2155
Kinek milyen tapasztalata van az Axelero ADSL szolgáltatásáról?
-
#239 Ha az Axelero online áruházban töltöd ki, csak klikkengetni kell, meg néhány adatot beírni és után elkészíti a szerződésedet, amit ki tudsz nyomtatni. El is küldi nekik online, de be is kell küldeni fax-on (esetleg postán) aláírva és voliá ! -
Borg #238 de, az pont olyan átláthatatlan többoldalas szerződés:) de legalább korrekt.. csak bird felfogni:) -
kisviku #237 Jó,köszönöm.Egyébként engem az előző szerződésnél sem szopattak be.Betartották az igért árakat,stb-t.
De azért kösz mégegyszer.Tehát akkor nincs semmiféle csűrt-csavart, 9 oldalas,embert megtévesztő blabla szerződés?
Az jó.Utánanézek,és lehet hogy a héten elintézem.
Rengeteg köszönet. -
#236 Bazz ! De hiszem ha látom. Amúgy mindég beszopatják az embert... -
Xboxman #235 Lesz egy másik és sokkal olcsóbb kedvezmény -
#234 Mér most is van ??? Én is kedvezményes szerződést kötöttem, egy éves hűségnyilatkozattal ?!! -
Xboxman #233 Októberben lesz kedvezmény,addig ne kösd meg -
Borg #232 Elöször is tudakold meg van e rá lehetőség nálad helyileg. Nem biztos.
Ha ez megvan, akkor bemész egy axelero árusitó helyre, kérsz szerződést (vagy letöltöd netről) kitöltöd miután megtudtad van e kedvezmény most, elfaxolod, aztán egyszercsak jönnek majd beszerelni. -
kisviku #231 Szeretnék segítséget kérni!
Most járt le 26-án a kétéves ISDN előfizetésem,és szeretnék előfizetni ADSL-re.
Hogyan kell?Mi a pontos menet?
Mennyi idejébe telik az Axeleronak bekötni?Ez utóbbit azért kérdezem,mert akkor úgy mondom le a másikat.
Kérek valakit segítsen,sokat dolgozom,és kevés az időm.Most mennyibe kerül egyébként?
Kösz a válaszokat,de írhattok emailt is.
-
#230 Nnna, lassan megütöm a 15 gigát 4 nap alatt, mégiscsak jó, hogy nem kábel-t vettem... :-))) -
#229 Amúgy már vagy 5 gigát letöltöttem pár nap alatt :-))) -
#228 Mán a 46Kb sem rossz, mert ez 41 szálon le- és tucatnyin feltöltés közben van számítva a ténylegesen letöltött byte-ok számanként, szóval valszeg. ez is jóval több ! -
Xboxman #227 Olyan lassú?Nekem 51 Kbyte:P -
#226 már megy és gyors, 46Kbyte/s azé nem rossz WinMX-ben :-))) -
#225 Na holnap kötik 12-2-ig (tök jó mert késő estig dolgozom hajnatól, úgyhogy szegény apámra hárult a feladat, mert ő ráér :-))) -
#224 Én úgy két hete rendeltem meg az ADSL vonalat a Wstend-ben lévő matávpontnál. Nem elég hogy két órát vártam, de még egy köteg papírt is ki kellett tölteni. Bezzeg a UPC-nél szépen kitöltötték nekem. -
Borg #223 örülj hogy áthelyezték egyátalán, benne van a szerződésben hogy a végpont áthelyezése nem lehetséges... (bár azóta lehet módositották)
Viszont hogy a 6hetet is ki akarják fizettetni, az gáz:) nézzék meg a forgalmad az axelero oldalán, azt ha látják hogy 0 csak nem kell fizetned.. -
#222 Na ez már fatávosabban hangzik :-))) -
Sir #221 Hali .
Nálam egy sima ADSL athelyezés Budapesten 6 hétbe került , 3 faxba 2 matavpont felkeresésbe, és kb 8 ora ugyfélszolgálatos zenehalgatásba. De cserébe adtak ujabb ADSL NT-t :) Jah és a kimaradt 6 hetet is ki akarják fizettetni velem :))) -
Xboxman #220 MEgoldás 1:baszd ki a Hub-ot a picsába
MEgoldás 2:ne tötsél fel
MEgoldás 3:ne oszd meg a kapcsolatot
Egyébként nem tudom mi lehet a baj -
#219 Cégtől szar ám WinMX-ezni nagyon :-))) ! Rohadt Squid... -
#218 Nyahh ilyen sem volt még ! Képesek voltak felvenni a telefont az Axelero-nál (ritka esemény) és kiderült, hogy az ügyem már sínen van ! Megy már a műszeres vonal-vizsgálat (bahh, mert persze), jövő héten valszeg. már telepítik, aztán már aznap aktiválható ! Yeeee ! Ha csak fele igaz, már okés a dolog. Ja és több papírt nem kell már kitölteni, elég volt a szerződést beküdeni (aláírva term.) + online megrendelni. -
#217 Üdv mindenkinek! Lenne egy problémám, vettem egy 8 portos 10/100 Mbps-es AUTO NEGOTATION AUTO MDI/MDI-X CROSSOVER SWITCH-et.
ADSL modemhez kötöttem.
Van még 1 gépem az is rá van kötve a switch-re.
A letöltéssel nincs gond,az jól megy mind a két gépen, viszont a FELTÖLTÉS nem mükszik!!!
néha néha megindul 200-300 byte-tal!
Ha tudna valaki valamilyen tanácsot adni, hogy mi lehet a gond a feltöltéssel,akkor azt megköszönném!!! ITEM
-
#216 Nem, csak online, majd elfaxoltam aláírva a szerződést, amiképpen mondták és van rá bizonyíték, hogy vették ! Ezután majd rájuk telefonálok, hogy mi a rohadás van ! -
Xboxman #215 Beküldted a szerződést postán? -
#214 Ismervén a Fatáv-ot ez nem tutkó. Műlt hét óta még ők sem ragáltak a szerződésre, hogy mi a rák van ! -
Xboxman #213 Ahol lehet Axelero ott lehet Datanet is. -
#212 Úgy tűnik nem, de már úgyis mind1... -
#211 Nem tom, hogy 16.ker. azon részén ahol esténként csücsülök lehet-e ?!! -
Xboxman #210 Mé nem Datanet-et veszel(az a legkirályabb cucc)! -
#209 Mind1, addig meg lesz Fatáv ADSL egy év hűséggel (suxxx) ! -
#208 Fatáv kábelnet-et akartam, de még csak az utca elejében van én meg a 100-ban lakom :-((( Fatáv kábel kft. szerint majd jövő év elején, ami ugye +-3 évet jelent tapasztalataim szerint :-((((((((((((((((( -
#207 Mondom, nekem a 24 órás net-meeting a fontos ! A gamma csak sokadlagos szempont. -
Xboxman #206 "Gamelésre elég, ha a Chello-sokkal lehet multiban nyomulni."
Ahol rendesen müxik a Chelllo,ott garantáltan lealázza az Axelero DSL-t(mivelhogy ők a volt KPNQwest hálozatot használják a Datanet-el egyetemben)PL:
www.ngzserver.de Axelero-s cuccal 150ms,ugyanez Datanet ADSL-el vagy Chello-val 40-45ms körűl mozog. -
Xboxman #205 Nem,nem!Itt Europai szerverekre (is) gondoltam(150ms-es PING) -
Xboxman #204 Jaja belfőldre Axelero a legjobb! -
#203 Momentán nekem fontos, hogy pl. Új-Zéland-dal csont nélkül menjen a többszereplős net-meeting, legalább az audió ! Erről mik a tapasztalataitok ???
Gamelésre elég, ha a Chello-sokkal lehet multiban nyomulni.
Amúgy Remote Desktop munkára és WinMX szórakozásra. :-))) -
[Walaki]D`Lair #202 BF1942: 50-80 ping. -
Borg #201 nem az osztrák/német szerverekről van szó, sokkal inkább a tengerentúliak... -
DuriBumi #200 MOHAA : magyar szerver 40-50 -es ping
német és osztrák 56-70 -es ping
Ez miért nem jó?
Mindenkinek nem lehet ám Lan T3 otthon :(