Trainz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ó utca--------vá
Örült u.
Gázláng u.
Bíbor u.
Bibó u.
Bobó u.
Gyerek u.
Néptársaság tere
Néptársaság útja
Lövõház tér
kiss u.
Mályva u.
Nagy Katalin u.
Mézeskalács u.
Mézeskalács tér
Közraktár tér
Nagy u.------------vá
OMSI FOREVER!!!
Letöltöttem a Trainz SImulator 2009-et, de sajna németül van meg. Tudtok segíteni ehhez magyarosításban? ..sajnos sehol sem találtam, pedig a google elsõ 15 oldalát végignyálaztam a találatok között.
Nem hiszem, hogy nincs fenn sehol sem magyarosítás hozzá.
Köszi a segítséget.
mail: [email protected]
Honnan lehet letölteni az mk45-ös mozdonyt?
hiába írom be az általatok megadott serialt akk se jó
csináltam új felhasználót
de a seriált akk sem fogadta el meg nem is találtam hozzá serialt a telepítõben
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
nekem valamit kiír amikor rámekk a játékra
a kódot beírtam de így is kiírja
segítsetek!
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
köszi
Nagyon jó ez a játék, én is játszottam vele régebben, most megint elõvettem. Én arra lennék kiváncsi, hogy milyen lehet, ha tudnánk hálóban is nyomni, szerintetek lehet ilyen vonatszimulátor ???
Valaki tudna segiteni hogy honnan szerezzem meg a full simulátorokat.Köszi
hogyan lehet a játékban megjeleníteni a letöltött jármûveket, stb..?
Köszi elõre is!
Ha valakinek van egy olyan DLS (planet Auran) profilja amit kölcsön tudna adni ill. amit nem használ és nekem adná vagy egy Olyan Serial Number ami már nem kell neki és nem is használta az küldjön légyszi egy privit.
trs2006 ban a palyaepitoben hogytok ujabb táblát, terepaljat, mittoménmit lerakni?
elore is koszi
Egyébként a www.sg.hu/aprohirtedes oldalt nézzétek meg.
az aprohírdetésnél a bal odlai menüsorban a JÁTÉKPROGRAMOKRA kattintva, és ott van
Csá!
Mivel ez egy egyetem, ezért ez elképzelhetõ
Miért nem mûxik a trainz.hu? Az is Telnet????
Guriga
Kérdésekre válasz a http://www.trainz.hu
Custom Dispatcher 2.0 a neve.
Itt vagyok, meg vagyok, csak itt dav vagyok 😊
Amúgy szoktam olvasni a fórumokat, csak sajna ritkán.
De jó hírem is van: épp most töltöttem le SP3-at, meg minden magyar mozdonyt a www.trainz.hu-ról, szóval hamarosan kipróbálom õket!
Üdv:
dav, daVe, ami tetszik...
Mindegy ha találkoztok vele valahol valamely fórumon akkor hívátok fel a figyelmét a www.trainz.hu-ra plz!
HO TTrainz Csapat
Email:[email protected]
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Figyu te nem az a felhasználó vagy aki az indexen daVe nickkel írkál a fórumba?
Ilyen jellegû porblémát😄 megbeszélhetjük a Trainz portálon is!
Én spec. utálok összevissza ugrálni a fórumok közt... gyertek be oda is! Fõleg ha a Magyar cuccokkal van bajotok!
Üdv!
kBagyula
Mármint az átjáróra ahol a sín megy, utat csinálni?
Sajna nem megy ma....de megoldjuk.
Bocsesz! 😊)))