77
Harry Potter magyarosítás
  • CaviaR
    Az mi?
  • Sephi
    Megeri megszerezni a jugat emberek? van erteleme?
  • CaviaR
    Igen, az az utolsó pálya. Tényleg rá kell borogatni az oszlopokat, de az csak a fél életéhez lesz elég. A másik felét úgy kell lehúznod, hogy amikor lő rád, el kell forgatnod a tükröt, hogy őrá pattanjon. (a flipendo spell-lel kell...)
  • Hmuda
    Egyszerű:

mindig oszlopról, oszlopra kell járni. Megvárod, míg kinyirja a kis oszlopokat, majd mész a következőhöz. Viszont 2 oszloppal a vége előtt az összes leomlik. Ilyenkor Voldemortnak mindig a tükör takarásában kell lennie, és avval a spirálos varázslattal mindig felé kell fordítani. Mikor elnyomja a varázslatát, vissza kellene csapódnia rá. Sok szerencsét.
  • skorpio7
    Tuti örülni fog ... szerintem a CS topic nyitó képének nagyon is beillene ez a #12-es beli kép .
  • Viking
    Egyébként szerintetek Dikkma mit fog szólni, ha meglátja eme nagy alkotást, amit mi fórumnak nevezünk?
  • Viking
    Nepek, nem Fazekas Henrik, hanem Köcsögös Henrik, megjegyezni am!
  • skorpio7
    Tévedsz ... ez ugye egy amerikai eladási lista .Szóval nincs min csodálkozni .Nekik egy a lényeg ... legyen olcsó a játék és ne kelljen sokat gondolkozni rajta , de ezt már sok helyen leírták .Ők ilyenek , főleg , hogy külön a részükre nem egyszer kihoznak egy az európai verziónál könnyítettebb játékmenetű game-t , ugyanazon játékból .Egy kicsit butuskák szegények , így a H.P. az ő játékuk ... megérdemlik .
  • magus
    Én letöltöttem. Hát, én olvastam a könyvet, de ez nagyon szar. Konzolos vacak. Grafika nulla. Túl rövid. Nem is platform játék. Kaland meg nem lehet mert tök lineáris...
    Jut eszembe, látta vki a Mónikát?:)))))))Asszittem beszarok
  • versio
    persze mer azok veszik akik nem tudják mi az a warez
    <14 :)
  • liquid
    Ennek ellenére második az eladási listákon...
    Gagyi játék, joo névvel, ezt veszi manapság a nép..sajnos.
  • Nuki
    HAAA,Haa,haa :( Nem viicces! Ne sértsd más ízlését....Amúgy a kép jó....
  • Lazarus
    Herri SUX!
  • Lazarus
    Fazekas Henrik! LOL!!!!!!! :DDDDDDD

• I.C.ram
    :)) De mi Harrynek a magyar megfeleloje?
  • liquid
    Ha azt a Fazekast kicsit bedurvitjuk, akkor lehet akár Köcsög János is... :-)
  • I.C.ram
    en mondom neketek Harry Potter magyar valtozata Fazekas Harry :)) harrynek nem tudom mi a megfelelje :))
  • Blasta
    Harricsenko Potrovics

Egyébbként én hányok ettől a felhajtástól! Nevetséges kis faszság! Az álomgyár újabb szemete, a végfelhasználóknak! De legjobban a neve idegesít. Herri Potttterr! Boáááá
  • Sephi
    Henerich Potterolovich ?
  • Hustler_hu
    Hairy POTter ... :))
  • liquid
    Harry Pokemon... :-) (ez a jelenségröl szoolt.. :-))
  • I.C.ram
    Harry :))
  • Aschil
    Passz, vagy Harry-ről és a jelenségről mondtál véleményt?
  • Lacc
    no comment
  • Aschil
    Halihó skacok! Segítsetek a Harry Potter gaméhoz szeretnék magyarítást. Az angol szöveget megtaláltam a programban, a menüket sikerült is átírnom, de mivel az angol tudásom sajnos hagy némi kívánni valot maga után, így elakadtam. Segítség !!