Olcsó konzol, game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eredeti és backup ps1 cuccok nyugodtan.
Kerüld a huzamosabb használatát a gyári kék ps2 cd-knek és a cd-re írt dvd-ripekét is. Néha persze azt is lehet, csak nem szakadásig.
A régi gépeket anno a cd-s rip cuccok nyírták le nem egy alkalommal. Mondjuk erre is van magyarázat: nemigen lehetett még könnyen és olcsón dvd-t írni....

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

tehát az eredeti ps1-es cuccok pöröghetnek
Azért, mert a cd-rõl is elegendõ sebességgel kell olvasnia adatot (mind1 hogy gyári vagy dvd-rip cd-n) és pörgeti mint állat, hogy elég gyors legyen az adatáramlás (ugyebár azonos adatmennyiséghez 4-5-ször gyorsabban kell mennie elvileg). Ettõl egyrészt hajlamosabb berezonálni, másrészt nyírja a mechanizmust, meg a lézertracking-servot és a lézert is némileg. Ennyi a lényege.
Kék aljú gyári ps2 cd és a dvd-rip egyaránt megterhelõ eszerint.
PSX eredeti és backup alig pörög, az meg se kottyan neki.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Na, szóval akkor az eredeti ps1-es game tönkrevágja ps2-õt? és az miért van hogy a ps2-es eredeti kék aljú, cd-tõl mintha földrengés lenne a playstationba??
na várj én msot eredeti cuccokról beszéle, amugy vmi oylat észrevettem hogy a ps2-es kék alju cd-töl mintha földrengés lenne a playstationomba, na ez mééééééér van? de haveromnál is igy volt
Ez így maximálisan félinformáció. A PS2 a cd-kbõl a rippelt cd-re írt ps2 cuccost nem szereti. PSX lemez meg se kottyan neki, kímélõ módon használja. Szerintem.

Olyan Rpg-t nem tudsz nekem mondani ami nekem nincs meg ps1re!!!Kizárt.
87db-os a gyûjteményem.5 évig megszállottan gyûjtöttem.Természetesen a 87bõl egy jópár japán nyelven van meg. Ps2-re eddig 13 Rpg játékot szereztem meg de meg sem közelítika ps1es gamékat. Egyébként valóban lejátsza a ps2 a ps1-es cdket,csak akkor a dvd meghajtó 2 hónapnál tovább nem húzza ki az biztos.
ps2-ön is lehet futtatni a ps1-es gameket, és sztem is tök jo a crhono cross meg az ff7, meg szeretek retrozni, de tulzásnak tartom hogy a ps1-es játékokat igy istenited, simán van olyan ami jobb, nem sokkal de jobb, mint ps1-es game-k csak esetleg nemadták ki europában, de vannak alternativ utvonalak pl rendelés(ala E-bay)
KILLER2
Jóvan na nem szar a ps1 csak nem tudtam mit mondani csak nem bírtam ki, hogy ne mondjak valamit. Amúgy az enyém márt tényleg el van szaródva mert jó régi. És hozzátenném, hogy tényleg van rá bõven jó játék.

Töltsük le az internetet!

Amikor megvehettem az elsõt, vizuális orgazmusom volt 2 hónapig, amit soha nem felejtek el. Ezen toltam végig a 3 Doom-ot és A Resident Evil szériát. A Resi 1-et 4 hónapig, és élveztem. Örök emlék 😊 Ja, ez 1999 õszén volt 😊 (a vásárlás)

Úgy látszik sokan vannak itt akiknek fingjuk sincsen a konzolokhoz.
A ps1 sokkal sikeresebb gép mint a ps2 és a játékok pedig ezerszer jobbak rá.
Ott még voltak egyedi ötletek és elképzelések most pedig már csak a koppintások vannak.Nekem ps2õm is van,de nem adtam el a ps1emet sem,mert én szeretek normális játékokkal(RPG)játszani és azt csak ott kapom meg.Ha pl RPG-zni akarok akkor félrelököm a sok idióta ps2 gamét és elõkapom a világ legjobb RPG játékát:CHRONO CROSS és a világ eddigi legsikeresebb,magasan legjobb játékát kategóriától függetlenül:FINAL FANTASY 7
Habár lehet hogy az ide irkáló 15 éves szilikongyerekeknek ez már nem mond semmit.Õszintén sajnálom õket.
KILLER2
A PS1 már nagyon kiment a divatból. Nekem amúgy van és szerintem picit el lettek cseszve.

Super Mario
kb. <#vigyor>

https://supermario4ever.wordpress.com

CHEAPBOY
30ft/db?<#mf2><#mf2>

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Super Mario
<#wilting><#szomoru1>

Az év ajánlata!!!!!!!Király!!!Szuper!!!
Super Mario
<#levele>

Ps1-es másolt játék cd-k eladók.170db.
Eladó egy eredeti WRC Rally Evolved 9e-ért PS2-re!
Super Mario
<#mf1>

CHEAPBOY
hát jah... bár 2 év s a DS lesz az új etyalonn😊

CHEAPBOY
erre a nikcedbõ soha senki sem jött volna rá úgy ám😊

halál a nintendosokraaaaaa!! <#nyes><#nyes><#nyes>

Ha az Rpgket szereted akkor PS2 egyértelmûen,mert ami xboxra van az trágya!Sõt ha vérbeli Rpg rajongó vagy akkor PS1 a number one választás.
Super Mario
Úgy, mint ahogy nekem a Nintendo

CHEAPBOY
ez mindenkinek egyéni izlés dóga😊

KILLER2
Az xbox jobb, legalábbis nekem jobban bejön.

CHEAPBOY
magyarán ha igy tudod mire van, s ez a gém érdekel, jön a költõi kérdés😊

miért nem sony gépet vettél?😊

KILLER2
PSX-re, PS2-re és PSP-re is van.

Konzolra? Nincs.

KILLER2
Szerintem is. Amúgy nem tudja valaki, hogy van-e xboxra valami rpg maker-hez hasonló játéktervezõ program?

torrente
Élvezd az XBOX-odat! Jó az!

KILLER2
Tudom nem volt semmi értelme, hogy ezt kérdeztem, csak kíváncsi voltam, hogy ti mit gondoltok.

torrente
Akkor a 2215-ös hsz-ban a kérdésed lényegében értelmetlen volt.

KILLER2
ja van rá pár jó játék, de nekem nem jön be a PSP (fõként mert nincs rá pénzem) meg aztán most vettem egy XBOX-ot.

torrente
Azért vannak már rá jó játékok! Ha nem is bõven, de ha havonta találsz 2 olyat, ami érdekel, már jó, nem?

KILLER2
Nem akarok venni, csak kérdeztem. (kíváncsi voltam a véleményetekre) Amúgy szerintem se éri meg drága és nincs rá igazán jó játék csak 1-2 és 1-2 játékér nem éri meg ennyi pénz.

Nézd meg milyen játékok vannak rá! Ha ezek neked bejönnek akkor lehet hogy neked megéri.
Nekem most még biztos nem, túl drága és alig van rá játék ami érdekelne, néhány év mulva biztos lesz rá egy csomó jó rpg, majd akkor.
torrente
Ha azt írom, hogy nem, akkor nem veszel?

KILLER2
Szerintetek megéri PSP-t venni?

Aloha !

Eladó egy 2 hónapos PS2 mindenféle tartozékkal (70004-es gép, 2 Dual Shock 2es joy illetve 8megás Sony memókártya; természetesen a szükséges kábelekkel). Irányár: 35ezer forint.
"Ugyanitt" FIFA06 keresi új gazdiját (szintén két hónapos, 30-35 óra játékidõvel); kb. 7ezerért.

Érdeklõdni: [email protected] vagy priviben.

bye,
Aldus
deep
Hujujujj, de átverés, lehúzás szaga van😄
Nézzétek mit találtam 😄.

és ha jól olvastam bármelyik psp verzióval mûködnek a progik/játékok.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Lammer
lehet probalkozni <#bee1>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Kaplan
Jah, majd ha jön valami jó ajánlattal.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

deep
A te barátod olcsi.
Kaplan
Köszi, akkor kiverem belõled <#papakacsint><#hehe>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Lammer
nekem van, olyan szinten kivalo minosegben, hogy becelofanoznam, es eladhatnam factory sealedbe...
.
.
.
.
de nemadom, mert kell nekem is... <#hehe><#bee1>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Super Mario
pl: rám!

Kaplan
Mindegy, hagyjuk 😊
Flém , zero. 😊

Apropo Zero.

Keresem Resident Evil Zero GC játékot. Jó áron! Csak pesti ember! 😊

Lehet ettõl 5 k 😄DD