2155
Kinek milyen tapasztalata van az Axelero ADSL szolgáltatásáról?
  • Sir Quno Jedi
    Ha az Axelero online áruházban töltöd ki, csak klikkengetni kell, meg néhány adatot beírni és után elkészíti a szerződésedet, amit ki tudsz nyomtatni. El is küldi nekik online, de be is kell küldeni fax-on (esetleg postán) aláírva és voliá !
  • Borg
    de, az pont olyan átláthatatlan többoldalas szerződés:) de legalább korrekt.. csak bird felfogni:)
  • kisviku
    Jó,köszönöm.Egyébként engem az előző szerződésnél sem szopattak be.Betartották az igért árakat,stb-t.
    De azért kösz mégegyszer.Tehát akkor nincs semmiféle csűrt-csavart, 9 oldalas,embert megtévesztő blabla szerződés?
    Az jó.Utánanézek,és lehet hogy a héten elintézem.
    Rengeteg köszönet.
  • Sir Quno Jedi
    Bazz ! De hiszem ha látom. Amúgy mindég beszopatják az embert...
  • Xboxman
    Lesz egy másik és sokkal olcsóbb kedvezmény
  • Sir Quno Jedi
    Mér most is van ??? Én is kedvezményes szerződést kötöttem, egy éves hűségnyilatkozattal ?!!
  • Xboxman
    Októberben lesz kedvezmény,addig ne kösd meg
  • Borg
    Elöször is tudakold meg van e rá lehetőség nálad helyileg. Nem biztos.
    Ha ez megvan, akkor bemész egy axelero árusitó helyre, kérsz szerződést (vagy letöltöd netről) kitöltöd miután megtudtad van e kedvezmény most, elfaxolod, aztán egyszercsak jönnek majd beszerelni.
  • kisviku
    Szeretnék segítséget kérni!
    Most járt le 26-án a kétéves ISDN előfizetésem,és szeretnék előfizetni ADSL-re.
    Hogyan kell?Mi a pontos menet?
    Mennyi idejébe telik az Axeleronak bekötni?Ez utóbbit azért kérdezem,mert akkor úgy mondom le a másikat.
    Kérek valakit segítsen,sokat dolgozom,és kevés az időm.Most mennyibe kerül egyébként?
    Kösz a válaszokat,de írhattok emailt is.
  • Sir Quno Jedi
    Nnna, lassan megütöm a 15 gigát 4 nap alatt, mégiscsak jó, hogy nem kábel-t vettem... :-)))
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy már vagy 5 gigát letöltöttem pár nap alatt :-)))
  • Sir Quno Jedi
    Mán a 46Kb sem rossz, mert ez 41 szálon le- és tucatnyin feltöltés közben van számítva a ténylegesen letöltött byte-ok számanként, szóval valszeg. ez is jóval több !
  • Xboxman
    Olyan lassú?Nekem 51 Kbyte:P
  • Sir Quno Jedi
    már megy és gyors, 46Kbyte/s azé nem rossz WinMX-ben :-)))
  • Sir Quno Jedi
    Na holnap kötik 12-2-ig (tök jó mert késő estig dolgozom hajnatól, úgyhogy szegény apámra hárult a feladat, mert ő ráér :-)))
  • Crazyn
    Én úgy két hete rendeltem meg az ADSL vonalat a Wstend-ben lévő matávpontnál. Nem elég hogy két órát vártam, de még egy köteg papírt is ki kellett tölteni. Bezzeg a UPC-nél szépen kitöltötték nekem.
  • Borg
    örülj hogy áthelyezték egyátalán, benne van a szerződésben hogy a végpont áthelyezése nem lehetséges... (bár azóta lehet módositották)

Viszont hogy a 6hetet is ki akarják fizettetni, az gáz:) nézzék meg a forgalmad az axelero oldalán, azt ha látják hogy 0 csak nem kell fizetned..
  • Sir Quno Jedi
    Na ez már fatávosabban hangzik :-)))
  • Sir
    Hali .

Nálam egy sima ADSL athelyezés Budapesten 6 hétbe került , 3 faxba 2 matavpont felkeresésbe, és kb 8 ora ugyfélszolgálatos zenehalgatásba. De cserébe adtak ujabb ADSL NT-t :) Jah és a kimaradt 6 hetet is ki akarják fizettetni velem :)))
  • Xboxman
    MEgoldás 1:baszd ki a Hub-ot a picsába
    MEgoldás 2:ne tötsél fel
    MEgoldás 3:ne oszd meg a kapcsolatot
    Egyébként nem tudom mi lehet a baj
  • Sir Quno Jedi
    Cégtől szar ám WinMX-ezni nagyon :-))) ! Rohadt Squid...
  • Sir Quno Jedi
    Nyahh ilyen sem volt még ! Képesek voltak felvenni a telefont az Axelero-nál (ritka esemény) és kiderült, hogy az ügyem már sínen van ! Megy már a műszeres vonal-vizsgálat (bahh, mert persze), jövő héten valszeg. már telepítik, aztán már aznap aktiválható ! Yeeee ! Ha csak fele igaz, már okés a dolog. Ja és több papírt nem kell már kitölteni, elég volt a szerződést beküdeni (aláírva term.) + online megrendelni.
  • item
    Üdv mindenkinek! Lenne egy problémám, vettem egy 8 portos 10/100 Mbps-es AUTO NEGOTATION AUTO MDI/MDI-X CROSSOVER SWITCH-et.
    ADSL modemhez kötöttem.
    Van még 1 gépem az is rá van kötve a switch-re.
    A letöltéssel nincs gond,az jól megy mind a két gépen, viszont a FELTÖLTÉS nem mükszik!!!
    néha néha megindul 200-300 byte-tal!
    Ha tudna valaki valamilyen tanácsot adni, hogy mi lehet a gond a feltöltéssel,akkor azt megköszönném!!! ITEM
  • Sir Quno Jedi
    Nem, csak online, majd elfaxoltam aláírva a szerződést, amiképpen mondták és van rá bizonyíték, hogy vették ! Ezután majd rájuk telefonálok, hogy mi a rohadás van !
  • Xboxman
    Beküldted a szerződést postán?
  • Sir Quno Jedi
    Ismervén a Fatáv-ot ez nem tutkó. Műlt hét óta még ők sem ragáltak a szerződésre, hogy mi a rák van !
  • Xboxman
    Ahol lehet Axelero ott lehet Datanet is.
  • Sir Quno Jedi
    Úgy tűnik nem, de már úgyis mind1...
  • Sir Quno Jedi
    Nem tom, hogy 16.ker. azon részén ahol esténként csücsülök lehet-e ?!!
  • Xboxman
    Mé nem Datanet-et veszel(az a legkirályabb cucc)!
  • Sir Quno Jedi
    Mind1, addig meg lesz Fatáv ADSL egy év hűséggel (suxxx) !
  • Sir Quno Jedi
    Fatáv kábelnet-et akartam, de még csak az utca elejében van én meg a 100-ban lakom :-((( Fatáv kábel kft. szerint majd jövő év elején, ami ugye +-3 évet jelent tapasztalataim szerint :-(((((((((((((((((
  • Sir Quno Jedi
    Mondom, nekem a 24 órás net-meeting a fontos ! A gamma csak sokadlagos szempont.
  • Xboxman
    "Gamelésre elég, ha a Chello-sokkal lehet multiban nyomulni."
    Ahol rendesen müxik a Chelllo,ott garantáltan lealázza az Axelero DSL-t(mivelhogy ők a volt KPNQwest hálozatot használják a Datanet-el egyetemben)PL:
    www.ngzserver.de Axelero-s cuccal 150ms,ugyanez Datanet ADSL-el vagy Chello-val 40-45ms körűl mozog.
  • Xboxman
    Nem,nem!Itt Europai szerverekre (is) gondoltam(150ms-es PING)
  • Xboxman
    Jaja belfőldre Axelero a legjobb!
  • Sir Quno Jedi
    Momentán nekem fontos, hogy pl. Új-Zéland-dal csont nélkül menjen a többszereplős net-meeting, legalább az audió ! Erről mik a tapasztalataitok ???

Gamelésre elég, ha a Chello-sokkal lehet multiban nyomulni.

Amúgy Remote Desktop munkára és WinMX szórakozásra. :-)))
  • [Walaki]D`Lair
    BF1942: 50-80 ping.
  • Borg
    nem az osztrák/német szerverekről van szó, sokkal inkább a tengerentúliak...
  • DuriBumi
    MOHAA : magyar szerver 40-50 -es ping
    német és osztrák 56-70 -es ping
    Ez miért nem jó?
    Mindenkinek nem lehet ám Lan T3 otthon :(