Olcsó konzol, game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Nekem -> Fatal Frame/Project Zero, Drakan2 mikor ???

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

hát rainbow six: rouge spear? (szintén gba 😊

tactics ogre sincs még? 😊

te csak koncentrálj azokra, amiket mondtam:
vrally3
pinball challenge
mech platoon
desert strike
ha valamelyik befigyel, küldheted is 😊

nemá' bakker 😊
egy kicsit túl agresszív az üzletpolitikád 😊))

nem baj, az a lényeg, hogy én értem 😊))

CHEAPBOY
Nem ertelek, ...😊))

Nem tudod mirol maracc le😛

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

most teli vagyok japán rpg-vel ps2-n, nem köll a gs 😊 talán majd egyszer...
akkor várunk, jó? hátha befut valami nekem is kellemes 😊

CHEAPBOY
sokba kerul az a tranzakcio....

CHEAPBOY
Deus Ex is van.

CHEAPBOY
Te nagyon buta, MOH elobb volt konzolra mint PCre. Age of empires 2 is van, ejj de belenyultal bazzeg😊))))

CHEAPBOY
Jottek eredeti ps2esek:
Stuntman, Toca Race Driver, V rally 3 ismet van, Soldier OF Fortune.
[email protected]

Rolika nem nincs az a pinball😊), vidd el azt a kib*szott Golden Sunt, nem banod meg bazze😊

Laza
en azt nem merem megkerdezni tolle, hogy hany eves... 😄DD

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

bazzeg, te iszonyú hülye vagy 😊
az összes progi, amire büszke vagy, létezik konzolra is, akkor jössz ezzel a peccseléssel, hogy az milyen fasza!
azt meg sem merem kérdezni, hány eredeti játékod van otthon, mert tudod, ez a topik arról szól... 😊))

szevasz cheap, pinball challenge deluxe, gba-ra akad? 😊

Laza
😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
a patchekrol nekem ez a maganvelemenyem 😊
es ilyen mindenkinek lehet 😊

MoHt meg csak ugy "emlitettem"... nehogy beledkosson a szar...

hahahahahhahaaaa.... erted, "nehogy beledkosson"... bazz, mekkora vagyok... 😄DDDDDDDDD

Laza
de az mar nem az "eredeti" jatek... 😊

ha valaki szart csinal, ne foltozza-toldozza...
es ezekkel a patchekkel is csak a gaz van (ld. Morrowind😊

es oda van irva, hogy "vagy jobb lesz, vagy szarabb"... no comment...

lehet, hogy valakinek jo dolog, de alltalaban a jatek "teljesseget" trancsirozo cumo... 😊

Laza
a mohaa-t ne keverd ossze a moh-al... 😊

MoH=Medal of Honor (PSX)
MoHU=Medal of Honor Underground (PSX)
MoHAA=Mefal of Honor Alied Assault (PC)
MoHF=Medal of Honor Frontline (PS2)

tehat helyesen:
"én úgy tudom hogy a moh elõszõr ps1en volt ennyi!!!!"

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

UNREG
Akkor jól tudtam....😊))))

Laza
te tenyleg "szar" vagy 😊))))))
PS2re van AoEII. es MoH is... szeva pajti...

Azt, hogy ki mit tud inkabb ne firtassuk... 😊
De ha a konzolosok csak a gep bekapcsolasahoz ertenek, akkor te mar "szarabb" vagy naluk... 😊))))

UNREG
Leégtél pc-s személyedre olyan büszke kis ember, Moh van X-re és PS2-re, sõt ha jól tudom Age II is létezik PS2-n!

Sir Quno Jedi
Miért is ??? Maximum tört proggyknál fordulhat elõ, mert a gyáriaknak tökéletesnek KELL lenniük (és azok is furamód). Szétbombázott programért meg kár sírni...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Fiam, legalább ne égesd magad ilyen hülyeségekkel ! Elõször tájékozódj, aztán anyázz, ha már feltétlenül szükségét érzed !

Laza
vagy jobb lesz az ize, vagy "szarabb"... 😊))))))))

Laza
a patcheles "beleszaras a levesbe" 😊))))))))

Unknow
Cheap mondjál már valamit plz arra a levélre amit mondtam😊
Lammer
na azér Consolon is elkélne régebbi Ps gaméknál egy-két peccs...
amúgy félig-meddig igazad van.
Csinálják meg tökéletesre a progit!!!!

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
Én fullosan PC-s vagyk! DEEEE havernál a REzi Code Veronica nagyon beszaratos!!!!
tudom nem egy Deus-Ex de akkor is halálFeeling és még szép is!

Lammer
Sziasztk!
havernak(nincs nete sajna) kellene DCre a Rezi Code Veronica leírása DC-re MAGYARUL!!!!

valaki tud linket fájlt stb ???
Köszi.
Lammer.

Laza
te kis szar, van konzolra is DeusEx... 😊)))
ja, minden arcade logeci?! akkor te is lattal mar konzolt, csak nem tudtad hol kell bekapcsolni... 😊)))))))))

neked attol lesz jo egy jatek, hogy telenyomhatod mindenfele szar patchel? eleg szanalmas... egy jatek ugy jo (v. nem jo), ahogy kiadtak, megcsinaltak... az utana ozonlo "szar"tomeg marcsak a jatek egeszet vagja tonkre... vagy ugy jatszok egy jatekkal, ahogy mindenki mas a vilagon (ahogy elkeszult), vagy sehogy... 😊)))))))

Hy!
Mennyit adnátok F1 2001-ért?
eredeti,karcmentes!!!
írjatok,ide,vagy mailt!
CHEAPBOY
Hivd Schumit majd o lefaragja az idodet😛

A fõszereplõ legjobb fegyveréhez lehet 1 "alkatrészt" megszerezni ha megnyered.Az a lényege hogy 0,0 mp alatt kell teljesíteni a versenyt.Ha felszedsz 1 lufit akkor az -3 mp.Csak az a gond, hogy vannak szemét madarak,akik ha eltalálnak az +3 mp.Ja és van egy ellenfél aki felszedi elõled a lufikat.Eddig kb 3 órát próbálkoztam de 2.3 mp alá nem sikerült lemenni.A Calm Lands-en találod,ott ahol a szörnygyûjtögetõs pasi van.

CHEAPBOY
Milyen futam is az?😊
Nem jatszottam meg vele annyit hogy oda eljutottam volna😊

Semmi gond,majdcsak kibírom valahogy.Az FFX-ben úgysem csináltam még meg a lufis futamot.Bár kétlem hogy 4 nap alatt sikerül😊))

CHEAPBOY
ehh nem, mert paraztam hogy elkeverik a szuntwem miatt igy csak szerdan megyek postakozelbe... bocsi hogy a 4 napra nem lesz meg, de a posta sokszor volt mar igy hajlamos elveszteni csomagot...
aztan hetekig jarhatok utana...

Üdv Cheap

Csomagomat feladtad?

doom? ecks?
melyik jobb?
duke nukem még nincs?

CHEAPBOY
Hehe nem koltok bazze😊)

várj még, gondolkodom...

csummi, cheap!
mid van MOSTANÁBAN gba-ra?
vrally, mech platoon, golden sun, sma2?
vagy valami más? 😊

CHEAPBOY
Nalam csak baratno, de viszi a penzt rendesen.... 😊

Sir Quno Jedi
Hidd el cserélnék ;-)))

hehe, nekem is van családom: barátnõ és kutya ;-)))

Sir Quno Jedi
Momentán mint mondtam, ezzel is igen nehéz kijönni az én helyzetemben, család RULEZ !

a két warhammer-t el ne felejtsd ráverni sqj-re! 😉

CHEAPBOY
havi 6 szamjegybol csak kifuttya...😊

Sir Quno Jedi
Naná, addigra lesz kivégzett Jade Cocoon 2-m és megy cserébe mint a pinty (ámbár bazi jó, úgyhogy lehet, hogy még megtartom, dehát nem fürdök a lóvéban még én sem...)

CHEAPBOY
Lovesem sincsen😊))
A drakan ketto hogy nez ki?
Biztos szepen ha az erdeklodesedet felkeltette, en meg nem lattam futni a progit😊

Project Zero..... szeptember 1 15:45:23mp kor lesz pontban nalam... ha jobban megsacolom tan a tized szazad masodpercek is kitelnek, de most nem akarok olyan melyen bele menni...

es ha minden jol megy akkor meg ezen nem 17:01:46mpjekor kaopod kezbe....

mig a gepig eljut... nem tudom nincsenek adataim a hazautad idotartamarol😊

Amint lesz azonnal szolok.... az is cseres ugye?