Anettka???...fujj!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
viszont cserébe lájvban láthattam:DD ecsém, ilyen görény nõt.. hogy hogy nem dörzsöli vörösre a két combja egymást?? vmit tudhat
ott volt vele az ex férfinõ: fekete teri. meg még pár színvonalas, "sztár" ismerõsük.
Az életben az a jó, hogy bármi megtörténhet! És az a szar, hogy meg is történik!
Az életben az a jó, hogy bármi megtörténhet! És az a szar, hogy meg is történik!
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
mekkora volt azaz állat mellette akit simogatott, és beszólt mindenkinek :DDDDDDDDDD
-Csókolom, Mondhatom?
-AZÉRT VAGYUNK ITT BAZD+ :P
pincér tipusú fekete nadrág.. erre egy kék motoros bõrdzseki.. szépen rásimul a hasára meg a mellére és a keze meg lelóg a térdéig... ugy nézett ki mint egy hüly ebuzi majom!!!! komolyan mondom!!! full rosszul voltam tõle!!!

Itt anettka és mellettem Napsugár a hozzám hasonló guszta csaj!
Én mostan egy új módszert vezetek be mej segíségével nõhet igen alacsony "tetszési" indexem.
Most a szextelefonhoz hasonlóan közvetítem kedves fórumozóimnak mit teszek ebben a szûkös "mell"tartóban ami rajtam lóg.
Most magamhoz nyúltam.........most Napsugárhoz nyúltam.......most sokan szeretnék hogy kinyúljak....
Na teccet?
arról beszélünk, hogy mekora undormány, hát akkro meg miért ne beszélnénk róla hogy mekkora undormány?:D
๏̯͡๏﴿
Ping Anettka...
shit happens
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Anettkával nekem egyedül az a bajom, hogy SZENNY MÛSOROKAT mûsorokat csinál!
Nem értem miért mutogatja magát, amikor egy teljesen átlagos nõ.