3843
Kinek, mi a kedvence?
-
Ali #157 Mikor behozták a Roling Rock sört rohantam megkóstolni a nagy felhajtás miatt. Lóhugy. A köbvili lazán übereli. A Pécsi Szalonnal egy szinten van. Köcsög jenkik, azt hiszik, ők fingják a passzát szeleket... Éljenek a magyar, német és cseh sörök!!! -
Ali #156 Én maradok a skót whiskey-nél. Az amerikaiakat (ebben sem) becsülöm túl sokra. -
Ali #155 Az különlegesség. Captain Morgan -nagyon király. -
Pontyosan.
Jim Beam meg cola ;-)
Bourbon whiskey yeaaah :)
-
Gin tonic. -
Shrike #152 Coine: Ja, vágom csak inkább cola nélkül, és csak ír whiskey esetleg vmi Bourbon :) -
Captain Morgan. Emberes... -
Én csak hallottam rólla, de az elég volt :-)
maradok a Tequilánál :)
meg a sörnél, meg Jagermester, meg ami van :-)))
najó azért ennyire nem :)
-
whiskey colát vágjátok ?
:-)))
-
rumrol jut eszembe... multkor itattak vlem valami jamaikai rum ot captain mittom ki volt a neve 73fok os volt... hat eleg kegyetlen olyat tobbet nem :) -
Ali #147 Az igaz. Azt mondják, édes bor nincs is, csak cukros. -
a finom vörösbor nem édes hanem szaraz :) az edes bort direk erre talatak ki :) -
Ali #145 A finom vörösborért kár abba a ragacsba. Próbáld meg inkább 8 deci kóla 2 deci "hajókás" rum! Mi ezt ittuk anno a gimiben. -
hat a kolaert en sem rajongok... akor mar felnotnek szamitok?:) mugy meg a kola 1 formaban jo 4deci edes vörösbor mellé. -
Ali #143 Gyerekként csak kólát ittam én is. Most ki lehetne zavarni azzal a ragaccsal a világból. -
puff a két antisörös lecsapott :))) -
hát... egy olyannak, aki kóstolt sokféle, mások által finomnak tartott sört, és nem ízlett, annak van pár jobb... :) -
lehet sör temaban keves jobb dolog van annal :) de azert csak van meg azonkivul jodolog :) -
Ali #139 Egy jó korsó Wernesgrünerel kellene próbálkozni...
Jó kemény habbal a tetején, párás oldalú pohárban... Egy nagy korty -kevés jobb dolog van ennél. -
nemvagy vele egyedül :)
-
szerdán még a Kilkenny-t is megkóstoltam, és az se ízlett... ez van :) -
Ali #136 Pedig nagyon finom az is.. -
forralt bort se iszok... nem élek ilyesmikkel. -
a belga meg a Dán sörök a kedvenceim : carlsberg,Leffe,Jupiler... -
Ali #133 Nagy hiba. Lehet, hogy a hideg miatt? Akkor nyitok egy "forralt bor" topicot. -
én nem -
Ali #131 Mi a helyzet? Nem iszik senki? -
Ali #130 Nagyon sok Pilsner volt gyerekek. -
kedves egészségedre :) -
wicki #126 Van itt valami Láma nevű állatfajta? Hogyhogy nem nyilatkozott még ki. Engem más topicokban szó szerint zaklat a véleményem miatt, melyeket itt fektettem írásba. Tanács: olyanok, akiknek nincs szép magyar nevük, nick-jük, le se álljanak vele. Az a végső mentsvára. Úgyis övé az utolsó szó. -
Így télen esetleg indítani szoktam sörrel, de nyáron órákon át csak ezt iszom. -
wicki #124 Hogyan lehet ezt meginni. Rettenetes keserű. -
Break #123 apám meg koronás vagy heinekenes, meg még mittudoménmiket szeret, de még van amit szeret...:-)) (szép kis szóism. lett) -
nulla #122 amstel párti vagyok. -
Reszemrol SÖR-t az irek gyartanak: Kilkenny es tarsai. foleg barna sorok a sorok, de ha mar vilagos akkor ha van akkor Stella. -
nulla #120 naná -
Break #119 egy másik nővel? -
nulla #118 Hááát.. Nő mellett igenis lehet nőzni. -
Break #117 vagy:
sör mellett lehet sörözni, de nő mellett nőzni?? -
nulla #116 Sör mellett lehet nőzni,de nő mellett sörözni!?