3817
Kinek, mi a kedvence?
-
Ali #131 Mi a helyzet? Nem iszik senki? -
Ali #130 Nagyon sok Pilsner volt gyerekek. -
#128 kedves egészségedre :) -
wicki #126 Van itt valami Láma nevű állatfajta? Hogyhogy nem nyilatkozott még ki. Engem más topicokban szó szerint zaklat a véleményem miatt, melyeket itt fektettem írásba. Tanács: olyanok, akiknek nincs szép magyar nevük, nick-jük, le se álljanak vele. Az a végső mentsvára. Úgyis övé az utolsó szó. -
#125 Így télen esetleg indítani szoktam sörrel, de nyáron órákon át csak ezt iszom. -
wicki #124 Hogyan lehet ezt meginni. Rettenetes keserű. -
Break #123 apám meg koronás vagy heinekenes, meg még mittudoménmiket szeret, de még van amit szeret...:-)) (szép kis szóism. lett) -
nulla #122 amstel párti vagyok. -
#121 Reszemrol SÖR-t az irek gyartanak: Kilkenny es tarsai. foleg barna sorok a sorok, de ha mar vilagos akkor ha van akkor Stella. -
nulla #120 naná -
Break #119 egy másik nővel? -
nulla #118 Hááát.. Nő mellett igenis lehet nőzni. -
Break #117 vagy:
sör mellett lehet sörözni, de nő mellett nőzni?? -
nulla #116 Sör mellett lehet nőzni,de nő mellett sörözni!? -
#115 10 hektó=1000 liter szal nem valószinü hogy bárki ivott volna annyit :)
Én se hánytam még piától bár az az igazság hogy nem is volt olyan hogy 1/5 liter töménynél többet megittam volna :). Ha 1 litert megiszok lehet hogy kijon :) -
#114 10 hektó=1000 liter szal nem valószinü hogy bárki ivott volna annyit :)
Én se hánytam még piától bár az az igazság hogy nem is volt olyan hogy 1/5 liter töménynél többet megittam volna :). Ha 1 litert megiszok lehet hogy kijon :) -
#113 Nem, 10 hektó tequilát nem ivott EMBER ezen a Földön 1huzamban AZ BIZTOS :-)
Továbbá még SOHA nem hánytam piától, jól bírja a gyomrom :-)
-
#112 Tapasztalat mi? Hehe. -
#111 Aztán ki is jön, ahogy bement....szóval piálással nem kell kérkedni ....
-
#110 áá nincs gáz egy kis gyakorlás és lenyelek 10 hektó tequilát egy helyben :) -
#109 Hát akkor Gábor messziről kerüld el a szilveszteri házibuleeekat, mert hamar ki fox dőlni ;-)))))
-
#108 én elég hamar megérzem ha iszok. Multkor lenyeltem fél üveg whiskyt(+kóla) és utána nem tudtam felállni se :D -
#107 á nem semmi komoly de 1 órával utána éreztem hogy fáj a fejem ennyi. :) -
#106 3 db 4 centis tequilától kidobod a taccsot ? pff...
-
#105 -
#104 A Heineken 3 literes Magnumját szivesen bevágnám egy ültő helyben. 6 sör után már, kicsit más a világ :) -
#103 Heineken, Tuborg
A legundorítóbb dolog pedig a citromkarika a sörben...még a búzasörben is utálom. -
#102 Bár szerintem elég sokan utál6ják, mint a tonikot. -
#101 A legjobb sör Guiness... -
#100 Wan bennem 3 tequila szal kicsit fájok ... nameg hányok :) -
#99 Hmm, Karácsony este lenyomtam 1 üveg Coronita Cerveza-t, mexikói kukoricasör + citromkarika = atom :-)
;-)
-
#98 BOLDOG KARÁCSONYT MINDEGYKINEK!!! -
#96 Jó ital a serital! :-)
Koktél javaslat: (uraknak): a klasszikus vodka-martini <1 dcl dry/extra dry martini, 0.5 dcl vodka felrázzva, nem keverve! :-)>
(hölgyeknek): Snowball < 2 dcl limonádé (valódi citromból, ha nincs jó pl a sprite is), 1 dcl tojáslikör, cukorral körbefuttatott szélü pohárban, jéghidegen>
-
Ali #93 Mindenkinek so, fínom sört kívánok az ünnepekre! -
tomcs #92 bar kolisoknal m1 eleg jol, biztos eleg koltseghatekony megoldas... -
tomcs #91 melyik? a gilde szerintem ritka 1 szar, kapjal 1x 10 uveggel es megtudod... -
Willy #90 Igen Az sem rossz, Csak sok benne a tartósító. Alapos fejfájást tud okozni másnap. -
tomcs #89 ananaszok a legjobb, akarki akarmit mond.
( jahajj...ittatok ti mar gildet?? ) -
#88 Ő bajuk... -
#87 hat ebben lehet valami... valami felmeres szerint a csehek jobban szeretik a sört mint a dugast...