166
megjelent az atomixmp3 2.0 változata
-
d43m0n #67 Hoi.
szerintem tedd ki valahova, és aki akarja az letölti. vedd úgy, h kaptál egy mailt. -
buffaloboy #66 Megvan a 2.1 fullba!
Ha valakinek kell irjon 1 mail-t!
crc köcike a segitökészséged.....
[email protected] -
#65 engem nem nagyon zavar a trial atomix...
cseresznyére a zene csak lepausál és nem állitja meg fullosan:) a VTT be volt azhem ha trial akkor full láll az egész zene.. itt meg megnyitod a soundforge-t és simán kivágod azt a részt ahol beleszol az atomix és mintha semi nem történt volna jo a zene.. -
#64 nekem is kéne valami:) -
#63 szerintem meg nem jobb egyik sem -
buffaloboy #62 Crc2 -nek üzenem: Ha letöltötted már az atomixmp3 v2.1-et fullba vagy az update-jét akkor azt rakd fel légyszi valahova!!! PLEASE
Köszi a többiek nevében is! -
#61 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá nagyon jo lett az Atomix MP3 2.1
!! sajna csak trial version de nagyon cool!!! -
#60 nehogy leird hogy milyen... á dehogy, minek?... -
#58 tötsd mán le pliz:) -
#56 szerintem egyiksem... haverom probált zenét csinálni vele sőt a VTT vel ugy csinálta hoyg egy numark ot kötött a gépre... hát 5 perc alattolyan mixeléseket csináltam hogy a gyereket verte akáehogy igyekezett a VTT vel..pedig hogy örült hoyg áttudja keverni a zenét.. igaz atomixel nem olyan nagy feeling de ha keverni kell inkáb atomix... kevesebb az elbaszási lehetőség...hjo kis effektek... -
#55 "A hírek szerint lesz benne valós idejű loop-olás és szkreccs is "
Ez a Traktorban mind benne van, miért van mindenki oda a legkönnyebben kezelhető programért kérdem én?? Szerintem egy óvis is el tudna ezzel az "atomkatasztrófával" zenélni!!
Na jó egy kicsit túloztam és vicceltem!!
De szerintem a Traktor egy "kicsivel" jobb, és még talán a VTT is!!
Üdv. VinylToy -
#54 a pro verziorol tudtok valamit? -
#53 nekem is jol jönne az atomix2.1:) -
Dj. L. #51 Le lehet tölteni a 2.1-es verziót is csak ott a gebasz, hogy regisztrálni kell magad és ott kérik az u.n. "szériál námber"-odat is, szóval szívás! De ha tudsz valakit,aki sikeresen regisztrálta magát akkor elkérheted tőle a frissítést! Akkor szólj nekem is!:-) -
#48 az atomixmp3-oldalán írnak egy 2.1-es verzióról?
De letölteni onnan csak a 2,0 lehet -
#44 Come2mix
Felkerült az AtomixMP3 2.0 crack-kel, effektekkel és skinekkel!
Töltsétek le! -
#42 Sziasztok!
Nemsokára új oldal indul. A téma: Mp3 keverés, saját mixek, programok (persze crack-kel).
cím: http://free.x3.hu/come2mix/
Ha valaki segíteni szeretne azt is szívesen vesszük :)
Nézzetek majd rá!
Ronie -
#41 Az előző kérdésem kapcsán indítottam egy új témát. Nézettek be! Mp3 keverés a neve! -
#39 Jó kis progi,végre van benne egy jó kis flange effect(persze nem az alap),viszont a Traktorhoz viszonyítva még mindíg egy erős közepes,ráadásul,nem jöttem rá,hogy miként lehet normálisan használni a fejhallgatót.... -
#38 Adee : Kösszi!
Csináltam hozzá magyarosítást
Ha kell valakinek Küldjon egy e-mailt [email protected] -
#29 Feltöltenéd??????? -
#25 Mondjuk a a Traktor letisztult vonalaihoz képest ez egy esztétikai környezetszennyezés.....Eleve ki sem tudtam belőle lépni,az effektek pedig....Inkább ne is lennének...tehát még most is azt mondom a Traktor az ász(csak kezelné olyan gyorsasággal az mp3-akat mint az atomix...)... -
#22 leszedtem s egesz jo, de hogy kell ebbol kilepni?
es akkor most van crack? -
#20 ajjaj :-) -
#19 "Tizenvalahany megat" -Ilyen emberek nemérdemelnek semmilyen programot, Hihetetlen egyeseknek milyen gondolkodása.
NINCS RÁD SZÜKSÉGÜNK, HÚÚÚÚZZ INNEN!!!!! -
#16 Licitálni????
HA tényleg igaz amit modasz feltölthetnéd!!!!
Gondolom te se vetted meg a programot,nehogy mástól meg kérj érte pénzt -
#12 a trial megvan!
De a crack-kevés lessz!!!!
A full progi kell!!! -
#8 atomixmp3.com -ról TÉNYLEG nem lehet letölteni!
Modja meg valaki a potos címet!Hiába keresem -
#4 a demo-t honnan lehet letölteni??
-
#1 Keressuk meg!!!!!!!!