485
Trainz
  • lengyela
    Nagyszerű!
    Már szedem
  • nortsen
    Leszedtem a trainzhez egy pár cuccot, köztük olyat is amit a trainz honlapon serialall kell leszedni.
    Vonat,járda,autoalagút,új híd,layout, stb...

ftp://195.111.75.162/pub/trainz

sok sikert
  • lengyela
    Kössz! Azért ez is több, mint a s e m m i !
  • nortsen
    Hali. BUEK.
    Most rakom fel azokat a cuccokat az SG ftpre,amiket meg le tudtam szedni serial nelkul. Nem olyan nagy cuccok mielott meg vmi kiraly dologra vartok. A layoutok bugosak mint allat
    ftp://ftp.supergamez.hu/upload/trainz_download/trainz_download.zip
    Ha ido elott letorlik, szoljatok felrakom megegyszer (56k modem)

Es megegyszer:
    Akit tud alternativ letoltest az auran cuccaibol, az plz irja ide a cimet, vagy akinek van gyari verzioja, es letoltotte a cuccokat az is ossza mar meg velunk:) thx
  • nortsen
    Bocs sracok de most nem vagyok gép közelben ,csak Vasárnaptól, akkor felrakom a SG ftp-re. Bocs addig is.

Viszont,ha vkinek megvan ,hogy hogyan tudunk a többi cucchoz hozzájutni, akkor plz írja már meg ,mert pl. a service pack 1 az k...vára:) kéne. Persze majd ha megjelenik.
  • bob
    norsten
    Ha erre jársz igazán feltehetnéd,engem is nagyon érdekelne!!!
  • lengyela
    Nem vettem észre, hogy lenne...
  • lengyela
    Szívesen venném a SG-n egy trainz könyvtárban. Köszi.
  • Hmuda
    Tényleg, hogyan lehet új layoutot hozzárakni egy régihez?
  • nortsen
    Az utolso mapon kívül meg van minden cucc ha kell odaadom...inkább a layoutok erdemesek kibrobálásra
  • nortsen
    Ez a szopacs...21.étől serial kell a letöltéshez

Kénytelenek leszünk megvenni a cuccost
  • lengyela
    Nem tudja valaki a SERIAL-t, ami a letöltéshez kell az auran.com -on?
  • nortsen
    Új dowload cuccok az auran oldalan!
    Mapok,teherszállító kocsik, államások...
    Service pack 1 meg nemsokára jön.
  • vaskalap
    Halihó! Csatlakozom az előbbi hozzászóláshoz.
    Köszi...
  • Otya
    Üdv!
    Szerettem volna én is letölteni, de a lejjebb írt linkek sajnos üres helyre mutatnak. Ha vkinek megvan ISO-ban és fel tudná tenni vhova, az nagyon jó lenne.
  • skorpio7
    Hivatalosan februárban jelenik meg .Örüljünk , hogy jó 2 hónappal előtte hozzájutottak a crack-elő csapatok és elérhetővéá tették a nagyközönség számára .Azon se lepődnék meg , ha 2 hónap múlva lenne egy "FINAL" verzió is fent a neten , mint oly sok játéknál előfordult ( pl. fargate , zootycoon , parkan iron strategy , stb ... ) .
  • nortsen
    Guriga...épp ezt néztem én is...ez még meg sem jelent?:)
    Vagy most ,hogy van ez?
    Van egy-két site ahol azt írjáj,hogy mivel még nincs kint a game, ezért nem lehet letölteni hozzá semmit:)
  • Guriga
    Ja, és ha azt vesszük, hogy csak 2002 februárban fog megjelenni, akkor ahhoz képest eléggé előrehaladott állapotban van...
  • nortsen
    Guriga osztom a véleményed, de annyit hozzáfűznek még pheelnek a véleményéhez, hogy ez még igen kezdetleges állapot (1.0)
    A Honlapjukon van még terv dögivel. Ez a verzió inkább a pályatervezésről szól.. De lesz még itt mindenféle...signal office:) network game, menetrend..stb
  • nortsen
    Már csak az a baj,hogy fingom sincs ,hogy kell használni
  • Guriga
    Ebben éppen ez a poén. Megcsinálod a pályát és nézheted, hogy mennek a vonatok. mint egy igazi terepasztalon...
  • Pheel
    Venned kellene egy 3D-s gyorsítókártyát. Szabadulj meg attól a roncstól, mihelyst tudsz!
  • FrezeR
    Savage 4-em van 32mb-os mindent kikapcsoltam levettem minimumra és mégis olyan vacak...
  • Pheel
    Én ezt a csodát megnéztem. Derekasan küzdöttem, meg minden, de van ennek vmi célja? Kihívás, ilyesmi. Biztos én vagyok a "!%, de nem találtam semmi értelmét. A pályaszerkesztés egy élet, utána meg jól be lehet járni 1 vonattal. Hűha! Ehhhh
  • Anee
    akkor a külső beállításokkal játsz
    kapcsold ki az árnyékokat sat-sat
  • FrezeR
    nekem nem megy..szanaszét csuszkálnap a pixelek mindenféle szinben és nem megy
  • nortsen
    nekem van:)
  • nortsen
    Az nem az alap szerkesztő?...az a ripesbe is van.

• Guriga
    A full cd-sen van valami szerkesztő, amivel épületeket vagy jelzőket, kocsikat stb lehet csinálni?
  • nortsen
    Riped van?
    Én is leszedtem a ripet és elöször befagyott, aztán vmért elindult és azóta megy(asus7700).
    De leszedtem az isot is...azt meg meg nem nézem.De gondolom az iso azé jobban mükxik
  • nortsen
    Meséljetek vmiröl. Pl a szemaforokat nem lehet manuálisan állítani? Nekem csak a váltok mahinálásával megy...az meg ugye nem mindig jó?

• FrezeR
    Letöltöttem és van egy oylan nagy gondom hogy elinditom és bejön a menü de semmit nem látok csak elmosódott pixeleket mindenféle szinben,egér mutatót se látni és semmi...nyomok egy esc-t és kilép...mi lehet a gond??
  • nortsen
    na én meg nem frissítettem
  • nortsen
    Van most is egy cím...nem sokaig...
    Ez rip
    ftp://bendek1:[email protected]/web/
  • Detori
    Próbáld meg itt:
    ftp: ftp.tar.hu
    login: bendek1
    pass: bendek
    könyvtár: web

Ide nemrég tette fel bendek a rip-et!

Ha esetleg nem lenne időd leszedni törlésig, akkor később felteszem máshova...

Bye,
    Detori
  • Detori
    Igen, mert törölték a zonas srácok...
    De hétvégére (vagy talán még ma) újra felmegy...
    ...nézz át a programok beszerzése >> 0-day ftp fórumba ott lesz az új cím!

Detori
  • lengyela
    A rip cím lent van (#5).
  • nortsen
    ill iso az jobb lenne
  • nortsen
    Csessze meg.....nem nézem a fórumotnaponta és tessék. Ti már arrol írtok milyen király a game,én meg még azt se tudtam,hogy megjelent...plz egy működő rip címet tudtok mondani?
    wcftp nek a címét?
    help
    thx
  • Anee
    valami 5let?