Anettka???...fujj!!!

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HuAn82
Ejha... Ezek aztán a "sztárok"!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Voltan
És errõl lemaradtam??? A fenébe. Mesélj! Milyen sztárok voltak még ott?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

12346
az.. hogy nyomoruljon meg.. vmelyik nap is a récsei buszgarázsból képzett ratyi bevásárló ojjektum parkolójában "parkolt" a 20-onakárhány millás jaguárral. persze nem úgy, mint a többi rendes ember, a két vonal közé... hanem ahol épp megállt a szarja. így nem is nagyon lehetett mellé parkolászni.
viszont cserébe lájvban láthattam:DD ecsém, ilyen görény nõt.. hogy hogy nem dörzsöli vörösre a két combja egymást?? vmit tudhat
ott volt vele az ex férfinõ: fekete teri. meg még pár színvonalas, "sztár" ismerõsük.

CSOCSO
:))
PResident Evil
Colt powa :D

Lecter
Akár Uziba is!!!

Az életben az a jó, hogy bármi megtörténhet! És az a szar, hogy meg is történik!

Lecter
Én szívesen fizetem a töltényt!!!

Az életben az a jó, hogy bármi megtörténhet! És az a szar, hogy meg is történik!

PResident Evil
van remény, sose adjuk fel

Halálosan megfenyegették Anettkát

Bárcsak beváltaná az igéretét a fickó :DD

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

PResident Evil
ez már karrier :DDDD

Besz
Én is utálom Anettkát, de gondoljatok csak bele! Megutáltatta magát az ország nagy részével amióta szerepel a TV-ben, de cserébe anyagilag elég jól megszedte magát. Sõt!

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

CSOCSO
nahjo azé neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... anettka mindenkinél rosszabb és nem fius alkata van hanem anettkás alkata!!!
PResident Evil
Anettkák Közt ???

Aramir
Ha csinálnak még egy remaket a sorozatból, akkor Anetkát kéne felkérni erre a szerepre

KG21
És õ is nimfomániás volt:D

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

PResident Evil

Aramir
Ja
Rajta is mindig a fiús alkata miatt viccelõdnek.

PResident Evil
he ???

Aramir
Tiszta Marcy D'arcy a Rémrendes Családból
Csak nem szõke...

PResident Evil
csácsá :D

zaki
na de most már nem tudsz olyan képet mutatni, amitõl nem tudnék elaludni, mert már nagyon álmos vagyok :) jó 8

PResident Evil
elértem a célom !!!

zaki
vazze, ezek a képek látta sokktól még mindig nem bírtam elaludni :P

PResident Evil
jó fiúk voltatok ma ?

mert ha nem megbûntetlek !!!

PResident Evil
csácsá :) jó ANETTKÁS álmokat

zaki
na én megyek aludni, jó 8...

PResident Evil
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

mekkora volt azaz állat mellette akit simogatott, és beszólt mindenkinek :DDDDDDDDDD

zaki
tod amikor azt asztalnál nem hagyták beszélni anettkát erre õ:
-Csókolom, Mondhatom?
-AZÉRT VAGYUNK ITT BAZD+ :P

PResident Evil
én láttam gecc, de nem bírtam abbahagyni a csavarodást kb fél óráig :DDDD

zaki
hát tényleg elég nevetségesen nézett ki abban a szerkóban, szerencsétlen vak csajszi végigtapizta, aztán gyorsan visszarántotta a kezeit, sztem azt hitte vmi állatot simogatott + :)

CSOCSO
öcsém.. ma viszont till atillátol voltam ki. bazzeg még egy ilyen homokos faszt akinek ilyen öltözési izlésficama van.. lol!!!!!!!!!!!!!
pincér tipusú fekete nadrág.. erre egy kék motoros bõrdzseki.. szépen rásimul a hasára meg a mellére és a keze meg lelóg a térdéig... ugy nézett ki mint egy hüly ebuzi majom!!!! komolyan mondom!!! full rosszul voltam tõle!!!
zaki
bazz, nem tudod mit hagytál ki :)

CSOCSO
sajna nem:((((((((( de a bemutatót láttam
zaki
lol, láttátok múltkor vmelyik bagi-nacsa show-ban amikor utánozták az anettkát? azon behaltam :PPPPPPPPPP

CSOCSO
Ez igen jó témájú topic az tuti!
CSÓKOLOM CSÓKOLOM!
Itt anettka és mellettem Napsugár a hozzám hasonló guszta csaj!
Én mostan egy új módszert vezetek be mej segíségével nõhet igen alacsony "tetszési" indexem.
Most a szextelefonhoz hasonlóan közvetítem kedves fórumozóimnak mit teszek ebben a szûkös "mell"tartóban ami rajtam lóg.

Most magamhoz nyúltam.........most Napsugárhoz nyúltam.......most sokan szeretnék hogy kinyúljak....

Na teccet?
PResident Evil
csináltatok anettkás pólót !!! ki akar rendelni ?

Lynx_TWL
bezélhetsz róla azzal nem segítesz neki:)
arról beszélünk, hogy mekora undormány, hát akkro meg miért ne beszélnénk róla hogy mekkora undormány?:D

๏̯͡๏﴿

cSuwwi
Csak nem bírjuk abbahagyni. Már meg sem lepõdnék rajta, ha véletlenül olvasná a delikvens.
Ping Anettka...

shit happens

Instict
de szerintem az egész brigád az, aki körbeveszi

Instict
egy féreg

anettka?fujjj!!!

FtranX
Akkor ezentúl lehetne ez is egy "jó csajos" topic. :)

Pluskast
Pontosan azért csinálja mert azt akarja, hogy beszéljenek róla, ahogy most mi is tesszük. Tehát javaslatom a következõ. OFF TOPIC ANETKA IS NO MORE!:)

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

HuAn82
Szerintem átlagon aluli!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

FtranX
Ha annyi lóvém lenne mint a férjének, biztos nem ilyen nõt keresnék magamnak.

Anettkával nekem egyedül az a bajom, hogy SZENNY MÛSOROKAT mûsorokat csinál!

Nem értem miért mutogatja magát, amikor egy teljesen átlagos nõ.

PResident Evil
sztem is jogos... semmi normáális csak a degenerált baromság !

CSOCSO
ezt a fektetõs dolgot nehzen hiszem el... van jopár szilikonos punci aki feküdne egy ilyenért.. nekem gusztusom az nem lenne hogy anettkát pumpáljak egy jó nõ helyet.. brrrrrrrrr
Oldal 1 / 4Következő →