Harry Potter

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A háromfejû kutyánál az a taktika, hogy elõször a furulyával altasd el az összes fejet egyszer. Utána már gyorsabban elalszanak. Vigyázz azonban a harapásra, csúnyát tud sebezni. Ha látod, hogy harapni készül, gyorsan menj a másik fejhez.

felelős vagy azért, akit megszelidítettél

Sajna ez nem fog menni.A szinkronos már eleve magyarul indul el.

felelős vagy azért, akit megszelidítettél

vki segítsen a hp 5 megvan és elvileg magyar szinkronnal jelent meg de nekem angol nem találom hol kéne átállítani vagy lekéne tölteni vhonnan? de nem találom sehol:S
Sziasztok!

Csak egy kérdésem lenne: elkezdtem újra játszani a HP 1-gyel, de elakadtam. Nem emlékszem, h hogy jutok tovább a 3 fejû kutyán <#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1> (kb akkor játszottam vele utoljára amikor megjelent).
Vki meg tudná mondani, h h kell?

Köszi!
Sephi: kircsibb = királyabb, te idióta! 😊 Szóval ugyanazt mondtuk mindketten! De gondolom ez 7 év után már nem sokat számít.. 😊))
nem mert eredetileg magyar

serial:2H4U-4WBJ-9JBV-UAWL-2KR5
Valaki segítsen kérem! Ma lett meg a hp5 magyarul, de nincs hozzá serialom!! valaki tudna segíteni?? nagyon köszönöm!!
nekem megvan a harry potter 5 pc-n de angolul így nem boldogulok könnyen. nem lehetne valahonnan letölteni a magyarosítást?
hat nemtudom 1-2 nincs fent mar sehol szerintem de a kvidics vagy hogy irjak az meg fent van a warezcenteren

HI!
Gyertek a www.hunchat.net Fõnix Rendje szobába, és csatlakozatok a Fõnix Rendje HP Clubhoz!!!
Üdv: Nosferalto
Sephi
Igaz mert nem volt tul sok idejuk a fejlesztesre...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

DeXoSZ
Azzal,hogy összecsapták,azzal egyetértek, UT motorra ráírták gyorsan...
Egyébként egyik ini-ben láttam az UTs fegyverek prioritását,és közöttük meg egy olyat,hogy "wand",hát elég LOL
Sephi
Mivan?! Te el vagy tajolodva fijam! Az Alice 3 szor ilyen hoszu vot! Es jobb volt! Ha Alicba 35 palya volt mig ebbe 15 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Egy kérdés a file-at megkaptam de a hang igen xar meg a zene is recseg...
Másnál ez nem volt?
SBlive! a kártya...
légyszíííííííí valakíííí
Alldialog.spa_uax ez a pontos neve!!!
spa_uax file-t!!
heelp!! pleaseeeeeeeeeeee nagyon sürgőssen kéne!!!
HP_C.utx ezt a nevezetű file-t feltenné nekem valahova valaki????
fontos lenne mert nélküée nem megy ez a xar!
Előre is köszi mindenkinek!!
Sephi
Ha itt a tukor... nem tudom megolni 😞 hogy kell ?

magus
ja bocs

magus
😊

Sephi
Akkor sem job mint az Alice 😊)

Na örülök hogy néhany emberenk azért tetszett és be is meri vallani😊))

Hmuda
Nem ott van: csak vigyázni kell, hogy ne találjon el. Úgy kell tologatni a kockákat, hogy fel tudj ugorni Mógushoz. Ez még könnyebb dolog. Majd ezután jön a tükör. : )))

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

magus
Rá kell lökdősni, mikor meg már elfogyott akkor a tükröt kell ugy forgatni hogy magára essen a varázslat...

Sephi
Ize en most vagyok a vegenel es az a huje magus ott all fenn es lo ram mint allat en meg a huje koveket kell lokdosnom de mihest kozel erek hozza a masodik kovel mar egyfeszt lo ram es ha egyszer eltalal akkor a tobbi is eltala es meghalok... mi a teendo?

Sephi
Baratom minden ebbol indul ki! Nem igy kell felfogni a dolgot! Inkabb orujon a fejed hogy kezdik csinalni a jo kis fantazia filmeket! Meg senki nem kotelez hogy elolvasad! Attol meg hogyu neked nem teccik nem kell lehujezni aszt akinek teccik!

Hi!
Ez a Harry Potter dolog arra megy ki, hogy a gyerekeket meghülyítik, aztán abból jó pénzt lehet csinálni... Könyv, Játék, Film, ezek mind jó bevételek! Arról meg nem is beszélve, hogy a Tesco tele volt karácsony elött minden féle Harry Potter-es biszbasszal! Amúgy a játék tényleg könnyű, nincs kihívás, amúgy nem rossz! A filmet láttam, mert a barátnőm hugát el kellett kisérnem, nekem nem tetszett, kb fél óra után elaludtam a moziban A könyvről azt mondják nem rossz olvasnivaló, de azért én nem fogom elolvasni az tuti!
Na ennyit a Harry Potteröl!
Xanyi
Sephi
Vazz nem tudom minek vagytok igy felhabaorodva. Igenis jo a jatek es a film is az. Sot meg elolvastam az elso konyvet es az is tetszet! Aze nyomjak igy fel a filmet mert ott a Gyuruk Ura meg a DnD es a Star Wars ketto amik nem szokasos filmek voltak eddig! Most Versenyeznek hogy melyik lesz a legjobb mert eddig nem volt Fantazia film ami igy lett volna megcsinalva nemde? Hogy oszinte legyek a DnD volt a megnyito ebben a Fantazia temaban!

A jakerol meg annnyit hogy sok a bug benne 😞 De egybeknet jo de nem jobb mint az Alice😊

Abban igazatok van hogy a HP-nek nem kéne ekkora kertet csinálni...

NÚ PÁKÁGYÍ! 😉

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

FREAK
Harry Potter

Riszpekk

magus
Nekem is z a véleményem.

liquid
120 százalékig egyetértek. A HP egy aranyos, elég jól megírt mese, de rettenetesen felfújták. Az meg, hogy bizonyos újságok az ilyen-olyan cikkeikben Rowlingot zseninek, meg "korunk Shakespeare-jének" nevezik, egyenesen nevetséges.

Amúgy a cseh mesefilmek tényleg qrvajók voltak, Rumcájsz rulez! :-)
I.C.ram
kepzeljetek en is megneztem bar utalom az egesz fazekas fammiliat de a film nem volt rosszul megcsinalva!
Rincewind
Na megnéztem a filmet! az tetszett, szerintem jó, viszont a játék, egy értelmetlen nyomiság... 😞
Sephi
De mit kell benen cshinalni?

magus
jauvannamá😊)))(
Ennyire nmem tetszett vagy mi?

EqUiNoX
Aggyisten!

Köszi a serialt. Jo volt. Amit nem mondhatok el a játékról, igaz szép meg minden, de nem nekem valo. 6 percet kapott a bizonyitásra a reggelim közben. A kávénál már ment az uninstall csik.. Megy unokaöcsémnek a fa alá, neki jau lesz :] thnx mégeccer

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

You have big mák!
0901-7014788-4117807-0206

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

EqUiNoX
aggyisten!

Egy serial-t én is szivesen vennék. Letöltöttem kiváncsiságbol, erre valami francia/spanyol/portugal menu fogadott..na mondom nem semmi, valami szart hozott le a lavór, de erre még serialt is kér..A filmet nem akarom megnézni, a könyvet sem elolvasni, igy muszály ebből a sz×rból megtudnom, mi is ez a herrikokler..szoval egy serial-t pls

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

CaviaR
Az mi?

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Sephi
Megeri megszerezni a jugat emberek? van erteleme?

CaviaR
Igen, az az utolsó pálya. Tényleg rá kell borogatni az oszlopokat, de az csak a fél életéhez lesz elég. A másik felét úgy kell lehúznod, hogy amikor lő rád, el kell forgatnod a tükröt, hogy őrá pattanjon. (a flipendo spell-lel kell...)

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Hmuda
Egyszerű:

mindig oszlopról, oszlopra kell járni. Megvárod, míg kinyirja a kis oszlopokat, majd mész a következőhöz. Viszont 2 oszloppal a vége előtt az összes leomlik. Ilyenkor Voldemortnak mindig a tükör takarásában kell lennie, és avval a spirálos varázslattal mindig felé kell fordítani. Mikor elnyomja a varázslatát, vissza kellene csapódnia rá. Sok szerencsét.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

skorpio7
Tuti örülni fog ... szerintem a CS topic nyitó képének nagyon is beillene ez a #12-es beli kép .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Egyébként szerintetek Dikkma mit fog szólni, ha meglátja eme nagy alkotást, amit mi fórumnak nevezünk?

Nepek, nem Fazekas Henrik, hanem Köcsögös Henrik, megjegyezni am!

skorpio7
Tévedsz ... ez ugye egy amerikai eladási lista .Szóval nincs min csodálkozni .Nekik egy a lényeg ... legyen olcsó a játék és ne kelljen sokat gondolkozni rajta , de ezt már sok helyen leírták .Ők ilyenek , főleg , hogy külön a részükre nem egyszer kihoznak egy az európai verziónál könnyítettebb játékmenetű game-t , ugyanazon játékból .Egy kicsit butuskák szegények , így a H.P. az ő játékuk ... megérdemlik .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

magus
Én letöltöttem. Hát, én olvastam a könyvet, de ez nagyon szar. Konzolos vacak. Grafika nulla. Túl rövid. Nem is platform játék. Kaland meg nem lehet mert tök lineáris...
Jut eszembe, látta vki a Mónikát?😊))))))Asszittem beszarok

versio
persze mer azok veszik akik nem tudják mi az a warez
<14 😊

Oldal 1 / 2Következő →