844
Tvtuner
-
CopyG #204 Hogyan lehet CyberLink PowerCinema progiban változtatni a felvétel módját? Gondolok itt arra, hogy .avi-ba vagy mpeg-be mentse a videót? No meg hogy ne darabolja 4 gigás részekre?
humpy79 szerintem mindegy, lehetőleg ne túl drágát, ha csak arra veszed! -
lumpy79 #203 Sziasztok!
Milyen kártyát ajánlanátok régi családi VHS filmek bedigizéséhez? Köszi előre is... -
CopyG #202 Akinek Gigabyte GT-PTV-AF-RH típusú tv kártyája van és olyan gondja van, hogy nincs hang a tv adás közben, az az installnál állítsa a Hungaryt Germanyra. Így már lesz hang!
Viszont van egy problémám. Kicsit szemcsés az adás rajta. TV-n nem látszik ennyire és a PC így kihozza, vagy pedig van PC-khez valami szoftveres képzaj csökkentő? Esetleg vannak letölthető lejátszók? Mert elég gáz szoftver ez a CyberLink PowerCinema 4. -
#201 hát lol, videomagnót használok konverterként :O
mondjuk minősége egy fokkal csunyább.. ezvan
-
#200 ésez 1000% hogy ez az miatt van? :O
vagy gyakorlatilag örüljek neki hogy a tv-n jó? :P -
dara #199 Ez van, a PAL60 nem egy túlzottan támogatott norma. -
#198 azt a kutya meg a macska :O -
dara #197 A tunered nem támogatja a jelenlegi driverrel a PAL60 normát. Vagy drivert kell frissítened, ami egyáltalán nem biztos, hogy működni fog rendesen. -
#196 ezalatt mit kell érteni? :O -
dara #195 PAL60 rulez. -
#194 sziasztok fiuklányok,
psx-et rányomtam tv tunerra, és néhány játék ilyen:
mitévőlegyek? :O -
Zoli Zoltan #193 Vettem egy TV-kártyát minden o. k. volna ha nem vibrálna a monitor ha rákötöm a kábelt tv-ét. Más monitoron is próbálva volt de azzal sem müxik. Ha valaki tud na tanácsot adni. Köszi. -
Zoli Zoltan #192 Nekem is volt ilyen PC_TV kártyám, de azt a hangkártyával kellett összekötni olyan speci audio kábellel ami a cd romot kütte össze az alaplappal de három csatlakozású. CD-rom - hangkártya - TVtuner. Próbáld rákötni a TV tunert az alaplapra. -
jolennetudni #191 Sziasztok,
Remélem ti tudtok segíteni, mert már sok mindent végignéztem, és nem jövök rá a megoldásra.
Adott egy régi PCTV Rave (kb. 6-8 éves, talán az első Pinnacle sorozat a miro után).
Eddig a régi gépemben úgy ment, hogy a kis drótocskával össze volt kötve az SB16 line in bemenetével. Szép képe volt, szólt a hang.
Vásároltam egy új gépet, ahol alaplapi ALC882 csoda van, és itt hiába próbálkozom bármivel nem tudok hangot kicsikarni belőle. Driverből vagy öt variációt próbáltam már, akár az alaplap gyártójától, akár a Realtektől letöltve. A tunerből jön ki hang, de valami miatt úgy néz ki, hogy a line in nem képes megenni a hangot, és továbbadni.
Próbálkoztam mindenféle tunerprogrammal, jelenleg az ehhez a típushoz elérhető 5.5-ös Vision fut. Hang egyiken sem volt.
Oprendszer egy XP SP2.
Tippetek van? -
#190 Nah már megoldottam a problémát -
#189 Nah még annyi hogy nem tudom itt hogy van de nem úgy van hang megoldva mint azokona kártyákon amit láttam. Alapból ugye van egy audió out a tuneren és azt kell bedugni a line in-be nah itt ilyen nincs. Nem is értem, igaz hogy a tunerokhoz nem értek -
#188 Nah a távirányító kérdés már nem téme, de sajna hang még mindig nincs a csatornáknak :-( -
#187 Sziasztok! Vettem egy gigabyte gt ptv af rh-t nah fel raktam hozzá a programját és a driverjét, nah rádió az van és szól, a kép is bejön csak éppen nem jön be a hang és a távirányító se működik. Nem tudom mit kellene beállítani végigzongoráztam minden-t de nem jutottam semmire. Ha tudtok valamit írjatok előre is kösz. -
izb #186 valszeg lefelé kompatibilis,de ez tv tuner függő -
#185 ha egy Tv tuner képes HDMi fogadásra, miért ne lenne képes másra is?:) -
#184 Szerintetek létezik olyan tuner, ami (csak) HDMI fogadására képes? -
kismajor #183 hello,
a segítségetek kérném: winfast tv2000 xp expert win xp-n ilyen képet ad: http://media.proxnet.hu/upload/20070107/21575764609.jpeg
mi a bibi? finomhagolni próbáltam, kábelt csekkoltam.
előre is köszi!
-
oliverspy #182 Köszi majd kipróbálom (most nincs rá lehetőségem :) ) ha működik 1000 hála és egyszer majd meghívlak egy sörre talán :D -
Gyu #181 A DIGI BELTÉRIT AZ RF-EN ÁLLITSD ÁT 36-ROL 39-RE!NÁLAM IS EZ VOLT A BAJ,TUL KÖZEL VAN VALAMI ADOHOZ A36-OS. -
oliverspy #180
Mért van ilyen csík a kép tetején? Oké tom hogy az is lehet a hiba hogy koax-al kötöttem be a Digi TV-t :D (még nem vettem másik kábelt).
Amúgy egy Leadtek Winfast TV2000 XP RM a kártya .. Mi lehet a baj? :S -
Inquisitor #179 AZért (ha jól tudom) a kommersz tuner cuccok HW felvételi minősége még mindíg rosszabb mint egy jobb szoftveres kódek. Egy Canopus már nem, de az egy nullával többe is kerül. :) -
#178 na megoldottam.mégiscsak rosszul volt összedugva de akkor eddig mér ment?:D
na az lenne még h most a videoba van bekötve a UPC kábel és onnan T-elosztóval megy a tv-be meg a gépbe is.de a UPC-s elosztón ami a falon van van még egy hely onnan megy a videoba.na ha a gépét egyenesen oda dugnám lehet hogy jobb képet kapnék? -
#177 mér nincs hang a tv kártyámon?eddig minden jó volt.jól össze van kötve nincs lenémítva és mégse jó -
dara #176 Leadtek Winfast PVR2000. HW MPEG1/2 tömörítésű, kifejezetten jó minőségű tuner, nagyon jól használható gyári sw-vel (ebben egyértelműen a Leadtek a legjobb).
Az antennakábel tipikusan koax-kábel, szalagkábelt már gyakorlatilag sehol sem használnak. -
#175 koax kábelt sztem mindegyikre rá lehet dugni.ez alap dolog:D
nekem csak 10ezer forintos de rá lehet -
#174 Hellosztok!
Tvtunnert szeretnék vásárolni milyet ajánlotok lényeg,hogy lehessen fogni vele az adásokat jó minőségben a felvétel se utolsó dolog de nem baj ha azt a processzor végzi....
Nem tudom olyan létezik-e amire nem antennát kell rákötni vagyis nem csak azt lehet hanem mondjuk koax kábelt is.Szóval itthon kábeltévé van és az jőn koax kábelen és azt nem lenne rossz rákötni :)
Sry ha kicsit hüjén hangzik csak tvtunner ügyben eggyáltalán nem vagyok otthon.
Előre is thx. -
#173 igen sztem annyit kell csinálni. -
#172 hi all. tom h ez a kérdés nem idevaló de nem találtam ehez kapcsolódó topikot. na szal összekötöttem a VGA kártyámat a tv-vel (csak s-videó kimenet) és ha filmet nézek a gépen és a TV-n látom amit a monitoron kivéve a filmet. helyette csak egy fekete kép jelenik meg, ha meg játékot indítok el így akkor meg újraindul a gépem... miért? -
#171 SZiasztok!
Ma a cégnél "alkalmi" vételként sikerült szereznem egy kollégámtól egy Pinnacle PCTV Stereo/?/ tunerkártyát.
kérdés: hozzám koaxon jön a kábeltévé be. ez van kettéosztva a tévénél tv+netre. namost én a tunerkártyának hogyan csiholjak jelet? a PC előtt/netkábel/ valamivel T elosztót tegyek és arról? vagy hogyan van ez ilyenkor?
előre is ksözi -
#170 Biztos demo hetek voltak... -
#169 :DDDDDD
az mi h 38 és 43. hét közöttiek? -
#168 kössz de először is, mi az a IRQ?
van a kártyán jópár csatlakozó de nem tom mire jók...
-
Inquisitor #167 Passz. Nem akad valami IRQ-nál? Nem alaplapi hangkártya? ott néha bekavarhatnak dolgok ...
Próbáld meg más programmal használni, ne azzal amit adtak hozzá, pl. ChrisTV. -
Inquisitor #166 OFF: Egy kábeltévé szerelő állította, már nem is tudom mikor volt ez, jó régen. Valamikor 2002-ben? Azt mondta a 38 és 43. hét közöttiek. Például HBO-t is "átengedte" ... -
#165 HELP PLS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Homályos, szemcsés és néha csíkos a kép:
példa1
példa2
példa3
Néha recseg a hang(pl. amikor beszélnek).
A programkalauzban nincs semmi.
Mi lehet a gond???
Pinnacle PCTV analog Pro PCI tv tunerem van.