3817
Kinek, mi a kedvence?
-
#171 nem? pedig... :) -
Ali #170 A másik nagy kedvencem nekem is a túró rudi. Túrórudis topicot viszont már nem fogok indítani. -
#169 egyszer mindenki elköveti ezt a hibát... nekem 5 túrórudim bánta anno, azóta mindig megnézem a feliratokat. -
Ali #168 Ha megyek legközelebb botrányt is csinálok. Az a baj,hogy 3 sört már megittam mire eszembe jutott megnézni a cimkét. Olyan íze volt, mintha nem lenne benne szufla. -
#167 ha megvan a számla, pert a nyakukba... a minimum hogy kicserélik. -
Ali #166 Rábasztam. Vettem egy hatos karton Sopronit a Corában, de fura íze volt. 12-én lejárt a szavatossága. Buzi multik! Halál rájuk! -
#165 na meg mondjuk a belga csoki is jó szal 2 dologban jók a belgák :) -
#164 sajnos ez igaz kurva jok a belga sorok és több mint 600 féle van!!! Egyetlen dolog amiben a belgák jok... -
#163 + Belga ;-) -
Ali #162 Garantálom, hogy nagyon jól fogod magad érezni Prágában.... -
#161 újabban import Budweiser -
#160 Megkeresem. Az, hogy esetleg drágább, nos ha utazol, szórakozni szeretnél, akkor valószínüleg rászántad a pénzt. Ezen ekkor már nem múlhat egy jó buli. -
Ali #159 Én most voltam ott. Imádom Prágát és a söröket. Ki ne hagyd az U Flekut és az U Kalichát. Bár ezek drágábbak a többinél, de egy-egy sört be lehet dobni...! -
#158 A R.R. tényleg nem jó, szerintem jellegtelen.Egyébként három hét múlva megyek Prágába, ott majd személyesen zsűrizem a minőséget. Szerintem nem fogok csalódni. (most sem). -
Ali #157 Mikor behozták a Roling Rock sört rohantam megkóstolni a nagy felhajtás miatt. Lóhugy. A köbvili lazán übereli. A Pécsi Szalonnal egy szinten van. Köcsög jenkik, azt hiszik, ők fingják a passzát szeleket... Éljenek a magyar, német és cseh sörök!!! -
Ali #156 Én maradok a skót whiskey-nél. Az amerikaiakat (ebben sem) becsülöm túl sokra. -
Ali #155 Az különlegesség. Captain Morgan -nagyon király. -
#154 Pontyosan.
Jim Beam meg cola ;-)
Bourbon whiskey yeaaah :)
-
#153 Gin tonic. -
Shrike #152 Coine: Ja, vágom csak inkább cola nélkül, és csak ír whiskey esetleg vmi Bourbon :) -
#151 Captain Morgan. Emberes... -
#150 Én csak hallottam rólla, de az elég volt :-)
maradok a Tequilánál :)
meg a sörnél, meg Jagermester, meg ami van :-)))
najó azért ennyire nem :)
-
#149 whiskey colát vágjátok ?
:-)))
-
#148 rumrol jut eszembe... multkor itattak vlem valami jamaikai rum ot captain mittom ki volt a neve 73fok os volt... hat eleg kegyetlen olyat tobbet nem :) -
Ali #147 Az igaz. Azt mondják, édes bor nincs is, csak cukros. -
#146 a finom vörösbor nem édes hanem szaraz :) az edes bort direk erre talatak ki :) -
Ali #145 A finom vörösborért kár abba a ragacsba. Próbáld meg inkább 8 deci kóla 2 deci "hajókás" rum! Mi ezt ittuk anno a gimiben. -
#144 hat a kolaert en sem rajongok... akor mar felnotnek szamitok?:) mugy meg a kola 1 formaban jo 4deci edes vörösbor mellé. -
Ali #143 Gyerekként csak kólát ittam én is. Most ki lehetne zavarni azzal a ragaccsal a világból. -
#142 puff a két antisörös lecsapott :))) -
#141 hát... egy olyannak, aki kóstolt sokféle, mások által finomnak tartott sört, és nem ízlett, annak van pár jobb... :) -
#140 lehet sör temaban keves jobb dolog van annal :) de azert csak van meg azonkivul jodolog :) -
Ali #139 Egy jó korsó Wernesgrünerel kellene próbálkozni...
Jó kemény habbal a tetején, párás oldalú pohárban... Egy nagy korty -kevés jobb dolog van ennél. -
#138 nemvagy vele egyedül :)
-
#137 szerdán még a Kilkenny-t is megkóstoltam, és az se ízlett... ez van :) -
Ali #136 Pedig nagyon finom az is.. -
#135 forralt bort se iszok... nem élek ilyesmikkel. -
#134 a belga meg a Dán sörök a kedvenceim : carlsberg,Leffe,Jupiler... -
Ali #133 Nagy hiba. Lehet, hogy a hideg miatt? Akkor nyitok egy "forralt bor" topicot. -
#132 én nem