13108

Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!

ALAPszabályok kissunáknak:

1-3 éves korig 53% kedvezmény!

3-5 éves korig 31% kedvezmény.

5-7 éves korig nem verünk meg...

7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!

• 7172
    OK !! ( elég róvid volt ? )
  • Lammer
    nem tudom most mirol beszelsz... nagyon jol tudom en is..."a vinyot megoldom enis"hez meg miert kell gyartani ekkora kommentet??? szerinted nem letezik ebay? ahol piszok olcson lehet kapni minden ekszesszorit(gepet csak azert nem veszek, mert az mar huzos, most egy par dollaros kabelt meg talan bebukok(bar ketlem ,emrt csak powersellertol veszek) de egy full gepet...)... szal nem tudom miert kell ezt tulporgetni... KERESEK EGY ALAP GEPET! a kiegeszito dolgokat meg megoldom kulfdoldrol, mert a magyarok iszonyat lehuzosak... ez teny!
  • CHEAPBOY
    engem nem zavar:)
  • 7172
    Lammer ez nagyon könnyelmű kijelentésvolt "a vinyot megoldom enis" azért nem jelentkeztem. mert az enyém full-os, turbó kártya, segéd proci, +fast RAM, CD, vinyó, stb, stb, Ha majd használni fogod az 1200-est, jobbanfog hiányozni a winyó, mint a Ps2-es hez !! Hiddel tudom, viszont ha vanhozzá, akkor hiányoznifog a +mem,de te tudod mit szeretnél !! A masina, még mais KIRÁLY !! A teljesség igénye nélkül, SuperFrog, Stardust,Gods,StreetRod... Itt még volt a játékosnak sikerélménye !!
  • Super Mario
    Na, persze :-P De kár, hogy a Game Parkban előbb ébredtek fel :-(
  • CHEAPBOY
    wiii elorendelés, csak itt csak most, 1et rendelsz csak egy felet kapsz:)

csak tessék csak tesék
  • Lammer
    tudom de ugy godnoltam, hogy lenezek a klubba es megokositom a "sracokkal" a dolgot, vagy ugyis athivtalak volna :P
  • mb66
    Nem néztem az Amiga árakat, de én kb fél éve egy zsír állapotú C64 est, floppy drive ot kb 15 lemezzel,összes kábel + 1 Quickjoy (mikrokapcsolós) joyjal vettem összesen 7K ért. Szerintem ilyen szép állapotban ezt a pakkot máshonnan nem szerzem be ennyiért.
  • Olcsi2
    csapj le ra :)
  • Anubys
    Biztos? :)
    Alapból nem tudsz belekarkni.
  • Lammer
    kell a halalnak viyno , nekem alapgep kell :D a vinyot megoldom enis :DDD
  • Anubys
    Hát nem tudom, ez kb. reális: "AMIGA 1200 GYÖNYÖRÜ ÁLLAPOTBAN 2DB 3.5 ÉS 1.5 WINYOVAL PROGRAMOKKAL EGÉRREL TV KÁBELLEL 19EZER,"

A full alapgépet olyan 15e körül tudod megvenni ugyanott... Bár a 2 vinya miatt valszeg hekkelt az oldala (vagy a hátulján vezették ki, akkor a kábel törik meg könnyen. De szoktak ott lenni jó ajánlatok, csak gyakran kell nézni az oldalt, mert ami elkel, azt egyből leveszik (a hét elején volt fent alapgép 14e-ért, kb. fél óráig - annál olcsóbban tuti nem kapsz A1200-t)
  • Lammer
    ismerem! nagyon draga a srac!!! :DDD azert koszonom szepen! ,)
  • mb66
    Őt próbáltad már? Én tőle vettem a fullextrás C64 emet, makulátlan állapotban.

http://jack.redpanda.hu/gepek.html

• Lammer
    mennyiert adnad el?
  • Lammer
    ott aranyarban merik az 1200est :P
  • CrucifX
    Vadonat uj Driver4 promo elado PS2-re, 5000 forintert.
  • deep
    Pesten is ilyen árakon megy, fogsz találni ne félj.
  • Csibe001
    Hm most már csak az a gond, hogy nem látom milyen állapotban van. :(
    S ahhoz meg messze van nekem hogy leruccanjak megnézni.No nem baj, akkor majd körülnézek pesten ha úgyis hasonló árakon megy.
    De azért köszi.
  • deep
    Az normális ár érte. Annyiért mennek kb játék nélkül is.
  • qper
    PSP játékok eladók!

Colin Mcrae RAlly 2005 Plus és TOCA RAce Driver 2 játékok karcmentes UMD, karcmentes tokban 6.500 Ft/db áron eladók
  • Csibe001
    Köszi, megnéztem sajnos nem találtam.Úgyhogy más megoldást kell találni haveromnak.Viszont láttam game cube-ot használtan ajándék játékkal 15-ért, ez mennyire éri meg?Mert annyira nem értek a gc-hez de mivel nintendo-s vagyok így jó lenne egy ilyen is :)
    Már csak Resi 1 miatt is.
  • Anubys
    http://apro.amiga.hu/ - itt elég gyakran szokott lenni... :)
  • CrucifX
    http://www.newwave.hu

Probald meg, nemreg meg volt raktaron.
  • dinomano
    csak A500-asom van sajna... :-|
  • Csibe001
    Sziasztok!!
    Marvel vs Capcom 2 PS2-re van valakinek eladó?Ill lesz vagy egyáltalán be lehet azt valahol szerezni???
    Köszi
  • Lammer
    Talan felig-meddig ON:
    KERESEK NAGYON JO ALLAPOTBAN LELEDZO AMIGA 1200est!!! legyen megkimelve, kene hozza meg 2 dzsoj is! Eleg egy alap verzio(tehat nem kell turbokartya meg ilyenek...(bar ram bovites az nem lenne rossz)
  • God of War
    Shadow of the Colossus eladó PS2re papírdobozos(természetessen csak ugy jözzki!!)
    8000FT PÜakit érdekel!!!
  • Olcsi2
    A Resi 4, termeszetesen...
  • Olcsi2
    Nameg valami erdekeset talaltam: PS2es Resi limitalt kiadas 10ert (a femdobozos), angol folias.

Sokan keresitek ezt a Tenkaichi nyavalyat is, abbol 9500 volna a folias. (csak kell a ket-harom het, mire hazakuldom)
  • Olcsi2
    Lesz PS2-re angol folias Project Zero 3-bol par darab 6ert.
  • tomcsi33
    Gtűjtőknek!Eladó Gamecube játékok:

F-ZERO GX(Usa Ntsc):3.500ft
    Metroid Prime 2(Usa Ntsc):3.500ft
    Metroid Prime(Uk Pal):3.500ft
    Biohazard(Japán Ntsc):3.500ft
  • God of War
    PS2
  • Super Mario
    Milyen konzolra vannak ezek? Tudom, hogy már többedjére hirdetsz, de nem figyeltem :-P
  • deep
    Ha lenne má LITE, kőne 1 kópia:D
  • turho
    Nehezen megy az eredeti :D főleg ha gyanúsan olcsó. Sőt, nem kínai nyomás. Ha megmarad, nem baj, csak napok óta nem dobtam be...
  • CHEAPBOY
    látom pörög a bót:)
  • CHEAPBOY
    Super Mario Bros DS még mindig van eladó:)
  • turho
    Megpróbáltam beárazni, aki többet visz, annak engedmény.

Gyűrűk ura: Harmadkor (3 k)
    Driver 3 (3 k)
    Burnout 2: Point of impact (3 k)
    Fifa football 2004 (2 k)
    XIII (Platinum). (2.5 k)
    Medal of Honor: Rising sun (1-2 halvány karc, de semmi szinte, viszont a kis füzete nincs meg) (5 k)
    This is football 2003 (1.5 k)
    Batman: Vengeance (1.5 k)

Plíz PÜ. Ha valamit eláraztam +/- értelemben, szóljatok plíz.
    Egyben: 13 k.
    Illetve PS ONE csere. (kis ps1, hibátlan állapotú kell csak, gyári karral, cuccokkal)
  • sanyi150
    Eladó PSP játékok:

Warriorr's Code /Untold Legends2/ (US), bontatlan: 11 499 ft
    Prince Of persia (US), használt 9 000 Ft

email: [email protected]
    tel.: (70) 253-7763