844
Tvtuner
  • dara
    Állítottam az ellenkezőjét? Egyébként ez nem a gyártón múlik, hanem a 3rd party sw-fejlesztőkön.
  • dara
    Talán össze kellene kötni a hangkártyával, vagy engedélyezni a PCI-on keresztüli hangátvitelt, ha támogatja.
  • zozo15
    Sziasztok! az lenne a kérdésem hogy miért nincs hangja a a tunner kártyának? Egy 2000-es pinnaclesys pctv kártya.Természetesen Xp-s driver van fent. jah ... semmi hangot nem produkál. megse nyikkan
  • jbal
    de dekódolni nem lehet vele:)
  • dara
    Dehogy nincs. A Conexant megvette a Brooktree-t már vagy 4-5 éve. Egyébként tényleg nem lehet vele mit tenni.

Egyébként igazad van, tényleg csak DVB-T-t tud. El is kerülte a figyelmemet, hogy DVB-C is igény.
  • GyimiGábor
    Homályos, szemcsés és néha csíkos a kép:
    példa1
    példa2
    példa3
    Néha recseg a hang(pl. amikor beszélnek).
    Mi lehet a gond???
    Pinnacle PCTV analog Pro PCI tv tunerem van.
  • jbal
    de az durva lehetett h átengedte a kódolt csatornákat.tényleg vmi hibája volt és azért?:DDDDDDDDDDDD
  • Inquisitor
    Nem foglalkoztam a témával, de a CX nagy valószinüséggel Conexant chipset, olyan sokan nem gyártanak ilyesmit.
  • jbal
    azt mondják h cx-esre nem is létezik.az milyen volt az a chipset?
    tudsz vmit ilyenekről?
  • Inquisitor
    Nem értek hozzá, de lehet csak szoftver kérdése mivel lehet, nem?
    Anno láttam olyan Connexant chipsetet, ami "hibás" volt, és csont nélkül átengedte a kábeltévés dekódolásokat :)
  • jbal
    aha.akkor ha BT-set akarok új kártyát kell venni?
    amúgy azért mert a BT-sekkel lehet szoftveresen dekódolni.
  • Inquisitor
    Elég valószinütlen kb. semmi köze a Booktree-nek a Connexanthoz.
  • jbal
    ha a tuneremben egy cx2388 chipset abból lehet vhogy BT8xx chipsetet csinálni vagy kicseréltetni?
  • Inquisitor
    Leadtek DTV2000H
    Mondjuk a digitális rádióadások az jó pont, mert egy sima rádió jóval drágább, mint maga a tuner :)
  • Inquisitor
    Az csak földi digitálisat tudja, azt meg itthon leshetjük pár évig. Már ha valaki nem MTV1-2 és Dunatévére kíváncsi a Kabhegy körzetében fogható kísérleti adásként :)
  • dara
    Leadtek DTV2000H. Bruttó 18-20k.
  • TothLaci
    Köszi, csak azt nem értem, hogy nálunk miért nem lehet ilyeneket kapni?
    De pedig nem hinném, hogy rossz kártyák...
  • Inquisitor
    Picit több, olyan 22-23K, a Hauppauge meg legalább 30K. :)
  • Inquisitor
    Hauppauge HVR-3000
  • TothLaci
    Köszi, ha jól gondolom, ez nagyjából 20.000 Ft.
  • Inquisitor
    Lifeview FlyDVB Trio
    Cseheknél 2300 korona az ára.
  • Inquisitor
    Létezik, csak állati drága. Megpróbálok rákeresni ...
    Minek neked digitális TV vevő, 2012 messze még? :)
  • TothLaci
    Sziasztok! Olyan tuner kártya érdekelne, ami támogatja az analóg TV adást, és a digitális műholdadást, továbbá jó lenne, ha lenne rajta DVB-T és FM tuner. Létezik ilyen kártya?
  • hágó001
    Hello!
    Nemrég vettem egy winfast 2000xp expert tuner kártyát és az a problémám vele, hogy nem tudom hogyan kell videoról felvenni.Aki tudja vagy van ötlete az kérem írjon.
    Köszi!
  • david222
    sziasztok!
    szeretnék venni tv-tuner kártyát 10-20 ezer közt de nem tudom milyet vegyek. mit ajánlotok?
  • Naimal
    Sziasztok!
    Néhány hónapja elpusztult az alaplapi AC97 kártyám, ezért vásároltam
    egy AUDIGY 4-et.Addig a Winfast tv 2000 xp expert tunerem jól műkö-
    dött.
    Most halk és zajos,akármilyen beállítást probáltam(ország,tv forrás,
    hangnorma).Line in-ről egy kicsit jobb,de nem az igazi. Az Audigy más
    eszközzel tökéletes,a tunert is kicseréltem,hátha sérült.
    Most együtt nem bírnak múködni? Vagy az alaplappal van a gond?
    Akinek ötlete van kérem segítsen!
    Köszönöm!
  • duracellmumus
    Winfast 2000XP TV-nem megy a távirányító ha be van dugva a kariba az ir-sensor akkor shotdown helyett restart történik. bekapcsolni be lehet vele néha de utánna nem történik semmi az xp-n.végigmértem scope-val és teljesen rendben van.???
  • dara
    Az adók minősége függ a bejövő jel színvonalától is (nem is kicsit). Ha kézi hangolással (<Ctrl> + <+>/<->) nem tudod javítani, akkor nézd át az antennakábeleket, csatlakozókat.

Ahhoz hogy állítani tudd a hangerőt, a PVR(2)-ben az Audio-Out Control Line-t állítsd arra, amire a hang átkötőkábelt csatlakoztattad.

Ha egyáltalán nem működik a távirányító, akkor a WinFast Wizard-ban a Setting-nél engedélyezd (Remote Control Enabled-re).
  • Raszkolnyikov
    Sziasztok!

Van egy Winfast 2000XP TV tunerem, és néhány adó kicsit rosszalkodik, valamint a távirányítóról nem tudom a hangerőt álítani.

Tud valaki valamit mondani? Köszi
  • IMEVIL
    Sziasztok!!! Kérdés: Melyik tunerkártya éri meg a legjobban kb 10K ért?
  • jbal
    nincs is tv-tek?akkor meg mit akarsz?:Dvagy van műholdas tv?
    ezzel a koax kábellel kötöd rá a tv tuner-t oda ahova a rendes tv is van kötve(persze ha műholdas kéne mégegy beltéri)
  • Zizou5
    az a baj, h az utcánkban és a környékünkön nincs bevezetve a kábel tv, szal... :|
  • jbal
    hát kéne.mér mien tv-d van?lehet műholdas is ha koax kábellel össze tudod kötni
  • Zizou5
    srácok, a tv tuner kártyához kell kábel tv a házba, mert ahol lakok, nincs bevezetve a kábeltv a közelbe sehol, és vhogy nézni akarok rendesen tvt!
  • Tpe
    Megpróbálom, de már máshonnan letöltöttem ugyanezt. Az a baj, hogy minden féle REV-hez van driver (Ez ha jól emlékszem a 9D/9F-hez való): REV 2F/2E/4E/4C/8C/8D/8E/9D/9F/10A/10B . 9B-hez nincs. :(
  • jbal
    nem ez az?
  • Tpe
    Sziasztok!

Nincs valakinek régi "Prolink - PixelView" kártyához drivere? Elveszett az eredeti CD. A NET tele van driverekkel, csak pont ez nincs. (PV-878P+ rev.9B). A hozzá adott "PixelView Station" szoftver verziója pedig V4.24 volt.

Köszi!
  • GyimiGábor
    Hello

Pinnacle PCTV Analog Pro PCI tv tunerem van és néha sistereg a hang de fõleg mélyebb hangoknál. A tv tuner kártyán van pár csatlakozó (3 kiálló fémpálcából áll egy csatlakozó)(audio, video, stb...). Ezekkel a csatlakozóval kell valamit csinálni vagy a koax-kábellel van baj? A kép jó ahhoz képes hogy minden tv-nkün szar a kép de csak a tuneren sistereg a hang. HELP!!!
  • jbal
    Hello!
    Egy kis segítséget szeretnék kérni.Mitől van az h nekem egyes csatornáknál szar a kép?
    Itt van 1-2 kép:
    Animal Planet
    Film+
    National Geographic
    Sport2
    de van ahol tökéletes
    RTL Klub
    egyszer átkötöttem a kábelt javult is de most szar.lehet h az összes kábelt át kéne kötnöm?vagy mi lehet a baj?
    Mercury Ez View TV Tuner Card-om van cx2388 chipsettel és WinTVR 3.0-t használok.
  • Besz
    Hello!

Nekem egy Leadtek Winfast TV2000 XP kártyám van. Az a gondom, hogy a felvett filmet hiába osztom meg a hálózaton, a fájl nem olvasható. Nem kell rosszra gondolni, csak otthoni lanról van szó, a célgép egy másik helységben van. Ez valami másolásvédelmi hülyeség? Másik meghajtóra és Dvd-re lehet másolni, de a lan-on nem lehet lejátszani (átmásolni sem). Ha újratömörítem, akkor ok, de az időbe telik.

Van valakinek ötlete?