3843
Kinek, mi a kedvence?
-
galocza #468 inkább a minőségre mintsem a mennyiségre, hm? 8) -
ma ünnepnap volt.
1 kis üveg Paulaner és 1 kis üveg Coronita csúszik most is éppen le.
holnapra meg már be van hűtve 1 kis üveg Radeberger, jó sörök kavalkádja -
és írtó rossz az ize
mégi sokan bagóznak -
Ezert is hulyeseg a mondas, hogy borra sor nem? Eppen az a jo, hogy nem a savasat iszod utoljara. -
a bor savas
másnaposság rullz, de nem nekem
ezért iszom inkább töményet, de higítva -
cigiztél már?
whiskey-t is lehet berúgás nélkül szopogatni, akár egy fél üveggel is, berugás nélkül. -
éehet hogy vezetni akar -
+Schlossgold, a vezető sör :))
amúgy sztem bűn alkoholmentes sört inni, most minek kihagyni azt az 5-10%-ot ? :) -
Most nagyon nyomjak az egyiket (tv reklam) - Buckler azt hiszem, arra azt mondta egy ismeros, hogy meg lehet inni. -
mondjuk van az a Radler citromos, de azt hiszem abban is van alkohol. -
passz -
magyarhonban Heineken kivül milyen jó alkoholmentes sörök vannak ? -
Nálam Gösser ill. az eredeti tuborg jön be igazábol. Bár a Heineken vagy egy-két buzasör sem rossz, vagyis inkább kiváló! :)) -
másik megoldás, szokj át a whiskey-re. abból nem kell 2-3 liter, elég 2-3x pl. 3 cl., csak gyorsan kell inni -
a sör elején qrvaszar, de aztán a 2-3. alkalom után már nem. egyébként is az embernek vannak korszakai, amikor éppen x a kedvenc piája. majd iszol sört késöbb, nem kell rohanni sehová. -
Talan mint a biciklizesnel. Nem kell az elso kudarcelmenynel feladni. Ne 1-2 korty legyen, hanem gyurj le 1-2 korsot. Ha utana is rossz a velemenyed, akkor ne eroltesd. -
"anyúúú, és hozz haza lécci 2 konzerv sűrített malátát is !"
:DDD
megalol -
elég rég ittam már sert, ezért ma pótlás volt
0,33-as Tuborg doboz + 1 üveges Oberdorfer Weissbier (német importsör). :)
-
Régi vb újságokat bújva bukkantam rá hirdetésre:
Angol házi sör postán
A nagy hagyományokra viszatekintő angol söripar legmodernebb terméke a nagyon egyszerűen, gyorsan, olcsón és saját ízlés szerint, otthon elkészíthető sör. Egy konzervből 22,5 liter kiváló minőségű ászoksör állítható elő, korsónként 16-30 forintos áron.
Elkészítés: a dobozokban 1,3-1,8 kilónyi malátasűrítmény található megfelelő előkészítettségi állapotban. A felhasználó dolga, hogy ezt a mézkonzisztenciájú sűrítményt összekeverje kb. 1 kg cukorral és 22 liter vízzel.
Van még, de szerintem ennyi elég. Azért durva az a felhasználó kifejezés ide. :D -
Nekem még 3 nap...... :( -
Ali #442 Tegnap este elvittek itt Freiburgtol nem messze egy maszek pincebe borkostolora. Nem volt pancsolt (egesz jo volt), de ennek ellenere az volt a velemenyem, hogy günterek jobb, ha a sörfözesnel maradnak. Ahhoz viszont nagyon ertenek... -
Garrett #441 hmm mamár volt eddig 2 üveg Tuborg gold, most megyünk ki haverokkal a tópartra...
Holnap viszont nagy FTA- lesz (gyk: fergeteges totális ájulás) ma volt az utolsó nap a suliban holnaptól kezdődhet a buli! El is kezdjük rögtön 4 rekesz sört már meg is vettünk! <-És ezt csak most hétvégére! -
nemreg horvatorszagban ittam Becsei sort. 11% osvolt.Nem is kellett belole annyi mint a normal sorokbol.Amugy a kedvenc a Bitburger. -
Ali #439 A visszutra berelek egy kisteherautot. Az eleg lesz? -
Nem fog, úgy hallottam akarsz nekünk hozni, tehát eleve nem fogyhat el ;))
Ki kér, kinek rendelhetek? -
Ali #437 Csak nehogy elfogyjon az uton... -
Ali #436 Viszek haza egy par dobozzal ebböl a Fürstenbergböl. Bar igaz, hogy kurva nehez lesz a kofferem, de ilyet otthon nem kapok. -
kedvenc? nemtom en csak katalizatorkent hasznalom:] -
Ali #434 Riegler es Fürstenberg ezek meg a helyi sörök. Mindharom vilagos pils tipusu. Az utobbi allitolag a Duna forrasvizeböl szarmazik. -
Ali #433 Ganter. Azt isszuk itt Freiburgban. -
én meg oszt. kirándulásra (a vonatra csak) 1 hatos Dreher Classicot....hamar eltűnt... -
Jaja! Ezért gondoltam, spórolok, ha itt megkérdezem! :D -
Tescoban van iszonyú sok féle sör, de nincs kedvem 500 ft-ért 0.33-asokat kipróbálni :) -
Az auchanban amúgy van egy nagy rakás külföldi sör, ami nem a hagyományos (Amstel, Steffl, Stella...), hanem mindenféle más. Próbált már ki valamelyikőtök ezek közül egyet is?? Milyen? -
Az arany fácán tényleg elég sok helyen kapható...
Például a gödöllöi 8-as előadóban is kapható!
De köszi! :) -
nagggyon sok helyen van Aranyfácán, itt Bp-n már szinte mincdenhol lehet kapni. (most a nagyobb üzletekre gondolok, de már a kisboltokban sem ritkaság) -
ahoz hogy sört igyak nagyon elkell intéznem magamat, de a bor és a tömény szinte bármikor jöhet. :)) -
auchan ban van zlaty bazant, gondoltam szolok :D itthon meg nem lattam, azt ismerosok lelkesednek erte :D -
BAZ Ali! Kínzó minket??? -
Ali #421 Na, most Freiburgbol irok. Itt aztan folyik a sör cimborak...