3952
Kinek, mi a kedvence?
-
kéne innom valamit. A logómon már sör van.. -
a vilmos kicsit kilog...:) persze vili alap:]
probaljatok a kek cimkes zwack portot es azzal a sort:) -
azért borsodi a végére...ejj, amúgy jó lehetett ! -
Nah akkor oszt kirándulás:
Kelt,Kelt, Hofbrau, kilkenny, aranyászok, vilmoskörte, Hofbrau, dreher, borsodi...
dejót szórakoztunk.. -:) -
Whisky+boroskóla nem feküdt, csávó akkorát hasalt mint a ház :D -
Déltől este 7-ig neteztem! Leért a
BEACH.LIFE-DEViANCE
Sudden.Strike.2.CloneCD-FTFiSO
Battlefield_1942-FLT a második cd feléig
Adobe.Essentials.2002.v4-ZFX-ISO (2 cd)
meg az Ice Age. Meg 3 rip. Meg Windows 2000 Service Pack 3 hungarian.
Szal annyira nem jellemző :D
:DDDDDDDDDDD most esett össze haverom a röhögéstől, hogy a másik sugárban hányta össze a wc-t. :DD
-
hát sajna én is el tudom képzelni ennyi idióta ember mellett :D -
szerintem korrekt :) és el tudom képzelni, hogy kap is pénzt :) -
vki nagyon vicces volt és nagyon unatkozott... -
múlthéten kollégámat hazakísérve ittam kettőt. Ez azért furcs, mert a kőbányait utálom
-
elmondhatod, ha nem durva, személyeskedő stílusban, hanem normális megfogalmazással teszed. -
nem kelett volna kitörölni a BB s hozzászólásomat !!nem mondhatom el a véleményemet? -
http://berug.freeweb.hu/index.html -
Jellemző.
Beszédül negyednégykor és azonnal a sörös topicba ír. -
Visszavittük albérletből üres sörösüvegeket. Egy vagyont kaszáltunk :PPPP -
Nem barom az én bakterom, hogy vödörszámra igya a vizet! -
:D -
jah meg szombaton auswiccba :) (de oda faterral motorral) majd körülnézek ott is :D -
nem, de ott 1általán nem lesz más csak ser :D -
mert? itthon vizet iszol?:D -
Muhahhahahahaha........lehet, hogy PRÁGÁBA m1ünk oszt. kirándulásra.....nem is fogunk vizet inni
-
NA holnapra lesz egy igazi különlegesség:
KELT| búzasör csattos üvegben!! király ilyent még nem is láttam :D
De majd oszt kiránduláson ezt /is/ csekkolom :D
Tényleg: debrecenben tud valaki valami jó helyet ahol normális zene van? -
na ma is söröztem kicsit...
először Leffe Blond aztán Gösser Ice Beer, majd Zipfer kicsi, ezekután 2 prágai sör (elvileg prágába m1ünk oszt. kirándulásra, oriási bulee lennne) : Litovel, Staropramen
mind2 prágai sör keserű és erős volt, de naaaaaggggyon feküdt nekem !!!! -
kájzer suxx...
ez iszonyat finom sör :
-
sokan tudják, h. mi a jó ! -
Mr. Sör alap!Kira a sörük és olcsó.Egy csomó ismerősöm jár oda. -
menjetek Mr. Sörbe azt igyatok 115 Ft-ért ház korsó sört, az a törzshelyünk, suli után 1ből oda, ha nincs női munka a közelben :D -

Remélem senkinek nem kell bemutatnom eme remek sörmárkát!
-
en olyan 14kor nyomtam aszokat ma...persze csapoltat, nem uvegeset, korsosat:) -
tüzijáték alatt ászok volt. -
A svédek is csak heinekent isznak.
Mondjuk nekik eszükbe se jutna bármilyen helyi sört kipróbálni, bárhova mennek. -
Heineken!
A király!
Mondjuk a Warsteiner sem semmi, de qva drága... -
Mi kisbusszal utaztunk, szinte egész nap. A végén 3500 km ment bele, de a 8 fős társaság akkora jó fej volt, hogy egész nap röhögtem :D
Mondjuk ők reggel éhgyomorra egy kis pálesszel kezdtek, utána az én forgatókönyvem szerint sör, mikor hazaértünk az aznapi kocsikázásból, egy kis Jagermeister (kinn ugye a 0.7 l-es Jager ft-ra átszámolva kb. 2200 ft) estére fröccs (néha nálam is) szal rulz :PPP -
A bulgár tengerparton egy kis sör egy leva(fél euro). -
Ali #544 Örülök, hogy ilyen kellemes emlékeid vannak. Ahányszor csak kint voltam, mindíg nagy sörözések kerekedtek. Az a baj, hogy júniusban vonattal voltam és a kurva nehéz kofferek miatt csak kevés sört tudtam hazacipelni. -
Ugyanitt, Freiburgtól nem messze Glottertalban töltöttem most el 5 napot. Az egész utazás 10 nap volt, előtte/utána 1-1 éjszakát voltunk mindenhol :
St.Pöltentől nem messze --> Kufstein --> Glottertal 5 nap --> Chiemsee mellett, Grassau (magyar pincércsaj rulz!) --> Purkersdorf.
De belvárosban csak vasárnap voltam, és csapoltat nem is tudtam inni. De komolyan, én 10 napig csak fogmosáshoz vettem a számba vizet :D Reggelire tejet ittam, utána egész nap csak sör. Király volt. -
sör rulz :D -
Ali #541 Nevetséges, hogy kint olcsóbb a sör, mint itthon. Habár a csapolt sör a belvárosban (Freiburg) 3 eurónál nem volt kevesebbért. -
Ittam Kufsteinben. De a másik színű, ilyen kék-fehér szerű a legolcsóbb volt az egész németo-i utazás során, 0.25 euró --> 80 ft. Egy fél literes doboz sörért ennyi pénz nem tétel, de nem ilyent vettünk, hanem egy tálca Schwechatert 0.39-ért. -
HB meg Dreher csúszott tegnap/ma, megint nem én vásároltam.