Trainz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kBagyula
Maya!

Nálam akkor akad ki a szerencsétlen ha valami olyan content van telepítve ami nem okés! Akkor kiakad mint állat! Fõleg ha az M31-et tesztelem... 😊))

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

kBagyula
Helyesbítek: Traiz.hu fóruma!

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

kBagyula
Hello Magyar Trainz Fan!

A service pack 3 megjelent tegnap este... 286MB! Akit érdekel még letöltheti ingyen!
Infók róla a www.Trainz.hu -n 😊
Üdv!

HO TTrainz Csapat
Email:[email protected]

Elindult a Train és a Paint Shed is, de miután felraktam a Service Packet és a frissen letõltött Terepasztalt, Húúúúúú megadta magát.
"A program szabálytalan mûveletet hajtott végre, le fog állni"
Mikor végez ez szabályos mûveletet? Vagy éppen derivál?
Ááááá. Itt valami nem oké.
Hamarosan jelentkezem!
Üdv,
Maya
Maya: Sok gáz lehet egy szgépen, de a legutolsó legyen az újratelepítés, mert ha nem a Winfossal van baj, akkor igen nagy szarban vagy,ha utánna sem indul el ]
kBagyula
Üdv!
unimog!
Örülök, hogy sikerült! ;-)

Maya:
Tedd újra a Trainzt! Próba és ha nem megy akkor télleg van vmi gáz. Ha megy akkor SP-t dúrd még fel azt kész!

kBagyula - H0 TTrainz Team

Meg van a Trainz, letõltöttem az új nVidia drivert és egyszerûen nem hajlandó elindulni a program. Azt írja ki, hogy állítsam be a drivert, mert nem jó.
Ez hihetetlen.
Lehetséges, hogy újra kell telepítenem az XP-t?
Üdv,
Maya
Köszi Norsten!
Nagyon szép ez a fórum és weboldal is!
maya csak regisztrálni kell magad és ennyi!!
onnantól tudsz írni is, addig meg csak nézni.
De mondom semmi hókuszpók..
Nagyon jó ez a fórum, de még a honlapod is - norsten!
Gratulálok!
Szeretnék tagja lenni a trainz.hu fórumnak.
Küldenél egy meghívót a mailomra?
[email protected]
Köszi!
Üdv,
Maya
Mégvalami

Buzdítanék mindenkit, hogy nézegesse a trainzes fórumunkat, és ha tetszik szokjatok át oda😊)
Keresõkbe is linkelem minnél hamarabb,hogy mindenki megtalálja

www.trainz.hu Fórum
kBagyula
unimog!

Egészen pontosan itt: http://auran.com/trainz/servicepacks.htm

üdv.
kBagyula

kBagyula
Hello Minden TRAINZ Fannak!

Elindult a Trainz.hu: http://www.trainz.hu
Van fórum, letöltés, és minden ami szem és szájnak ingere 😊

unimog!
www.auran.com (trainz download)ingyenes és az 1.0 az 1.1.2-t töltsd le! Sokkal gyorsabb a játék!
Lehet, felteszzük az oldalunkra is, de beszélnem kell az Aurannal (jogok... etc.)

HO TTrainz Csapat

Na jó, köszi.
Támadt egy ötletem. Úgy is most megyek nyaralni dúrván két és fél hét múlva, akkor visszafelé jövet átugrok Ausztriába és megsasolom a cuccot.
Próba-cseresznye.
Köszi az ötletfröccsöt!
Hejj di,
kBagyula
Az összes eddig megjelent SP letölthetõ az AURAN.COM -ról kivétel a 3-as. :-( brrrrrrrrrrr

kBagyula
Maya!

Aurannál próbáltad? Nekem már a Paint Shed is megjött. Eurocard Mastercardal lehet fizetni.
3 hét légipostával. ha aMagyar posta nem küldi vissza még1x

kBagyula
Igazság az, hogy ezen configon döcögve de elkéne futnia. Install jó volt? Service Pack 1.1.2 felment rendesen?

HO TTrainz Csapat

Auran igen profin elintézte, hogy 12:00 kor bebasz egy hírt, miszerint egy beta teszter miatt az sp3 várat magárna.....de mérges vagyok
Jeep😊)) Ausztrál idõ szerint, tehat délután😛
Sziasztok,
Hát ahogyan keresgélek-keresgélek, semelyik honlap nem nyílik meg, semmit nem találok meg.
Valószínû, hogy megveszem az egész cuccot a neten keresztûl, de ha valaki tud segíteni, hogy anyagilag beszálljak a buliba, akkor kérem, hogy vegye fel velem a kapcsolatot. Természetes hogy nem ingyen gondoltam!
Üdv,
Maya
Szia Jeep D,
A videókártyám még elfogadható egy ASUS V7700 Geforce GTS2 Deluxe Pro Edition 64MB DDR RAM-al. De van benne egy másik is, egy másodlagos.
Lehet, hogy az zavar be neki?
Nos ennyi.
Üdv,
Maya
kBagyula
2002 Július 1 tõl letölthetõ a Service Pack 3 az Aurantól!!! cca 300MB :-)

HO TTrainz Team Hungary

kBagyula
Trainz.hu holnaptól!!!

HO TTrainz Team Hungary

Szia Jeep D,
Elindítom a Setup-ot, beállítanám a Configban, hogy milyen felbontás meg ilyesmi és olyan lassú, mint az állat. Pedig nincsen ócska gépem.
1,333GHz AMD és nem megy.
A verziószáma az 1.0-ás.
Vajon milehet a gond?
Már elõre is köszönöm, hogy válaszoltál!
Üdv, Maya
Sziasztok,
Most regisztráltam magamat és nem szeretném fölösleges üres szavakkal zavarni benneteket.
Egy kérdésem lenne. Miért nem megy nekem a Trainz XP alatt?
Nem hajlandó elindulni, de még Win98 alatt sem. Miért?
Aki tud nekem segíteni, azt megkérem, hogy írjon privátban a [email protected] mail címre.
Köszönettel,
Maya
300 Mb az még elmegy...Bár ha azt nézrm, hogy a Trainz 1 CD...kb 500Mb akkor már nagyon várom az sp3-at😛
Az égész Trainz Átírták😛 Lehet, hogy ez már nem is a Trainz😛

Sziasztok...
Hol kell beállítani a játékban,hogy ne legyen kisiklás?
Köszönettel:

Peti
Juli 1.ére tervezzük a weblap eindítását. Remélhetõleg össze is jön😊
Már tényleg a végleges heylén üzemnel , bár nehezen tudtunk ingyenes relámmentes helyet talalni a mi igényeinkhez, de végülis sikerült egy szervert talalni ami 10Mbitel ló és csak a mienk😄 szóval már csak rajtunk múlik...
Bocsi én rontottam el a link beírásakor a http:// lehagytam ami önmagában nem baj, de az sgnek meg indexnek az😊)
tehát www.tar.hu/trainz
bye ..jóéjt
Nyugi Jeep, csak az SG elrontotta a linket. Próbáld meg beírni a címet a böngészõdbe, úgy mûködik.

Üdv:
daVe

Sziasztok. Voltunk a füstiben, és csináltunk pár képet

Persze van még több is a www.tar.hu/trainz címen.
bye
CSak annyit a postaladáról, hogy 1 napig nem olvastam a leveleim, mert konferencián voltam.
1 NAP
kBagyula
Síni csönd és hulla részek... ...hukk csak nem ütött el benneteket a vonat?
Vagy mindenki jáccik? Nyaral?
Nekiállok a
FMV 004-nek, hogy legyen olyan mozdony is. Ha van valakinek teljes képe az oldaláról és az elejérõl küldje el a címemre plz! Ha nincs akkor csináljon!

THX
kBagyula

kBagyula
Szega El Capitalismo!
Küldtem neked képeket, tedd fel a nagyérdemûnek ha van kedved!
Sajna Nortsen postaládája teli ismét és visszadobálja a mailjeim a szervere... az Õ feladata lenne ez....

Asse tudom,hogy engedelyezni kell e nekik...szerintem nem, mert egy szöveg fájlban van az egész. Meg kell nézni
kBagyula
Azért úgy érzem megpendül a dolog ha megjelenik a Trainz idehaza is... Nortsen: megcsináljuk a Magyarítást is? Kérjek engedélyt az Aurantól? ...???

Üdv.
kBagyula

Szerintem még éppenhogy megjelent.Júni 15-30 körul várható...de nemtom ,hogy tényleg akkor jelenik e meg itthon, vagy csak az Auranék szerint😊
háttal nem kezdek mondatot, de.
Hát öcsém nagyon kevesen irkálnak mostanság😛
kBagyula
Szergejke szaladgál a sínen... (akit érint)

kBagyula
Jah a mailcímem: [email protected] ide kérek minden érdeklõdõ levélkét.
Vagy [email protected] így minden team tag megkapja a leveleket. (én is)
A Trainz.hu kiszivárogtatott információk szerint kb 2 hét múlva indul :-) psszt... várunk minden érdeklõdõt és persze mindenki feltöltheti majd a saját mapját, 3Ds cuccát stb.
Üdv.
kBagyula

kBagyula
Szegasztok!

A szergejrõl tudok renderelt képet küldeni esetleg, csak még meztelen 😊 Szegény!
Egyébként a Dx8-hoz képest a Trainz nálam Dx7.1-el cca. 15 fps-el gyorsabb. Miért?
Úgy látszik a Bill Gates féle csapat visszafelé fejleszt. Vagy Auranék maradtak le kicsit. 😄
Arról nem beszélve, hogy a Paint Shed amit rendeltem kb. 1 hónapja még nem jött meg. :-(( pedig kifizettem.
Utóbb kiderült elcímezték. utca helyett street-et írtak rá... a hungarian post office meg visszaküldte, hogy címzett ismeretlen. Úgy látszik, hogy a sorrend változik. A police lejjebb jön a 2. helyre a posta meg femegy az elsõre... nem hinném, hogy nem lehet egy fiatal postai alkalmazottnak tudni azt, hogy a street utcát jelent Magyarul. OFF

Szegasztok.

Elkezdtün foglalkozni a Szergej barátunkal is...remélhetõleg Nohab után Szergej jön.
Majd kaptok képeket is ha lesz😄
Röviden?: Nemtom
Auranék annyira összekeverték már ezt a kettõt, hogy végkép nem tom.
A szerény véleményem, hogy ez az sp, csak elõkészíti a terepet a yardmasternek. Bár ugye tartalmaz mindenféle menetrend cuccot az sp3 is, de talan a yardmaster jobban ki lesz hegyezve erre is.
A yardmaster ismertetõben több minden szerepel mint az sp3 ismertetõben, de ki tudja...lehet, hogy a 2õõ 1 és u.a.
Pl nincs Fuleing(tankolás), de van rádió üzenet, scenerios mindkettõben...Ezek után nemtom😄
Sziasztok Trainz rajongók!

Juli 1. napján hétfõn Service Pack 3 végre... !!!
Lesz benne rengeteg újítás pl.:

LARGE MAP AND PROTOTYPICAL ROUTE SUPPORT -
Nagy map és Route támogatás....
PERFORMANCE ENHANCEMENTS -
Teljesítmény növekedés - gondolom nem bánja senki,
és remélem nem arra értik, hogy dobjuk ki a gépeinket :-)
TRAFFIC DENSITY -
Növekszik a közlekedés sûrûsége (???) több vonat?
ART UPDATES - szebb látvány -gondolom
TRANSPARENT LOCO WINDOWS - Átlátszó vonatablakok
PHYSICS AND AI IMPROVEMENTS - További fizikai és inteligens fejlesztések (beszél a mozdony :-))
SAVE GAME FUNCTION - Játémentési lehetõség
And of course, ACTIVITIES AND SCENARIOS
És persze két játékmód....

Jeep D nemtom miért lassú ilyen konfiggal a játék...nekem a default mappok szuperül futnak a lentebb említett konfiggal. Gef 2 Ti 64 az nem xar...az jó kell,hogy legyen! Még a sajátom is fut normálisan, csak vhol lemegy 25-30 fpsre, de az azért még nem gáz.
DirectX fagy? hmm nekem akkor fagyott mikor leszedtem a streetlight csomagot ami feldobtam a mappomra, és az hibás volt....
OpenGL-ben lassabb a játék mint DirectX-ben.
Xerintem nézz be egy kicsit a Videókártya konfigodba...pl bios , tuning?, 3d kártya buheráló progik?
Ezek problémák szoktak lenni.
Vagy a DirectX diagot nézd meg.

Jah és ha vkinek win98,Me van, javaslom a DirectX 7-et visszarakni a gépére, mert a Trainz sokkal jobban megy alatta. Dx 8 csak Gef 3-4 kártyára érdemes felrakni.

XP alá azé nem javaslom ,mert xerintem nincs is, meg az oprendszernek ez a defaultja. Ki tudja milyen problem lehet belõle ,ha leszedjük.

Dx-et leszedni meg csak util progikkal lehet, vagy registry kiszedéssel. Mindkét megoldást meg lehet talalni a neten.

bye
nortsen
Helló!

Nekem AMD 1200 1400en hajtva GF GTS2
Service packal tokeletes a futasi sebessegge, de annelkul bizony szaggat a tulpakolt mapokon.
A sajat mapomon Budafok haros kurul igen sok tereptargy van. Ott beszagatott sp nelkul
En azt mondom ,hogy 1200 Cel es egy jo videokartya megfelelo!
GF MX 200-400 az nem az igazi. Ott valoszinu SP-vel is szaggatna

Lentebb irtam annakidejen mikor megjelent az SP,hogy milyen a futasi sebesseg kulombsege a proginak SP-vel es annelkul

Öcsém ezt a nagy érdeklõdést.
Nektek sem írok többet
Sziasztok!

Felraktam a készülõ Nohab képeket a régi lapomra.

Ha érdekel nézz ide!

Sasati email helyett😊
Hello all!

Hát igen. Az auran is pénzt csinál mindenbõl, merthogy a Nohab nincs benne a 1.1.2 ben. Ez a Paintseed-ben van benne, ami persze 5e FT.
A Nohab azért van ott a lapon,mert ujra van skinezve. Az Auran lapján is fent volt kb 1 napig a Coming Soon felirattal, aztán gondolom észrevette az auran és letörölte😊).
De sebaj, ez a nohan eredeti Magyar fesésü és kinézetü Nohab lesz. Elvileg már gurul😊 képek is vannak, csak nemtom hova tegyem ki.
Ne tolongjatok már
Izé bgyó..készül a m61 Nohab bácsi, vagy néni.
Képek hamarosan.
Köszönet az MSTS csapatnak!

bye nortsen