MotoRacer 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A multiba hiába írom be az IP címet (mármint akivel játszani szeretnék...) semmit nem csinál! Mi a teendõm?
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
de a cross-ba nagyon jó hangulatos pályák vannak!<#finom>#finom>
Ui:lenne 2 kérdésem!
a freestyl-bq mivel csinálja a trükköket?
és lehet e multiban tolni veletek?<#vigyor4>#vigyor4>
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Lenne egy olyan problémám, hogy amikor elindítom a játékot, belép, lejátszódnak az intro-k, aztán amikor (gondolom) a menübe akar belépni, akkor tök fehér az egész képernyõ és nem csinál semmit, csak alt+f4 marad...
aki esetleg tudja mi a baj... help plz
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Láttam egy motoros videot és az elején játszanak egy motoros játékal benne érdekelne mi a játék neve.
http://video.sportmotor.hu/dl/1084
Ha valaki segitene azt elöre is megköszöném!
De ezen szeretnék még egy jót játszani még ezen találtam hozzá patchot és el is indul csak mint egy demo pedig a full játékot tettem fel.
Ha tud akkor segítsen valaki.
Köszi.<#vigyor0>#vigyor0>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Légyszi írja már le valaki hogy a túróba lehet elindítan xp sp2-ben mert semmint nem találtam ami orvosolná a problémát.
Állandóan azt írja hogy nem kompatibilis.

respect to the man in the ice cream van
Én azzal nyomom! És ahogy hallom tölletek ezt se kell megszereznem! 😄

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Mission Impossible 2010: PRO Class
kb.120Mb amivel már elég szépen lehet vele játszani.
pölö.: bill.kiosztás,grafika(nem csak 640x480 oszt hali),stb.stb.stb.
Elsõnek én is lerántottam a rákba, hogy ez fos, de azért a javítások után már állat lett nagyon, fõleg az utcai forgalomban versenyezni,na az atom lett!
a gém nem így védekezik legalábbis nálam ilyen nem volt, fennt volt a demó elõtte lehet az kavar be...
de ezt egyszer már leyrtam tegnap csak nem tom hova :S
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Nem lehet, hogy a game így védekezik a másolás ellen?
nekem is lenne egy problémám.
felrakom xp-re a fullt, és csak a demo versiot inditja el, kiirja hogy demo version, pedig már 3cd vel is probáltam, mindennel tudnék menni, mer semmi sme szürke, de csak speed motort engedi. mit csináljak?
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
Rohadt szemetek,mindenből hasznot húznak!!!!
Delphine SoftwareI am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
Valaki help plíz!
Pedig olyan sokan szeretitek ezt a gammát!
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
Két patch is van:
az egyikkel már lehet állítani a
felbontást,kijavít 1-2 grafikai bugot stb.
de a másikban van új pálya meg tán motor is!!!
Csak:nem tudom letölteni!!!!!
Megpróbáltam a Pc-Dome-ról de nem jeleníti meg a lapot.Az 576-ban azt olvastam,hogy lehet hozzá plusz motorokat tölteni,de ez a motoracer3.com egy nagy rakás sz*r!!!
Ha valaki le tudná szedni valahogyan/valahonnan,akkor lenne olyan szíves és feltenné a Sg ftp-jére vagy adna egy normális címet.
Előre is köszi!
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
Bye
Varjatok ki, es vegyetek meg eredetiben. Akkor lehet leszolni. 😊
Ha valakinek megvan, vagy tud valamilyen címet a win 2000/xp fixről lécci mondja meg nekem, hogy hol találta. Nagyon kellene.
Előre is kösz
P.S: az eredeti verzió van meg
A graf. nagyon jó, a hangok...hát a légyzümmögéshez igen közel állnak.
A játék pedig közepes. 😞 kár vót letölteni