MotoRacer 3

Oldal 1 / 6Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elöre is köszi
helló mindenkinek leszedtem a játékot de nem tudom feltenni tudnátok segíteni
Sziasztok!
A multiba hiába írom be az IP címet (mármint akivel játszani szeretnék...) semmit nem csinál! Mi a teendõm?
Énvagyokazapád
számokkal lehet trükközni, multi meg Hamachival.

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

elekati
csõsztök! ez a kurvajó játék én aszondom! a cross nagyon teccik benne meg a trial se rosz!
de a cross-ba nagyon jó hangulatos pályák vannak!<#finom>

Ui:lenne 2 kérdésem!
a freestyl-bq mivel csinálja a trükköket?
és lehet e multiban tolni veletek?<#vigyor4>

geri777
Hellosztok az lenne a kérdésem hogy a freestyl ban meg a trial meg valami sf/x be oldalrol látom a motort hogyan lehet átt álitani?

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

xt198
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy amikor elindítom a játékot, belép, lejátszódnak az intro-k, aztán amikor (gondolom) a menübe akar belépni, akkor tök fehér az egész képernyõ és nem csinál semmit, csak alt+f4 marad...
aki esetleg tudja mi a baj... help plz

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Hello
Láttam egy motoros videot és az elején játszanak egy motoros játékal benne érdekelne mi a játék neve.
http://video.sportmotor.hu/dl/1084
Ha valaki segitene azt elöre is megköszöném!

Bocs hülyén írtam le<#falbav>
oké arra még várni kell <#szomoru1>

De ezen szeretnék még egy jót játszani még ezen találtam hozzá patchot és el is indul csak mint egy demo pedig a full játékot tettem fel.
Ha tud akkor segítsen valaki.
Köszi.<#vigyor0>
Istencsászár
Hamarosan jön a felújított bõvített változat, itt többet megtudhatsz.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Hali!

Légyszi írja már le valaki hogy a túróba lehet elindítan xp sp2-ben mert semmint nem találtam ami orvosolná a problémát.
Állandóan azt írja hogy nem kompatibilis.
cement
Bocs de sietek nem akarok visszaolvasni, ha volt mar ez a problema akkor legyszi segitsetek, nem indul a géjm

respect to the man in the ice cream van

GyaxyBoy
Emlékszik itt még vki a SuperBike 2001 re? Sztem annál jobb gyorsasági motor szimet nem tudtak még csinálni! SZVSZ!!!
Én azzal nyomom! És ahogy hallom tölletek ezt se kell megszereznem! 😄
M@TriX
már csak azért is, mert utcai száguldozásra ott a VC 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
a javításhoz nem volt szerencsém, de az utcai versenyen szórakoztam én is, az tényleg jó buli volt, de csak ideig óráig...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

insp
A Tomb Raider 1 , a Motoracer 1 és a Quake 1 Voodoo-s verziói miatt van ma is egy Celeron 300@450 + Voodoo2 + TNT konfigom a sarokban...

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

artschi
hova töltsem, megvan mindkettõ (XP patch + update)?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

copass
jah igen a demo mód azért ugrik mert védve van, ez már a MR2-ben is benne volt!

copass
nekem, mint ahogy említém megvan minden amivel mûködik rendesen!
tárhelyet adjatok és felrakom!

artschi
így van, az 1 nagyon zúz 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

artschi
nekem mintha meglenne ez a peccs, utánanézek.

petesilver
Nos a játék tényleg jó, csak szemétség volt a kiadótól amit csináltak! A megjelenés után pár héttel dobtak ki a hivatalos honlapon egy patchet hozzá, amivel már állíthatsz felbontást, és konfigolhatsz billt! Viszont ezt csak az tölthette le, aki regisztrált vásárló volt kódal, különben a közelébe sem szagolhattál, és én amíg figyeltem, nem láttam warezon sem olyan updatet, ami ezt orvosolná. De a játékban benne rejlik a tutiság, az tény. Csakis ezért nem dobtam ki pár év óta, hátha egyszer tudok majd vele játszani. az XP-s gondra élbõl kijött amúgy egy patch, ami orvosolta ezt a demo mizériát anno. Ha valaki tud címet, ahonnan le lehet tölteni a kiegészítéseket, az ne kíméljen legyen szíves, évek óta szeretnék egy jót játszani vele!!!

Mission Impossible 2010: PRO Class

copass
csak hogy a MR3 védelmére keljek, van hozzá egy adag update
kb.120Mb amivel már elég szépen lehet vele játszani.
pölö.: bill.kiosztás,grafika(nem csak 640x480 oszt hali),stb.stb.stb.
Elsõnek én is lerántottam a rákba, hogy ez fos, de azért a javítások után már állat lett nagyon, fõleg az utcai forgalomban versenyezni,na az atom lett!

M@TriX
háát a gém elég nulla, szóval nem nagyon érdemes nyüstölni 😊
a gém nem így védekezik legalábbis nálam ilyen nem volt, fennt volt a demó elõtte lehet az kavar be...

hen-tes
törölj le mindent unninstallal és utána prob. megin
de ezt egyszer már leyrtam tegnap csak nem tom hova :S

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

A fullt rakod fel, és a demot indítja? Persze eredeti, dobozos játék volt, mi?
Nem lehet, hogy a game így védekezik a másolás ellen?

up
nekem is lenne egy problémám.
felrakom xp-re a fullt, és csak a demo versiot inditja el, kiirja hogy demo version, pedig már 3cd vel is probáltam, mindennel tudnék menni, mer semmi sme szürke, de csak speed motort engedi. mit csináljak?

Tufa16
Up! tudom kicsit régi game de még mindig érdekel hogy hogyan lehetne menni trialban meg ilyenekben a teljesel. elindítom és kilép... mit tegyek?

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

hát már a rohadt pecselés miatt meguntam....fasz se vog szívózni vele
Hitm@n
Nem elég csak regisztráni a neved?

Rohadt szemetek,mindenből hasznot húznak!!!!

Delphine Software

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Hitm@n
Hahó!

Valaki help plíz!

Pedig olyan sokan szeretitek ezt a gammát!

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Hitm@n
Találtam hozzá patch-et a motoracer3.com-on.

Két patch is van:

az egyikkel már lehet állítani a
felbontást,kijavít 1-2 grafikai bugot stb.

de a másikban van új pálya meg tán motor is!!!

Csak:nem tudom letölteni!!!!!

Megpróbáltam a Pc-Dome-ról de nem jeleníti meg a lapot.Az 576-ban azt olvastam,hogy lehet hozzá plusz motorokat tölteni,de ez a motoracer3.com egy nagy rakás sz*r!!!

Ha valaki le tudná szedni valahogyan/valahonnan,akkor lenne olyan szíves és feltenné a Sg ftp-jére vagy adna egy normális címet.

Előre is köszi!

yolika
Ha valaki xp patchet keres, annak azért leírom, hogy én a http://www.tar.hu/xtreamwt/ című oldal game/iso szekció motoracer3 részénél találtam

Bye
a fenéket már egy hónapja ott virít a polcokon a boltban
magus
Egy kérdés.

a képernyő jobb felső részében vabn egy lengéscsillapito
azt hogy lehet használmi?

Komolyan nem ertem mit problemaztok. Lefikaztok egy jatekot, mert nem lehet feltorni, es a hivatalos megjelenese sem jott meg el.
Varjatok ki, es vegyetek meg eredetiben. Akkor lehet leszolni. 😊
Nem jelent meg még hozzá crackelt update, ahogy elnézem már nem is fog. Hagyni kell a fenébe ezt a játékot.
yolika
nincs senkinek se ötlete?
magus
Van már patch a menüre?

Törölt felhasználó
mondjad
FREAK
Én onnan próbálom

Riszpekk

én elküldöm neked ha te meg leszeded a patch-et nekem ha az eredeti verzsönöd van meg!
yolika
Segítsetek please:
Ha valakinek megvan, vagy tud valamilyen címet a win 2000/xp fixről lécci mondja meg nekem, hogy hol találta. Nagyon kellene.
Előre is kösz

P.S: az eredeti verzió van meg
Ne állj +!

FREAK
szóval álljak meg 52-nél, és ne töltsem le?

Riszpekk

adjon már valaki egy nyavajás krekket, vagy serialt hogy egyatalan elinduljon nalam!
Breki33
Imre inkabb hozd mar el nekem :-)
nincs erom letolteni
Törölt felhasználó
Bazz ez a kis 180 megás szutyok majdnem 1,5 gigát tömörített ki+1 rakás fájlt. volt is swap rendesen.
A graf. nagyon jó, a hangok...hát a légyzümmögéshez igen közel állnak.
A játék pedig közepes. 😞 kár vót letölteni
patch-ről valaki nemtud?
Oldal 1 / 6Következő →