Olcsó konzol, game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Okami Amaterasu
ps1 érdekelne azon belül is a ps one tipus..lehetöleh alig használt legyen..de a legjobb lenne a bontatlan(gyüjtök elönyben)ár megegyezés szerint..irjatok a privimre

x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18

sp00n
Elado PSP GigaPack 2. 80- as FWvel, makulatlan allapot, dobozzal leirassal egyutt, 1 gigas MemoStick- kel, fullhallgato, tok stb. . . . + Logitech kepernyovedovel. Az ara 45000. Plussz elado 3 jatek : Coded Arms - 4000huf, Outrun c2c 2006 - 7000huf, LocoRoco - 8500huf. Egyben az egesz viheto 57000huf- ert. GARANCIAVAL! ! ! PU

x360 gamertag: v1ctor777hun

Jövõ hét elején 2 db chippelt 75004-s pstwo várható, memokártyával, karcmentes kvázi újak, szinte nullkilométer, frissen megmûtve, lehet érdeklõdni priviben, de egy darab az biztosan lesz.

Chipelt gyöngyházfehér Gamecube memkártyával, akcióban 27 k (xenogc chip, 3 választott ajándék játék, memkártya.) A gép karcmentes kvázi új, doboz is okés.
RGB kábellel 29 k.

Nem dobozos, hanem zacskós, de nullkilométeres Gameboy Color eladó gyûjtõnek, kis em próbáltam, 12 k.

x360-kompatibilis pót laser pickup 2 db, 8 k/db (ha nagyon gyengén olvas a géped minden márkát).

Légyszi PÜ-zzetek ha érdekel valami.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Anubys
Nem pont erre irányult a kérdés... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

deep
El akarod vinni mindet?😄
Már lekéstél mindrõl, mert pár már elekt, de megbeszélhetjük.
Anubys
Egyébként már akartam kérdezni, ez azt jelenti, hogy ha elvisznek minden gépet, akkor ennyi? Már a fórumra sem jössz fikázni a pécéseket? <#szomoru1>

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Tinman
Elcserélném vagy eladnám a bontatlan csomagolású, soha ki sem próbált, hologramos matricás, sértetlen szoftver zárócimkés, eredeti PS2-es Athen 2004 PLATINUM játékot.

576-nál 5798 Ft-ba kerül, elsõsorban csere érdekelne, de csak eredeti játék érdekel... lehet PS2-es játék, PC-s játék, NDS vagy GBA játék is!
Írj p.ü.-ben címeket és biztosra veszem, hogy megegyezünk :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

dinomano
GB color 7ropiért egesz jol hangzik...de nem tudom, h. hogyan lehet warezolni GB colort... :-P (vmi flashcard van hozza...tudja vki, az mennyit kostál? :-P)

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

deep
CRT-n nyomom egyelõre. Lesz majd LCD, még idén😊
guardian hero
CRT vagy LCD tévére kötve? Mivel komponens kábelt nem nagyon lehet kapni GC-hez, kíváncsi lennék az RGB kábel milyen képet ad LCD tévén (a sima RCA nagyon homályos).

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

deep
Õõõ, az nincs😊 RGB van, de azt használom😊
guardian hero
Gamecube komponens kábel nincs raktáron véletlen? 😊

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Csibe001
Szerintem megér annyit amennyit kérsz érte. ^^

deep
Hát nézd, a gép maga 10-et simán ér, tekintettel a zsír állapotára és dobozos mivoltára. A 2 dobozos játék minimum 4-4 rugót ér. A killer talán még többet. Ez eddig 18 alsó hangon. Ha a maradék 5 játékra csak 2000 ft-ot számolsz, akkor is kijön az ár, és szerintem van aki többet is adna egyik-másikért. Ez meg az én véleményem😊
Inferno
N64 szerintem drága ^^,de ez az én véleményem 😊.

PS3/X360 user: Infernohun

22Barna22
Gyûjts már nekem egy PS3-at valahonnan! 😄

22Barna22
😄

22Barna22
Úristen.És volt rá pénzed....Fuh

deep
Vagyok, voltam😊 Összevásároltam, mert nosztalgikus érzéseket keltettek bennem. Most egy kicsit elmúltak ezek az érzések, de nem utoljára voltam a tulaja ilyesmiknek, azt hiszem😊
22Barna22
te honnan szeded ezeket ha nem használod?És minek?gyûjtõ vagy? _😄

deep
Update😄

Pár darab már elkelt, de maradt még bõven, itt-ott az árak is enyhültek:

N64: dobozos,alig használt, 1 joy, memo kari, játékok: Mario64(dobozos), Killer Instinct Gold (dobozos), Cruis n World, Lylatwars, Star Wars Shadow of the Empire, Waverace, Blast Corps. Mindenestõl 28eFt.

SNES: dobozos (ami kicsit szakad sajnos), egy joy-jal, Mortal Kombat 3, Earthworm Jim2 dobozos játékokkal és egy Starwing doboz nélkül. 10eFt.

Nes: 2 db nes-em van😊 Egy Super set dobozában, makulátlan gyári állapot, papírjai is megvannak, 4 joy, 2db 4-es elosztó, 3 játékot tartalmazó cartridge(mario bros, foci, tetris) + a másik gép doboz nélkül 2 joy-jal, mario bros játékkal. A kettõhöz sajnos csak 1 gyári TVkábel és adapter van, de ez végülis pótolható a mediamarktból😊 Mindenestõl 10eFt.

PS2: Kb 10 órát volt bekapcsolva, slim, dobozával, chipeletlen,1 memokari, 1 joy, fénypisztoly, GT4, Time Crisis 2, Virtua Cop 1-2 eredeti játékokkal. 45eFt.

PS1: régi kivitel, szép állapot, sok másolt lemezzel, 10eFt.

Sega GameGear: mûködik, viszonylag jó állapot, elemtartók megvannak, 4 játék: shinobi, columns, fatal fury, super monaco gp. 10eFt

Sega MasterSystemII: jó állapot, 1 joy, sonic játék, 3eFt.

Atari2600: sajnos joy és tápkábel nélkül, de bármilyen szabványos joy(pl quickshot-ok) és szabványos adapter jó hozzá. Van hozzá 2 extra cartridge😊 2eFt.

NDS: nem lite, 0 percet volt használva, dobozában. 20eFt.

GBASP: amerikából, fényes kijelzõvel, megnövelt aksiélettartammal, itthon nem kapható, kb 5 órát ment, makulátlan gyári állapot, dobozában 25eFt.
GB Micro: alig használt, dobozában, papírjaival, 15eFt.

GB: régi alap Gameboy nagyon szép állapotban! 5eFt
GB pocket: ugyanaz, csak keskenyebb, ritkább, 2 elemmel megy, 5eFt
GB color: dobozában, gyönyörû, gyári állapot 7eFt
GB LIGHT: igazi ritkaság japánból, alap GB, beépített zöld háttérvilágítással, 2 elemmel megy, itthon nem volt forgalomban, sem az USA-ban. 8eFt.
Játékok GB-okhoz: Killer Instinct, Tetris, True Lies, 4 in 1(nemtom ez mi😄) 3eFt.
Ultra ritka eredeti Gameboy válltáska a gépnek és játékoknak, 3eFt.

Nintendo DS-re eladó:Mario & Luigi😛artners in Time,7000-ért.
Írj privit,ha érdekel.
Sephi
Botatlan FF VII / FF VIII / FF IX -em van 😄

Mit adol ertuk?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hali

Engem érdekelne FF és Resident Evil eredeti gamesok, van valakinek eladó?

Keresek Supercardot NDS-hez, SD verziósat (nem minisd, nem microsd). Azt a böszme 😄DD naygfajtát, a kéket. Olcsón, minél olcsóbban. Plíz PÜ.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

deep
Van itt nekem eladó Gamecube-ra Metroid Prime 4000Ft, Zelda The Windwaker (limitált, ocarina of time bonusz lemezzel) 7000Ft, Starfox Adventures 4000Ft.
22Barna22
Devil May Cry 1 után érdeklõdnék!!!!Válaszadóknak priviben megadom az MSN-em.

God of War
PS2:
Metal Gear Solid 3 4500
MSNen várom az érdeklödöket nem kérek privit:
[email protected]

...Leondídász, és 300 bátor katonája...

Super Mario
Ugye hamarosan kiteszed a Super Mario Galaxy-t? ^^

https://supermario4ever.wordpress.com

CHEAPBOY
Nintendo Wii
Elõrendelhetõ az oldalon!

Twilight Princess
Alapmû is mellé😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

adam first
Eladó Ps2-es gammák: - Devil may cry 3 4000Ft
- Getaway: Black monday 4000Ft
- Tekken 5 4000Ft
- Gran Turismo 4 4000Ft
A játékok,eredetiek,PAL-osak,nagyon jó állapotban vannak kézi könyvel,tokkal,boritóval mindennel együtt adom õket.A pskt a vevõ állja.Ha valakit érdekelnek ezek a játékok akkor [email protected] .

1 fekete PS2 (scph 30004), újszerû állapotban,vadonatúj KHS400C Sony laserfej, autoboot-os devmode1-et tudó H2O blue chipes gép eladó. 2 karral 1 memória kártyával! Több mint 170 DVD játékkal! Minegyik kipróválba , tesztelve

Ajánlatokat privát üzenetben kérném.

Kaplan
Eladó!

DS :

Viewtuful Joe : Double Trouble 5,5k

PS2 :

The Silent Hill Collection 9k
Tomb Raider : Legend 5,5k (mert nincs füzete)

Az árak tájékoztató jellegûek, alkdni lehet.
Érd. Itt, privátban, vagy mailben.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Borgi
dobozos (!!!), müködõ (!!!!), nes csere is érdekelne, esetleg, dobozos-leirásos, nes játékok is.

porki fagyok fállalon

Borgi
van egy

ilyenem doboz nélkül <5k>
illetve egy

ilyenem, dobozostul papirostul, mindenestül ❤️,5k><#eljen>
(alkudni lehet <#beka3> )

porki fagyok fállalon

adam first
Eladó Play Station 1.A gép chipelt és gond nélkül viszi az eredeti és az írott gammákat.A géphez adok 8db eredeti PSX gammát(Gran Turismo2,Driver2,Disney's Aladdin in Nasira's Revenge,Disney'Hercules,Quake 2,Time Crisis: Project Titan, Mission: Impossible,Space Debris)tokkal,kézi könyvel adom az eredeti gammákat..A géphez adok még 1 db eredeti Sony PSX Joyt+2DB 1MB Memory Cardot+AVkábel+Scart kábel.Valamint a géphez adok még 8db írott PSX-es gammát(Spyro 2: Ripto's Rage,Grand Theft Auto 2,Tony Hawk's Pro Skater 2,Metal Gear Solid,Extreme Games,Formula 1 98,Men in Black The game, WCW Nitro).A gép legelsõ szériás SCPH-54XXXX.Ha valakit érdekel akkor [email protected] .Ár megegyezés alapján e-mailben.Sajnos képet nem sikerült feltöltenem a mérete miatt(mert az is van róla)az eredeti játékokkal együtt.De e-mailben szívesen küldök bárkinek a géprõl képet ha valakit érdekel.

Borgi
9et én picitmég sokallom <#wink>

porki fagyok fállalon

x360 VGA kábelek sold out, utángyártott x360 bontatlan távirányító (fehér, képet tudok küldeni, [email protected] címre dobj levélt) 5500 pénz.

deep
Az úgy legyen 9😄 De akkor már vidd az egészet 10ér😄
Borgi
akkor, pukkadj meg 😞
snes-t sem adod, csak dobozzal, 2játékkal, (stawing enm kõne)
igyez mennyi?

porki fagyok fállalon

deep
Igazából nem szedném szét, mert a játékokat a büdös életben el nem viszik külön😄
2 NES +1 SNES dobozostul, meg minden jutányos egy huszasért szvsz...
Jah igen, mivel Online RPG, ezért havidíjas. Amúgy Tartalmazza a pakk a Rise of the Zilart nevû küldetés lemezt is! Valamint a Tetra Master nevû online kártyajátékot is, ami a Final Fantasy IX-bõl lehet ismerõs.
Borgi
hát, te de bolond vagy, és irigyellek 😛
nes + snes dobozostul, joy-ostul, kábelestül, papirostul, játékok nélkül, akciós áron mennyiért van együtt?

porki fagyok fállalon

Syphon Filter PSP-re 8500 ft

email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763

1 GB Sony Memorystick Pro Duo eladó, High Speed; 7500 ft

email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763

torrente
Eladó egy eredeti japán 2GB-os Sony Memory Stick Pro Duo psp-hez! 14 000Ft-ért odaadom.

Sephi
Es fizetni kell erte.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Eladó, vagy elcserélném PS2-re NTSC-s fóliás FINAL FANTASY XI játékomat.

A játék csak HDD-vel mûködik és csak Online játszható.
God of War
Eladók a köv gamek PS2re:
-Monster Hunter{1hónapos}3000
-FIFA 2003{karcos de mükszik} 2000
-24 the game{1,5 hónapos} 5000
aki többet visz kedvezmény PÜ

...Leondídász, és 300 bátor katonája...

Törölt felhasználó
ja a pokemon Leaf Grean edition, a battery pack pedig eredeti nintendo, gyári dobozában.