Harry Potter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
felelős vagy azért, akit megszelidítettél
felelős vagy azért, akit megszelidítettél
Csak egy kérdésem lenne: elkezdtem újra játszani a HP 1-gyel, de elakadtam. Nem emlékszem, h hogy jutok tovább a 3 fejû kutyán <#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1> (kb akkor játszottam vele utoljára amikor megjelent).
Vki meg tudná mondani, h h kell?
Köszi!
serial:2H4U-4WBJ-9JBV-UAWL-2KR5
Gyertek a www.hunchat.net Fõnix Rendje szobába, és csatlakozatok a Fõnix Rendje HP Clubhoz!!!
Üdv: Nosferalto
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Egyébként egyik ini-ben láttam az UTs fegyverek prioritását,és közöttük meg egy olyat,hogy "wand",hát elég LOL

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Másnál ez nem volt?
SBlive! a kártya...

heelp!! pleaseeeeeeeeeeee nagyon sürgőssen kéne!!!
fontos lenne mert nélküée nem megy ez a xar!
Előre is köszi mindenkinek!!
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Ez a Harry Potter dolog arra megy ki, hogy a gyerekeket meghülyítik, aztán abból jó pénzt lehet csinálni... Könyv, Játék, Film, ezek mind jó bevételek! Arról meg nem is beszélve, hogy a Tesco tele volt karácsony elött minden féle Harry Potter-es biszbasszal! Amúgy a játék tényleg könnyű, nincs kihívás, amúgy nem rossz! A filmet láttam, mert a barátnőm hugát el kellett kisérnem, nekem nem tetszett, kb fél óra után elaludtam a moziban
A könyvről azt mondják nem rossz olvasnivaló, de azért én nem fogom elolvasni az tuti!
Na ennyit a Harry Potteröl!
Xanyi
A jakerol meg annnyit hogy sok a bug benne 😞 De egybeknet jo de nem jobb mint az Alice😊
NÚ PÁKÁGYÍ! 😉
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Amúgy a cseh mesefilmek tényleg qrvajók voltak, Rumcájsz rulez! :-)
Köszi a serialt. Jo volt. Amit nem mondhatok el a játékról, igaz szép meg minden, de nem nekem valo. 6 percet kapott a bizonyitásra a reggelim közben. A kávénál már ment az uninstall csik.. Megy unokaöcsémnek a fa alá, neki jau lesz :] thnx mégeccer

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
0901-7014788-4117807-0206
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Egy serial-t én is szivesen vennék. Letöltöttem kiváncsiságbol, erre valami francia/spanyol/portugal menu fogadott..na mondom nem semmi, valami szart hozott le a lavór, de erre még serialt is kér..A filmet nem akarom megnézni, a könyvet sem elolvasni, igy muszály ebből a sz×rból megtudnom, mi is ez a herrikokler..szoval egy serial-t pls

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
mindig oszlopról, oszlopra kell járni. Megvárod, míg kinyirja a kis oszlopokat, majd mész a következőhöz. Viszont 2 oszloppal a vége előtt az összes leomlik. Ilyenkor Voldemortnak mindig a tükör takarásában kell lennie, és avval a spirálos varázslattal mindig felé kell fordítani. Mikor elnyomja a varázslatát, vissza kellene csapódnia rá. Sok szerencsét.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

"A BC a jobbik csapat jutalma."

"A BC a jobbik csapat jutalma."
Jut eszembe, látta vki a Mónikát?😊))))))Asszittem beszarok