13108
Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!
ALAPszabályok kissunáknak:
1-3 éves korig 53% kedvezmény!
3-5 éves korig 31% kedvezmény.
5-7 éves korig nem verünk meg...
7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!
-
#732 Jottek eredeti ps2esek:
Stuntman, Toca Race Driver, V rally 3 ismet van, Soldier OF Fortune.
[email protected]
Rolika nem nincs az a pinball:)), vidd el azt a kib*szott Golden Sunt, nem banod meg bazze:)
-
#731 en azt nem merem megkerdezni tolle, hogy hany eves... :DDD -
rolika #730 bazzeg, te iszonyú hülye vagy :)
az összes progi, amire büszke vagy, létezik konzolra is, akkor jössz ezzel a peccseléssel, hogy az milyen fasza!
azt meg sem merem kérdezni, hány eredeti játékod van otthon, mert tudod, ez a topik arról szól... :))) -
rolika #729 szevasz cheap, pinball challenge deluxe, gba-ra akad? :) -
#728 :) -
#726 a patchekrol nekem ez a maganvelemenyem :)
es ilyen mindenkinek lehet :)
MoHt meg csak ugy "emlitettem"... nehogy beledkosson a szar...
hahahahahhahaaaa.... erted, "nehogy beledkosson"... bazz, mekkora vagyok... :DDDDDDDDDD -
#723 de az mar nem az "eredeti" jatek... :)
ha valaki szart csinal, ne foltozza-toldozza...
es ezekkel a patchekkel is csak a gaz van (ld. Morrowind:)
es oda van irva, hogy "vagy jobb lesz, vagy szarabb"... no comment...
lehet, hogy valakinek jo dolog, de alltalaban a jatek "teljesseget" trancsirozo cumo... :) -
#722 a mohaa-t ne keverd ossze a moh-al... :)
MoH=Medal of Honor (PSX)
MoHU=Medal of Honor Underground (PSX)
MoHAA=Mefal of Honor Alied Assault (PC)
MoHF=Medal of Honor Frontline (PS2)
tehat helyesen:
"én úgy tudom hogy a moh előszőr ps1en volt ennyi!!!!"
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#719 Akkor jól tudtam....:))))) -
#718 te tenyleg "szar" vagy :)))))))
PS2re van AoEII. es MoH is... szeva pajti...
Azt, hogy ki mit tud inkabb ne firtassuk... :)
De ha a konzolosok csak a gep bekapcsolasahoz ertenek, akkor te mar "szarabb" vagy naluk... :))))) -
#717 Leégtél pc-s személyedre olyan büszke kis ember, Moh van X-re és PS2-re, sőt ha jól tudom Age II is létezik PS2-n! -
#716 Miért is ??? Maximum tört proggyknál fordulhat elő, mert a gyáriaknak tökéletesnek KELL lenniük (és azok is furamód). Szétbombázott programért meg kár sírni... -
#715 Fiam, legalább ne égesd magad ilyen hülyeségekkel ! Először tájékozódj, aztán anyázz, ha már feltétlenül szükségét érzed ! -
#713 vagy jobb lesz az ize, vagy "szarabb"... :))))))))) -
#712 a patcheles "beleszaras a levesbe" :))))))))) -
#711 Cheap mondjál már valamit plz arra a levélre amit mondtam:) -
#710 na azér Consolon is elkélne régebbi Ps gaméknál egy-két peccs...
amúgy félig-meddig igazad van.
Csinálják meg tökéletesre a progit!!!! -
#709 Én fullosan PC-s vagyk! DEEEE havernál a REzi Code Veronica nagyon beszaratos!!!!
tudom nem egy Deus-Ex de akkor is halálFeeling és még szép is!
-
#708 Sziasztk!
havernak(nincs nete sajna) kellene DCre a Rezi Code Veronica leírása DC-re MAGYARUL!!!!
valaki tud linket fájlt stb ???
Köszi.
Lammer.
-
#707 te kis szar, van konzolra is DeusEx... :))))
ja, minden arcade logeci?! akkor te is lattal mar konzolt, csak nem tudtad hol kell bekapcsolni... :))))))))))
neked attol lesz jo egy jatek, hogy telenyomhatod mindenfele szar patchel? eleg szanalmas... egy jatek ugy jo (v. nem jo), ahogy kiadtak, megcsinaltak... az utana ozonlo "szar"tomeg marcsak a jatek egeszet vagja tonkre... vagy ugy jatszok egy jatekkal, ahogy mindenki mas a vilagon (ahogy elkeszult), vagy sehogy... :)))))))) -
experience #706 Hy!
Mennyit adnátok F1 2001-ért?
eredeti,karcmentes!!!
írjatok,ide,vagy mailt! -
#702 Hivd Schumit majd o lefaragja az idodet:P -
hippy #701 A főszereplő legjobb fegyveréhez lehet 1 "alkatrészt" megszerezni ha megnyered.Az a lényege hogy 0,0 mp alatt kell teljesíteni a versenyt.Ha felszedsz 1 lufit akkor az -3 mp.Csak az a gond, hogy vannak szemét madarak,akik ha eltalálnak az +3 mp.Ja és van egy ellenfél aki felszedi előled a lufikat.Eddig kb 3 órát próbálkoztam de 2.3 mp alá nem sikerült lemenni.A Calm Lands-en találod,ott ahol a szörnygyűjtögetős pasi van. -
#700 Milyen futam is az?:)
Nem jatszottam meg vele annyit hogy oda eljutottam volna:) -
hippy #699 Semmi gond,majdcsak kibírom valahogy.Az FFX-ben úgysem csináltam még meg a lufis futamot.Bár kétlem hogy 4 nap alatt sikerül:))) -
#698 ehh nem, mert paraztam hogy elkeverik a szuntwem miatt igy csak szerdan megyek postakozelbe... bocsi hogy a 4 napra nem lesz meg, de a posta sokszor volt mar igy hajlamos elveszteni csomagot...
aztan hetekig jarhatok utana...
-
hippy #697 Üdv Cheap
Csomagomat feladtad? -
rolika #695 doom? ecks?
melyik jobb?
duke nukem még nincs? -
#694 Hehe nem koltok bazze:)) -
rolika #692 várj még, gondolkodom... -
rolika #690 csummi, cheap!
mid van MOSTANÁBAN gba-ra?
vrally, mech platoon, golden sun, sma2?
vagy valami más? :) -
#689 Nalam csak baratno, de viszi a penzt rendesen.... :)
-
#688 Hidd el cserélnék ;-))) -
rolika #687 hehe, nekem is van családom: barátnő és kutya ;-))) -
#686 Momentán mint mondtam, ezzel is igen nehéz kijönni az én helyzetemben, család RULEZ ! -
rolika #685 a két warhammer-t el ne felejtsd ráverni sqj-re! ;) -
#684 havi 6 szamjegybol csak kifuttya...:)
-
#683 Naná, addigra lesz kivégzett Jade Cocoon 2-m és megy cserébe mint a pinty (ámbár bazi jó, úgyhogy lehet, hogy még megtartom, dehát nem fürdök a lóvéban még én sem...) -
#682 Lovesem sincsen:)))
A drakan ketto hogy nez ki?
Biztos szepen ha az erdeklodesedet felkeltette, en meg nem lattam futni a progit:)
Project Zero..... szeptember 1 15:45:23mp kor lesz pontban nalam... ha jobban megsacolom tan a tized szazad masodpercek is kitelnek, de most nem akarok olyan melyen bele menni...
es ha minden jol megy akkor meg ezen nem 17:01:46mpjekor kaopod kezbe....
mig a gepig eljut... nem tudom nincsenek adataim a hazautad idotartamarol:)
Amint lesz azonnal szolok.... az is cseres ugye?
-
#681 Csipi, mi van a Drakan2-mmel és hogy néz ki, a Project Zero kb. mikorra lesz meg (saccra, azt tudom, hogy hó vége, de mégis ;-)))