3817
Kinek, mi a kedvence?
  • mateos
    mavolt
    1,Roodenbach(5,5%)
    1,dichirch(5,5%)
    1,stella (5%)
    1,Martin Louis (9 %)
    3db szerzetes sör(10°) foci után
  • Coine
    Holsten csúszott jól.
    Kajzr, pedig nem jött annyira be :-/
  • Coine
    ma volt 1 Heineken......de rég ittam azt is.
    a hűtőben még vár rám 1 Holsten és 1 Kaiser.
  • Coine
    nem tudom elolvasni mi van rávésve, de nem kóstóltam még sztem.
  • vizes
    Ez is fini!

• Coine
    drága a dolog, ráadásul ajándékba kaptam.
  • Coine
    ittam már, olyat is, nem volt rossz, csak kicsit fura.
  • mateos
    Rodenbach is nagyon jó....nekem izlik...
  • Hangianix
    Azt irta, hogy inkabb a minosegre, mint a mennyisegre. Ez minden nem teljesen normalisan gondolkozo embernel azt jelenti, hogy MINOSEGI sort ittal, de keveset. Persze ecsem, te nem esel bele a kategoriaba. :D
  • Garrett
    hmm a nyaralás eddigi tanulságai: az olaszok maradjanak inkább a tésztagyártásnál. Az olasz söröket kostolgattam most egy hétig de nem valami jók... egyedül a Krombacher volt jó de az meg nem olasz volt :)
  • JHetfield
    Desperado ser? he? kign?
  • Coine
    mert neked ezek nem minőségi sörök ?
    amúgy Radeberger csúszott jól az ebédhez.
  • Coine
    nem én vettem őket hanem kaptam meglepibe.
    nem is vagyok benne a klubban te rohadt feka ! :)
  • Hangianix
    Ezeknek az arabol vehetett volna 1 rekesz TG sort. Kizarjunk a klubbol K? :D
  • galocza
    inkább a minőségre mintsem a mennyiségre, hm? 8)
  • Coine
    ma ünnepnap volt.
    1 kis üveg Paulaner és 1 kis üveg Coronita csúszik most is éppen le.
    holnapra meg már be van hűtve 1 kis üveg Radeberger, jó sörök kavalkádja
  • Mike
    és írtó rossz az ize
    mégi sokan bagóznak
  • Hangianix
    Ezert is hulyeseg a mondas, hogy borra sor nem? Eppen az a jo, hogy nem a savasat iszod utoljara.
  • Mike
    a bor savas
    másnaposság rullz, de nem nekem
    ezért iszom inkább töményet, de higítva
  • Mike
    cigiztél már?

whiskey-t is lehet berúgás nélkül szopogatni, akár egy fél üveggel is, berugás nélkül.
  • Mike
    éehet hogy vezetni akar
  • Coine
    +Schlossgold, a vezető sör :))
    amúgy sztem bűn alkoholmentes sört inni, most minek kihagyni azt az 5-10%-ot ? :)
  • Hangianix
    Most nagyon nyomjak az egyiket (tv reklam) - Buckler azt hiszem, arra azt mondta egy ismeros, hogy meg lehet inni.
  • Mike
    mondjuk van az a Radler citromos, de azt hiszem abban is van alkohol.
  • Mike
    passz
  • mateos
    magyarhonban Heineken kivül milyen jó alkoholmentes sörök vannak ?
  • Mike
    Nálam Gösser ill. az eredeti tuborg jön be igazábol. Bár a Heineken vagy egy-két buzasör sem rossz, vagyis inkább kiváló! :))
  • Mike
    másik megoldás, szokj át a whiskey-re. abból nem kell 2-3 liter, elég 2-3x pl. 3 cl., csak gyorsan kell inni
  • Mike
    a sör elején qrvaszar, de aztán a 2-3. alkalom után már nem. egyébként is az embernek vannak korszakai, amikor éppen x a kedvenc piája. majd iszol sört késöbb, nem kell rohanni sehová.
  • Hangianix
    Talan mint a biciklizesnel. Nem kell az elso kudarcelmenynel feladni. Ne 1-2 korty legyen, hanem gyurj le 1-2 korsot. Ha utana is rossz a velemenyed, akkor ne eroltesd.
  • Coine
    "anyúúú, és hozz haza lécci 2 konzerv sűrített malátát is !"

:DDD

megalol
  • Coine
    elég rég ittam már sert, ezért ma pótlás volt
    0,33-as Tuborg doboz + 1 üveges Oberdorfer Weissbier (német importsör). :)
  • Hangianix
    Régi vb újságokat bújva bukkantam rá hirdetésre:

Angol házi sör postán

A nagy hagyományokra viszatekintő angol söripar legmodernebb terméke a nagyon egyszerűen, gyorsan, olcsón és saját ízlés szerint, otthon elkészíthető sör. Egy konzervből 22,5 liter kiváló minőségű ászoksör állítható elő, korsónként 16-30 forintos áron.

Elkészítés: a dobozokban 1,3-1,8 kilónyi malátasűrítmény található megfelelő előkészítettségi állapotban. A felhasználó dolga, hogy ezt a mézkonzisztenciájú sűrítményt összekeverje kb. 1 kg cukorral és 22 liter vízzel.

Van még, de szerintem ennyi elég. Azért durva az a felhasználó kifejezés ide. :D
  • Coine
    Nekem még 3 nap...... :(
  • Ali
    Tegnap este elvittek itt Freiburgtol nem messze egy maszek pincebe borkostolora. Nem volt pancsolt (egesz jo volt), de ennek ellenere az volt a velemenyem, hogy günterek jobb, ha a sörfözesnel maradnak. Ahhoz viszont nagyon ertenek...
  • Garrett
    hmm mamár volt eddig 2 üveg Tuborg gold, most megyünk ki haverokkal a tópartra...
    Holnap viszont nagy FTA- lesz (gyk: fergeteges totális ájulás) ma volt az utolsó nap a suliban holnaptól kezdődhet a buli! El is kezdjük rögtön 4 rekesz sört már meg is vettünk! <-És ezt csak most hétvégére!
  • Evil
    nemreg horvatorszagban ittam Becsei sort. 11% osvolt.Nem is kellett belole annyi mint a normal sorokbol.Amugy a kedvenc a Bitburger.
  • Ali
    A visszutra berelek egy kisteherautot. Az eleg lesz?
  • Dikkma
    Nem fog, úgy hallottam akarsz nekünk hozni, tehát eleve nem fogyhat el ;))
    Ki kér, kinek rendelhetek?
  • Ali
    Csak nehogy elfogyjon az uton...