3817
Kinek, mi a kedvence?
-
#564 Visszavittük albérletből üres sörösüvegeket. Egy vagyont kaszáltunk :PPPP -
#563 Nem barom az én bakterom, hogy vödörszámra igya a vizet! -
#562 :D -
#561 jah meg szombaton auswiccba :) (de oda faterral motorral) majd körülnézek ott is :D -
#560 nem, de ott 1általán nem lesz más csak ser :D -
#559 mert? itthon vizet iszol?:D -
#558 Muhahhahahahaha........lehet, hogy PRÁGÁBA m1ünk oszt. kirándulásra.....nem is fogunk vizet inni -
#557 NA holnapra lesz egy igazi különlegesség:
KELT| búzasör csattos üvegben!! király ilyent még nem is láttam :D
De majd oszt kiránduláson ezt /is/ csekkolom :D
Tényleg: debrecenben tud valaki valami jó helyet ahol normális zene van? -
#556 na ma is söröztem kicsit...
először Leffe Blond aztán Gösser Ice Beer, majd Zipfer kicsi, ezekután 2 prágai sör (elvileg prágába m1ünk oszt. kirándulásra, oriási bulee lennne) : Litovel, Staropramen
mind2 prágai sör keserű és erős volt, de naaaaaggggyon feküdt nekem !!!! -
#555 kájzer suxx...
ez iszonyat finom sör :
-
#554 sokan tudják, h. mi a jó ! -
#553 Mr. Sör alap!Kira a sörük és olcsó.Egy csomó ismerősöm jár oda. -
#552 menjetek Mr. Sörbe azt igyatok 115 Ft-ért ház korsó sört, az a törzshelyünk, suli után 1ből oda, ha nincs női munka a közelben :D -
Remélem senkinek nem kell bemutatnom eme remek sörmárkát! -
#550 en olyan 14kor nyomtam aszokat ma...persze csapoltat, nem uvegeset, korsosat:) -
#549 tüzijáték alatt ászok volt. -
#548 A svédek is csak heinekent isznak.
Mondjuk nekik eszükbe se jutna bármilyen helyi sört kipróbálni, bárhova mennek. -
#547 Heineken!
A király!
Mondjuk a Warsteiner sem semmi, de qva drága... -
#546 Mi kisbusszal utaztunk, szinte egész nap. A végén 3500 km ment bele, de a 8 fős társaság akkora jó fej volt, hogy egész nap röhögtem :D
Mondjuk ők reggel éhgyomorra egy kis pálesszel kezdtek, utána az én forgatókönyvem szerint sör, mikor hazaértünk az aznapi kocsikázásból, egy kis Jagermeister (kinn ugye a 0.7 l-es Jager ft-ra átszámolva kb. 2200 ft) estére fröccs (néha nálam is) szal rulz :PPP -
#545 A bulgár tengerparton egy kis sör egy leva(fél euro). -
Ali #544 Örülök, hogy ilyen kellemes emlékeid vannak. Ahányszor csak kint voltam, mindíg nagy sörözések kerekedtek. Az a baj, hogy júniusban vonattal voltam és a kurva nehéz kofferek miatt csak kevés sört tudtam hazacipelni. -
#543 Ugyanitt, Freiburgtól nem messze Glottertalban töltöttem most el 5 napot. Az egész utazás 10 nap volt, előtte/utána 1-1 éjszakát voltunk mindenhol :
St.Pöltentől nem messze --> Kufstein --> Glottertal 5 nap --> Chiemsee mellett, Grassau (magyar pincércsaj rulz!) --> Purkersdorf.
De belvárosban csak vasárnap voltam, és csapoltat nem is tudtam inni. De komolyan, én 10 napig csak fogmosáshoz vettem a számba vizet :D Reggelire tejet ittam, utána egész nap csak sör. Király volt. -
#542 sör rulz :D -
Ali #541 Nevetséges, hogy kint olcsóbb a sör, mint itthon. Habár a csapolt sör a belvárosban (Freiburg) 3 eurónál nem volt kevesebbért. -
#540 Ittam Kufsteinben. De a másik színű, ilyen kék-fehér szerű a legolcsóbb volt az egész németo-i utazás során, 0.25 euró --> 80 ft. Egy fél literes doboz sörért ennyi pénz nem tétel, de nem ilyent vettünk, hanem egy tálca Schwechatert 0.39-ért. -
#539 HB meg Dreher csúszott tegnap/ma, megint nem én vásároltam. -
Ali #538 Zöld-sárga cimkés Ottakringer osztrák sör. kint nagyon népszerű, itthon csak kevés helyen lehet kapni. Nagyon finom. -
#537 Nekem mind2 Leffe bejön.
De ha már barna sör akkor idáig nekem Guiness az etalon ;) -
#536 De a Blond(e) nem tom hogy irjak :( nem izlett belole. -
#535 Nekem az a kedvenc sorom, hat jobban bejonne mint az aszok :D -
#534 barna sor...broafff...multkor jol beszivtam vele...:] -
#533 Lalinak szted bejönne 1, ilyen jó barna belga sör ? -
#532 Igyál Leffe Dark-ot, majd TPP-n meghívlak egyre. -
#531 kar elrontani a tequilat a sorrel :D
amugy ez az egyetlen "sör" amibol megbirtam inni 1 uveggel :D -
#530 Nekem nem jott be. A feleig birtam azutan lefolyo :DDD Mondjuk a tequila-ert se vagyok oda... -
#529 Én ezt most itthon iszom, este netezés közben. Mikor lemegyünk páran sörözni, akkor Aranyászok, Heineken, ilyesmik. Nem szoktam flancolni mások előtt, tehát olyankor szóba se jöhet! :) -
#528 Amikor, olyan helyen vagy és adsz magadra, akkor persze jó, de nem az a tipikus sör Magyarföldön, amivel úgy bármikor besörözhetsz :)
ezt akartad mondani, nem ? ;]] -
#527 Igen ez az! Az ára egyébként tényleg brutális sajnos :(
Afféle kuriózumnak jó... -
#526 Már rég megkósoltam, nem rossz, ez az a tequilás citromos sör ? Nem rossz csak hát az ára... -
#525 Most kortyolgatok egy Desperados nevű, elvileg Mexikói sört.
Nem igazán vagyok a híve az ilyen ''egzotikus söröknek'', de ez nagyon finom azt kell, hogy mondjam! Ha tehetitek kóstoljátok meg!