2155
Kinek milyen tapasztalata van az Axelero ADSL szolgáltatásáról?
-
#410 Joember vedd mar magad eszre.
7990 nem az 512 lesz, ne tomd mar masok fejet hulyesegekkel,csak az akcio kereteig lesz, utana a 384es ADSL megszunik.
Utana 9900Ft lesz az 512 es 13990 a 1024-es ADSL.
Tehat meg az sem stimmel amit megint leirtal, mert te aztan sehol nem fogsz kapni mast.
Es ez csak a mostaniakra es az akcio kereten belul elofizetokre ervenyes az emeles nem ugy ahogy te irod le("Ez nem akcio, hanem valtoztatas. Nagy kulonbseg, mert mindenkire vonatkozik, es nem idoszakos."), mint ahogy elozo evben is igy tortent.
Es mar megint jossz a Chelloval, mikor mar az elso bejelentkezo irasodnal is tevesen tajekoztattal mindenkit.
"A savszel azert emelkedik, mert a chello is duplaz, lepest kell tartaniuk, ha nem akarnak elofizetot vesziteni."
--->>> A valaszbol mindenre feny derul, hogy mekkora okorseget krealtal:
"Ab ovo, a csomagemelest eloszor a Matav jelentette be es arra reagalt a Chello, tehat amit irsz annak mar a bevezetoje is egy jo nagy marhasag."
Es megegyszer ez mar egyszer lezajlott az elozo eves emeleskor, csak ott kisebb merteku volt az emeles, de ugyanugy nem noveltek meg az akcio utani elofizetoknek a savszelesseget. Mindez azt tamasztja ala, hogy nem vagy tisztaban azzal amirol irsz.
-
Zsoldos #409 Es nem a ket szep szememunkert "kapjuk" ezt, hanem, mert ha nem tennek lehuzhatnak a rolot. Atpartolnanak az elofizetoik chellora, ahol 1.5 mbit-es kapcsolatot kapnanak ugyanennyiert. -
Zsoldos #408 Az egvilagon nem lesz senkinek elonye abbol, ha ez ido alatt kotteti be. Ez nem akcio, hanem valtoztatas. Nagy kulonbseg, mert mindenkire vonatkozik, es nem idoszakos.. Ne csinald mar ezt a baromsagot pls. A topicot mar tonkretetted, szep munka. -
Zsoldos #407 Decembertol az 512-es kapcsolat 8000. Decembertol az 1024-es kapcsolat elofizetese 10000.
Tokmindegy, hogy uj vagy regi elofizetes. Ennyi a lenyeg. Nem fog senki 10000 rugot fizetni ezentul 512k -ert. Te egy beteg ember vagy. -
#406 Idiota vagy valoban, ha meg mindig nem tudod felfogni, hogy a savszelessegrol beszelgetunk nem az arrol.
"Hiszen lesz oly kedves az Axelero es a tobbi szolgaltato a kedvedert oly kegyes, hogy ha te jovo Majusban pl veszel egy 512-es ADSL-t, akkor a te szep szemedert, mert volt Decemberben egy emelesi akcio ezert majd akkor 1024es ADSL-t kapsz."
Latsz itt arat ? Eddig a savszelessegrol regeltel, most mar az arat hajtogatod. LOL
Senki nem azzal ellenkezett, hogy nem lesz olcsobb az ADSL.
De hat neked lehet barmit is mondani, legalabb olyan ertelem sugarzik a mondanivalodbol , mint egy szajkonak.
Fel kell vegre fogni, hogy ha nem az akcio ideje alatt veszed meg most az ADSL-edet, akkor bar jovore olcsobb lesz az ADSL de a bekoteskor nem emelik automatikusan a savszelesseget meg.
Leforditom szamodra, ugy hogy egy 5 eves kisgyerek is megertse.
Ha jovore rendelsz egy 512-es ADSL-t, az brutto 9900Ft-ba fog kerulni es 512-es kapcsolatod is marad mert azt mar nem fogjak emelni amig nem lesz egy kovetkezo savemeles, mert a savemeles csak az akcio resze. Erre irtam, nem majd a te ket szep szemedert fogjak olcsobban odaadni az 512-es kapcsolatot akcion kivul, raadasul meg megis emelik neked te ilyen hiszemben elsz. Axelero alias Robert bacsi.
Ilyenkor szoktak a kesz tenyek elol az ilyenek elbujdosni.
-
Zsoldos #405 Most 8000 a 384-es , ezentul 512-es. most 10000 az 512-es, ezentul 1024-es. Megis mi a rakert kene emelni, ha alapbol az emeltet kapod meg? loller
El sem hiszem, hogy van ilyen ertetlen ember, mint te. A masodik legnagyobb hulye meg en vagyok, amiert belemegyek ilyen hulyesegbe. I'm off. -
#404 Akkor te miert nem fogod mar vegre fel hogy az akcio utan nem lesz mar automatikus savszelesseg emeles ?
Nagyon erolkodsz amikor osszevissza beszelsz.
De tudod mit radhagyom, mint ahogy nalad nem lehet Decemberben 384es ADSL-t rendelni.
Na kb ugyanennyi igazsag lesz a tobbi altalad megemlitett szovegben.
Nem hiszem el, hogy nem tudod felfogni, hogy csak az akcio ideje alatt lesz savszelesseg emeles. Szolj a kishugodnak hatha o felfogja helyetted is az Axelero altal leirtakat.
Hiszen lesz oly kedves az Axelero aes a tobbi szolgaltato a kedvedert oly kegyes, hogy ha te jovo Majusban pl veszel egy 512-es ADSL-t, akkor a te szep szemedert, mert volt Decemberben egy emelesi akcio ezert majd akkor 1024es ADSL-t kapsz.
Szep egy almokat dedelgetsz te magadban hallod.
Lehet 2 ev mulva mar ok fizetnek neked ?
Szerintem menj a Matavhoz dolgozni es akkor a beigert 100ezres fizetes helyett majd 200ezret viszel haza. -
Zsoldos #403 Bar meg a kishugom is azonnal megertette, hogy az akcionk ettol eddig ervenyes szoveg, a pont ez elott felsorolt "akcios ajanlat" hoz tartozik -
Zsoldos #402 Mondjuk mostmar ertem, hogy ezt ertelmezted felre es szotted tovabb gondolatban... Egyszeruen nem tudtam elkepzelni, honnan szulted ezt az egesz baromsagot. -
Zsoldos #401 Ezek varazslatos dolgok am, ugy hivjak: bekezdesek ;) -
Zsoldos #400 az az idezett sor pedig ebbe a szovegkornyezetbe tartozik:
"Akciós ajánlatunk:
Rendelje meg most hűségnyilatkozattal ADSL Hobbi szolgáltatásunkat, melyhez a következő akciós feltételeket biztosítjuk:
* 0 Ft belépési díj,
* havidíjkedvezmények Matáv-területen: 2005. december 31-ig tartó hűségnyilatkozat vállalása esetén ADSL Hobbi csomagunk havi bruttó 7990 Ft.
* 0 Ft belépési díj telefonvonalra is: az akciós ADSL-hez rendelt új vezetékes telefonvonal kiépítése 0 Ft egyszeri belépési díjjal a Matáv szolgáltatási területén.
* További kedvezmények az Axelero Online Áruházban! Amennyiben megrendelését Online Áruházunkban kezdeményezi, úgy 15 ezer forint értékű ajándékkal lepjük meg: az ADSL mellé egy évig ajándékba kapja Internet Biztonság szolgáltatásunkat.
Akciónk 2004. november 8. és december 20. között új előfizetésre érvényes." -
Zsoldos #399 "A 384 kbit/s sebességű szolgáltatás 512 kbit/s-ra, az 512 kbit/s 1024 kbit/s-ra, a 768 kbit/s 1500 kbit/s-ra, az 1500 kbit/s pedig 3000 kbit/s-ra bővül."
Tehat megszunik a 384kbites szolgaltatas, 8000 ft lesz az 512 es 10000 ft az 1024-es kapcsolat. Az uj elofizetoknek, a regi elofizetoknek egyarant -
Zsoldos #398 Ne legyel mar ennyire buta pls. -
#397 Amit mondasz baratom egy nagy tereles es nem igaz belole egy szo sem.
Elo fizethetsz 512esre januarban es az 512es is marad.
Nem lesz emelve akkor mar 1024-re.
Te most jossz az arakkal es nem azon megy a vita.
Az sem igaz, hogy decemberben nem lehet elofizetni 384-esre mivel az akcio December 20-ig tart amig elo lehet ra fizetni.
Szal te kevered a szezont a fazonnal.Osszefoglalva a mostani mondandodbol sem sok igaz.
Csakhogy tudd: http://www.axelero.hu/otthoniinternet/termekek/20040806adsl.html
Akciónk 2004. november 8. és december 20. között új előfizetésre érvényes.
"Akciós ajánlatunk:
Rendelje meg most hűségnyilatkozattal ADSL Hobbi szolgáltatásunkat, melyhez a következő akciós feltételeket biztosítjuk:
0 Ft belépési díj,
havidíjkedvezmények Matáv-területen: 2005. december 31-ig tartó hűségnyilatkozat vállalása esetén ADSL Hobbi csomagunk havi bruttó 7990 Ft.
0 Ft belépési díj telefonvonalra is: az akciós ADSL-hez rendelt új vezetékes telefonvonal kiépítése 0 Ft egyszeri belépési díjjal a Matáv szolgáltatási területén."
"Sávszélesség-bővítés - hamarosan még gyorsabban a neten!
Most érdemes igazán Axelero ADSL-re váltani, hiszen az Axelero Internet Matáv-területen nyújtott ADSL-szolgáltatásainak maximális letöltési sávszélessége bővül. A 384 kbit/s sebességű szolgáltatás 512 kbit/s-ra, az 512 kbit/s 1024 kbit/s-ra, a 768 kbit/s 1500 kbit/s-ra, az 1500 kbit/s pedig 3000 kbit/s-ra bővül. A sávszélességek bővítése mind meglévő, mind leendő új ügyfeleinket érinti. A bővítésre az alábbi ütemezésben kerül sor: az előfizetői hozzáféréseket 2004. november 16. és november 30. között folyamatosan állítjuk át, először a pesti és kelet-magyarországi, majd a budai és nyugat-magyarországi régiókban. Az átállítás várhatóan maximum 35 másodperces leállást okoz az internet-kapcsolatban. Az Axelero ADSL-szolgáltatást most megrendelő ügyfeleinknek már azonnal a gyorsabb sebességeket biztosítjuk, amennyiben az adott területen a bővítés munkálatok befejeződtek."
Remelem vegre befejezed a terelest es elolvasod amit irnak. -
Zsoldos #396 Valoban januarban is elofizethetsz 512-es adsl-re, de (es itt jon a lenyeg:) a mostani 384-es araert. Es a mostani 512-es araert pedig 1024 -esre. Decembertol mar elo se fizethetsz 384-es kapcsolatra, mert nem lesz olyan. 1 mondatban osszefoglalva: eggyel feljebb shiftelodnek a mar meglevo dijcsomagok savszelessegei.
Majd szolj ha megbirkoztal ezzel a felmelmetes bonyolultsagu informacioval.
Mert meg ugyanazt a furcsa sodert nyomod, amit a #390 -ben irtam. -
#395 A te szokasod akkor az szokott lenni, hogy eltunsz egy idore.
"Nem arrol szol a fama, hogy aki majd jovo ev januarjaban egy 512es ADSL-re fizet elo, majd annak is felemelik a ket szep szemeert az elofizeteset 1024es kapcsolatra." akinek nagyon szep szeme van, esetleg lehet eselye?"
Kis butus akkor fizessel mar elo januarban egy 512-es csomagra es meglatjuk milyen emelesed lesz az akcio utan.
Elmondom neked semmilyen. De nyugodtan szajkozzatok tovabb ezt a hulyeseget.
NTSCFU meg a masik aki elkezdett egy kerdesre okoskodni.
Idezem megegyszer, hogy tisztan lasson mindenki:
2004. nov. 09. 23:58 | Privát | Galéria | Válasz | #359
Szerinted akkor akinek a szerzodese lejart es hatarozatlan csomagba kerult annak nem is emelik a savszelesseget ?
Válasz 'Breki33' üzenetére (#357)
Ugytunik a szerinted es a kerdojel felfogasa neki is komoly gondot okoz.Mar csak azert is jol lathato legyen a 359#-es hozzaszolasra adott valasza:
2004. nov. 10. 01:45 | Privát | Galéria | Válasz | #364
Mond, tényleg ennyire nehéz felfogni?!?!
Attól, hogy határozattlan, vagy hűségszerződéses, még kegyetlenül nem befolyásol semmit!!!!
Ha 512kbit-es volt, akkor 1Mbites lesz, határozattlan szerződéssel, hűségszerződéssel, rózsika anyó féle ADSL-el, tök mindegy!!!
A sávemelés egyszeri dolog, és MINDENKIRE vonatkozik, aki matáv területen ADSL kapcsolatot birtokol vagy akar venni!!!
Válasz '[Jakuza]' üzenetére (#359)
Erdekes nem?
Meg azzal sincs tisztaban, amire valasz radasul a fele se igaz az amit ir.
"A sávemelés egyszeri dolog, és MINDENKIRE vonatkozik, aki matáv területen ADSL kapcsolatot birtokol vagy akar venni!!! "
Ez abszolut nem igaz, ha eltudnad olvasni mit irnak a szolgaltatok, az emeles kizarolag az akcio idejere vonatkozik es nem arra a szolgaltatas igenylore, aki majd kitudja mikor akar ADSL szerzodest kotni. -
#394 Nézd meg a szolgáltató honlapját, de egyébként én eddig csak a Chello és az ADSL sávbővítésről hallottam, ettől fügettlenül lehet, hogy vele megy a többi szolgáltató is. -
Takigabi #393 Ezek a gyorsitások a KÁbelnet Otthonra nem is vonatkoznak ? -
Zsoldos #392 az en tapasztalataim szerint ilyenkor eltunnek egy idore :) -
#391 Én is elkezdtem egy ilyesmit, de aztán inkább hagytam, mert ennek úgy is csak flame lesz a vége... -
Zsoldos #390 yakuza best of:
#341: "Ha nekem nem hiszel, majd a sajat karodon rajossz, hogy ha most kezdesz uj elofizetesi akciot amig azt elvegzik mar reg elfog mulni November 30. es mar regen atallitjak a savszeleket a kozpontokban es lefogsz rola maradni."
hajjaj akkor sietni kell
#339: "Mire megcsinalod az atallast az 512es olcsobb szerzodesi feltetelekkel, es regisztral az Axelero ugy, addigra mar reg atallitjak az 512es vonalakat. Szal neked utana maradni fog az 512es ADSL."
De kar, akkor most szomszednak 2x olyan gyors kapcsolata lesz ugyanannyi penzert, ugyanannal a szolgaltatonal, mint nekem. ?
#344: "Az cegek se hulyek, valoszinuleg nem veletlenul hallgattak el az emeles tenyet is amig tudtak. Igy kitudjak kerulni azt, hogy a felhasznalok probalkozzanak ilyen okossagokkal."
Ravaszak ezek "az cegek", eltitkoljak az ideiglenes szuper-kedvezmenyt (vajon miert hemzseg tole a weblapjuk, a kis butak)
#344: "Es biza akkor mar regen kiesel a Nov 30-as hataridobol. Ott fogsz allni egy olcsobb 512es csomaggal es varhatod a kovetkezo savemelest ami 1 evnel hamarabb ugy sem jon majd ismet."
Akkor ezek szerint aki lemarad az ideiglenes szuper savszelesitesi akciorol meg nincs egy eletre elveszve, hisz jakuza belso informacioi szerint 1 ev mulva ujra meg lesz hirdetve (persze csak titokban)
"Nem arrol szol a fama, hogy aki majd jovo ev januarjaban egy 512es ADSL-re fizet elo, majd annak is felemelik a ket szep szemeert az elofizeteset 1024es kapcsolatra." akinek nagyon szep szeme van, esetleg lehet eselye? -
Zsoldos #389 nem csak a vilagegyetem hatartalan -
#388 Te mirol hablatyolsz ?
Ab ovo, a csomagemelest eloszor a Matav jelentette be es arra reagalt a Chello, tehat amit irsz annak mar a bevezetoje is egy jo nagy marhasag.
Pro primo, senki nem mondta, hogy kulon dijcsomagot csinalnak ez a beteges fantaziad szulemenye.
Pro secundo, tehat ha mar a sorok kozott sem tudsz eligazodni, akkor egyedul te vagy itt akinek ertelmezesi gondjai vannak, tehat inkabb a magad iskolaztatasaval kellene foglalkoznod, nem masokeval.
Csak egy kerdojelet kellene felismerni egy mondat vegen, mivel annak a mondatnak a vegen, amirol a vita zajlik az van a vegen.
Tehat Summa Summarum az a mondat nem kijelentes hanem kerdes, Breki fele.
Na de latom neked komoly nehezseget okozott egy kerdojel felismerese es ertelmezese. Ezekutan csak a te nem letezo agyi jellemzoidrol lehetne odakat zengeni. -
Zsoldos #387 Jakuza, te finoman fogalmazva sem vagy okos. A savszel azert emelkedik, mert a chello is duplaz, lepest kell tartaniuk, ha nem akarnak elofizetot vesziteni. Ugyanazoknak a dijcsomagoknak megduplazzak a savszelesseget. Ez ilyen egyszeru, nem kell tulkomplikalni. Nem csinalnak kulon dijcsomagot nov30 elott es nov30 utani elofizetokre, nem kapnak kulon varazsbonuszt a regiek, stb.
Eleg lett volna beirnod annyit: ok tevedtem. De amit itt csinalsz az nem csak az agyi jellemzoidet minositi, hanem alapveto emberi gondok is vannak. Persze megertem, nem akartal beegni, nem is cikizett volna senki halalra, ha annyit mondasz "ja ok".. de ez az acsargas, meg csusztatas, hogy gyorsan elkend nemcsak minosithetetlen, hanem felesleges is, mivel itt minden irva vagyon. -
Zsoldos #386 Juj, ez az x+1 halokartya eleg durvan hangzik. Erre talaltak fel a HUB-okat nem-e? ;) Olcsobb, szarazabb, biztonsagosabb erzes, s igy meguszod ket halokartyaval. De talan meg olcsobb venni vmi regebbi routert es azt nyomni ra a modemre. 10 alatt vannak mar boven, es van bennuk soksok switch is. -
#385 Te es annak mi koze van ahhoz az irashoz amire valaszoltal ?
KB semmi de azert tepd a szadat. -
tudatlanka #384 Az externetről mit tudni? -
#383 sztem inkább hagyd
viszont érdekelne a véleményed szolgáltatóválasztásban -
#382 Te konkrétan azt írtad, hogy ha Nov.30 után kötik be, akkor kiesik neki a sávszélesség emelés. Így. Ezek után milyen sorok között kellene olvasnom? -
#381 Az Enternetnél ez van
7.512 Ft Komfort 512/128 kbit/s amit ugye dupláznak
És Most minden leendő ügyfelünknek az ADSL kapcsolat kiépítéséig - szolgáltató váltás esetén is - dialup (modemes) kapcsolatot biztosítunk díjmentesen!
Ez nemis tűnik rossznak -
#380 Sztem kevered
Az ADSL routernek a helyi hálózatok Internethez való csatlakoztatásakor van szerepe
"kerdes: hany gepen akarod hasznalni a net-et?
Ha 1, akkor semmi szukseg router-re.
Ha tobb, akkor lehet ugy is csinalni, hogy 1 gepet kinevezel fo gepnek es ha x plusz geped van, akkor x+1 halokartyat teszel bele. Ennek az a hatranya, hogy ha valamelyik masik geprol akarsz net-ezni, akkor ennek be kell lennie kapcsolva.
(Illetve eleg lehet x halokartya is, ha USB-s az ADSL modem-ed.
Persze van meg mas megoldas is, nem a szolgaltatotol veszel router-t. Ugy 10enezerbol meguszod."
Szerintem ő a vonali sebességre gondolt amúgy. -
CzKaresz22 #379 Oké ezt aláírom... Itt írta valaki,hogy a cucca szar azért ingadozik a sávja... Nos Nekem nincs ADSL-em csak várom,hogy hozzák mert megrendeltem... A hálókártyára nyomják rá ? Vagy min keresztül megy ??? -
#378 reuter az más P
Router az :-)
De ezt ki mondta neked? -
#377 Nem erről volt szó hanem amit tegnap írtál és kiderült abszolúte nem úgy van.
De látom nehéz elismerni.
De a másik legyen kétértelmű ha ettől jobb P -
#376 Mitol lennek en nem semmi ember ?
Ha ketertelmuen irsz le valamit azt az en nyakamba akarnad akasztani ?
Fogalmazd at a mondatodat es ne az en rad reagalt mondatomat ird le.
"De van valami
ha jól értem neki lejárt a szerződése és határozatlan idejűvé vált.
Namost nekem az ügyfélszolgálatos elmondta hogy felmondás nélkül 1000-al lesz kb olcsóbb csak ugyanaz a csomag illetve a régi csomag sávszélessége."
A "csak ugyanaz" szoveg igen megteveszto, mivel mogotte leirod , hogy a regi csomag savszelessege. Vagy a csak ele tegyel egy vesszot, vagy ne is ird le.
De ilyen megfogalmazasban annyira ketertelmu a mondtad, hogy nem tudja az ember, hogy mire akarsz kilyukadni.
-
CzKaresz22 #375 Komolyan függ a sáv attól,hogy milyet ADSL reutert kapsz s ha valamit bekötnek Te vehetsz magadnak másikat ? -
#374 Ez kérdés?
Van, de sztem ez itt offtopic. -
CzKaresz22 #373 Breki munkahelyen nincs ICQ -
#372 Nem semmi egy ember vagy.
Egyértelmű, hogy hülyeségeket írtál, de ahelyett azt mondanád bocsi belátom tévedtem elnézést
én fogalmazok kétértelműen P
"Szerinted akkor akinek a szerzodese lejart es hatarozatlan csomagba kerult annak nem is emelik a savszelesseget ?"
Erre pedig az a válasz, hogy dehogynem emelik.
Kb 6* leírtam, hogy mindenkinek emelik mert megköveteli az EU !
-
CzKaresz22 #371 Adómentes ADSL
A személyi jövedelemadóra vonatkozó 1995. évi CXVII. törvény 2003. január 1-től életbe lépő módosítása lehetővé teszi, hogy a munkáltatók adómentesen biztosítsanak dolgozóik részére otthoni Internet hozzáférést, így akár 5-10 százalékkal csökkenthetők a bérköltségek. Az új törvényi rész így szól: (SZJA tv., 1. sz. melléklet, 7.11. bek.) "a munkáltató által biztosított ingyenes vagy kedvezményes számítógép- és Internet használat (ideértve különösen az egyszeri, a havi, a forgalmi díj átvállalását, a modem biztosítását), továbbá az első üzembe helyezését követően legalább két évig használt számítógép ingyenes vagy kedvezményes megszerzése;"
Vállalati előfizetőinknek az üzleti előfizetői szerződés keretein belül egyéni előfizetői árszinten biztosítunk Adómentes Internet szolgáltatást, melyet dolgozóik vehetnek igénybe, otthoni használatra. A szolgáltatást bármely termékünk bármely sávszélességben képezheti. Három új előfizetői végpont létesítése estén már egyedi ajánlattal állunk rendelkezésükre!
Az Externet Adómentes Internet ideális megoldás távmunka bevezetéséhez, költség hatékonyan pótolhatja vagy kiegészítheti a bérfejlesztést, növelheti a dolgozók motivációs lehetőségét!
Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, úgy kérésre személyre szabott ajánlatot küldünk.