Olcsó konzol, game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
https://supermario4ever.wordpress.com
Mindkét játék német nyelvû megkímélt állapotban.
Darabja 5000FT
Képet tudok küldeni mailben de megnézheted az apróban is.Ha érdekel írj: [email protected]
GTA Liberty City Stories: 12500Ft
WRC: 10000Ft.
https://supermario4ever.wordpress.com
ha valakinek van és megválna tõlük,jelezze! Fõleg RPG-k érdekelnek!
[email protected]
meg nincs valami RGB kabeled hozza??? (nekem jo utangyartott is, mert a nintendo az marha draga 😞 )
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
szerk: ehh amikor voltam nalad legutobb, aztmondtad nem tucc netezni eccaka 😛PPP
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
[email protected]
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
vegre online vagy megint!
nem tuccc PS1 jatekokat szervalni???
Ha valakinek van és eladó, szóljon😊
NES(Nintendo Entertainment System)
Sega Master System
Sega Dreamcast
Sony Playstation (a régebbi kiadás)
Nintendo64
AMERIKAI: Metal gear Acid 3: Snake Eater, Star ocean 3: Till the end of time. Darabja 5000 Ft.
PAL: Project Snowblind, Pro Evolution Soccer 4. Ezekhez viszont írjátok meg, hogy mennyit adnátok.
Mindegyik lemez tökéletes állapotban van, tokkal, kézikönyvvel, kivéve a Pro Evo 4, amely ugyan nem karcos, de nem szép a lemez. Viszont mûködik és ez a lényeg.
(plane, hogy a vagrant nincs is 😄DD)
sok régi cuccuk van
nekem megvan, még 2001-ben szereztem, akkor fóliás volt 😄DD
k.rva jó játék 😊
hangulat, sztori, harc, minden
nem tucc valamit??? (tesod esetleg amcsiban??? pontjolenne mert nekem ntscs kene amugyis)
szerk: kinnt ezekben a bestbuy szarokban nincs mar ps1 sem???? mert amit irtam 3 gamet, ha tudnal szervalni kinttrol mondhatnal egy arat rajuk 😄DDD
VAgrant Story FULL FOLIASAN!!! AAAAAAA
nem biirom!!!! ez kell, csak ad1: nem postaznak szvsz magyarba, ad2: kicsit draga 😞 (meg mire ideer) 😞(((
gyerekek!!!! valaki plz!!! szanjon mar meg egy folias vagranttal, hihhhetetlen be vagyok porogve a cuccra!!!! 😄
btw: ez a worldwide shipping ezt nem hiszem el, ugyis kitalalja a ficko, hogy ide nem kuldi...😞
szal PS1!!!! BONTATLAN FOLIAS!!! (mondtam, hogy HC<#gonosz1>#gonosz1>): Vagrant Story, Metal Gear Solid, Resident Evil 1 Director's Cut!!!!!! meg meg a 2 meg a 3... igy hirtelen ennyi... valaki??? 😄
ha valakinek van és megválna tõlük,jelezze! Fõleg RPG-k érdekelnek!
[email protected]