atomixmp3 2.0
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt a video.. remelem tetszeni fog..
megj:az egesz loop.. marmint ami az en zenemet illeti.. szal amiben a csaj aszondja vegig hogy a-a..a-a... nah az vegig loop..csak a vegenel mar fel negyedet loopolok.. vagy mittom hogy volt
baaar nemtom hogy atomixxel mennyire lehet faszan loopolni de azert egy ertelmesebb lejatszon pl egy mk2 es cdj1000 esen plusz egy EFX1000 essel olyat lehet muvelni hogy az emberek sikitoznak es megorulnek...
vannak didzsek akik osszekeverik a szamokat.. vannak akik tudnak scratchelni es van james zabiela aki olyat muvel amit en meg senkinel nem lattam... leginkabb eloben kene meglesni ahol o a nagy sztarvendeg mert ott olyat lathatsz amilyet meg soha...
a multkor felkonferaltak zabielat.. es mikozben az ember bemondta hogy pls welcome james zabiela.. azt felvette lopba tette meg effectezte es ossze vissza csapkodta a cdj vel.. hat az emberek szinte leterdepeltek.. mindezt eloben!!!!!!
egyszoval.. a LOOP uberzsir dolog tud lenni ha tudsz vele banni!!!!
en egy NUMARK-al jatszottam loopolva.. megkeresem neked a videot.. atkonvertalom hogy ne legyen nagy es valahogy felteszem netre mert azt hallanod kell. nagyon is jol eltalaltam a loopolast szinte uberzsir lett!!!
a cue arra jo hogy beallitod vhol a zenet.. es onnan tudod kezdeni egy gombnyomassal
Üdv!!
(na ugye, milyen egyszerû: mindent a saját helyén kérdezel meg, és a többiek felelnek.)
Uff. Én beszéltem. :-)
Nekem is hasonló gondom lenne mint pinehead -nek. Szóval adott egy Laptop, benne egy AC97' alaplapi hangkártya + egy Creative USB-s 5.1-es hangkártya, + keverõ, erõsítõ, hangfalak, hiába állítom be az Atomix-ben, hogy külön hangkártyát használjon, szarik rá. Most mi a francot csináljak? visszatennétek a screenshot-ot ami megoldotta pinehead problémáját? Vagy valami már megoldást? Elõre is köszi!
utólag megjegyezve müxik a képes megoldás is, de most már váltok...:)
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
thx.
Azért próbálgasd az atomix beállításait, én így állítanám be!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

van 2 hangkártya, fejhallgató+hangk, hangkártya, keverõ, és hangkártya 3d-s, + sima hangfal.
magyarul az abban látott hangkártya+fejhallgató+hangfal (ami sztem optimális lenne nekem...)nincs.
:(
persze a pro-verzióban.
köccike Bro'!!!
Lényeg hogy a Left, és Right Desket, a hangkártya Front hangszóróira kell vezérelni, a Headphones-t pedig a Rear-re :)
Nem tudom még hogy magyarázzam, próbálkozz mindenféle beállítással...
milyen beállításokat használjak ezek mellé???
thx.
Front-on szól a zene...Rear-en meg belehallgatsz.
Melyik atomixben nem tudod ezt beállítani?
thx a segítséget.csak annyit szeretnék, hogy közben ne rögzítse (természetesen) a belehallgatást, de mûködjön ez a funkció is 1 hangkártyával.
Legalábbis amirõl én tudok mindegy képes a monitorozásra, vagy nem tudom te hogy gondolod :)

szar így, hogy állandóan idõket+egyéb dolgokat kell figyelnem, és nem tudok az aláteendõ lemezbe belehallgatni.
köcci.
Sound Forge-nak kezelnie kellene!
Egy 4órás mixet, ami egy 2,5gigás wav fájl, mivel tudok konvertálni, megvágni, mert minden program hibaüzenetet ír ki rá.
Köszi!
szóval effekteket a hivatalos oldalról tudsz tölteni tudtommal, jól...
bocs:)
[merlinw.org]
Tessék mán figyelni picit... legalább az uccsó 3-4-et olvassuk el... ajajaj...

[merlinw.org]
Holnap reggelre fent lesz, irok majd linket..
[merlinw.org]
Atomix Mp3 Full + crack+skins+effects+samples
Nem tudtok valamilyen oldalt ahonnan leszedhetném?
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
nekem valami olyan törés kéne amiben lehet használni kõlsõ keverõt és két hangkártyát...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)