3805
Kinek, mi a kedvence?
-
wick #34 Lehet, de a tartás az fontos. nem illik egy nőhöz. De persze ha a sörözős nőket szereted. -
XY #33 Szerintem az, hogy vkinek mi ízlik és mi nem baromira nem függ össze a nemével... -
wick #32 Szerintem gusztustalan, ha egy nő sörözik. Olyan büdös. Rohannék fogat mosni. -
XY #31 Van aki szereti a tökfőzeléket, van aki nem. Így van ez mindennel, a sörrel is...
Szerintem senki sem azért issza, mert "baromi férfias". Baráti körömben nagyon sok NŐ is sörözik. Lehet azért, mert ízlik nekik, ahogy nekem is. -
wick #30 Se jót, se rosszat. Maradok a zöldteámnál. -
#29 Nem ittál még jó sört -
wick #28 Hogy lehet meginni ilyen keserű kotyvalékot? A szagától is elkap a hányinger. Most tényleg! Mi a fenéért isszátok ezt? Olyan baromi férfias, aki le tudja gurítani a torkán? Mi a jó benne. Olyan keserű. -
chryst #27 no majd megnézem A J.Bull-ba már jártam az tök kulturált ésfranya is na meg a ser..........! -
#26 bazki most olvasom és már nem tudok értelmesen írni, asszem LASSAN megyek aludni, mert már késő van főlleg ennyi sör után.
szal Belga söröző Bp-n :-)
-
chryst #25 Na ja -
#24 persze, jó a hazai sör is, de itt van Belga sörözőt ismered Bp-n a Belga és iszonyat rulz
de magyar sörök is jók, de akkor már Dreher nem SZAR Borsodi....
-
#23 Egészségedre! De én azért nem érzem magam hurkának, csak mert nem flancolok neonzöld színű meg üde fenyőillatú sörökkel, hanem azt iszom, amit szeretek... :/ -
chryst #22 Apa nem mindenki ugrálgat kifele a nyugatra az itteni is ox szerintem meginnád te is ha nem lenne rajta cimke -
#21 Mind nullák vagytok, Borsodi meg a többi gedva. boah
ma voltam a Belgában sörözni, olyan belga sörök voltak BAZKI : meggyes, mandulás, citromos, barackos meg minden, szal qrva yo volt, le is ment 4 üveg, vagy pohár ? vagy korsó ?
kiii emléxik már.... :-))))))
-
chryst #20 na vissza a söröcskéhez nincs ott valakinek a közelben egy fölös üveg repitsen mán át egyet Teljesen száradok -
#19 -
chryst #18 hihi köszike -
#17 :DDD
pontosan a mehet! gomb alatt van egy olyan hogy szájli beszurás! na arra katt -
chryst #16 ezeket a mozgo bigyokat hogy biggyesztitek ide? -
XY #15 Végre valamiben egyetértünk!!!
-
#14 Viszont nem lesz tőle veseköved! Abszolút megéri... -
chryst #13 na igen ez tényleg csak hugycső koptato -
#12 Változó! Van mikor 3 után elég jól érzem magam, de van mikor megiszok 5-t és semmi hatás... -
#11 Sörből csak a gyomor kapacitása, és a vese szab határt az ivásnak, nem lehet tőle berúgni.. :-/
Amúgy én mindegyiket egyaránt utálom, nem érzek finomnak 500 ft-os Guiness-t sem, de tény hogy király ital! -
chryst #10 Na ja 8-ig jo vagyok Én is de utánna már sergettyü -
#9 mennyit kell meginnotok hogy érezzétek? ÉN megittam ma 3 sört de egy kicsit szédülök töle -
#8 Egyébként nagy rajongója vagyok eme nemes itókának -
#7 Hát én nem vagyok túl válogatós... :/
Szeretem az Arany Ászokat, a Kaisert meg a Heineken-t! Amit viszont utálok: Borsodi & Amstel! Az ilyen flancosabb sörökkel meg úgy vagyok általában, hogyha megihatok 2 korsó hazait 1 külföldi árából, akkor a ''több az jobb'' elven iszom inkább hazait -
Shrike #6 Guinness
-
chryst #5 Szerintem a legjobbak az angol sörök vagy nem? -
#4 grimberger király mint szinte az osszes belga világos sör -
Ali #3 Én csak a Pécsi Szalont nem bírom meginni. A Kőbányai és a Rolling Rock is szarok. -
Willy #2 Hozzám mindeggyik, kivéve a köbányai világos nevü rettenetet. -
Ali #1 Én első helyre talán a Pilsner-t tenném. Mindenképpen a cseh és a német sörök állnak legközelebb az ízlésemhez.