2155
Kinek milyen tapasztalata van az Axelero ADSL szolgáltatásáról?
  • Solt
    Tuti "parasztfelkelést" szerveznék... azért ez már durva!

Itt jön elő az, hogy nem mernek az emberek a sarkukra állni, mert a hitelekkel, a számlákkal, a megélhetésükkel annyira sakkban vannak tartva, hogy bármit meg lehet tenni velük...
  • Zs0lt1
    Ennél sokkal durvábbaj is voltak :-)
    Volt mikor vki kitalálta h mindennap megkapod, melyik szünetről mennyit késel és akkor jöttek a levelek h késtél 1 másodpercet, meg 3 másodpercet, meg ilyenek.
    Folyamatosan szopatják a népet!
  • koryne
    Bazd...
    Mik nem történtek, miután elhagytam a süllyedő hajót...
    Örülök, hogy ezeket már nem éltem meg.
  • Zs0lt1
    "nem hoznak penzt a cegnek nativan, ennyi."

igen sajnos ez van és emiatt szarnak a fejükre, pedig nem egy alkalommal mossák le a szart a cég pofájáról.
  • bertino
    sanszos.

enternetnel ugyanez volt, keves embert osztottak be, nem vettek fel ujakat, stb.

mi meg persze, hogy leszartuk a bejovo hivasokat :D hat nehogymar en szopjak, mert a ceg szarik ram.
    persze nekem akkor nem volt vesziteni valom, tobbiek nem is igazan kedveltek erte, mert ha bajom volt, nem igazan tartottam magamban.

mi a faszomnak van a fonokom ??
    hogy bizonyos szinten segitse a munkamat, meg ha mindig csak mogyorozna is jokedveben egesz nap minket.

de ha 1 ember kinyitja a szajat, akkor par ember mindig melle all a csapatbol es eredmenye van az egesz "most megmondom nekik jol" dolognak.
    valahol meg lehet tenni ezt, de valahol nyilvan nem.

en is valsag utan otthagytam a faszba az egeszet, egy kesz vicc az egesz ezzel kapcsolatos ipar, a HD-seket szinte mindenhol leszarjak.

nem hoznak penzt a cegnek nativan, ennyi.
  • bertino
    magyarorszagon ?

ez jo vicc volt.
  • Solt
    Lehet... nem is akarom én bántani őket. Engem inkább az zavar, hogy ezek a nagy cégek bármit megtehetnek a dolgozóikkal, és az ügyfeleikkel is egyaránt. :S
  • Narxis
    Szerintem kevesen vannak.
  • Solt
    Akkor, hogy van az, hogy csak csörög, csörög, csörög, csörög, de semmi nem történik? E mellett anno nem egyszer hallottam, hogy: "tőlem csöröghet, leszarom"
  • Zs0lt1
    kb 90%-a a dolgozóknak nem szakszervezeti tag, arról nem beszélve, h a szakszervezet egy nagy szar!

Munkahelyet kell váltani, ez a jó megoldás, én is megtettem ezt!
  • Narxis
    Szakszervezethez kell fordulni.
  • Zs0lt1
    "bár gyanítom nem a cégvezetés buzdítja a dolgozóit arra, hogy ne vegyék fel a telefont"

Hatalmas tévedés!
    Kitalálták azt, hogy mennyi időn belül kell felvenni a telefont. Ha csörög és 3 másodpercen belül nem veszed fel a telefont, akkor jön a bünti, ami prémium megvonás. Ha 5 másodpercig nem veszed fel, akkor nálad vesztett hívás lesz és csörög másik ügyintézőnél. Vesztett hívás esetén bukod az összes prémiumodat, és azon kívül még olyan lebaszást kapsz a vezetőidtől, hogy azt nem teszed zsebre.
  • Solt
    Jó pár évvel ezelőtt, amikor még nem ez volt a neve a cégnek, napi kapcsolatban voltam az ügyfélszolgálatosok egy részével. Hallottam a sztorikat, meg azt is, ők, hogy állnak a kérdéshez.

Ettől függetlenül az én szempontomból ez totál másodlagos. Én fizetek a cégnek, és amikor bajom van, nem tudok kapcsolatba lépni velük. Hogy ez kinek a hibája az engem nem érdekel, bár gyanítom nem a cégvezetés buzdítja a dolgozóit arra, hogy ne vegyék fel a telefont...

Ha ilyen szarok a körülmények, nem kell ott dolgozni. Nem bántani akarom őket, de valahol mindenki saját sorsának kovácsa...

Mellesleg az én munkám is olyan, hogy se hétvége, se ünnepek... annyi a különbség, hogy én bármikor nemet mondhatok. Max akkor nem zabálok! :D
  • Zs0lt1
    Akkor írok még erről neked.
    Azok az emberek, többnyire huszonéves fiatalok, akik a telefont felveszik, éppen úgy kivannak használva, mint te. A cég nem csak az ügyfeleivel köcsög, hanem a dolgozóival. Kötelező túlóra, minden apró szarért le vannak baszva, ráadásul még minden második paraszt az ő fülébe üvölti el a bánatát. Szerinted az ott ülő emberek mennyire szeretik a cégüket? Nekem, mikor még ott dolgoztam volt olyanom, hogy egy hónapban átlag 4 másodpercet késtem, ezért a 36000ft-os prémium keret egyből megfeleződött. 4 másodpercért. De csak sorolhatnám azokat a dolgokat, amiket kívülről nem látsz át.
  • Solt
    Mentem megszakad a szívem!!! :D
  • Zs0lt1
    megsugom, hogy amikor te karácsonyozol a családoddal, meg amikor az újévi bulin az asztal alá iszod magad, akkor is lesz bent valaki aki felvegye a telefont! :p
  • Solt
    Hízelgő rám nézve, hogy ilyet feltételezel rólam, de nem! :D PH-n segítettek...
  • Narxis
    :O egymagad jöttél rá?:D az szép
  • Solt
    No, végül is ezzel sikerült belépnem...

A megoldás meg ez volt: "block ip flood detection" elől pipa ki! Így már 0% a packet loss, és az oldalak is normálisan töltődnek!
  • Solt
    Igen, így is próbáltam, mivel lentebb ugye rosszul írtad! ;) (#2080)
  • Narxis
    192.168.0.1 címmel próbáltad megnyitni a böngészőben?:D
  • Solt
    Még jó, hogy hétfő van! :D

Már kínomban röhögök... itt figyel előttem egy router, és nem tudok hozzáférni a beállításaihoz... van ennek egy diszkrét bája! :D

• Narxis
    Hétköznap én se tudtam felhívni őket, hétvégén viszont max. 5 percet ha vártam. Próbáld akkor. :D
  • Solt
    Nyalják meg a hangomat! :D

Én elhiszem, és megértem, hogy egy ekkora cég ügyfélszolgálatára várni kell... de 1 óra csengetés azért vicces... éjszaka dettó basznak rá.

De én voltam a hülye, tudtam nagyon jól mire vállalkozom... anno vittem nem keveset az ügyfélszolgálatosokat... ismeretem a hozzáállásukat.
  • Narxis
    Lehet már elmentek karácsonyozni a dolgozók... :D
  • Solt
    Megint képtelen vagyok hozzáférni a http://192.168.1.0-hoz... az ügyfélszolgálatot meg képtelenség elérni... kezdem ezt unni...
  • Solt
    Igen, azt hiszem ez fog következni... :) Köszi a segítséget...
  • Narxis
    Akkor az szerintem nem feltétlen modemhiba, be kéne telefonálnod 1412-re, hogy nézzék meg. :D
  • Solt
    Kezdek kiakadni... :D Néztem egy ping tesztet. Átlagban 60% feletti a packet loss!! :((
  • Solt
    Ez nekem kínai... konkrétabban? :)

Két beállítás van, WMM support, és No ACK... előbbi "enable", utóbbi "disable"

Mi még az a minden? :)
  • Narxis
    Setup-ra, Wirelessre

Ezeknél mindent végignézhetsz, QoS-t én pl. kikapcsoltam és azóta mintha jobb lenne a böngészés.
  • Solt
    Operából nem sikerült, de Chrome alól igen...

Mire nézzek rá?
  • Solt
    Nem bizony... ilyenkor mi a harci helyzet? Mert a netem a már lentebb említett nyűgökkel ugyan, de működik...
  • birdo #2082
    nem hangzik jól (
  • Solt
    Csak homokórázik... nem jön be semmi! :(((
  • Narxis
    192.168.1.0 böngészőben asszem és ha még nem állítottál be jelszót akkor ne írj be semmit csak nyomj entert. :D
  • Solt
    No ez az!!! :D De, hogy? :D
  • Narxis
    Akkor rosszul van konfigurálva a modem. Nézd meg a beállításait.
  • Solt
    De a speedtest szerint semmi gond... bármikor mérek rá, mindig jó eredményt ad.
  • Narxis
    Túlterhelt a hálózat, am. nekem is ilyen netem és modemem van, nálam nincs gond(lekopogom).