T-Online ADSL tapasztalatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Banyapapa
És ahonnan töltesz biztos hogy mindig jönne maxon?
Probáld meg eztete

De lassulás nálam is volt, ki kellet kapcsolni 20-30 percre a kapott modemet (persze elötte irtam párxor t-onlányra).
Utána teloba mondták hogy ha kikapcsolom és vissza, valamit letölt a központtol a ketyere😛

Nekem tegnap kötötték be a 2048-ast, de valahogy a letöltésem az nem nagyon akar feljebb menni, mint 60kB. Reklamáltam a 1234-en, és csináltattak egy sávszélességtesztet, ahol 415kB jött ki letöltésnek... Most akkor mi van?

milyen modem volt amit lecserélt?

B@dsector
Most volt kint a T-Comtól egy szaki, mert jeleztem nekik, hogy elég karcsú a sebességem ~1.67Mb/s (T-Online ADSL Play) cserélt modemet és újra blankolt egy kábelt illetve cserélt szûrõt -> ezáltal 2.97Mb/s-ra változott az elérésem!!!
Djtiesto16
hello!

figyu nem tud vki abban segiteni hogy mért nem tok leveleket küldeni csak fogadni???opera 7.6-os böngészõt használok és 1 darabig semmi bajom nem volt vele aztán pedig kiírja mindig hogy acess denied...pedig jól van megadva minden...pls help me...thx before... és léci ide irjátok a help-et [email protected]

Nem lehet állítani, ez a beállítás központilag van szabályozva

Gigabyte EP45-DS3|Core 2 Duo E6400@3400MHZ|2X1GB Kingmax 1066MHz| Sapphire 5770 1GB GDDR5|

Imremagdi
ADSl sebességét hol állítják be ? A helyi telefonközpontban lévõ dslam -ban ? Az a matav szerelõ állítja be aki hozzám is kijön ? esetleg õ rá tudna állítani egy nagyobb sebességre is ?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Örm
A 12900ft-os T-Online ADSl-nek mennyi a max letöltési sebessége?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

oneal1
hali!!!
nemtudja véletlenül valaki hogy a T online nak mi a tárhely címe??
naon kéne!
thx

!Forza Ferrari!

TVelvet
nkeme 1 hétig vol 230 letöltésem mostmeg megint 120
Valakinek volt mar valtozas a sebessegben?
Remelem nem csak kamu hir volt a tmobiltol. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

TVelvet
De lol, 90% packet losstom van külföldre.. 500->10000 res pingjeim vannak... WTF?
jolenne ha igaz lenne ez a hir, mert 96k-s feltoltessel az ember nemsokat ér. 😞(

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Ne reménykedj túlzottan az még az elõzõ emelés ratifikálása az ÁSZF-ben. Mellesleg szerintem ezt a levelet inkább csak az üzleti ügyfeleknek szánták de valami hiba folytán kiment a teljes elõfizetõi táborhoz. Még a korábbi emelés sebességeit sem tudják sok helyen biztosítani, nagyon sok az olyan elõfizetõ akinek megemelték majd idõvel újra visszatették a régi sebességre mert vagy a vonala nem bírta vagy kapacitás problémák voltak.

Mellesleg a 8Mbps az sávszélességben egy technikai korlát de más technikai korlát is a távolság és más vonalminõség paraméter függvényében. A valós sebességet pedig a kettõ összege adja, ami alaposan lecsökkenti a lehetõségeket.
Az ADSL technikai korlátja valahol 6-8mbit körül van.
Stann
Most nem úgy volt, hogy a 2. emelés után már nem emelnek, mivel az már feszegeti a technikai korlátokat? Vagy pedig ez még csak a 2. emelés, csak garanciát válalnak rá!

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

Hah... mit kezdek én 4mbittel?
Inkább a kib. pinget csökkentenék felére. Meg a havidíjat.
Kaptam ma levelet a T-online-tól. Megint emelésrõl van benne szó.

Tisztelt Ügyfelünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a T-Online Magyarország Rt. 2005. június 1-gyel módosítja Internet Hozzáférési Szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerzõdési Feltételeit.

A módosítások lényege az alábbiakban foglalható össze:

1. Sávszélesség emelés

T-Online Magyarország Rt. ADSL és Kábelnet szolgáltatási területein nyújtott ADSL és kábel szolgáltatások sávszélességének letöltési maximuma megemelkedett, melyet 2005. június 1-tõl a Társaság új elõfizetõi irányában már az elõfizetõi szerzõdésben is vállal. A fentiek miatt a Társaság Internet Hozzáférési Szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerzõdési Feltételeinek Mûsorelosztó hálózatokon nyújtott Internet-szolgáltatásról szóló 1.b. és a DSL szolgáltatásról szóló 1.c. mellékletei a következõképpen módosulnak:

1.b.
maximum letöltési sebesség 3008 kbit/s
maximum feltöltési sebesség 384 kbit/s

1.c.
maximum 4096 kbps letöltési sebesség
maximum 512 feltöltési sebesség

2. Központi személyes ügyfélszolgálat elérhetõsége

Központi személyes ügyfélszolgálatunk elérhetõsége 2005. július 1-gyel megváltozik, az új elérhetõség:

1123 Budapest, Alkotás u. 53. MOM Park T-Pont
Nyitva tartás: H-Szo 10:00-20:00, V 10:00-18-00

A fenti központi személyes ügyfélszolgálaton kívül országszerte további T-Pontokban intézhetik személyesen T-Online elõfizetésükkel kapcsolatos ügyeiket:

http://www.t-online.hu/ugyfelkozpont/20050602tpontok.html

3. Vezeték nélküli internet szolgáltatás (hotspot) bevezetése

A T-Online Magyarország Rt. 2005. június 1-gyel a meglévõ portfólió és az arra elõfizetõk jogviszonyának érintetlenül hagyása mellett bevezeti a vezeték nélküli Internet szolgáltatást. A szolgáltatás leírását az ÁSZF új 1/g. melléklete tartalmazza.

A fenti módosítások hatálybalépésének ideje: 2005 június 1. illetve 2005. július 1. A módosított Általános Szerzõdési Feltételeket a www.t-online.hu oldalon az Infoközpontban tekintheti meg. Az elõfizetõ jogosult a szerzõdést az alábbi kivétellel jelen értesítés kézhezvételétõl számított 15. napon belül a rendes felmondásra vonatkozó következmények figyelembevételével azonnali hatállyal felmondani.. Nem mondhatja fel az elõfizetõ az elõfizetõi szerzõdést azonban akkor, ha kötelezettséget vállalt arra, hogy a szolgáltatást meghatározott idõtartamra igénybe veszi és az elõfizetõi szerzõdést az ebbõl eredõ kedvezmények figyelembevételével kötötte meg, és a módosítás a kapott kedvezményeket nem érinti.

Mivel a fenti tájékoztatás nem teljeskörû, kérjük, hogy további információért forduljon ügyfélszolgálatunkhoz az 1234 telefonszámon vagy e-mailben az [email protected] címen.

Üdvözlettel:

T-Online Magyarország Rt.

Megoldható, de a másik gépen csak akkor lesz net ha megy az a gép amibe a net van kötve.
A megoldás annyi hogy az egyik gépbe amibe a net megy abba 2 háló kártya kell.
Egyik a nethez, másik a helyi hálónak.

ADSL netet szeretnék egy XP-s és egy 98-as gép között megosztani router nélkül. Ez hogy lehetséges?

Ma du 6-tól 130 jön az eddig 65-el jött 512-es internet adsl-em...
Már megduplázta volna a T-com?

Gigabyte GA-965P-DS4, Core 2 Duo E6300,@2,9/ 200Gb,120 Gb ,80 Gb SATA maxtor / 2*1GB Kingmax DDRII 667Mhz@800 LG DVD Iró / Asus 7950 gt 512 mb / pinn.pctvpro / Chieftech 550 táp / ADSL 2048/512

whoiam
hello mindenkinek!
Van egy egyre bosszantóbb problémám: Az adsl naponta többször (3-5x) megszakad.
A legidegesítõbb viszont az, hogy utána nem tûnik el a kapcsolódás ikonja, nem tudom bontani a kapcsolatot, és fellépni sem tudok, mert csak bevillan a kapcsolódási ablak. Ilyenkor újra kell indítani a gépet és úgy csatlakozhatok.
Légyszi írjon aki tud valami megoldást! Lehet az a probléma oka, hogy 2 hálókártya van a gépben, egyik a modemhez (d-link dsl-360T) a másik egy másik géphez kapcsolódik. plz help

I need to be the leader, my crew looks for me to guide \'em If some shit ever just pop off, I\'m supposed to be beside \'em

ZaJanga
Hali!
Tudnátok segíteni abban, hogy faxolni szeretnék a géprõl ADSL modem használatával hogyan tudom ezt tenni milyen progival stb.. pls részletesen!
thx

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

PLackó
azt próbálnák meg!

ubi
akkor millió sry<#lama>
[Jakuza]
Azt is elolvastad alatta, hogy POEN ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

ubi
csak becopyztam, nem tõlem származik<#kuss>
ubi
<#violent><#boxer>
ubi
Senkit nem akarok elkeseríteni (ÉS NEM IS BIZTOS, HOGY IGAZ), de állítólag, holnap az Indexen lesz egy cikk, amiben ez lesz olvasható:

''A Matáv sajtóképviseloje lapunknak elmondta, hogy a tesztüzem befejezodött, sajnos a kapott eredmények nem bizonyultak elégségesnek az országos szintu sávszélesség-növeléshez ezért a jövo hónaptól a Matáv (új nevén a T-com) kénytelen lesz a régi sávszélességekett visszaállítani. A kényszeru sebességcsönkkentés miatt a cég kompenzációként csökkentené az elofizetési díjakat, de egyelore még nincs errol hivatalos információnk.''
czky
Nekem 160-ról 192 lett!

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

BADE
Nálunk is emeltek(2.20Mbit-re),lassan jöhet a köv. emelés😊

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

N1ggA
ami 1024-rõl lett 2048-ra, annak a feltöltése mennyirõl lett mennyi?

Spread De Love!

TothLaci
Nekem meg semmi sem jutt? Hatvanban lakok, és még nem emelték a sávszélességet. Szomorú vagyok, most úgyérzem, hogy szivatni akarnak, majd összeesek az írigységtõl!!!
SoDI---
Ha így számolunk, akkor nálam 3160 kbit/s.
Letöltés közben ennyit ír ki a matáv ADSL asszisztens.
De ebben a keretadatok is benne vannak.
Valójában amit tisztán adatforgalomra megkapok, az 3000.

375 Kbyte/s-sel jönnek le a cuccok.
Ez 384000 byte/sec.
Vagyis 3072000 bit/sec.
Vagyis pontosan 3000 kbit/sec.

Az, hogy kapok erre még rá 160 kbit/sec keretezési adatot a letöltési sebességhez evidens, épp ezért ne számoljuk már!

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Tennap este a Nagy Testvér /Axelero/ nálunk is megemelte a sávszélt,nekem most 2268kbit/sec a letöltés (XVIII.ker.)

ubi
idézet egy tegnapi hírlap cikkjébõl:...Új átalánydíjas csomagokat is bevezetnek, és 20 százalékkal csökken az ADSL kis- és nagykereskedelmi ára...<#taps><#eplus2>...és ingyen növeli az internetelérés sávszélességét...<#zavart1>
SoDI---
Hehe.

Rohadtul élvezem, hogy már a teljes képernyõs Quicktime trailereket is úgy tudom nézni, hogy egy kattintás, és már játsza is le.

1500-zal még nem ment, 3000-zal most (igaz éppen hogy), de full folyamatosan megy mindegyik filmelõzetesnél :-)

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

oneal1
http://www.dcinfo.org/speed.html
ez is jó kis mérõ!

!Forza Ferrari!

PLackó
thanks

oneal1
nekem maugy 2989//398 lett

!Forza Ferrari!

oneal1
http://www.testmy.net/

!Forza Ferrari!

PLackó
a feltöltési sebességem hogy tudom megnézni?olyan sebességmérõt még nem találtam.

oneal1
vááááááá
most nézem!!!!!
3mb!😄DDD
kirááály

!Forza Ferrari!

PLackó
valaki please!az 512-es net megszûnik,minimum 1024-eset lehet már rendelni?

oneal1
jaja

!Forza Ferrari!

PLackó
tudom,(#731) csak nem gondoltam hogy ilyen kis idõn belül újra emelnek.
ezekszerint mostmár az 512-es net is eltûnik?

SoDI---
Jobb, ha tudod, hogy el a minimum.
Életedben most van elõször otthon szélessávod, ugyanis a nemzetközi szabvány 1Mbit felett tekinti annak. Van ahol másféltól.

PLackó
384-rõl indultam,és ugyanannyi pénzért már 1 megás az emelések után😊
csak én örülök ennyire?

gurubefree
Na végre 262kb/s jól esõ érzés látni!!!!!

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

PLackó
nem tudtam errõl az akciórol,de most NAGYON ÖRÜLÖK 😄
meglepõdve tapasztaltam a ma délutáni sebességem.
63 kb/s helyett 128 kb/s!!!
végre kezdjük elérni a külföldi színvonalat😊