24
-
#24 Aki nem játszott még PS2-ön Crash Badicoot-al az minek írogat konzolos témába, egyszerűen letehetetlen a game.
Az X-box fanoknak meg azt üzenem, hogy próbáljanak meg az X-BOX irányítóval unreálozni, vagy quakezni, mert bizony az a PS2 irányítójával is rémálom. -
#22 nem az a jatek pont, hanem olyan stilusu game, ezt az ertelmesebje leszuri:)) csak te nem te szuletett ROKKANT nyomorek!!! NEm is tudom mely ceg jatekai a nepszerubbek, mire sovarognak tobben:) Az melekes, hogy te meg kicsi vagy ezekhez a jatekokhoz -
#20 ha en is pc-s lennek en is majer lennek, bazze akkor en is beveszem ezek utan az olyan cikkeket, amiben egy gamezrolazt irjak (tok ronda persze) hogy teljesen kihasznalja a Gef3 tulajdonsagait, eppeszu informalt ember ilyet nem vesz be, ahogy azt sem, hogy N megegyszer elkoveti azt a hibat hogy ovis gepet csinal. Tobbszor is hangoztatak!! Felnott konzol lesz!!! minden reteget megceloznak vele.(habar 64 se volt ovis, pl. conker sohase lesz pc-n, bazz meg se engednek:)))))) -
#19 HAHHAA csak hogy nem nekik szanjak, aki egy kicsit is jobban utana nez, az tudja mi van!
Itt van PL.: ALi 29 eves, es megis N fan!!!
a fataliti a majer, persze, mert pc-s o is -
#17 oksa:) -
Ali #16 Az emiljeimet majd megnézem hetente egyszer. -
Ali #15 Nem jövök valószinüleg föl a netre vagy egy hónapig. Légyszi küldj emilt, ha lesz a bemutató! -
#14 mellesleg szerintem is ronda a kocka :) de hat a ps2 se szebb -
#13 mert okosat meg nem mondtal,csak szitkozodtal.
de a cikk is mutatja viszik a GC-t mint a cukrot, ahogy en megmondtam, ea ahogy ti nem hittetek, es hulyenek neztetek. -
#12 azert te is egy hatalmas lama vagy csak hogy tud. -
#11 NEm nem jovok, mert ezt a ciket mar bemasoltam magyarban...:) evvel nincs bajom.... megeloztuka sonyt is:) király:)
Az amivel nem osztok velemenyt hogy gyerekeknek keszul, N tobbszor is hangsujozta, nem gyerekeknek keszult a gep! Habar lesznek az o korosztalyukat erinto gamek is, hogy azt a reteget is megtartsa maganak a Nintedno.
-
Ali #9 Miért te szép vagy? -
#8 lehet alszik...
-
Dante #7 dobókocka... ronda nagyon, még letakarva sem kéne:) -
#6 :) -
#2 Készüljetek, mert hamarosan jön IQ harcos GAMECUBE nevezetű barátunk nagy csinnadratta és dirr-durr közepette, hogy megmondja nekünk a frankót, azaz: "XBox suxx, Gamecube rulez".
Legjbb ellenszer ellene, ha nem válaszoltok a mondandójára, akkor talán megunja és kitisztul a fórum a lámájától... -
Ali #1 Nem rossz... Jó kis gép ez, nem véletlenül keresik ennyire.