13108
Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!
ALAPszabályok kissunáknak:
1-3 éves korig 53% kedvezmény!
3-5 éves korig 31% kedvezmény.
5-7 éves korig nem verünk meg...
7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!
-
#5654 A az eredeti és a hamis között két különbség van: az eredeti a Sony gyárból jött, a hamis nem. Az tök mindegy h mindkettő ázsiából. -
#5653 Abból hamis, hogy Hong Kongvan csináltak egy 64MB-os kártyát, majd lemásoltak a Sony kártyájánk a burkolatát csak a 8-at átírták 64-re. Észre sem lehet venni a különbséget. Az hogy hamis, onnan biztos, hogy a Sony soha sem gyártott 64MB-os kártyát, csak 8MB-osat. -
#5652 Csak kíváncsiságból: A 8 MB-osak honnan "származnak"? Netán azok közül sem eredeti egy sem? Mi van ráírva az eredetire, honnan tudod, hogy eredeti? Vesszek meg ha értem a logikátokat. -
#5651 Akkor minden hamis? Ennyi erővel az összes itt árult cucc "nem eredeti". Mind1, nem fogok itt hülyeségeken vitatkozni, sem meggyőzni senkit. Szélmalomharc.
-
#5650 64 Mb-os, rávan írva hogy Sony, de ázsiából származik tehát tuti nem eredeti. Én kifogytam jelentem. -
#5649 Minden Hong-Kongból jön. -
#5648 Eladó 3 psp játék
F1 06 (tokban kézikönyvel) eredeti
The Godfather (tokban kézikönyvel) eredeti
Infected (tokban kézikönyvel) eredeti
Együtt 5.000 ft
külön-külön 2000ft
Érdekldőndi a [email protected] -on lehet -
#5647 Eredeti Sony, szériaszámmal mindennel ellátva. Nem utángyártott. Hong-Kong-ból jött, bár ez annyira nem lényeges.
Esküszöm csinálok egy közeli fotót a csomagolásról. Vagy nem tudom mi győzné meg a "hitetleneket". -
#5646 100% hogy eredeti. Én is használom, tesóm is használja, haverom is használja, tökéletes, sőt a töltési/mentési idő gyorsabb mint az eredeti 8 megásnak.
Mondjuk nem tudom mire alapozod a 90% hogy hamis állításod. Ha most gonosz akarnék lenni, azt mondanám, hogy "tipikus magyar hozzáállás". -
#5645 Persze, hogy hamisak. Nekem is volt egy ilyenem, ám tökéletesen működött, mint az eredeti. -
#5644 Szerintem eredeti! De ha megy tökéletesen akkor semmi gáz! -
JiBBeRiSH #5643 Nekem gyanus ez a 64megás kártya.:] 90%, hogy hamis. -
#5642 64 esek? -
#5641 Nekem is vannak eladó kártyáim (még 5 db), tőlem vihető 5.000ért is. :)
-
#5640 Ami jó az jó!!!! Nincsmit :) -
#5639 Köszi! :) -
#5638 Már csak 1 van. -
#5637 115 ért vihető a vadonat új Ps3 60GB os! nem starter,sima!
Csak e-héten !!! -
#5635 Nemrossz ár! -
#5634 Ratchet and Clank: Future tools of Destruction -t CSERÉLNÉK Call of Duty 4:Modern Warfare -re. Budapesti személyes átvétellel! -
ballor #5633 Eladó egy Playstation 2 Slim játékgép (chippelt), dobozában, az eredeti Joy-t és két Sony 8 MB kártyát adok hozzá. Egy kis felárért a komponens kábelt is adom (progresszív scan, ezen lesz a legjobb képe).
Újszerű, karcmentes állapot. Átadás Debrecenben!
érdeklődni priviben -
#5632 Eredeti Sony 64MB-os memóriakártya, bontatlan állapotban eladó. (2 db van)
Ár: 6000 Ft/db -
#5631 eladó cshipelt ps-2 25000-é akit érdekel privizen -
SlickAdam #5630 Shadow Of The Colossus 5 k
The Warriors 3 k
XIII 2k
meg PS3-ra:
Motorstorm 5k -
#5629 azúgy nehéz lesz:) -
ballor #5628 A következő eredeti PS2-es játékok eladóak lehetőleg egyben
- Black
- Formula One 05
- Formula One 06
- God Of War II.
- Gran Turismo 3 A-spec (platinum)
- Gran Turismo 4
- Killzone
- Tourist Trophy - The Real Riding Simulator
Karcmentesek, új állapotban vannak! Átadás Debrecenben!
Érdeklődés privátban! -
geri04 #5627 Eladnám,vagy cserélnám x360 játékom!!!A Ridge racer 6-ot!!!Leginkább Gears of war-ra cserélném!!!Ráfizetek 1000-1500-at,ha kell!!! -
elims #5626 "sok ár mögött nincs termék". Nagyon igaz! ! Én egyáltalán nem szeretnék beleszólni ebbe a kevergetésbe...de én vettem ettől a "drága" miskolci boltból egy dolgot annyiért amennyiért máshol kinevettek volna..és nem vmi lestrapált szar. A ps3 ára is eléggé szórt,van ahol 110,van ahol 169.Erről kár vitázni,fikázni egymást. -
#5625 Csukdbe a szemed! Kikérdezett egyébként?
Engem szólítottak meg nem téged! -
#5624 Miért kell neked telebaszni a topikot a bizonygatással? Ezt amit bemásoltál le lehetett volna rendezni egy rálegyintéssel és csumm. Ehelyett hét órától folyamatosan olvasom a sok szar flame-t :) -
#5623 Jaaaaaaaajjjjjjjjjjjj Talán ráeröltettem valakire?
EZT BIZONYGATOM: "Pfff nem gyengén vagy drága."
Mértkell beleszolnod ha nem tudod? -
#5622 Mire jó neked ez a bizonygatás? Felesleges és értelmetlen. Miért kell felháborodni ha valaki máshol akar venni akármit. Nem igazán értem.. -
#5621 Akkor össze kevertem a konzone-al ott 119 lényegtelen.
-
#5620 Most nézem!!! 10Ft al olcsóbb a Multiizénél a gép amit árulok!
Akkor miröl beszélünk? -
#5619 Semmi baj! nemismerem őket! -
#5618 Aham, csak azért kérdem, mert ma rendeltem tőlük PS2-t :) -
#5617 Semmi.
Többen is vettek ott gépet és azt mondják rendesek.
Én is ott fogok venni ha megjött a fizum.
Hiába lenne közelebb ez a Miskolci bolt!
Inkább kihozatom futárral és veszek mellé egy játékot annak az árából amennyiért megvenném ott. -
#5616 Mi a baj a multiizével? -
#5615 Nemszámít! Nemcsak 1 gépemvan, és nemfogy rosszul!
Most van kereslet a 60 asra! -
#5614 Nyugi, nem kell azért idegesnek lenni, mert vannak, akik rontják az üzletedet és olcsóbb helyeket ajánlanak! Nem mindenki lakik Bp-en és nem mindenki tud elmenni a Multiformatba. Majd valaki megveszi tőled is a gépet, csak idő kérdése!