3952
Kinek, mi a kedvence?
-
Szerimtem akkor is a TUBORG! -
Na jó azért két liter belémfér!KARLOVACKO Horvát sör király! -
sikerült kicsit...
Zlaty, Smadny, szlovák sörök
-
de én 56 kilo vagyok megiszok egy korsó sört,és nem megy le a következő. -
Hát nemtudom szerintem sokkal feelingesebb beülni a haverokkal 8 kor és hajnalig dumálni/csocsozni fini sör mellett :) -
nekem a vodka jobban lemegy mint a sör. -
ezzel a megállapítással rossz helyre jöttél.
mondjuk 10 évesen én is ezt mondtam ma meg... :) -
Nekemis-nekemis! :) -
Jah tied lehet MIND! :P -
több marad nekünk, nyehe :) -
Sör sux -
Dreher Lager a legjobb, bárki bármit mond. :) -
dobozost ittam :) -
Ali #728 Az egyik legszebb üvegű sör. Zöld-sárga és nagyon finom... -
Nekem mar mindegy milyen sor, regebben megvalogattam, de mara a mennyiseg a lenyeg :) -
Ottakringer volt tegnap a menü. -
már volt de a többi tényleg olyan vacak ? -
korsó csapolt Zipfer
nem is volt rossz, könnyen csúszott, nem volt annyira Zipfer-keserű :) -
:) 10pont -
Tegnap is meg ma is egy Dreher Classic :) -
Lehet hogy mindeni hallotta már, de:
Legjobb sör a borsodi, Ettől megy a harckocsi :) ez ma nagyon betett nekem :P -
A világ leghíresebb sörgyár-tulajdonosai egy sörkonferencia után beülnek a helyi kocsmába egy sörre. A Budweiser igazgató természetesen egy korsó Budweisert rendel. A Miller fonök egy
Millert rendel, a Heiniken igazgató egy korsó Heinekent kér. Végül a Guiness tulajdonosa Arthur Guiness kér egy teát.
A többiek megrökönyödtek, mert ez mégiscsak presztízskérdés. Igy azonnal nekiszegezték a kérdést:
-Miért? Hogy-hogy maga nem Guinesst iszik?
Arthur Guiness kortyolt egyet a teájából, majd
igy szólt:
-Hát, gondoltam hogy ha maguk nem sört isznak, akkor szolidaritásból én sem fogok azt rendelni... -
:-))))) -
hmm Aprobo Zipfer. Ma esti adag: 2 korsó Zipfer 2 Aranyászok 1 üveg Borsodi. -
Hétvégén a törzshelyünkben lecseréltek néhány fél lityós korsót 7 dekásra. Hát nem sokan panaszkodtunk! :)))) -
Egy pár részlet az osztálydíszítésünkből, egy kis sörminta :D

-
Mondtam én ilyet? :) Csak olyan 'szép' a beer.com. Mondjuk egy dreher.hu, vagy aranyaszok.hu-s címnek jobban örülnék, de ez is megteszi.
-
Ali #714 Hétvégén csapra vertünk a haverokkal egy kis hordó Wernesgrünert (is). Ezek a volt keletnémet sörök (Radeberger, Wernesgrüner, Berliner) annak idején is nagyon ízlettek nekem. Kár, hogy az áruk is elérte a többi prémiumkategóriás sörét... -
Ali #713 "Az az igazán nagy sörös, aki még az e-mail címében is felválallja a sör iránt szerelmét." Igaz, de azért a topik nyitója se egy kimondott kólarajongó...
-
Pénteken a Buena vistában voltunk és sörcsap van az asztalon.
Mondjuk abból épp heineken folyt én meg inkább fácánt ittam, de azért raj volt. -
Én régen az Ászokra esküdtem, tudjátok, mert jobban csúszik...
Ma már inkább a Dréher nyerő. Az az igazán nagy sörös, aki még az e-mail címében is felválallja a sör iránt szerelmét.
Az én e-mail címem például: [email protected]
-
A Kanizsai pedig savanyu. -
Magától sörtől nehéz berúgni (szvsz), azt élvezni kell.
De ha mégis be akarsz rúgni akkor simán csak keverni kell kis borral vagy röviddel, vagy meginni 4-5 liter sört (nekem ott keződik a határ sörnél). -
Ejj, de reg ittam mar sort:] remelhetoleg penteken vagy szombaton be lesz potolva egy kis portoval...:]
-/-
Hmm... ha nemtom ki, hogy van vele, de imho kiraly az almas sor csak egy a problema vele, hogy gyenge:] A colas es fantas valtozat az telleg shit... -
Radeberger csusszan... -
én asszem, majd az ebédhez lökök egy dréert. -
thx -
egs
-
most pedig sört iszom, hogy ne legyünk offtopik -
Csodálom én...
Csak az a baj, hogy soxor estem már pofára...
Egy kicsit rossz hangulatom van... Na mindegy...