Olcsó konzol, game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kerüld a huzamosabb használatát a gyári kék ps2 cd-knek és a cd-re írt dvd-ripekét is. Néha persze azt is lehet, csak nem szakadásig.
A régi gépeket anno a cd-s rip cuccok nyírták le nem egy alkalommal. Mondjuk erre is van magyarázat: nemigen lehetett még könnyen és olcsón dvd-t írni....
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Kék aljú gyári ps2 cd és a dvd-rip egyaránt megterhelõ eszerint.
PSX eredeti és backup alig pörög, az meg se kottyan neki.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
87db-os a gyûjteményem.5 évig megszállottan gyûjtöttem.Természetesen a 87bõl egy jópár japán nyelven van meg. Ps2-re eddig 13 Rpg játékot szereztem meg de meg sem közelítika ps1es gamékat. Egyébként valóban lejátsza a ps2 a ps1-es cdket,csak akkor a dvd meghajtó 2 hónapnál tovább nem húzza ki az biztos.
Töltsük le az internetet!
A ps1 sokkal sikeresebb gép mint a ps2 és a játékok pedig ezerszer jobbak rá.
Ott még voltak egyedi ötletek és elképzelések most pedig már csak a koppintások vannak.Nekem ps2õm is van,de nem adtam el a ps1emet sem,mert én szeretek normális játékokkal(RPG)játszani és azt csak ott kapom meg.Ha pl RPG-zni akarok akkor félrelököm a sok idióta ps2 gamét és elõkapom a világ legjobb RPG játékát:CHRONO CROSS és a világ eddigi legsikeresebb,magasan legjobb játékát kategóriától függetlenül:FINAL FANTASY 7
Habár lehet hogy az ide irkáló 15 éves szilikongyerekeknek ez már nem mond semmit.Õszintén sajnálom õket.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
halál a nintendosokraaaaaa!! <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
miért nem sony gépet vettél?😊
Nekem most még biztos nem, túl drága és alig van rá játék ami érdekelne, néhány év mulva biztos lesz rá egy csomó jó rpg, majd akkor.
Aloha !
Eladó egy 2 hónapos PS2 mindenféle tartozékkal (70004-es gép, 2 Dual Shock 2es joy illetve 8megás Sony memókártya; természetesen a szükséges kábelekkel). Irányár: 35ezer forint.
"Ugyanitt" FIFA06 keresi új gazdiját (szintén két hónapos, 30-35 óra játékidõvel); kb. 7ezerért.
Érdeklõdni: [email protected] vagy priviben.
bye,
Aldus
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
.
.
.
.
de nemadom, mert kell nekem is... <#hehe>#hehe><#bee1>#bee1>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Flém , zero. 😊
Apropo Zero.
Keresem Resident Evil Zero GC játékot. Jó áron! Csak pesti ember! 😊