2155
Kinek milyen tapasztalata van az Axelero ADSL szolgáltatásáról?
-
#330 ja mert mire bekötik mindenkinek lesz nagyobb sávszél :D -
juhi01 #329 "Az Axelero ADSL-szolgáltatást most megrendelő ügyfeleinknek már azonnal a gyorsabb sebességeket biztosítjuk, amennyiben az adott területen a bővítés munkálatok befejeződtek. A sávszélesség emelés az ADSL-szolgáltatások egyéb a paramétereit nem érintik, a csomagok havidíjai változatlanok maradnak. "
ez a lényeg!ha most fizetsz elő pl az 512-re akkor 1024-et kötik be ennyi
-
Borg #328 Erre bejött.
De számomra egy értelmes sor van csak a kurvasok adat között :)
" Upstream: 128 kbps Downstream: 544 kbps " -
#327 Szia! Szerintem a szerződéskötés számít, ugyanis abban van lefektetve, hogy mire is fogsz előfizetni. -
#326 Probald ezt meg:
Telindus/Bridge -
Borg #325 Mindamellett, hogy a jelszót nem fogadja el, és nem megy tovább... -
Borg #324 Király.
De jó nagy szar, csak IE alatt működik az oldal... -
Gabyee #323 Tehát szerinted nem a szerződés kötés,hanem maga a fizikális bekötés számít? -
#322 Hat valoszinuleg, ha a bekotes az emeles elott volt. -
Gabyee #321 A mondat elejét jól megasztat mondtam ám........:D -
Gabyee #320 Szasztok!
Most ha most rendelek egy 512/128 csomagot akkor nov.16 után átraknának 1024/256-ba, a pénz meg maradna 512 vagy most hogy van ez?? -
#319 itt sz van arról, hogy az axis kábel is növekedni fog. -
#318 Üdv!
Mostanság olvastam erről a sebességnövelős mókáról, csak hogy tisztán lássak: 512/128-as ADSL-em van, Drávanetes vagyok és Pécsen lakok. Rám is vonatkozik az 1024-re növelés? Az upload speed is duplázódik?
Köszöntem. -
#317 Valami ilyesminek kell elojonni mint ennel a modemnel.
http://www.sala.axelero.net/router/ -
#316 Hat talan elkene olvasni a kezikonyvet. :P
Allitolag: 192.168.1.1
user: root
password: Bridge -
Borg #315 És hol az az ott?:D
Amúgy mostmár az istennek sem megy 67k fölé... szvsz eddig tartott a hype, valami stresstest lehetett. -
#314 Ennek a Telindus modemnek van valami webes felulete azthiszem.
Ott nezd meg az ertekeket. -
Borg #313 Persze.
De azt nem a HWSW-re irtam amit beidéztél. -
#312 Borg te irkalsz a HWSWn Locutus neven ? :P
"Locutus:
Na emberek, nekem emeltek úgy néz ki. (Sopron)
Tegnap délután óta el tudom érni a 125,3kb/s-ot is. Igaz nem túl stabilan, 125-98-67 között ingadozik. Hol így megy, hol úgy. Eddig kb negyed óra 125k a rekord...
A kérdésem annyi lenne, hogy Telindus 1111 ADSL Bridge-m van. Úgy hallottam, hogy ez nem a legjobb cucc, és az ingadozásért ez is lehet a felelős. Van ebben valami?
Meg ennek valami interleave értékét hogyan lehet megnézni?
PS: most épp 80k-val töltök le..."
-
#311 Egyszeruen kitudnad szamolni es nem kene kerdezgetned.
1byte=8bit
Tehat xkbit/8=xKByte -
#310 Hat nem tom mi akkor ez a megtevesztes, hogy Nyugat-Magyarorszagot allitjak at legutolsokent.
Itt Szombathelyen semmi valtozas. -
Borg #309 Az 512 az 64kb/s. -
#308 tehát akkor ha meglsze a gyorsulás akkor majdnem 70el fogok tudni tölteni? -
Borg #307 Az imént 152kb/s-al jött a cucc DC-ről :DDD
De most megint visszaesett 109-re. -
#306 tudom hogy vannak üres filok énis azt osztok meg
[gonosz] -
Zsoldos #305 Hat 125 a max az mar kiderult nem-e? Az adsl kapcsolatnal nem nagyon vannak ingadozasok a kapcsolatnal, amik eddig voltak az a tuloldal kapcsolata miatt volt. (De ha meg megis ingana valamiert, akkor meg nincs stabil max, legfeljebb atlag ;) -
Zsoldos #304 ha csak szemetet szedett le, akkor nem jott le a film :P
Amugy van 1-2 ember dc-n aki ures fileokat oszt meg, akkor vannak ilyen 10 mb /sec -es letoltesek, hala az adattomoritesnek. -
Borg #303 Sopron, mint már irtam.
De nem a max sebességet akarom megnézni, csak azt, hogy STABILAN mennyi a max.
Majd ha lejöttek a dc-s cuccaim, izzitok egy ftpt. -
#302 FTP.
Bar ha T3asrol szed DCn 125K-val nem hinnem hogy sokkal magasabb lenne a max letoltesi sebesseged.
SZVSZ kb130 lehet a max nalad.
Pesti vagy amugy ?
Mert az I. II. IV. kerben voltak allitolag stress tesztesztek. -
#301 nekem egyszer a dc letöltött egy egész filmet 20 mp-c alatt persze megsérült a file és a gép lefagyott de a file egyben lejött -
Borg #300 Ki kellene próbálnom valami olyan helyről letölteni, ahonnan relatíve stabil és magas sávszél érhető el.
Mert ugye DC az a másik féltől is függ... -
#299 én is 68 al -
#298 Mazlista. :P
En meg mindig 68al szenvedek. : -
Borg #297 Jelenleg is 125,3k-val töltök DC-ről. Méghozzá most stabilan. -
#296 512od volt ?
Amugy sok minden befolyasolja a sebessegedet.
Eloszor nem tudhatjuk, hogy nem e bent allitgattak a teszt alatt a sebessegedet es a probalgatas eredmenyemeppen ingadozott a letoltesi sebesseg.
2. a tavolsagod a kozponttol.
3. a Telindus nem a legjobb modem, mar 512es emelesnel sok embernek nagyon megnolt a pingje a modem miatt az egyik FW frissites utan.
Az ExpressLink-nel ilyen problema nem fordult elo. -
Borg #295 50kb/s -
#294 384es adsl-el alaphelyzetben milyen sebességgel kellene húzni? -
#293 Én 1hónapja helyeztettem át invitel területre (városhoz tartozó falu), így gondolom b*hatom az sebemelést. Invitelt nem igen hatja meg a matáv-upc versenyhelyzet. Btw itt 465kbit/s bír max az 512 helyett (vagy rosszul lőhették be? nemtom, de mivel ez az elérhető max-ot jelenti..), kb 10ms-el rosszabb a ping és azóta már 3szor szakadt v. nem ment. -
Borg #292 Hát ez elég ingadozó még..
Hol 67, hol 98, hol 125kb/s... egy 5 percig tartja valamelyiket, aztán ingadozik tovább... -
Borg #291 Lol
125kb/s-al töltök le :DDDD
A telindus-on nemgyőz hunyorogni a LED...