43
  • KIP
    #43
    Az ára miatt mindenképen érdemes elgondolkodni a
    dolgon, de azért nem kell temetni a PC-t, mivel
    nem mindenki gémeli szét az agyát...
  • GAMECUBE
    #41
    a ps3 az meg 2-3ev mirejon.
  • GAMECUBE
    #37
    a gc fog nyerni, amerikaba 125 millio embver jaccik gameval.... es egyre tobben konzollal..
    mellesleg cubebol is van DVD-s, netezni is lehet majd! rajta... de tobb telleg nem kell.... meg dvd nelkul is jo.
    Hidd el kulfoldon hol nagy szo ma mar egy DVD??? sehol!!
    atlag 2 van egy amerikai csaladban (es abbol egy sem ps2, avagy suxbox)
    hat tudod azt a feles penzt (cirka 60-70ezret, mert ennyi lesz euban a kulonbseg) elkoltom IGAZI DVD lejaccora... igy jobban jarok, mert jobb DVD lejaccom van, jobb konzolom (ami mellesleg a legcsendesebb es leggyorsabb a 3 kozul... igen a GC)
    es meg filmeket is kapok a LEjaccohoz... nem is tudom ....jah xboxhoz meg kell egy szaros 10rongyos taviranyito is... tehat plussz penz... mig Q hoz adjak alapbol, kijelzovel , mindennel... inkabb azt vennem
  • GAMECUBE
    #34
    egy csendes gep, (de pc-s beutesu) divxet meg nem jaccik le, jelenleg csak jaccani tucc rajta, +kiegeszitovel meg dvdzni is.
    de szar ugy ahogy van
  • JTBM
    #32
    Ha valaki már látott közelről XBox-ot, akkor árulja már el, hogy:

    Lehet rajta lejátszani DivX-et?
    Mennyire hangos? Értem ezalatt, hogy nagyobb a hangja, mint egy 3-4 ventillátorral felszerelt PC-nek, vagy esetleg egy sincsen benne?
  • GAMECUBE
    #31
    es neked No comment, ha ilyen szemet neked megfelel... reszvetunk:)
  • GAMECUBE
    #30
    ehh, ha elolvasnad mit irtam, hogy mennyire szamit lassan a DVD funkcio, tisztabban latnal...
    Tudod kinek konyult le az arca... ocsém ezzel nem fog tarolni az MS semmit se... A ps2 is DVD-s ezzel az erovel.. de mondom regen is mentek, minden egyeb xtra nelkul.. ez csak egy eroltetett nyomulas az MS reszerol, A sega is igy akarta csinalni regebben, es akkor se jott be, ma meg mar nincs is Sega mint konzolgyarto... az MS jobban tenne ha visszatekintene, es rajonne a Konzoloknal nem jon be ez a nyomulas, felevente uj konzol kiadas.
  • GAMECUBE
    #27
    Ebbol a hozzaszolasodbol is latszik, hogy nem tudsz olvasni!!
    NEm azt jelenti, hogy pont DVD nem volt benne (kepzeld en is tudom, hogy nem volt) hanem, hogy mindenfele extra fnkcio nelkul vittek oket mint a cukrot (mellesleg irtam, hogyha meg videokazettat is lejacottak volna akkor se hatottak volna meg jobban), ez lett volna a jelentese, de sikeresen felreertik maris egyesek.
    JT nem ugy erti, hogy jovore nem lesz, PC, hanem a jelenlegi eladasi statisztikak szerint nagyon zuhant a pc vasarlasi kedv (amit nem is csodalok), ergo most azert hajtanak a multik, hogy ujra visszatornazzak (de nem lehet szerintem a nepet ezer evig atvagni----- mielott ebbe is belekotnetek azt ertem ezalatt, hogy hu de jo videokartyat vettem most, es fel ev mulva kijon egy direkt ugy megirt jatek, hogy csak az uj cuccokon menjen (hiaba birna a sajat is)... nah felevente nem fog orokke menni, hogy lehuzzak az embert.
    Mert erre megy ki a dolog....
    Mindenki a nagy MS marketinget ajnározza, es megis amerikaban (MS hazajaban) a N reklamjai jelenleg a legkedveltebbek (es tenyleg sokkal otletesebbek is). PEdig majd csak 10ed annyibol csinaljak...
  • Dante
    #24
    "DVD-nelkul is elkelt rengeteg ps, GB, N64, snes"

    Hol volt még ezekben az időkben a DVD??:)))
  • Konzolos
    #23
    X-box mint szórakoztató játékközpont...
    Ugyan már,nevetséges,nagyobb a füstje mint a lángja az egésznek.
    Ezek szerint azt mondják hogy a te lakásodba ha veszel egy X-boxot, akkor abbol szórakoztató központ lesz.:))


    (Steve-röl ez a kép mindent elárul,a nyereségvágy cimet is kaphatná ez a foto.)

  • Fatality
    #21
    Jajj, ki ne találjátok már nekem, hogy 2 év múlva egy Gamecube-on kell dolgoznom a 3D Studio Max-szel...

    Egyik végletből a másikba estek. Ezeket ti most valóban komolyan mondjátok vagy csak hogy menjen a flame?
  • GAMECUBE
    #20
    ahha, tenyleg esik vissza a PC piac

  • GAMECUBE
    #18
    nalam ez forditva:)
  • Scooter
    #17
    HAJRÁ PC!!! FÚJ KONZOL
  • GAMECUBE
    #16
    En is igy vgyok vele, nem is tekintem az xboxot konzolnak... nem is az, tehat nem is lesz sikeres:)
  • Remedy
    #12
    Jaja. Meg Jules Verne műveiben is :)))

    Az internettel kapcs. teljesen igazad van, de ez a Microsoft Networkösdi elég masszív nyomulás ebben az irányban.
  • WinTeR
    #11
    Kurva anyát az egész rohadt Xbox-nak! PC RULEZ FOREVER!!!...
  • GAMECUBE
    #7
    Torekedjen, de ez nem meno a KONZOLOKNAL!! eddig is ment anelku, tovabbra is fog.
    Jah es mar megint kik kezdtek az anyazasT??? Egy szanalmas PC-s!! Kulturalatlan hulye taplo bunko.
    Menj vissza anyucid szoknyaja ala, mert olyat mondok, megijedsz:DDDD
  • GAMECUBE
    #5
    NAh hat en is ugy latom, hogy az MS nem igazan konzolnak sznaj ezt a ......-t es azert fog a N tulelni, illetve vszinu atvenni a konzolpiac vezeteset, mert ok telleg csak jatekgepet csinalnak (majd Internettel, whinchesterel is, ami a panasonic card lesz)
    es sokan a jatekosok kozul azert vesznek gepet, mert jatszani akarnak vele. Ma meg nagy szo, hogy Built in DVD, meg miegymas, holnap mar nem (nem hinnem hogy ha a ps1ben lett volna videokazetta bemenet megorultem volna csak azert), tehat aki gepet vesz konzolt, az azert veszi, mert olcson jut jo szorakozashoz (lehetnek ra meg nagyon tartalmas jatekok, es lesznek is), mert az ilyen egybe rendszereknel az a baj, hogy tegyuk fel veszek egy ilyen multimedias kozpontot: anyám DVD-zne rajta, ocsém netezne, apam zenet halgatna, en meg jaccanek.... tehat hiaba van egybe minden nem tudom kulon hasznalni... (jah es csak egy kepernyon).
    Inkabb gyujtok egy kicsit, es megveszem kulon a dolgokat!(mikor mar olcso lesz)
    A konzolokat jatszasra, esetleg kisebb netezesre talaltak ki, ez az eredete, ezert keszulnek,(es ez a hatalmas bazis is azert veszi oket, mert DVD-nelkul is elkelt rengeteg ps, GB, N64, snes).
    Minden felmeres azt mutatja, hogy azert vetek ps2ot, mert jatek miatt(a kerdes az volt, hogy mi volt az oka, hogy ps2ot vettel, mire hasznalod), tehat nem dvd miatt.
    Szoval ott a N nagyon jol celzott akkor, mikor kijelentette, hogy csak jatekgepet csinal, mert ez 1-2-3 even belul, nekik lesz nagyon jo.
    Mint regen az ember konzolt vett, hogy jaccon, ha meg multimedia kell neki, ott a pc, vagy megveszi kulon a cuccokat.
    Remelem ertehto az egesz, tehat nem azert lett ekkora a konzolpiac, mert mindenttudo kis robotgepek voltak, hanem mert jatekgepek !!
    Es mivel ok a (konzolok) a 21. szazad jatekai, aki ajtekgepet keszit az lesz a nyero
    es minden korosztalynak szolo jatekot.
    Nah lehet megint anyazni, hogy jajj de hulye vagy, a MS tudja mit csinal, de erre mondhatom mar most azt, a Nintendo is tudja mit csinal, ok az egyetlen ceg, akik a jatekokbol jutottak el idaig!! Es mennek szepen tovabb elore. Ok ertenek hozza hogy mi fan terem a jatekkeszites.
    Mindig a legerosebb konzoluk nekik volt, legjobb joyuk, szal nem feltem oket:)
    Erdekes, ha van olyan aki nem tart idegbeteg hulyenek akkor az nem elvakult pc-s lehet csak, hanem tisztabban latja a helyzetet.
    Mert en is azalpjan irom ezeket, hogy pc-m van.
  • Remedy
    #3
    Vow. Én nem értek egyet azokkal akik butának tartanak Gamecube, mert igenis értessz a témához, ez kiderült számomra. Itt-ott azért lehetne vitatkozni veled, de nem tudok olyan sokat a témáról hogy értelme volna. Meg amúgy is hogy mit hoz a jövő, azt senki sem tudja. Én abban látom ennek a cuccnak a nagy erejét, hogy sokkal több, mint egy játékkonzol, és kombinálva a Microsoft Network multiplayeres lehetőségeivel elég könnyen átcsábíthat jelentős számú embert. A Microsoft a marketing terén nagyon jó. És ez az árukapcsolásos trükk nagyon menő náluk. Meg amúgy is, az ő céljuk nem a konzolpiac. Ez a konzol egy trójai faló, ők az otthonokba szeretnének beköltözni, kb. olyan módon, mint amit abban a klónos Swarci filmben lehetett látni. Ezt nem is rejtik el különösebben. Ennek az e-lakásnak a prototípusát Bill Gates már be is mutatta. Szóval szokás szerint messzebbre látnak a konkurenciánál, ez a konzol része egy koncepciónak, amit elég markánsan láthatunk majd megnyilvánulni a következő években. Kíváncsi vagyok a végeredményre. Állítólag hamarosan jön ki az XBOX utódja, ami a HOMESTATION nevet viseli. No, hát ennél egyértelműbb célzás nem is kell.
  • Fatality
    #2
    Suxxolás nélkül is hozzá tudsz szólni? Ez új.... fejlődsz.
  • GAMECUBE
    #1
    HAJRÁ hozzá