270
MotoRacer 3
  • holba
    elöre is köszi
  • holba
    helló mindenkinek leszedtem a játékot de nem tudom feltenni tudnátok segíteni
  • oksoft
    Sziasztok!
    A multiba hiába írom be az IP címet (mármint akivel játszani szeretnék...) semmit nem csinál! Mi a teendőm?
  • Énvagyokazapád
    számokkal lehet trükközni, multi meg Hamachival.
  • elekati
    csősztök! ez a kurvajó játék én aszondom! a cross nagyon teccik benne meg a trial se rosz!
    de a cross-ba nagyon jó hangulatos pályák vannak!

Ui:lenne 2 kérdésem!
    a freestyl-bq mivel csinálja a trükköket?
    és lehet e multiban tolni veletek?
  • geri777
    Hellosztok az lenne a kérdésem hogy a freestyl ban meg a trial meg valami sf/x be oldalrol látom a motort hogyan lehet átt álitani?
  • xt198
    Sziasztok!
    Lenne egy olyan problémám, hogy amikor elindítom a játékot, belép, lejátszódnak az intro-k, aztán amikor (gondolom) a menübe akar belépni, akkor tök fehér az egész képernyő és nem csinál semmit, csak alt+f4 marad...
    aki esetleg tudja mi a baj... help plz
  • Solo72
    Hello
    Láttam egy motoros videot és az elején játszanak egy motoros játékal benne érdekelne mi a játék neve.
    http://video.sportmotor.hu/dl/1084
    Ha valaki segitene azt elöre is megköszöném!
  • Hellboy01
    Bocs hülyén írtam le
  • Hellboy01
    oké arra még várni kell

De ezen szeretnék még egy jót játszani még ezen találtam hozzá patchot és el is indul csak mint egy demo pedig a full játékot tettem fel.
    Ha tud akkor segítsen valaki.
    Köszi.
  • Istencsászár
    Hamarosan jön a felújított bővített változat, itt többet megtudhatsz.
  • Hellboy01
    Hali!

Légyszi írja már le valaki hogy a túróba lehet elindítan xp sp2-ben mert semmint nem találtam ami orvosolná a problémát.
    Állandóan azt írja hogy nem kompatibilis.
  • cement
    Bocs de sietek nem akarok visszaolvasni, ha volt mar ez a problema akkor legyszi segitsetek, nem indul a géjm
  • GyaxyBoy
    Emlékszik itt még vki a SuperBike 2001 re? Sztem annál jobb gyorsasági motor szimet nem tudtak még csinálni! SZVSZ!!!
    Én azzal nyomom! És ahogy hallom tölletek ezt se kell megszereznem! :D
  • M@TriX
    már csak azért is, mert utcai száguldozásra ott a VC :)

• M@TriX
    a javításhoz nem volt szerencsém, de az utcai versenyen szórakoztam én is, az tényleg jó buli volt, de csak ideig óráig...
  • insp
    A Tomb Raider 1 , a Motoracer 1 és a Quake 1 Voodoo-s verziói miatt van ma is egy Celeron 300@450 + Voodoo2 + TNT konfigom a sarokban...
  • artschi
    hova töltsem, megvan mindkettő (XP patch + update)?
  • copass
    jah igen a demo mód azért ugrik mert védve van, ez már a MR2-ben is benne volt!
  • copass
    nekem, mint ahogy említém megvan minden amivel működik rendesen!
    tárhelyet adjatok és felrakom!
  • artschi
    így van, az 1 nagyon zúz :)
  • artschi
    nekem mintha meglenne ez a peccs, utánanézek.
  • petesilver
    Nos a játék tényleg jó, csak szemétség volt a kiadótól amit csináltak! A megjelenés után pár héttel dobtak ki a hivatalos honlapon egy patchet hozzá, amivel már állíthatsz felbontást, és konfigolhatsz billt! Viszont ezt csak az tölthette le, aki regisztrált vásárló volt kódal, különben a közelébe sem szagolhattál, és én amíg figyeltem, nem láttam warezon sem olyan updatet, ami ezt orvosolná. De a játékban benne rejlik a tutiság, az tény. Csakis ezért nem dobtam ki pár év óta, hátha egyszer tudok majd vele játszani. az XP-s gondra élből kijött amúgy egy patch, ami orvosolta ezt a demo mizériát anno. Ha valaki tud címet, ahonnan le lehet tölteni a kiegészítéseket, az ne kíméljen legyen szíves, évek óta szeretnék egy jót játszani vele!!!
  • copass
    csak hogy a MR3 védelmére keljek, van hozzá egy adag update
    kb.120Mb amivel már elég szépen lehet vele játszani.
    pölö.: bill.kiosztás,grafika(nem csak 640x480 oszt hali),stb.stb.stb.
    Elsőnek én is lerántottam a rákba, hogy ez fos, de azért a javítások után már állat lett nagyon, főleg az utcai forgalomban versenyezni,na az atom lett!
  • M@TriX
    háát a gém elég nulla, szóval nem nagyon érdemes nyüstölni :)
    a gém nem így védekezik legalábbis nálam ilyen nem volt, fennt volt a demó előtte lehet az kavar be...
  • hen-tes
    törölj le mindent unninstallal és utána prob. megin
    de ezt egyszer már leyrtam tegnap csak nem tom hova :S
  • Vlala #244
    A fullt rakod fel, és a demot indítja? Persze eredeti, dobozos játék volt, mi?
    Nem lehet, hogy a game így védekezik a másolás ellen?
  • Chaos Mad
    up
    nekem is lenne egy problémám.
    felrakom xp-re a fullt, és csak a demo versiot inditja el, kiirja hogy demo version, pedig már 3cd vel is probáltam, mindennel tudnék menni, mer semmi sme szürke, de csak speed motort engedi. mit csináljak?
  • Tufa16
    Up! tudom kicsit régi game de még mindig érdekel hogy hogyan lehetne menni trialban meg ilyenekben a teljesel. elindítom és kilép... mit tegyek?
  • Anee
    hát már a rohadt pecselés miatt meguntam....fasz se vog szívózni vele
  • Hitm@n
    Nem elég csak regisztráni a neved?

Rohadt szemetek,mindenből hasznot húznak!!!!

Delphine Software
  • Hitm@n
    Hahó!

Valaki help plíz!

Pedig olyan sokan szeretitek ezt a gammát!
  • Hitm@n
    Találtam hozzá patch-et a motoracer3.com-on.

Két patch is van:

az egyikkel már lehet állítani a
    felbontást,kijavít 1-2 grafikai bugot stb.

de a másikban van új pálya meg tán motor is!!!

Csak:nem tudom letölteni!!!!!

Megpróbáltam a Pc-Dome-ról de nem jeleníti meg a lapot.Az 576-ban azt olvastam,hogy lehet hozzá plusz motorokat tölteni,de ez a motoracer3.com egy nagy rakás sz*r!!!

Ha valaki le tudná szedni valahogyan/valahonnan,akkor lenne olyan szíves és feltenné a Sg ftp-jére vagy adna egy normális címet.

Előre is köszi!
  • yolika
    Ha valaki xp patchet keres, annak azért leírom, hogy én a http://www.tar.hu/xtreamwt/ című oldal game/iso szekció motoracer3 részénél találtam

Bye
  • Anee
    a fenéket már egy hónapja ott virít a polcokon a boltban
  • magus
    Egy kérdés.

a képernyő jobb felső részében vabn egy lengéscsillapito
    azt hogy lehet használmi?
  • zerge
    Komolyan nem ertem mit problemaztok. Lefikaztok egy jatekot, mert nem lehet feltorni, es a hivatalos megjelenese sem jott meg el.
    Varjatok ki, es vegyetek meg eredetiben. Akkor lehet leszolni. :)
  • Simon Templar
    Nem jelent meg még hozzá crackelt update, ahogy elnézem már nem is fog. Hagyni kell a fenébe ezt a játékot.
  • yolika
    nincs senkinek se ötlete?
  • magus
    Van már patch a menüre?