3817
Kinek, mi a kedvence?
-
Ali #86 Gyerekek! Megyek egy hétre Prágába üdülni. Ott fogok szilveszterezni is. Végigjárom az összes kocsmájukat. A Kehellyel vagy az U Flekuval kezdjem? A cseh sörök a legjobbak. -
#85 Zagorka -
Willy #84 Éljen a SÖR! Míg le nem myeljük, aztán lehet az üvegből kiszorítani újból a levegőt. -
#83 én meg mindet :-)
barackos is kircsó !
-
#82 Bitburger a kiraly! -
Dante #81 jaha, én a málnást favorizálom ;) -
#80 Belle Vue Kriek, ugye ? :-))
legjobb, "A" meggyes cucc
-
Dante #79 Coronita, Hineken, Rolling Rock, Budweiser, és ötödik egy Belga gyümölcssrör, a neve bonyolult -
chryst #78 Na ja mikor mit a pitranol is fasza volt -
#77 Nem is szereted a sört. Te mindig a vegykót meg a unicumot vedelted -
chryst #76 HIHI ne személyeskedjünk kérem ez egy nyilt Sör party -
#75 Te köcsög én züllök sehol. Itt vagyok Csillánál. Mindjárt ungabunga -
chryst #74 Na és Radebergerhez mit szoltok? -
chryst #73 na meg a vetykot mi?Az egyeki csehoba züllesz? -
#72 Halihó! Szabi vagy? -
#71 Nem kell szeretnie a sört. Én is inkább a bort kedvelem. -
wick #70 Mi a fenének kell valakinek szeretnie ahhoz a sört, hogy emberként legyen számon tartva? -
#69 Igyatok meleg tehénfost -
#68 Zbinyek van?
-
#67 DAB -
Garfield #66 Meleg tejecske... Sörös topikban tej... Nem jutok szóhoz...
Garfieldnak inkább egy Gere Attila-féle Kopár Cuvée járna, de ez már offtopic. -
Garfield #65 Mivel én sem szidtalak téged, te se sértegess... -
Garfield #64 Gondoltam, de vannak helyzetek, amelyeket nem lehet kihagyni... -
#63 naná!! :))
figy akkor ha josz segiteni akkor fél 10-kor legyél nálunk k? -
#62 jaja , G@bor !! ugye mi mepiálunk holnap ? :-D -
#61 garfield neked nem kell sor? Igaz neked csak meleg tejecske jár :) -
#60 EN palinkas HUBIS, pezsgos vagyok, de a sor is bejon nagyon, de az elobb felsorotakhoz kepest elenyeszo, amennyit fogysztok belole:) -
#59 Nem azt mondtam hogy nekem kell .. csak ami nagy az lehet nagyobb is ... nemde ? :))) -
Garfield #58 Nekem nem kell sör... -
#57 Heineken rulez :)
Vagy esetleg a Coronita citrommal :)) ( tudtatok hogy potencianovelok a mexicoi sorok , meg a citrom is az :) -
#56 és sose ittál sört -
#55 wick - te csak beteg lehetsz:) -
#54 HB Holsten
más enmigen (Esetleg Heineken) -
#53 Áldott legyen a keze a topicindítónak!
Én is hozzászólnék a témához. Először a Soproni Ászokat iszogattam, mint legolcsóbb sört, nem is volt olyan rossz. Aztán áttértem az Arany Ászokra. Még fincsibb volt.
Mostanában Heineken-t iszom, felénk szerintem igen olcsón lehet a kedvenc kocsmánkban hozzájutni (210/ü). De ha nincs más, akkor megiszom az Amstelt, Gössert, a Tuborgot stb. Ami még nagyon tuti sör, az a Tuborg! Viszont szerintem a Heineken--nek király reklámjai vannak :). Na további jó sörözést, estére asszem lecsúszik 1-2 korsó, már alig várom... -
Willy #52 Szerintem az, hogy ki milyen sört szeret izlés dolga, mint ahogy az is, hogy a nő szereti e vagy sem. Én bármelyik sört megiszom kivéve a kőbányait, mert az láttam hogy készítik. Azóta elment a kedvem tőle. Különben egy sörözgető társaság még 3 óra mulva is értelmesen tud társalogni, míg egy pálinkázóról ez már nem valószínű, hogy elmondható. HUKKK. -
#51 Hát a mi társaságunkban az összes nő sörözik és, ha elmegyünk szórakozni valahova, akkor ott is igen sok! És ezek a nők nem valami undorító rutány dögök (), hanem igazán elsőosztályú csajok, csak szeretik a sört! Nem tudom mitől nőiesebb az a nő, aki Martinit iszik csak mert azt hiszi, hogy az nőies...
Legjobban azon röhögtem, mikor az érettségi bankettemen a lányok (nem egy azóta manöken közülük!!!) böfögő versenyt rendezett
Lehet, hogy jobb is megmaradsz a ''zöld teádnál''...
-
wick #50 Jócakát! -
XY #49 Köszi, de már majd leragad a szemem... Bocs
Jó éjt! -
wick #48 Ok.Nincs még kedvem aludni. Ha írsz még maradok. -
XY #47 Én sem azt mondtam, hogy te beszéltél róla, hanem hogy azt nem szeretem, ha prédikálnak.
Ezt "nő és a sör" című kis vitánkat szerintem lezárhatjuk, téged zavar engem nem, maradjunk ennyiben.
Üdv