39
-
sanya_ #39 TomCAT: Ötlet ha véletlenül elolvasod még. Először is biosfrissítés, 2: Külön kábelon is fenáll a szitu? valaki szerint számít hogy a Rack-on belül milyen a kábel de szerintem ezen a másfél centin nem indukálódik annyi fesz amit ne tudna leföldelni. Talán ATA 100-on számít de 66-on nem. -
#37 Skacok! Most vettem egy Maxtor 46.1Gb -os HDD-t és felosztottam 4 felé. Ez a cuccos a régi HDD-mmel (6.4Gb Quantum) UDMA módban (BIOS) csak nagyon lassan megy (ez mobil Rackben) de ha kikapcsolom a 6.4-es UDMA-ját akkor gyorsabb. Mind a két HDD ATA10-as kábelon lóg bár igaz a mobil rack ATA33-as belül, de a 6.4-es is ha jól tudom.
Szóval lehetsége, hogy a két ATA rendszer egymást belassítja? -
Inquisitor #33 Németeknél 2 hónapja kapni 120 és 160GB-os Maxtorokat :)
Itthon látta már valaki .........????
El se merem képzelni, mekkora vinyók lesznek ha az IBM elkezdi a "tündérporos" kis 120GB-s lemezeit nyomatni, akkor még a 480GB+ se lehetetlen fél éven belül .... -
sanya_ #32 "alkatrések">alkatrészek (mindig a szexen jár az eszem) :) -
sanya_ #31 Huh! Amit Noffir írt az vicc volt. Túlreagáltad. A tavasszal vettem egy Maxtor vinyót 20GB 5400-on. Semmi hangja nem volt. Kb 2 hónapja elkezdett zajongani. Nem a fej hanem a motor. Na most akkor mi van? Tipp? Az akusztik management be van kapcsolva.
Évekkel ezelőtt halottam egy olyan technológiáról ami hologram alapú adatárolást tesz lehetővé iszonyat kapacitás mozgó alkatrések nélkül. Biztos benn lapul valamelyik gyártó fiókjában amig ki nem aknázzák a vinyók nyújtotta lehetőségeket. -
#23 Ne félj tőle, nem bánt az:-) csak drága... -
#12 mi a francnak szamolgatsz ilyen baromsagokat? 1800*1000 jo idetlenseg... minek nagyitani a dvd kepet? attol nem lesz szebb, csak tobb helyet foglal... azt meg megnezem mikor fogsz te valos 1800*1000 ben digitalizalni... -
#9 varommar, hogy 100terras diszkeket kothessek softraidba ;) -
#8 Azért le a kalappal a fejlesztők elött!!!!!! Amiket ezek ki tudnak találni...
-
#6 undorito az e reklem :
vedd fel a cuccost az LG dikigtalis videoddal, aztan nezd meg az uj extraszeles plazmateleviziodon
namost digitalis "video" lehet vagy fel misi, a tv meg talan 3
szal ha az atlag haztartasban ijen vasak vannak, akkor en nagyon atlag alatt elek ;) -
Fred #4 Vulpes:
A transcapacitorokrol mar regen hallottam. Letezett/ik egyaltalan ez a technologa vagy csak kacsa volt annak idejen? Tud valaki valamit?
Az alapja eleg ketes (nem is biztos hogy igaz) de maga az 5let jonak tunt...