844
Tvtuner
-
dara #164 Állítottam az ellenkezőjét? Egyébként ez nem a gyártón múlik, hanem a 3rd party sw-fejlesztőkön. -
dara #163 Talán össze kellene kötni a hangkártyával, vagy engedélyezni a PCI-on keresztüli hangátvitelt, ha támogatja. -
zozo15 #162 Sziasztok! az lenne a kérdésem hogy miért nincs hangja a a tunner kártyának? Egy 2000-es pinnaclesys pctv kártya.Természetesen Xp-s driver van fent. jah ... semmi hangot nem produkál. megse nyikkan
-
#161 de dekódolni nem lehet vele:) -
dara #160 Dehogy nincs. A Conexant megvette a Brooktree-t már vagy 4-5 éve. Egyébként tényleg nem lehet vele mit tenni.
Egyébként igazad van, tényleg csak DVB-T-t tud. El is kerülte a figyelmemet, hogy DVB-C is igény. -
#159 Homályos, szemcsés és néha csíkos a kép:
példa1
példa2
példa3
Néha recseg a hang(pl. amikor beszélnek).
Mi lehet a gond???
Pinnacle PCTV analog Pro PCI tv tunerem van. -
#158 de az durva lehetett h átengedte a kódolt csatornákat.tényleg vmi hibája volt és azért?:DDDDDDDDDDDD -
Inquisitor #157 Nem foglalkoztam a témával, de a CX nagy valószinüséggel Conexant chipset, olyan sokan nem gyártanak ilyesmit. -
#156 azt mondják h cx-esre nem is létezik.az milyen volt az a chipset?
tudsz vmit ilyenekről? -
Inquisitor #155 Nem értek hozzá, de lehet csak szoftver kérdése mivel lehet, nem?
Anno láttam olyan Connexant chipsetet, ami "hibás" volt, és csont nélkül átengedte a kábeltévés dekódolásokat :) -
#154 aha.akkor ha BT-set akarok új kártyát kell venni?
amúgy azért mert a BT-sekkel lehet szoftveresen dekódolni. -
Inquisitor #153 Elég valószinütlen kb. semmi köze a Booktree-nek a Connexanthoz. -
#152 ha a tuneremben egy cx2388 chipset abból lehet vhogy BT8xx chipsetet csinálni vagy kicseréltetni? -
Inquisitor #151 Leadtek DTV2000H
Mondjuk a digitális rádióadások az jó pont, mert egy sima rádió jóval drágább, mint maga a tuner :) -
Inquisitor #150 Az csak földi digitálisat tudja, azt meg itthon leshetjük pár évig. Már ha valaki nem MTV1-2 és Dunatévére kíváncsi a Kabhegy körzetében fogható kísérleti adásként :) -
dara #149 Leadtek DTV2000H. Bruttó 18-20k. -
#148 Köszi, csak azt nem értem, hogy nálunk miért nem lehet ilyeneket kapni?
De pedig nem hinném, hogy rossz kártyák... -
Inquisitor #147 Picit több, olyan 22-23K, a Hauppauge meg legalább 30K. :) -
Inquisitor #146 Hauppauge HVR-3000 -
#145 Köszi, ha jól gondolom, ez nagyjából 20.000 Ft. -
Inquisitor #144 Lifeview FlyDVB Trio
Cseheknél 2300 korona az ára. -
Inquisitor #143 Létezik, csak állati drága. Megpróbálok rákeresni ...
Minek neked digitális TV vevő, 2012 messze még? :) -
#142 Sziasztok! Olyan tuner kártya érdekelne, ami támogatja az analóg TV adást, és a digitális műholdadást, továbbá jó lenne, ha lenne rajta DVB-T és FM tuner. Létezik ilyen kártya? -
hágó001 #141 Hello!
Nemrég vettem egy winfast 2000xp expert tuner kártyát és az a problémám vele, hogy nem tudom hogyan kell videoról felvenni.Aki tudja vagy van ötlete az kérem írjon.
Köszi! -
david222 #140 sziasztok!
szeretnék venni tv-tuner kártyát 10-20 ezer közt de nem tudom milyet vegyek. mit ajánlotok? -
Naimal #139 Sziasztok!
Néhány hónapja elpusztult az alaplapi AC97 kártyám, ezért vásároltam
egy AUDIGY 4-et.Addig a Winfast tv 2000 xp expert tunerem jól műkö-
dött.
Most halk és zajos,akármilyen beállítást probáltam(ország,tv forrás,
hangnorma).Line in-ről egy kicsit jobb,de nem az igazi. Az Audigy más
eszközzel tökéletes,a tunert is kicseréltem,hátha sérült.
Most együtt nem bírnak múködni? Vagy az alaplappal van a gond?
Akinek ötlete van kérem segítsen!
Köszönöm! -
#138 Winfast 2000XP TV-nem megy a távirányító ha be van dugva a kariba az ir-sensor akkor shotdown helyett restart történik. bekapcsolni be lehet vele néha de utánna nem történik semmi az xp-n.végigmértem scope-val és teljesen rendben van.??? -
dara #137 Az adók minősége függ a bejövő jel színvonalától is (nem is kicsit). Ha kézi hangolással (<Ctrl> + <+>/<->) nem tudod javítani, akkor nézd át az antennakábeleket, csatlakozókat.
Ahhoz hogy állítani tudd a hangerőt, a PVR(2)-ben az Audio-Out Control Line-t állítsd arra, amire a hang átkötőkábelt csatlakoztattad.
Ha egyáltalán nem működik a távirányító, akkor a WinFast Wizard-ban a Setting-nél engedélyezd (Remote Control Enabled-re). -
Raszkolnyikov #136 Sziasztok!
Van egy Winfast 2000XP TV tunerem, és néhány adó kicsit rosszalkodik, valamint a távirányítóról nem tudom a hangerőt álítani.
Tud valaki valamit mondani? Köszi -
#135 Sziasztok!!! Kérdés: Melyik tunerkártya éri meg a legjobban kb 10K ért? -
#134 nincs is tv-tek?akkor meg mit akarsz?:Dvagy van műholdas tv?
ezzel a koax kábellel kötöd rá a tv tuner-t oda ahova a rendes tv is van kötve(persze ha műholdas kéne mégegy beltéri) -
#133 az a baj, h az utcánkban és a környékünkön nincs bevezetve a kábel tv, szal... :| -
#132 hát kéne.mér mien tv-d van?lehet műholdas is ha koax kábellel össze tudod kötni -
#131 srácok, a tv tuner kártyához kell kábel tv a házba, mert ahol lakok, nincs bevezetve a kábeltv a közelbe sehol, és vhogy nézni akarok rendesen tvt! -
#130 Megpróbálom, de már máshonnan letöltöttem ugyanezt. Az a baj, hogy minden féle REV-hez van driver (Ez ha jól emlékszem a 9D/9F-hez való): REV 2F/2E/4E/4C/8C/8D/8E/9D/9F/10A/10B . 9B-hez nincs. :( -
#129 nem ez az? -
#128 Sziasztok!
Nincs valakinek régi "Prolink - PixelView" kártyához drivere? Elveszett az eredeti CD. A NET tele van driverekkel, csak pont ez nincs. (PV-878P+ rev.9B). A hozzá adott "PixelView Station" szoftver verziója pedig V4.24 volt.
Köszi! -
#127 Hello
Pinnacle PCTV Analog Pro PCI tv tunerem van és néha sistereg a hang de fõleg mélyebb hangoknál. A tv tuner kártyán van pár csatlakozó (3 kiálló fémpálcából áll egy csatlakozó)(audio, video, stb...). Ezekkel a csatlakozóval kell valamit csinálni vagy a koax-kábellel van baj? A kép jó ahhoz képes hogy minden tv-nkün szar a kép de csak a tuneren sistereg a hang. HELP!!! -
#126 Hello!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.Mitől van az h nekem egyes csatornáknál szar a kép?
Itt van 1-2 kép:
Animal Planet
Film+
National Geographic
Sport2
de van ahol tökéletes
RTL Klub
egyszer átkötöttem a kábelt javult is de most szar.lehet h az összes kábelt át kéne kötnöm?vagy mi lehet a baj?
Mercury Ez View TV Tuner Card-om van cx2388 chipsettel és WinTVR 3.0-t használok. -
#125 Hello!
Nekem egy Leadtek Winfast TV2000 XP kártyám van. Az a gondom, hogy a felvett filmet hiába osztom meg a hálózaton, a fájl nem olvasható. Nem kell rosszra gondolni, csak otthoni lanról van szó, a célgép egy másik helységben van. Ez valami másolásvédelmi hülyeség? Másik meghajtóra és Dvd-re lehet másolni, de a lan-on nem lehet lejátszani (átmásolni sem). Ha újratömörítem, akkor ok, de az időbe telik.
Van valakinek ötlete?