2155
Kinek milyen tapasztalata van az Axelero ADSL szolgáltatásáról?
  • Borg
    Akarod mondani külföldre. Aláirom.
    De belföldön nagyon is jók a pingek.
  • Xboxman
    Annyit előre megmondok ,hogy gamelésre jófórmán használhatalan!
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy F@ck Fatáv !!!
  • Sir Quno Jedi
    Én is megrendeltem otthonra, elég a céges vastag sávszélességből :-)))! Kíváncsi vagyok mit b@szakodnak vele majd... :-(((
  • Gerry
    Nálunk kb 80m választ el attól, hogy bekössék (már 3x próbálkoztam szótérteni velük), ez nevetséges, Axeleróról ez a véleményem:
  • mad mind
    Ez lemaradt.
    Hívd fel az ügyfélszolgálatot és pontos utca házszám alapján megmondják lehet-e, ha sarokházban laksz, akkor mindkét címet add meg, mert lehet, hogy csak az egyik utcáról köthető be.
  • mad mind
    Az a térkép szar. Aszerint nem lehet nálunk ADSL, de a szomszéd most köttette be.
  • Petyus_
    Semmi gond, supergamez ping 30, letöltés 50kB/s. :)

Ja, és egy hét alatt bekötötték.
  • KeKKSZike
    Nem emlékszel, hogy mennyi idő alatt kötötték be neked? :)
  • yolika
    eddig(lekopogom) minden király! egy-kétszer nem tudtam bejelentkezni, de úgy kb. fél óra után már megy, letöltés ha rajtam múlik, akkor 49-52 kbyte/s,
    megszakadást elvétve se tapasztaltam. szóval eddig "minden jó, minden szép, mindennel meg vagyok elégedve" :)
    csak hogy írjon vki vmit ;)
  • KeKKSZike
    Nyah, mi van? Senki se ír? :)
  • KeKKSZike
    Mi egy kicst protekciósok vagyunk, de majd meglátjuk... :)
  • yolika
    elhallottad, az 1-2 HÓNAP
    (tapasztalatból ;( )
  • KeKKSZike
    Azoktól kérdezem ezt, akik Axelero ADSL Otthon csomaguk van...
    Mennyi idő telt el míg bekötötték, a szerződés megkötése után?!
    Nekem azt ígérték,hogy 1-2 hét....
  • Borg
    A teljesen alap 2-3000Ft-os planet vagy egyéb márkájú is bőven elég, minden realtek chip van.
    Nem kell emiatt semmi flancos LAN kártyát venni.
  • Borg
    igy van, ADSLhez 10MBPS-t is tudnia kell a kártyának kifejezetten, vagy 10es, vagy 10/100as kell legyen.
  • I.C.ram
    100-as meg azert nem jo mert itt nem az van hogy visszafele kompatibilis
  • I.C.ram
    nem! az az hogy kompatibilis a 10mbps-sel es a 100-assal is! ADSL-hez eleg a sima 10-es
  • Borg
    Tévedés! Csak 10MBPS jó ADSLhez!
    vagy 10/100
  • Paul
    Az időnkénti megállást én is tapasztaltam de csak M-soft exploler alatt ,Netscape-vel nyem csinálja ...
  • TheZsenyka
    Hát WinMe is Win9x te Borg... Borg, Te Borg Há' én is így értettem.
  • Borg
    Haveromnak ME alatt csinálja!
  • TheZsenyka
    A hiba kizárólagosan Win9x alatt jön elő! XP és NT alatt soha... Fura...
  • Borg
    Ezt a dolgot többen is regisztrálták már, de axelero nemigen tud mit kezdeni vele. Megjegyzem nálam nincs ilyen gond... Nekem csak az XP event logját nyomja tele folyton unknown packetekkel a dsl protokoll..
  • DuriBumi
    Én átállítottam az automatikus ip-t fix ip-re
    és megszünt ez a probléma.
  • TheZsenyka
    Jól megy, rongyol agresszívan 50k-val... viszont van egy gondom, amit hátha ti meg "tuttok" oldani: pengén megy az elérés, egyszer csak leáll az egész... eltellik 10-20 másodperc, megy tovább... érdekes módon ez a dolog nincs hatással az éppen letöltés alatt levő dolgokra, csak az új url meghívásokra korlátozódik. Mi lehet ez?
  • item
    ja nyomja 1000-rel! 50.3 volt eddig a legtöbb!
    most betárazok ftp-kből.
  • KeKKSZike
    Frankó, mi? :)
  • item
    most reggel kötötték be! 9 óra után jöt és még 10 elött lelépett a matávos csávóka!
  • fertam
    mi dec elején rendeltük meg itt zuglóban az suxelerotól, ápr 23-án kötötték be...khmkhmkhm. De úgy láccik az ez idő tájt előfizettek jártak a legjobban, mert én 8500-t fizetek havonta...most meg 10 fölött hirdetik akciósan, hháááááát, nagy zsidó banda az biztos. a datanet is biztos jó, nekem 2-3 évig volt, sőt még most is megvan, cirkálóm, az fasza volt! de ez a mostani egy álom, de már nagyon gondolkozom a BDSl-en, azért az mégis 700kbit felett van, az már tép,mint őrült,.....
  • item
    ja tudom már olvastam a következő akcióról ami május 31-ig érvényes, amiben már 20000Ft -ot elengednek! én még a tavaszi akció keretében rendeltem meg! (csak - 10000Ft volt a kedvezmény)
  • KeKKSZike
    Miért nem vártál egy kicsit? Lehet, hogy lentebb mentek volna az árak! :)
  • item
    hello mindenki ! nekem május 13 án reggel 9-11 között jönnek elvileg szerelni! addig meg tépek még az 56k-mmal mig el nem olvad a modem!
  • TheZsenyka
    Volt két elérésünk... (kapcsolt vonali analóg) nézem, nem megy... várakozás... két hónapja nem megy... faxom kivan... telefon... bocsi, véletlenül lekapcsoltuk 10-es IP-re mert tartozást mutatott az egyenleg de már látjuk hogy a másikra volt tartozás amit megszüntettek fél éve... elnéztük... bocsánat... nincs tartozás sem... holnapra meglesz... MEGLETT... EZ AZ AXELERO
  • KeKKSZike
    Nézd meg az Acelero honlapot! Ott van az összes település, ahol van ADSL!
  • Borg
    Én akkor rendeltem, és annak megfelelően meg is kaptam, annyiért.
  • Callisto
    Várom olyan emberek jelentkezését, akik 2001. decemberében rendelték meg az ADSL Otthon szolgáltatást az Axelero RT.-től, de félrevezették őket és/vagy nem az akciós áron számláztak nekik, ill. az akció elutasításáról - bármely okra hivatkozva is - csak a bekötés után értesítették őket. Valamit tenni kell!
  • KeKKSZike
    Olvastam a HWSW fórumon, ott azt tanácsolják, hogy Datanet-et válasszam, olcsóbb (9100 FT), és ugyanolyan mint a Matáv... Most aztán az ember meg van kavarva...
  • Styleair
    KeKKSZike!

Válasz 1: Szerintem most drága. Várjál meg egy akciót.
    Válasz 2: Bármikor netezhetsz, korlátlan letöltéssel.

üdv. Styleair
  • KeKKSZike
    Nyah? Tipp, tanács?