193
Mindenki irjon \"chat\"
-
#153 jah. nagyon nagy :)
Van itt még valaki vagy mindenki alszik mán?? -
#151 vagyok és megyek is, szia :-)
-
#150 jöjjön mán vki csetelni :( -
#149 cső mindenki, MA KEDVEZMÉNYES NET ?
hétvégi percdíj van ???
gyorsan !!!
-
#148 Jhe mostmár elhiszem hogy műkdöik a cset, és nem csak kamu -
#147 most voltam bennt, meg a Byp, de hallgattál mint a csuka -
#146 Tényleg nincs senki az sg chaten.Eddig ahányszor néztem mindig csak egyember volt, az is én:) jót dumáltunk de egy óra múlva már unalmassá vált -
#145 Attól hogy a windows elindul ,a probémád megmarad.Csinálj úgy ahogy Laalee mondta,egy tiszta gépen gyárts boot lemezt,aztán arról bootolj a gépedet,majd format c:,a többit meg tudod.... -
#144 ja persze ne a virusos gepen csinalj system disk et :) -
#143 hűha k majd megpróbálom de amíg még elindul a windows addig nem nyúlok hozzá :) -
#142 bootolj be floppy tol es formatald fel systemmel egyutt a vinyot, es felulirja a bootszektort is, vagy rakj fel nt -t ntfs el :) -
#141 nekem valami "boot wírus" nevű cucc van a vinyómon eddig 2* volt format c: mer nem indult el a gép,és nemtom letörölni mer boot-oláskor kiírja hogy vírust talált de amikor bejön a windows és elinditom a virusölőt akkor aszoongya hogy nem talált virust.Most is mindig kiirja boot-oláskor hogy virus van a gépen, de már jó ideje nem volt vele baj és tudok boot-olni -
#140 Jah, leirottuk majd format c:
valami szar memória vírus...legalábbis ilyesmit írt ki...de már szarock rá
-
#139 milyen virus ? -
#138 és azt tudod hogy milyen vírusod volt? skerült teljesen letörölni? -
#137 cső nép, I'm bekk, nehezen de itt vagyok
Tomcs asszem Axelero szarság, örülök, ha 1általán lesz vmi, csak hogy menjen a net :-)
sajna nem én döntök :-(
de nem is én fizetem :_)
-
tomcs #136 milyen kabel? mexolgaltatonal???? -
#135 vagyok nép, innen infó óráról, tönkrement a gépem, vmi memória vírus tönkretette :-(((
tehát nem leszek csak ritkán...de lehet ha lesz időm akkor még a héten összedobom a gépet és ha minden jól megy +lesz a kábelnet is...
na de csővázka -
tomcs #134 neem neem...online jatek fuggo leszek... -
#133 wicki: Sajnos már nem voltam online... -
#132 meg a 2 között buleee EMBER !! :-)
-
wicki #131 Unatkozom -
tomcs #130 ehem ehem a szunet az jo dolog foleg ha be van agyazva 1 karacsony meg 1 szilveszteri buli is ;) -
#129 élek nép'
még élek...de még egy 7 a szünetig...brühühü...de utánna....
-
#128 wicki: szívesen bármikor bármit. -
tomcs #127 szeretek forumba hulyulni, mert az arra valo hogy az ember szorakozzon ;) de ha komoly kerdessel irsz egy levelet akkor arra fogok valaszolni es ha tudom akkor azt amit kerdeztel -
wicki #126 Köszi. majd ha tudom, meghálálom. -
#125 en csak kerdeztem. ma azt se szabad? -
#124 ne bántsd már wickit... legalább te ne... -
#123 spank sex?? -
wicki #122 Most meg mi a bajod velem? Érdekel. Mármint, hogy hogyan lehet csetelni. Nem pedig az, hogy mitől ültél nagy lóra. Lehet, hogy te értesz a szám. technikához, jobban, mint én, de én legalább ugyanúgy seggre tudlak vágni jó néhány dologban. -
#121 kész a javítás 1ébként cső mind'
kíváncsi vagyok meddig fog élni ez a topic :-)
-
tomcs #120 ne akarjal csetelni, jo neked a forum is :) -
wicki #119 Hogy kell chat-elni? -
tomcs #118 hat akkor javitsad gyorsan :) amugy mit? -
#117 thx, de kell még kis javítás
nah mentem...nemtom benézek e még, csá mind'
-
tomcs #116 azert irogatok mert szorakoztat :)
coine: lyo a logod -
#115 vagyok és megyek, holnap 2 kicseszett TZ-t írock :-P
Töri és német, BOAHH :-(
WAZG, elegem van :-(
-
Break #114 a 0dayftp sem konzolos! nekik már sikerült a lehetetlen (-nek látszó dolog)!!
konzol -
#113 ja vagyok...