1737
Könyvek, könyvek, könyvek...
-
Braveheart #362 én meg csak azt a sok rohadt tankönyvet olvasom (vagy legalábbis ülök a könyv előtt ) -
#361 Továbbra is Shadowrun:
Nyx Smith - Elsötétedés
valamint Shadowrun szabálykönyvet is olvasgatom rendesen... -
#360 Rejto Jeno - Ezen egy ejszaka -
#359 Arthur C. Clarke: Randevú a Rámával -
#358 Tudom!
Most éppen Shadowrun, Hatalom Titkai trilógia második és harmadik kötete:
Robert N. Charrette - Jól választd meg ellenségeidet! (kiolvasva)
Robert N. Charrette - Keresd a magad igazát (folyamatban) -
#357 Rejtő Jenő 14 karátos autó -
#356 Krishna Dharma (Kenneth Anderson) - Rámájana -
#355 hát mostanság ezt a fórumot de olyan kihalt mint a többi (terminal, prog.hu...) -
#354 Helmuth von Glasenapp - Az öt világvallás
Örkény István - Válogatott egyperces novellák -
#353 örök klasszikus! -
#352 James Herbert - Patkányok :)
Kis horror könyvecske, pár 1/2 méteres patkánnyal. Cuki :) -
#351 Douglas Adams - Galaxis Útikalauz Stopposoknak
Erre is sort kerítettem végre! -
#350 orvos látott már ?? (erős skizoid tünetek ) :DD -
#349 Babits Mihály - A gólyakalifa
még csak az 1/3-ánál tartok, de nagyon jó kis könyv ez ! -
Cat #348 éljen május elseje, énekszó, és tánc köszöntse -
#347 +szervezzük. :) -
#346 Helyes, akkor úgyis kapok egy 4 napos hosszúhétvégét, máj. 1-én valszeg megyünk szórakázni hülye koncertekre, meg akarok tartani egy gárdenpartit is, de mindenképp fogunk találkozni, ha neked jó vmikor, lesz időm, csinálok ;-) -
#345 na szééép... itt belepofátlankodik... -
#344 hát nemmindennap, de néha... jövőhétre megszervezzük majd, akkor úgyis lesz május1 meg minden... -
#343 Akár, de, ha, mégis, esetleg, talán találkozhatnánk, de te elfoglalt dolgozó ember vagy, nemde ? :) -
#342 ugyehogyugye? mesélj majd valamit mailban vagy msn-en vagy ilyesmi... kiváncsivagyok bővebben hogy milyen hatása volt. -
#341 Belső ösvény, amúgy fenomén könyv...maradjunk annyiban, hogy észhez térített.
Még van hátra kb. 30 oldal, utánna pedig Babits - A gólyakalifa következik -
#340 érdekes... keményen elborult volt a koma... nemcsoda, hogy művészetének ezt az ágát nemnagyon reklámozzák gimiben magyarórán :)
nálam most egy kis O. Henry elbeszélésgyűjtemény jön... Borgesből van még pár oldal, utána...
-
#339 Átválogattam egy rakás könyvet, hogy mi kell nekem és gondoltam kell vmi ellazulás a sok novella, irodalmi és filozófiai mű mellé, megnéztem magamnak ezt és elolvastam. Az elején még nevettem, sebaj, érdekes a szerző lelkivilága. -
#338 Coine érdekes váltás a belső ösvény után.... -
#337 Douglas Adams: A kétség lazaca -
#336 Istenemberek I.-II. -
#335 Guillaume Apollinaire - Tizenegyezer vessző
auuuuuu.... -
Cat #334 belekezdtem raymond e. feist midkemia ciklusába, 3mat már bevégeztem, az asztalom van még vagy 10 hátra :)
eddig az a véleményem hogy robert jordan világ kereke sorozata erősen veri minőségben és hosszban is (az jelenleg magyarul a 14iknél tart, ha jol tudom) -
#333 valószínűleg (99,5%) nem ide akarta -
#332 LOL:))) -
#331 Ööö, ezt tutira ide akartad írni? :)) -
#329 Nem ugyanaz mégcsak nemis ugyanaz írta, de tényleg király könyv:) Sztem akinek tetszett a Suttogó Cthulu az olvassa el ezt is marhajó... -
#328 hehe mostanában képernyőt meg HVG-t meg városí hírlapot.. de ideje becserkésznem az ASIMOV összes 3.ik kötetét :D -
#327 nemtom hogy a suttogo cthulu ugyanaze mint az eleven cthulu, de ha igen akkor nagyon király könyv!! -
#326 Lawrence Sanders - Timothy játéka
Amúgy ennek az írónak van a McNally sorozata, azok egytől egyig iszonyú király könyvek, mindenkinek ajánlom!!!!!!! -
#325 Az Eleven Cthulut olvasta vki? Jó könyv metr azt akarom elkezdeni csak még nem tudtam rászánni magam. -
#324 Testbeszéd c. könyv.
nemtudom ki a szerző lusta vagyok megfordítani :) -
Yetike #323 Tolkien: Gyűrűk Ura - Gyűrűk szövetsége
Erwin Rommel: Gyalogság előre! -
#322 Rejtő Jenő - Három testőr Afrikában