt.. :-)) -
#4 Harry :)) -
#3 Passz, vagy Harry-ről és a jelenségről mondtál véleményt? -
#2 no comment -
#1 Halihó skacok! Segítsetek a Harry Potter gaméhoz szeretnék magyarítást. Az angol szöveget megtaláltam a programban, a menüket sikerült is átírnom, de mivel az angol tudásom sajnos hagy némi kívánni valot maga után, így elakadtam. Segítség !!