Olcsó konzol, game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

God of War
nem kell senkinek😄DDD

...Leondídász, és 300 bátor katonája...

PSONE beszámítás még él.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

1 karral 35 k. holnap postázok 2-3 helyre, PÜ.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Nah, 2 karral, chippelve, memokártya nélkül, de a Moh játékkal 37 k. Így valaki?

Super Mario
Úgy döntöttem, hogy eladom a fehér színû sima Game Boy Advance gépemet, a 3197. hsz-ben található játékaimmal. Ajánlatokat priviben várok. Figyelem! A Zelda már elkelt!!!

https://supermario4ever.wordpress.com

Super Mario
Megvannak, odaadhatom azokat is, végülis úy értékesebb. Árat nem tudok mondani, mert nem vagyok jártas az eladásokban. Te mondd meg, hogy mennyit adnál érte.

Ha doboz/kézikönyv megvan, akkor a Zelda érdekelne, ha az ár is jó.
Super Mario
Super Mario Advance 2, Mario Kart, Kuru Kuru, Kururin, Zelda: Link To The Past, Wario Ware, Rayman 3, Magical Quest 2
Ebbõl csak a 2 Mariót sajnálom nagyon. Remélem, ha majd másodjára tudok GBA-t venni, akkor ezeket tudom majd pótolni.

Milyen játékoktól akarsz megválni?😊
Super Mario
Azért gondoltam erre, mert gondolom nem újdonság nektek, hogy mennyire szeretnék egy DS-t :-D, És pillanatnyilag ezt tartom a legjobb megoldásnak, hisz a sima GBA az már olcsó, azt bármikor meg tudom venni még egyszer. A 7 játék, ami nekem megvan, remélem, tudom majd pótolni.

torrente
Mindenféleképpen érdemes meghirdetni cserére, mert annyi féle motívumok vezetik az embereket vásárlásaik, cseréik során!

Hááát.... elõfordulhat...

Super Mario
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy szerintetek egy sima GBA-t 7 játékkal cserélnek egy Nintendo DS-re 1 játékkal?

God of War
Eladók a következõ játékok PS2-re

Rainbow Six3(Nem Platinum) 2000ft újonnan 6000ft
The Getaway2(Nem Platinum) 3000ft újonnan 5790ft
Dargon Ball Budokai1(Platinum) 3000ft újonnan fogalmam nincs mennyi😊
Star War3(Nem Platinum) 7000ft újonnan a Platinumos változata 9000ft a nem Platinumos 17000ft

Külön-külön is elvihetök,de együtt 12000ft akit érdekel PÜ😊

baggins
Van 4 db eredeti Xbox játékom: Halo, Midtown Madness 3,MK Deadly Alliance, Max Payne 2. Az egész csomag egyben eladó 8000 forintért.
Csere is érdekel, de csak egy játék: ha valakinek van eredeti Elder Scroll: Morrowind játéka, akkor azért kettõ darabot adnék ezekbõl cserébe.
Írj, ha érdekel: [email protected]

God of War
12e az összes

Nah, 45 k komplette.

Törölt felhasználó
Eladók egyben a következõ Gamecube játékok a legjobb ajánlatért:
Final Fantasy: Christal Chronicle
Super MArio Sunshine
Metroid Prime
Star Wars: Rouge Leader
Time Splitters3
Wiewtiful Joe 2
Killer 7
Wave Race
Mindegyik nagyon szép, újszerû állapotban van!
Ok, majd hátha lesz rá valaki, bár fizu nem mindenkinek van 3-án 😊

Csacsi
Én megvenném szívesen, ha 2 hónappal elõbb van, de már vettem másikat. 2 nem kell...

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Azt hittem kapósabb lesz, hiszen értelmesebb választás tartósságra, mint egy slim silver gép. Ugyan ez nem vadonatúj, de van hozzá minden, és olcsóbb mint egy silver slim csupaszon.

God of War
Eladók a következõ játékok PS2-re

Rainbow Six3(Nem Platinum) 2000ft újonnan 6000ft
The Getaway2(Nem Platinum) 3000ft újonnan 5790ft
Dargon Ball Budokai1(Platinum) 3000ft újonnan fogalmam nincs mennyi😊
Star War3(Nem Platinum) 7000ft újonnan a Platinumos változata 9000ft a nem Platinumos 17000ft

Külön-külön is elvihetök,de együtt 13000ft akit érdekel PÜ😊

Gyári Sony memokártyával 48 k. Néhány játék ajiban ismét megoldható, plíz PÜ.

Sir Quno Jedi
Áhh, nem nyomom én már olyan hardkóre!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

<#vigyor3>
Vegyétek, ez nem átlagos gép. 😊 Ja, 3 hónap garit adok, mint az új chipeltekre szokás.

Lammer
hogy legyen-e egy backupod? <#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Sir Quno Jedi
Nekem is ilyen ezüst csodám van felHDDsítve, minek nekem mégegy?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Köszi, én is úgy gondolom. Tényleg jó széria, én is meglepõdtem. Mintha jobb anyagokból lenne a silver, marha csöndes, és kevésbé is melegszik mint bármelyik korábbi nagy gép. Ventilátora is szabályzott, meg minden. nah, gondolkodjatok, félig már a szívemhez nõtt 😊

ez tök megérné, ha nem lenne ps2-õm akkor tuti megvenném😄
Eladó ritka nagy PS2 gép: Satin silver (ezüst) nagy 50004-es (SONY fejes, nem Sanyyo!!) alighasznált jó állapotú PS2, 2 db abszolút nem lehajtott ezüst kontrollerrel, automata H2O chippel (hdloader akár memokártyáról, automata lemezfelismerés), és maximális fej-és mechanikavédõ kiegészítõ Romeo-moddal. A gépben beépített infravevõ van. (V9-es verzió). Halk mûködés (már szabályozza a ventillátort, és igen fejlett tálcamechanika, korszerûsítve). Strapabíró, exkluzív kis ketyere.
Ami sajna nincs: doboz. (illetve memokártyát neked kell biztosítani).
Alku nélkül ajándék: Medal of Honor: Rising Sun gyári játék.
irányár: 46 k.
Plíz PÜ

CrucifX
800, ne vicceljunk - kettoezerkettoszaz forint rafizetessel mar teljes, platinum kiadas is vasarolhato second-hand.

God of War
DEMO azt elfelejtettem oda pityagni

KILLER2
800 Ft?

Töltsük le az internetet!

God of War

Eladó PS2-re:
Monster Hunter800ft
priv

Lammer
Helloka!
Elado 2 jatek:
-BMX XXX -Gamecube- PAL, kivalo allapot, 1-2X jatszottam vele, fel orat max... nem tetszik elado lenne
-Rallisport Challenge 1 -Xbox- PAL, ez jo jatek csak ebbol 2 van 😄DDD ez is gyonyoru allapot!!!
irjatok priviT!!!
htx

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

baggins
Eladó 1 db Nintendo Gamecube 2 irányítóval és egy memória kártyával, 7 darab játékkal ( FF: Chrystal Chronicles, Super Smash Bros. Melee, Pikmin, Metroid Prime, Mario Party 6-mikrofonnal, Zelda: Wind Waker, Zelda: Ocarina of Time), 2 db Gameboy Advance-el, a hozzájuk tartozó felszerelésekkel (hordtáska, aksi, nagyító, stb.), 2 db Gamecube-GBA összekötõ kábel.
Ára: 75.000 Ft egyben
Külön: játékok - 5000-9000 Ft
gép tartozékokkal - 25.000 Ft
GBA tartozékokkal - 8.000 Ft/db
Érdeklõdni: [email protected]

Nexxuss
SOCOM1+Headset eladó. kifogástalan állapot. 8000 ropogós.
mail:[email protected]

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Nem, ez 30004-es, nagy.

slim?
Néhány játék ajiba megoldható hozzá, kipróbálásra.

God of War
meg PS2-es cuccokról?

Van listád egyéb GCs cuccokról?
Helló! Az Animal Crossing érdekel, sõt, ha PAL-os és angol nyelvezetû, akkor már meg is veszem!
sp00n
jaa, PS2re

x360 gamertag: v1ctor777hun

sp00n
TimeSplitters:Future Perfect 5000huf csomagolt, folias...
PU

x360 gamertag: v1ctor777hun

Irogatok en... 😊

Animal Crossing GC-re foliaban (memoriakartyaval) 6000 !!!

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

KILLER2
Ok. csak olcsival nehéz komunikálni, mert ritkán írogat.

Nekem VMU kell, nyugika 😊

KILLER2
Akkor most mivan? turhonak is a MP2 kell vagy az csak nekem?

30 k. Akció 😊 tényleg rendben van, mint az eddigiek is.