3817
Kinek, mi a kedvence?
  • Dikkma
    Visszavittük albérletből üres sörösüvegeket. Egy vagyont kaszáltunk :PPPP
  • Lteebee
    Nem barom az én bakterom, hogy vödörszámra igya a vizet!
  • Dikkma
    :D
  • The Garrett
    jah meg szombaton auswiccba :) (de oda faterral motorral) majd körülnézek ott is :D
  • Coine
    nem, de ott 1általán nem lesz más csak ser :D
  • JHetfield
    mert? itthon vizet iszol?:D
  • Coine
    Muhahhahahahaha........lehet, hogy PRÁGÁBA m1ünk oszt. kirándulásra.....nem is fogunk vizet inni
  • The Garrett
    NA holnapra lesz egy igazi különlegesség:
    KELT| búzasör csattos üvegben!! király ilyent még nem is láttam :D
    De majd oszt kiránduláson ezt /is/ csekkolom :D
    Tényleg: debrecenben tud valaki valami jó helyet ahol normális zene van?
  • Coine
    na ma is söröztem kicsit...
    először Leffe Blond aztán Gösser Ice Beer, majd Zipfer kicsi, ezekután 2 prágai sör (elvileg prágába m1ünk oszt. kirándulásra, oriási bulee lennne) : Litovel, Staropramen
    mind2 prágai sör keserű és erős volt, de naaaaaggggyon feküdt nekem !!!!
  • mateos
    kájzer suxx...

ez iszonyat finom sör :

• Coine
    sokan tudják, h. mi a jó !
  • Gery1980
    Mr. Sör alap!Kira a sörük és olcsó.Egy csomó ismerősöm jár oda.
  • Coine
    menjetek Mr. Sörbe azt igyatok 115 Ft-ért ház korsó sört, az a törzshelyünk, suli után 1ből oda, ha nincs női munka a közelben :D
  • Gery1980

Remélem senkinek nem kell bemutatnom eme remek sörmárkát!
  • JHetfield
    en olyan 14kor nyomtam aszokat ma...persze csapoltat, nem uvegeset, korsosat:)
  • Coine
    tüzijáték alatt ászok volt.
  • Lteebee
    A svédek is csak heinekent isznak.

Mondjuk nekik eszükbe se jutna bármilyen helyi sört kipróbálni, bárhova mennek.
  • Frank99
    Heineken!
    A király!
    Mondjuk a Warsteiner sem semmi, de qva drága...
  • Dikkma
    Mi kisbusszal utaztunk, szinte egész nap. A végén 3500 km ment bele, de a 8 fős társaság akkora jó fej volt, hogy egész nap röhögtem :D
    Mondjuk ők reggel éhgyomorra egy kis pálesszel kezdtek, utána az én forgatókönyvem szerint sör, mikor hazaértünk az aznapi kocsikázásból, egy kis Jagermeister (kinn ugye a 0.7 l-es Jager ft-ra átszámolva kb. 2200 ft) estére fröccs (néha nálam is) szal rulz :PPP
  • Lteebee
    A bulgár tengerparton egy kis sör egy leva(fél euro).
  • Ali
    Örülök, hogy ilyen kellemes emlékeid vannak. Ahányszor csak kint voltam, mindíg nagy sörözések kerekedtek. Az a baj, hogy júniusban vonattal voltam és a kurva nehéz kofferek miatt csak kevés sört tudtam hazacipelni.
  • Dikkma
    Ugyanitt, Freiburgtól nem messze Glottertalban töltöttem most el 5 napot. Az egész utazás 10 nap volt, előtte/utána 1-1 éjszakát voltunk mindenhol :

St.Pöltentől nem messze --> Kufstein --> Glottertal 5 nap --> Chiemsee mellett, Grassau (magyar pincércsaj rulz!) --> Purkersdorf.

De belvárosban csak vasárnap voltam, és csapoltat nem is tudtam inni. De komolyan, én 10 napig csak fogmosáshoz vettem a számba vizet :D Reggelire tejet ittam, utána egész nap csak sör. Király volt.
  • Krinyo
    sör rulz :D
  • Ali
    Nevetséges, hogy kint olcsóbb a sör, mint itthon. Habár a csapolt sör a belvárosban (Freiburg) 3 eurónál nem volt kevesebbért.
  • Dikkma
    Ittam Kufsteinben. De a másik színű, ilyen kék-fehér szerű a legolcsóbb volt az egész németo-i utazás során, 0.25 euró --> 80 ft. Egy fél literes doboz sörért ennyi pénz nem tétel, de nem ilyent vettünk, hanem egy tálca Schwechatert 0.39-ért.
  • Coine
    HB meg Dreher csúszott tegnap/ma, megint nem én vásároltam.
  • Ali
    Zöld-sárga cimkés Ottakringer osztrák sör. kint nagyon népszerű, itthon csak kevés helyen lehet kapni. Nagyon finom.
  • Coine
    Nekem mind2 Leffe bejön.
    De ha már barna sör akkor idáig nekem Guiness az etalon ;)
  • Hangianix
    De a Blond(e) nem tom hogy irjak :( nem izlett belole.
  • Hangianix
    Nekem az a kedvenc sorom, hat jobban bejonne mint az aszok :D
  • JHetfield
    barna sor...broafff...multkor jol beszivtam vele...:]
  • Coine
    Lalinak szted bejönne 1, ilyen jó barna belga sör ?
  • Hangianix
    Igyál Leffe Dark-ot, majd TPP-n meghívlak egyre.
  • Laalee
    kar elrontani a tequilat a sorrel :D

amugy ez az egyetlen "sör" amibol megbirtam inni 1 uveggel :D
  • Hangianix
    Nekem nem jott be. A feleig birtam azutan lefolyo :DDD Mondjuk a tequila-ert se vagyok oda...
  • Rincewind
    Én ezt most itthon iszom, este netezés közben. Mikor lemegyünk páran sörözni, akkor Aranyászok, Heineken, ilyesmik. Nem szoktam flancolni mások előtt, tehát olyankor szóba se jöhet! :)
  • Coine
    Amikor, olyan helyen vagy és adsz magadra, akkor persze jó, de nem az a tipikus sör Magyarföldön, amivel úgy bármikor besörözhetsz :)
    ezt akartad mondani, nem ? ;]]
  • Rincewind
    Igen ez az! Az ára egyébként tényleg brutális sajnos :(
    Afféle kuriózumnak jó...
  • Coine
    Már rég megkósoltam, nem rossz, ez az a tequilás citromos sör ? Nem rossz csak hát az ára...
  • Rincewind
    Most kortyolgatok egy Desperados nevű, elvileg Mexikói sört.
    Nem igazán vagyok a híve az ilyen ''egzotikus söröknek'', de ez nagyon finom azt kell, hogy mondjam! Ha tehetitek kóstoljátok meg!