14
-
#14 eger ? :) te most mirol beszelsz ?
-
radical #13 Pontosítanék: ha megveszed a Win2k-t azt nem kell downgradelni NT-re. A downgrade azt jelenti hogy ha megveszel egy terméket akkor HELYETTE használhatod az alatta lévő verziók közül bármelyiket. Win2k helyett NT4 vagy NT3.5, WinME helyett W98 vagy W95.
Ez a terméktámogatás megszüntetése meg általános az MS-nél mert mindig 2 verzióra visszamenőleg nyújt supportot. Úgyhogy W95-t és NT4-et lehet hanyagolni...
Az MS hadware cuccok tényleg állat jók, lásd Intellimouse Explorer. -
#12 amugy annyit a fagyasrol hogy nekem folyamatosan fagyott a win95, 98, 98se, me.lehet hogy most majd valami hardware gondot hoztok fel de mondom hogy amd 300 van. nem kell lenezni szep kis szerkentyu ez ;)
2 ev alatt az nt5 kb 3-4 szer fagyott szarra es vannak kisebb progi fagyasok de abbol meg meg lehet "menteni". a winme -rol meg annyi velemenyem van hogy akkor inkabb 95. azt 10 ujrainditasbol 9 szer fagyas miatt inditottam ujra...
-
#11 mind a ketten hulyek vagytok mert az ms legjobb huzasa az az eger volt (most nem jut eszembe a neve de kurvajo...) a masik kicsit "rosszabb", de igy is jo huzasa a winnt5 volt. a tobbi mind halvaszuletett otlet, meg az xp is ;>
ha akarod odaveheted a 98 se -et de az azert lett valamellyest jobb mert 2. nekifutas, es parezer hiba javitas ;] -
#9 en voltam (ceg kuldott) winme tanfojasokon , es mind1iknel kitert az eloado hogy az ME - HIVATALOSAN - nem kivan 100% -osan - compatible lenni az elozo/kesobbi windoz valtozatokkal.
errol ennyit ... ;) -
#7 én, mint programmierer csak jót tudok mondani a znt-ről. a zms legjobb és egyben utolsó valamire használható oprenccere. -
tomcs #5 a millenium a win95 vonal UTOLSO valtozata, az xp mar nt-re alapul, szoval me nem sok fejlesztesre jo, az egesz arra kellett, el lehessen meg 1x adni a lassan mar 3 eves 98-at. mas kerdes hogy sok mindent atpakoltak benne, restore van akinek jo, meg tenyleg vannak benne ujdonsagok, de akkor is egy eroteljesen rancfelvarrott win98 az egesz.
mellesleg nekem me nagyon nem jott be, most 98am van de xpre azert kivancsi vagyok -
#2 A windows me egy nagy rakás szemét! Ami jó, az a 2000 és az XP... tehát az NT sorozat, a többit el kell felejteni...