485
Trainz
-
Anee #34 hűűű
ez rohadtul nem akar futni
kilép render3dxxx.dell hibával.. -
lengyela #33 Pár letöltehető pálya és vagon van a
http://www.auran.com/trainz/downloadst_f.php
címen!
-
lengyela #32 #5 - nézd meg! -
#31 Thanxa! Megnézem. A franc az ilyen nfo-t :)))) -
#30 Honnan lehet leszedni? -
lengyela #27 A ,. gombokkal (előre, hátra). -
Bilux #26 Hogy a fenébe kell elindulni vele??? -
#25 kisviku
Feltétlenül szerezd meg én is vasútmodelleztem fiatal koromban (TT-m volt,12mm)sajnos a panelba nem fér el a terepasztal,de még mindíg örzöm őket!!! -
lengyela #24 Mehet -
lengyela #23 Ha kicsit is érdekelnek a vonatok feltétlenül szerezd meg! Teljesen ugyanaz, mint egy óriási terepasztal. Még a vonatok ütközői, csatlakozói is olyanok mint a modellvasutaknak. (Régen volt két mozdonyom - milyen jó viszontlátni őket a képernyőn! Tisztára ugyanúgy néznek ki.) -
Guriga #19 Az auran-tól én már leszedtem egy terepasztalt, és egy tartálykocsit... Egyenlőre ennyi volt ott. Ja, és a rippel is műxenek. -
#18 Válasz mail ment . -
#17 Köszi!
Küldtem Neked egy emilt elolvasnád?
-
#16 Bob !
A #6-os hozzászólásban van a cím , de így is jó , ha érdekel a dolog .
http://www.auran.com/trainz/default.htm
Ha bemegyek a Download szekcióba , akkor a következő felirat fogad .:
"...Welcome to the Trainz Download Station where you will be able to download additional assets that can be used with Trainz when it is released in December..."
Szóval lehet , hogy bizony várni kell még egy kicsit azokra a kiegészítőkre .De Ity is ezt mondta ( ...le lehet hozzá töltögetni majd innen...) a hozzászólásában . -
#15 Köszi Skorpio7
Már begyüjtöttem az ISO-t
Én a www.virtualtrainz.com-ra gondoltam ami közben eltünt,innen,vagy lehet hogy máshol láttam ezt a címet? -
#14 Bob !
A "detori"-ra gondolsz ugye ? Ott van mellette a jelszó , meg a passz is - detori .
Amúgy már felkerült a a Trainz rip a WCftp-re is , ha csak az kell .A 25.-ei könyvtárban van benne ( szóltam Preacher-nek , hogy valami mintha elmaradt volna :)) . -
#12 Fiük
Ha valakinek sikerült már leszedni a lent említett oldalról valamit írja meg legyen szives
hogy hogyan,mert tőlem jelszót+usernevet kér? -
hackett1977 #10 "Kapásból jobban tetszik ez a progi mint az MS Train Sim."
A képeket nézve nekem is úgy tűnik. -
hackett1977 #9 Mikor jelent meg? -
lengyela #7 Megvan hogyan lehet váltót csinálni!
Ha kéri valaki leírom. -
ity #6 Pheel: ezt én is mexívtam, de aztán elolvastam mégegyszer FIGYLMESEBBEN az nfo file-t :)
... copy the TRAINZ.EXE over from the RAZOR1911
dir on the CD, into\BIN ...
Magyarul nem a game gyökérbe, hanem a bin-be kell bemásolni a krekkelt exe-t ;)
Amúgy meg mindenféle "vackot" le lehet hozzá töltögetni majd innen: www.virtualtrainz.com
Engem csak a gépigénye hökkentett meg picit, hogy full részletességet nem bírta egy 850-es cerkával gf2gts-el 256 ram mellett :(((
Amúgy az editor nagyon jó lett benne. Kapásból jobban tetszik ez a progi mint az MS Train Sim. -
lengyela #5 ftp://detori.zona.hu/-=Games=-/Trainz - Rip/ (user: detori pass: detori)én innen szedtem, de a rip-et és ez tökéletesen megy. -
#4 Nekem dll-eket hiányol az exe. Ezek ott vannak a ./bin könyvtárban, de nem látja őket. Kitettem őket az exe mellé, így illegal operationnel száll el. Szar az ISO-m? Jártatok már így? -
lengyela #3 Nálam nincsenek. -
lengyela #1 Nem tudja valaki, hogyan lehet a pályaszerkesztőben váltót csinálni?