2155
Kinek milyen tapasztalata van az Axelero ADSL szolgáltatásáról?
  • Zs0lt1
    szted én ezt hogy találtam meg: :DDDDDDDDD
    ügyfélközpont, dokumentumtár, Lemondási nyilatkozat a T-Online Magyarország Zrt. internetszolgáltatásával kapcsolatban.
    Lehet, hogy nézelődtél, de akkor valszeg jobban ki kellett volna nyitni a szemed :DDD
    Arról nem beszélve, hogy elbasztál egy hetet arra, amit én most 5 perc alatt megtaláltam, sőt utalást is találtam arra, hogy az aszf 11-es pontban található a lemondással kapcsolatos infó.
  • Hay #1051
    ... azzal kezdtem :-))) hidd el, csak akkor írtam ide, amikor 1 heti keresés után végképp nem találtam meg náluk, amit kerestem.
    Mindenesetre kösz a tippeket :-)
  • Zs0lt1
    egyébként nem kellett volna végigolvasnod, elég ha a weboldalukon az ügyfélközpontban nézelődsz kicsit.
  • Zs0lt1
    nincs jelentősége, azt irod, h 06.11-vel szeretnéd lemondani.
  • Hay #1048
    Mint említettem: "Végigolvastam az ÁSZF-jüket..."
  • Zs0lt1
    egyébként az aszf 11-es ponját valszeg kihagytad. ott keresgélj.
  • Hay #1046
    O.k., kösz, leszedtem. Még keresgélek a honlapjukon.
    Azt nem tudod véletelnül, hogy van-e jelentősége a levél dátumának (amikor írtam) ill. elküldésének? Arra gondolok, hogy mondjuk megírom és elpostázom holnap (hogí 2006.06.11. dátummal felmondom, stb...) a felmondást, megkapják a jövő 7-en. Nem fogják úgy venni, hogy én május 12-én mondtam fel, tehát a hűségnyilatkozat lejárta előtt???
  • Zs0lt1
    kinyomtatod, kitöltöd, elfaxolod: 0614110550
  • Hay #1044
    Hi!
    2006. jún 10-én lejár az 1 éves T-online-os hűségnyilatkozatom. Tudja vki, hogy hogyan lehet úgy felmondani e szerződést pl. jún. 11-el, hogy ne érjen hátrány? Start csomag van, "rendes" ügyfél vagyok, minden fizetni való időben kifizetve, semmi probléma az eddigi 11 hónap alatt. Végigolvastam az ÁSZF-jüket, meg az egyedi szerződésemet, de egy betű nem szól arról, hogy hogyan lehet felmondani egy határozatlan idejű, 1 éves hűségnyilatkozattal rendelkező szerődést... Jún 10-én küldjek nekik e-mailt? 5let?
  • Zs0lt1
    próbáld ki a #1028-ban említett teszt szervert, mérj sebességet.
  • gabyka13
    Hát írtam.Tvnet-es.1megás.Nem is rádióhullámos hanem telefonon jön.A feltöltési sebességét nem tom,de biztos van min 128kb/s.Az MSN-re se tudok belépni,freemail-en se tudok csatolni file-t,dc-n se tudnak tőlem letölteni,ftp-re is azt írja ki hogy vagy 8-9óra 300-400kb-os cucc feltöltése.Barátnőm is tvnet-es és neki is ugyanez van.Ilyenkor mi van?
  • Zs0lt1
    milyen neted van, le/fel sávszél?
  • gabyka13
    Hi mindenkinek.Lenne 1 kérdésem.Ftp-n próbálkoztam a feltöltéssel,de nem sikerült mert egy 400kb-os fájlt kb 8 óra alatt töltene fel.Felléptem egy mérőoldalra,ahol a letöltési sebességem jó volt,de a feltöltési sebességet nem tudta megmérni.Tvnet-es 1megás adsl-em van.Normásil ez?Még freemail-en se tudok filet küldeni.
  • Zs0lt1
    egészen pontosan meg is tudnád magyarázni miért, vagy csak az észt osztod?
  • Pharaoh
    Ja, az a szat nem ér 1 milliárdot.
  • TothLaci
    Szerintem hülyeség volt megvenni az iWiW-t a T-Online-nek
  • Rolesz
    T-online=Tré-Ofline szvsz
  • Ahhoj
    hát pedig vmi más probléma lesz szerintem :)
    hát tvnet-nél ez az adsl 3g 1024es csomagnak hűségnyilatkozat nélkül nincs párja, az biztos (árban)
    egyebet ne mtudok mondani, hwsw.hu -n van erről fórum :9
  • Zs0lt1
    ilyen spyware irtót, vagy antivírust lefuttattál?
    az is megfoghatja a netet, bár elméletileg, akkor a cod-nak se kellene mennie.
  • TommoT
    3 böngészővel próbáltam (ie, firefox, orca), sztem nem win re install, mert másik gép is ezt csinálja, és már amúgyis volt
    t-onlinenál lejárt a hűségnyilatkozatom nemrég
    tvnetről mi a véleményetek?
    esetleg ha valakinek van egy biztos 5lete, ami megoldja a problémát (és ami nem 2millió ft) akkor nyugodtan leírhatja :)
    meg örömmel veszem a sata topicban is a segítséget:)
  • Zs0lt1
    hazudnak :-))
  • Shep
    Kivizsgálja, és azt mondják, hogy nem találtak hibát :)(
  • Zs0lt1
    lol ezt nem láttam bocs :D
  • Ahhoj
  • Zs0lt1
    t-online teszt szerver:
    csinálsz egy új szélessávú kapcsolódást:
    user: adsl@test
    pass: test
    böngészőt megnyitod, cimbe beirod: 192.168.9.1
    leméred a sebességet, majd ha szar eredményt mutat, felhivod az 1234-et, h szar a sebességed, azok elküldik a hibát a t-com-nak, aki 72 órán belül kivizsgálja, vagy nem :D
  • Zs0lt1
    a hűségidőn belül is átmehet, de akkor fizetni kell a kötbért :D
  • Shep
    http://www.t-com.hu/egyeni/ugyfelszolgalat/tamogatas/adsl/tesztszerver.vm
  • Ahhoj
    start->futtatás->cmd->ping sg.hu

tvnet-es adsl 3g-re meg csak akkor van esélyed, ha már lejárt t-nél a hűséged, akkor tudsz átnyargalni
    btw ezek alapján mintha a böngésződ lenne szar, másikkal próbáltad már? :D
    esetleg win reinstall? :DD
  • TommoT
    nekem is még mindig szar az egész
    fagy folyamatosan a böngésző ("nem válaszol" szöveg), trackmania nations is akadozik folyamatosan, levélre nem válaszolnak
    csak a cod2 fut normálisan, gond nélkül, az nemtom miért
    ezt a pingelést
    shep milyen tesztszerverről beszéltél?
    amúgy sg-t hogyan pingeled? ehhez nem értek :)
    gondoltam a netszolgáltató váltásra (tvnetre, az az adsl 3g vagy mi) vagy adsl modem cserére a lakásban, de nemtom ezek működhetnek-e
    routert már cseréltem, k*rva anny*kat, fölösleges pénzkidobás éljen-éljen
    legalább az új router kisebb :)
  • blackgamer
    nekem jelenleg is döglött....
  • Ahhoj
    jól van, nem vitatkozok tudásoddal :DDD
  • Shep
    Nem támadok én senkit, de akkor is pofátlanság és kész.
  • Shep
    2005
    Matávból Magyar Telekom, a „T” márka bevezetése
    A Matáv, hatékonyságnövelő programja részeként 2005. január 1-jei hatállyal átalakította a cégcsoport szervezetét. Az újonnan létrejött Vezetékes Szolgáltatások Üzletág integrálta a korábbi Lakossági Szolgáltatások Üzletág, Internet Üzletág, valamint Hálózati Rendszerek Üzletág tevékenységét.
    A Telekom Montenegro, a montenegrói távközlési társaság megvásárlására kiírt nyilvános pályázaton, amelyre 2004 decemberében ajánlatot nyújtottunk be, első helyezettként megszereztük a vállalat 73%-os többségi tulajdonrészét 2005
    márciusában. Ez a siker ismét igazolta, hogy nemzetközi stratégiai befektetőként felmutatott tapasztalatunkat és teljesítményünket elismerik a délkelet-európai régió döntéshozói.
    A Matáv Csoportot – a hazánkban zajló eddigi legnagyobb márkaváltás keretében – 2005. május 6-án a Magyar Telekom Csoport váltotta fel. A névváltoztatás és a „T” márka teljes körű hazai bevezetése egyúttal egy új kommunikációs korszak kezdetét is jelentette. Az integrációval lehetővé vált, hogy a Deutsche Telekom Csoport tapasztalatának köszönhetően a globális háttérrel járó előnyök a magyar ügyfelek részére is közvetlenül elérhetővé válhassanak.
    A Magyar Telekom Csoport tagjai – a T-Com (korábban a Matáv Vezetékes Szolgáltatások Üzletága), a T-Online (az Axelero utódja), a T-Mobile, a T-Systems (a korábbi Matáv Üzleti Szolgáltatások Üzletág) és a T-Kábel (korábban MatávkábelTV) – együttesen a távközlés teljes spektrumát kínálják az egyéni, a kis-, közép- és nagyvállalati ügyfeleknek.
    2005. októberben a Magyar Telekom Igazgatósága kezdeményezte a Magyar Telekom Rt. és a T-Mobile Magyarország Rt. egyesülését. A javaslatot a Magyar Telekom rendkívüli Közgyűlése december 20-án jóváhagyta.
    2006
    A cégbírósági bejegyzést követően a T-Mobile Magyarország Rt. megszűnt. Egyidejűleg 2006. március 1-jétől a Magyar Telekom hivatalos neve Magyar Telekom Távközlési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (angolul: Magyar Telekom Telecommunications Public Limited Company), rövidített neve pedig Magyar Telekom Nyrt. (angolul: Magyar Telekom Plc.).
    A T-Mobile önálló márkaként és önálló üzletágként működik tovább a Magyar Telekomon belül és változatlan formában, megszakítás nélkül nyújtja szolgáltatásait ügyfeleinek.

T-online:

A Magyar Telekom Rt. jogelődje a 2005. május 2-ig MATÁV néven ismert szolgáltató 1998. decemberében alapította meg az Origo Kft.-t, mely a tartalomszolgáltatás területén tevékenykedett. A távközlési cég, egy év kísérleti időszak után elindította kereskedelmi hozzáférés-szolgáltatását és kidolgozta online médiastratégiáját. A két ág egyesítésével 1999. áprilisában hozta létre internetes leányvállalatát, a MATÁVnetet. 2000. szeptember 1-től a vállalat társasági formája részvénytársaságra változott, 2001. május 2-án pedig Axelero Internet néven folytatta tevékenységét. A 2001. év újdonságaként az Axelero az internetszolgáltatók között elsőként vezette be a DSL technológiára alapozott lakossági és üzleti internetcsomagokat és a kábeltévé-hálózatokon nyújtott internetelérést, megszerezve a kategóriaelsőséget és a piacvezető pozíciót.

A vállalat jelenleg több mint 300 munkatársával együtt dolgozik a hazai internetpiac fejlesztésén, ami meggyőződésünk szerint az ország versenyképességének fontos sarokpontja. A vállalat 2005. május 6-tól T-Online Magyarország Rt. néven folytatja tevékenységét.
  • Sanyix
    De igen. T=T, mindegyik T ugyanaz, ennyi.
  • Ahhoj
    gyakorlatilag se :)
  • izb
    jaja,csak hogyha szerződéskötésre kerül a sor,akkor azzal a felével kell felvenned a kapcsolatot,amelyik éppen azt a szolgáltatást adja,amelyikre neked szükséged van.Tehát papíron egy cég de a valóságban szolgáltatás megrendelésekor nem az.
    Tehát az elviekben különálló,az gyakorlati alkalmazásokban is az.

--------------------------------
    www.izbsystem.hu
  • Sanyix
    T-online, és a t-com elvileg különálló cég, gyakorlatilag ugyanaz :)
  • Ahhoj
    most nem, de előtte 20 évig az ország keleti részében laktam :)
    amúgy a t-online esetében is az a helyzet, hogy ők csak bérlik a vonalat a t-com -tól... (bármilyen hihetetlen, t-online és t-com két különálló cég :#)
    az hogy miért nem válaszoltak... hát passz :)
    na de no offense, további szép napot .)
  • izb
    Hol van előfizud??
    enternet?

www.izbsystem.hu
  • Shep
    Hát figyelj, az előző szolgáltató a "legnagyobb" még válaszra sem méltatott, az enternet legalább válaszol, meg hát ugye nem rajtuk múlik a dolog, hanem a matávon, ők csak a vonalat bérelik, azon kívül gondolom nem az ország keleti részében laksz.