Csetelgetés :-)
Oldal 1 / 4Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval senki? Akkor marad az anonym proxy... De az meg sok idô... Mindegy, ha harc, hát legyen harc!!!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
csinálja csak, innen nick név van tiltva, máshol meg azt csinál amit akar 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Sziasztok Emberek!
Lenne egy problémám: letiltottak a chatrôl, pedig azt hiszem, hogy semmi okuk nem volt rá. A tiltás egy hétig tart. HOgyan lehetne kikerülni ezt a problémát? Ha jól tudom, akkor IP címet ellenôriznek, onnan állapítják meg, ki vagy, és így tiltanak le. Próbáljak meg egy külföldi anonym proxy-t, hátha át tudom vágni ôket? Vagy mi legyen? Hackerek, számtechesek, hozzátok szólok, kérem segítségeteket, hogynan lehetne megkerülni ôket.
Elôre is köszönöm!
Lenne egy problémám: letiltottak a chatrôl, pedig azt hiszem, hogy semmi okuk nem volt rá. A tiltás egy hétig tart. HOgyan lehetne kikerülni ezt a problémát? Ha jól tudom, akkor IP címet ellenôriznek, onnan állapítják meg, ki vagy, és így tiltanak le. Próbáljak meg egy külföldi anonym proxy-t, hátha át tudom vágni ôket? Vagy mi legyen? Hackerek, számtechesek, hozzátok szólok, kérem segítségeteket, hogynan lehetne megkerülni ôket.
Elôre is köszönöm!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Hello
Remelem ezt olvassatok.Szoval kellene egy chat a honlapomra,de olyan,amelyhez nem kell kulon progi,tehat az oldalrol direkt,vagy ha kell is valamit letolteni,akkor is az oldalon legyen a szoba.Tudna nekem valaki segiteni?????
Remelem ezt olvassatok.Szoval kellene egy chat a honlapomra,de olyan,amelyhez nem kell kulon progi,tehat az oldalrol direkt,vagy ha kell is valamit letolteni,akkor is az oldalon legyen a szoba.Tudna nekem valaki segiteni?????
hehe
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
jajám, új logódra én is kiváncsi vagyok
aszondjátok csináljak én is újat??? Majd meglátjuk
aszondjátok csináljak én is újat??? Majd meglátjuk
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
suli van, döglés, sivárság, szürkeség meg hasonló "jó" dolgok :-P
de tartjuk néhányan a frontot ;-)
de tartjuk néhányan a frontot ;-)
Vissza hát!
Látom, azóta moderálnak itt néhányan.
Látom, azóta moderálnak itt néhányan.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Na végre! Viusszajöttél??
KoЯn
végre !!!!!!!!!!!!!
10 nap szünet hehe :-)
10 nap szünet hehe :-)
én meg ma jöttem ki a kórházból, tehát nem is voltam suliban, hehe :-)
de bárcsak ott lettem volna inkább :-(((
de bárcsak ott lettem volna inkább :-(((
en ma 11 45 kor vegeztem hehehehehe
nem is jártam me még a gumiban...
ez eddig életem legszarabb karácsonya mert nem otthon töltöm anyámmal hanem faterral belgium-ban ahol ráadásul 1 szem hó sincs 😞
Bírom hogy el van indítva a cset, néha belép vki 1 maximum 2secre és ennyi. Hogyha vki vmit akar legalább irhatna vmit, köszönés vagy hasonló.
Már alszunk...
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Tényleg nincs senki az sg chaten.Eddig ahányszor néztem mindig csak egyember volt, az is én😊 jót dumáltunk de egy óra múlva már unalmassá vált
Attól hogy a windows elindul ,a probémád megmarad.Csinálj úgy ahogy Laalee mondta,egy tiszta gépen gyárts boot lemezt,aztán arról bootolj a gépedet,majd format c:,a többit meg tudod....
ja persze ne a virusos gepen csinalj system disk et 😊
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Oldal 1 / 4Következő →