351
NTFS vagy FAT32?
-
#25 Ilyeneket meg minek mondasz, ha fogalmad sincs róla... -
#24 ntfs-t csak azt tegyen aki oylan embert megérdezett már aki ért is hozá... addig is fat 32 én megkérdeztem egyet ha win es vagy felejtsd el a ntfs-t -
#23 Unixhoz? NTFS? Beteg az, aki ilyet mond. Ugye az NTFS az NT File System rövidítése. A linux például nem is kezeli rendesen. Van csomagban kezelője, de NEM ajánlják, hogy R/W-nek mountold be az NTFS partíciót, csak RO-nak. -
#22 szerintem tök8 ,hogy melyik ,No különbség. -
#21 az ntfs egyes emberek szerint szar és inkább unix hoz kő.... -
Guriga #15 ntfs -
#14 A telepítés elején megkérdezi hova akarod telepíteni, és azt is hogy akarod-e formázni (ajánlatos), és hogy mivé akarod (NTFS or FAT32). -
#13 ha tök új vinyora rakom fel a winXPpro-t ,hol is lehet beállitani hogy ntfs-es legyen az egész winyi? -
#12 NTFS természetesen... -
Tomcat #11 Ha nem akarod hurcolászni, akkor arra is NTFS -t tegyél. Véletlenűl se válaszd a FAT32-őt. -
#10 fat -
Break #9 1értelműen NTFS. (pont én pofázok, akinek FAT32 van, és még életében nem látott élőben NTFS-t, de egy csomót olvastam már mindenfele róla, és az NTFS stabilabb, biztonságosabb, stb.) -
szinuhe #8 ha tenyleg fontos az adatok biztonsaga, akkor nem uccso szempont, hogy az NTFS leiroja lehetove teszi a hozzaferesi jogosultsagok beallitasat, ellenben a FAT-tel. NTFS... -
#7 mas ok nincs fat32 szar... egyertelmu hogy ntfs -
ballor #6 nem viszegetem, más ok van? De köszi az eddigieket! -
Bakka #5 Mert azt akkor barhova hurcolaszhatod ! Olyan gepek is felismerik, ameyleken ol. win95/98/me van.
Legalabbi szerintem . -
ballor #4 miért jobb a kicsinek 32-es? -
Tomcat #3 Ha meg kisebbiket berakod 1 rackbe, oszt annak FAT32 -őt adsz, akkor jársz legjobban szvsz... -
Tomcat #2 NTFS -
ballor #1 Melyiket egy 40Gb-os vinyingerre? Lenne több partíció is, milyeneket? Nem szoktak összeakadni a vinyók? Van egy másik 13Gb-os, arra milyet javasoltok? Természetesen az adatok biztonsága az elsődleges!