Csetelgetés :-)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bootolj be floppy tol es formatald fel systemmel egyutt a vinyot, es felulirja a bootszektort is, vagy rakj fel nt -t ntfs el :)
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
nekem valami "boot wírus" nevű cucc van a vinyómon eddig 2* volt format c: mer nem indult el a gép,és nemtom letörölni mer boot-oláskor kiírja hogy vírust talált de amikor bejön a windows és elinditom a virusölőt akkor aszoongya hogy nem talált virust.Most is mindig kiirja boot-oláskor hogy virus van a gépen, de már jó ideje nem volt vele baj és tudok boot-olni
Jah, leirottuk majd format c:
valami szar memória vírus...legalábbis ilyesmit írt ki...de már szarock rá
valami szar memória vírus...legalábbis ilyesmit írt ki...de már szarock rá
cső nép, I'm bekk, nehezen de itt vagyok
Tomcs asszem Axelero szarság, örülök, ha 1általán lesz vmi, csak hogy menjen a net :-)
sajna nem én döntök :-(
de nem is én fizetem :_)
Tomcs asszem Axelero szarság, örülök, ha 1általán lesz vmi, csak hogy menjen a net :-)
sajna nem én döntök :-(
de nem is én fizetem :_)
milyen kabel? mexolgaltatonal????
vagyok nép, innen infó óráról, tönkrement a gépem, vmi memória vírus tönkretette :-(((
tehát nem leszek csak ritkán...de lehet ha lesz időm akkor még a héten összedobom a gépet és ha minden jól megy +lesz a kábelnet is...
na de csővázka
tehát nem leszek csak ritkán...de lehet ha lesz időm akkor még a héten összedobom a gépet és ha minden jól megy +lesz a kábelnet is...
na de csővázka
neem neem...online jatek fuggo leszek...
Unatkozom
mi ez a hang?
ehem ehem a szunet az jo dolog foleg ha be van agyazva 1 karacsony meg 1 szilveszteri buli is ;)
szeretek forumba hulyulni, mert az arra valo hogy az ember szorakozzon ;) de ha komoly kerdessel irsz egy levelet akkor arra fogok valaszolni es ha tudom akkor azt amit kerdeztel
Köszi. majd ha tudom, meghálálom.
mi ez a hang?
Most meg mi a bajod velem? Érdekel. Mármint, hogy hogyan lehet csetelni. Nem pedig az, hogy mitől ültél nagy lóra. Lehet, hogy te értesz a szám. technikához, jobban, mint én, de én legalább ugyanúgy seggre tudlak vágni jó néhány dologban.
mi ez a hang?
ne akarjal csetelni, jo neked a forum is :)
Hogy kell chat-elni?
mi ez a hang?
hat akkor javitsad gyorsan :) amugy mit?
azert irogatok mert szorakoztat :)
coine: lyo a logod
coine: lyo a logod
vagyok és megyek, holnap 2 kicseszett TZ-t írock :-P
Töri és német, BOAHH :-(
WAZG, elegem van :-(
Töri és német, BOAHH :-(
WAZG, elegem van :-(
a 0dayftp sem konzolos! nekik már sikerült a lehetetlen (-nek látszó dolog)!!
konzol
konzol
most te csak azert irogacc hogy fentlegyel a listan????
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
ize nem is. a legjobb mostantol a hanyadik beszolas? cimu sikervaromanyos ize, avagy nyomjuk le a konzolosokat de tenyleg
aze jo fel otkor hazifeladatot irni, haas bang rulez meg minden, bar amennyit mostanaban alszok kezd nem hatni
Eljött a búcsú ideje !
Csá skacok / spanok (ammyira bírom ezt a 2 szót :-) ) !!!
megyek...holnap hétfő..meg suli...meg dogák...meg faxom kivan....szal rákellaludni a hétfőre, csáAll !
:-)
Csá skacok / spanok (ammyira bírom ezt a 2 szót :-) ) !!!
megyek...holnap hétfő..meg suli...meg dogák...meg faxom kivan....szal rákellaludni a hétfőre, csáAll !
:-)
hát én lassan elzúzok, tanultam meg minden izé és hát holnap hétfő meg suli, szal szar dolgok :-P
ize
lesz itt meg valami vagy ez is 1 nyugdijazott tema?
lesz itt meg valami vagy ez is 1 nyugdijazott tema?
de megyek is. csá!
ittvagyok!!
Végeztél a házival, tomcs??!!
aze ugy a jo, az en kis unatkozas ellen topikom eleve gumiszobaban keszult, de hasonlo celzattal :)
jovanna irjatok ti is nagyhazit amit 2 hete kellett volna beadni...
ez így igaz. csak megemlítettem!
nah csak benéztem, de látom semmi extra
Break : én meg nem, bee-bee-bee, helyette haverral lógtunk és dumáltunk és 1000000x jobban +érte, mint tanulni...bíííbbííí
:)
Break : én meg nem, bee-bee-bee, helyette haverral lógtunk és dumáltunk és 1000000x jobban +érte, mint tanulni...bíííbbííí
:)
mért, sok még a házid??