2155
Kinek milyen tapasztalata van az Axelero ADSL szolgáltatásáról?
-
Solt #2115 Tuti "parasztfelkelést" szerveznék... azért ez már durva!
Itt jön elő az, hogy nem mernek az emberek a sarkukra állni, mert a hitelekkel, a számlákkal, a megélhetésükkel annyira sakkban vannak tartva, hogy bármit meg lehet tenni velük... -
#2114 Ennél sokkal durvábbaj is voltak :-)
Volt mikor vki kitalálta h mindennap megkapod, melyik szünetről mennyit késel és akkor jöttek a levelek h késtél 1 másodpercet, meg 3 másodpercet, meg ilyenek.
Folyamatosan szopatják a népet! -
#2113 Bazd...
Mik nem történtek, miután elhagytam a süllyedő hajót...
Örülök, hogy ezeket már nem éltem meg. -
#2112 "nem hoznak penzt a cegnek nativan, ennyi."
igen sajnos ez van és emiatt szarnak a fejükre, pedig nem egy alkalommal mossák le a szart a cég pofájáról. -
#2111 sanszos.
enternetnel ugyanez volt, keves embert osztottak be, nem vettek fel ujakat, stb.
mi meg persze, hogy leszartuk a bejovo hivasokat :D hat nehogymar en szopjak, mert a ceg szarik ram.
persze nekem akkor nem volt vesziteni valom, tobbiek nem is igazan kedveltek erte, mert ha bajom volt, nem igazan tartottam magamban.
mi a faszomnak van a fonokom ??
hogy bizonyos szinten segitse a munkamat, meg ha mindig csak mogyorozna is jokedveben egesz nap minket.
de ha 1 ember kinyitja a szajat, akkor par ember mindig melle all a csapatbol es eredmenye van az egesz "most megmondom nekik jol" dolognak.
valahol meg lehet tenni ezt, de valahol nyilvan nem.
en is valsag utan otthagytam a faszba az egeszet, egy kesz vicc az egesz ezzel kapcsolatos ipar, a HD-seket szinte mindenhol leszarjak.
nem hoznak penzt a cegnek nativan, ennyi.
-
#2110 magyarorszagon ?
ez jo vicc volt. -
Solt #2109 Lehet... nem is akarom én bántani őket. Engem inkább az zavar, hogy ezek a nagy cégek bármit megtehetnek a dolgozóikkal, és az ügyfeleikkel is egyaránt. :S -
#2108 Szerintem kevesen vannak. -
Solt #2107 Akkor, hogy van az, hogy csak csörög, csörög, csörög, csörög, de semmi nem történik? E mellett anno nem egyszer hallottam, hogy: "tőlem csöröghet, leszarom" -
#2106 kb 90%-a a dolgozóknak nem szakszervezeti tag, arról nem beszélve, h a szakszervezet egy nagy szar!
Munkahelyet kell váltani, ez a jó megoldás, én is megtettem ezt! -
#2105 Szakszervezethez kell fordulni. -
#2104 "bár gyanítom nem a cégvezetés buzdítja a dolgozóit arra, hogy ne vegyék fel a telefont"
Hatalmas tévedés!
Kitalálták azt, hogy mennyi időn belül kell felvenni a telefont. Ha csörög és 3 másodpercen belül nem veszed fel a telefont, akkor jön a bünti, ami prémium megvonás. Ha 5 másodpercig nem veszed fel, akkor nálad vesztett hívás lesz és csörög másik ügyintézőnél. Vesztett hívás esetén bukod az összes prémiumodat, és azon kívül még olyan lebaszást kapsz a vezetőidtől, hogy azt nem teszed zsebre. -
Solt #2103 Jó pár évvel ezelőtt, amikor még nem ez volt a neve a cégnek, napi kapcsolatban voltam az ügyfélszolgálatosok egy részével. Hallottam a sztorikat, meg azt is, ők, hogy állnak a kérdéshez.
Ettől függetlenül az én szempontomból ez totál másodlagos. Én fizetek a cégnek, és amikor bajom van, nem tudok kapcsolatba lépni velük. Hogy ez kinek a hibája az engem nem érdekel, bár gyanítom nem a cégvezetés buzdítja a dolgozóit arra, hogy ne vegyék fel a telefont...
Ha ilyen szarok a körülmények, nem kell ott dolgozni. Nem bántani akarom őket, de valahol mindenki saját sorsának kovácsa...
Mellesleg az én munkám is olyan, hogy se hétvége, se ünnepek... annyi a különbség, hogy én bármikor nemet mondhatok. Max akkor nem zabálok! :D
-
#2102 Akkor írok még erről neked.
Azok az emberek, többnyire huszonéves fiatalok, akik a telefont felveszik, éppen úgy kivannak használva, mint te. A cég nem csak az ügyfeleivel köcsög, hanem a dolgozóival. Kötelező túlóra, minden apró szarért le vannak baszva, ráadásul még minden második paraszt az ő fülébe üvölti el a bánatát. Szerinted az ott ülő emberek mennyire szeretik a cégüket? Nekem, mikor még ott dolgoztam volt olyanom, hogy egy hónapban átlag 4 másodpercet késtem, ezért a 36000ft-os prémium keret egyből megfeleződött. 4 másodpercért. De csak sorolhatnám azokat a dolgokat, amiket kívülről nem látsz át. -
Solt #2101 Mentem megszakad a szívem!!! :D -
#2100 megsugom, hogy amikor te karácsonyozol a családoddal, meg amikor az újévi bulin az asztal alá iszod magad, akkor is lesz bent valaki aki felvegye a telefont! :p -
Solt #2099 Hízelgő rám nézve, hogy ilyet feltételezel rólam, de nem! :D PH-n segítettek... -
#2098 :O egymagad jöttél rá?:D az szép -
Solt #2097 No, végül is ezzel sikerült belépnem...
A megoldás meg ez volt: "block ip flood detection" elől pipa ki! Így már 0% a packet loss, és az oldalak is normálisan töltődnek! -
Solt #2096 Igen, így is próbáltam, mivel lentebb ugye rosszul írtad! ;) (#2080) -
#2095 192.168.0.1 címmel próbáltad megnyitni a böngészőben?:D -
Solt #2094 Még jó, hogy hétfő van! :D
Már kínomban röhögök... itt figyel előttem egy router, és nem tudok hozzáférni a beállításaihoz... van ennek egy diszkrét bája! :D
-
#2093 Hétköznap én se tudtam felhívni őket, hétvégén viszont max. 5 percet ha vártam. Próbáld akkor. :D -
Solt #2092 Nyalják meg a hangomat! :D
Én elhiszem, és megértem, hogy egy ekkora cég ügyfélszolgálatára várni kell... de 1 óra csengetés azért vicces... éjszaka dettó basznak rá.
De én voltam a hülye, tudtam nagyon jól mire vállalkozom... anno vittem nem keveset az ügyfélszolgálatosokat... ismeretem a hozzáállásukat. -
#2091 Lehet már elmentek karácsonyozni a dolgozók... :D -
Solt #2090 Megint képtelen vagyok hozzáférni a http://192.168.1.0-hoz... az ügyfélszolgálatot meg képtelenség elérni... kezdem ezt unni... -
Solt #2089 Igen, azt hiszem ez fog következni... :) Köszi a segítséget... -
#2088 Akkor az szerintem nem feltétlen modemhiba, be kéne telefonálnod 1412-re, hogy nézzék meg. :D -
Solt #2087 Kezdek kiakadni... :D Néztem egy ping tesztet. Átlagban 60% feletti a packet loss!! :(( -
Solt #2086 Ez nekem kínai... konkrétabban? :)
Két beállítás van, WMM support, és No ACK... előbbi "enable", utóbbi "disable"
Mi még az a minden? :) -
#2085 Setup-ra, Wirelessre
Ezeknél mindent végignézhetsz, QoS-t én pl. kikapcsoltam és azóta mintha jobb lenne a böngészés. -
Solt #2084 Operából nem sikerült, de Chrome alól igen...
Mire nézzek rá? -
Solt #2083 Nem bizony... ilyenkor mi a harci helyzet? Mert a netem a már lentebb említett nyűgökkel ugyan, de működik... -
#2082 nem hangzik jól ( -
Solt #2081 Csak homokórázik... nem jön be semmi! :((( -
#2080 192.168.1.0 böngészőben asszem és ha még nem állítottál be jelszót akkor ne írj be semmit csak nyomj entert. :D -
Solt #2079 No ez az!!! :D De, hogy? :D -
#2078 Akkor rosszul van konfigurálva a modem. Nézd meg a beállításait. -
Solt #2077 De a speedtest szerint semmi gond... bármikor mérek rá, mindig jó eredményt ad. -
#2076 Túlterhelt a hálózat, am. nekem is ilyen netem és modemem van, nálam nincs gond(lekopogom).