13108
Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!
ALAPszabályok kissunáknak:
1-3 éves korig 53% kedvezmény!
3-5 éves korig 31% kedvezmény.
5-7 éves korig nem verünk meg...
7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!
-
#5814 Metal Gear Solid 3 milyen állapotban van? Lemez karcos? Angol nyelvű az egész? Ez csak a sima "Snake Eater"-es változat gondolom.
A kódja ez? SLUS-20915 -
SlickAdam #5813 Eladóak (PS3-ra):
Ratchet & Clank 12000 huf
Folklore 11000 huf
Utalás esetén állom a postát!
PÜ -
#5812 hohha! Én a Mass Effect-emet beleragasztottam az x-embe, hogy nehogy elvigyék! :DDD -
#5811 Nem az en stilusom, a demo sem tetszett, most kaptam ajandekba, konyorogtem hogy Mass Effect legyen de hat ez van. Pgr 4 esetleg valakinek van cserere vagy egyeb mostani?
Sajnos muszaj volt felbontani mert az ajandekozo kivansaga volt... -
Prof William #5810 Akkor hamar megunhattad... -
#5809 Bontatlanul többet ért volna . -
#5808 Timsehift eladó X360-ra, 5 perce bontottam ki - 10k
Csere is jatszik, Budapest es Sülysap környeke -
#5807 Me kell a jRPG-k közé. Bár a demója is nagyon lelombozott... Igazad van, de ha nagyon ócsó, jöhet (esős napokra). -
#5806 akkor miért akarod megvenni, ha nagyon ratyi? -
#5805 Jah, Blue Dragon tényleg csak ócsóér érdekel, mert nagyon ratyi! -
qper #5804 Zelda: Wind Waker (Special Edition) + Animal Crossing (memkarival)+ Final Fantasy + Action Replay (Freeloader) csak egyben, 20 ezer Ft !!! -
spyler #5803 Eladó!
Xbox360
Project Gotham Racing 3 3000.- (karcmentes,füzetes)
Microsoft headset 3000.- (nem volt használva)
[email protected] -
#5802 Mass Effect-et keresek, jó állapotban, kiskönyvel mindennel.
Ajánlatokat PMben vagy a [email protected] email címre várok.
[ ofkórz only Budapest ] -
ballor #5801 A következő PS2-es játékok eladóak!
- Black
- Formula One 05
- Formula One 06
- God Of War II.
- Gran Turismo 3 A-spec (platinum)
- Gran Turismo 4
- Killzone
- Tourist Trophy - The Real Riding Simulator
Karcmentesek, új állapotban vannak! Átadás Debrecenben! Érdeklődés privátban! -
#5800 Gears of War-t vennék,jó állapotút,megfizethető áron! -
#5799 Grand Theft Auto Vice City Storiest vennék PS2-re. -
#5798 Ócsóért vennék Marvel Ultimate Alliance-t X360-ra. -
#5797 Ócsóért kiad el? Ócsóért nekemis kellene! :) -
#5796 :DDDDDddd
-
#5795 Vennék (saját célra) ócsóér új, vagy használt gammákat xbox360-ra (gyárit, jó állapotút, angolnyelvűt), a következőkről van szó (egyelőre):
Eternal Sonata
Blue Dragon
Enchanted Arms
Ajánlatokat priviben kérek, avagy itt, átvétel csakis Budapesten! -
Krisi 96 #5794 Van egy xboxom 160gigás wincseszterrel 2játékkonzollal 1 DVDvideo irányitóval magyar Dashboard menüvel és 30 játékkal ára:55000Ft.Ha érdeklődsz küld el erre a címre:[email protected] -
sonic333 #5793 Eladó eredeti SSX 3 (Platinum) snowboardos játék PS2-re
Magyar nyelvű kézikönyvvel
gamespot.com értékelés: 9.0/10
KATT IDE
ÁR: csak 1800 Ft
Személyesen átvehető miskolcon vagy postán is el tudom küldeni ( ez esetben + postaköltség) -
#5792 :) -
#5791 Ja igen, majd elfelejtettem. A géphez természetesen jár Dreamcast Power Cable+HAIS VGA BOX. A VGA BOX amely, a legjobb és legszebb képminőséget biztosítja DC-n, akár 60Hz-en is futathatók vele a játékok, vagy monitorra is rá köthető vele a gép. -
#5790 ELADÓ SEGA Dreamcast játékkonzol. PAL-os, nincs moddolva. Tökéletes állapotú, a gép teteje nincs megsárgulva, fénytől védett helyen volt tartva, nem olvass lassan, olvasó fej is nagyon szép állapotú, nem poros. Amit a géphez adok alapgép+3db eredeti PAL-os, SEGA DC irányító kar+2db eredeti (nem utángyártott) VMU+játékok.
Játékok cím szerint:
-Shenmue (PAL-os, kiváló állapotú lemezek, kiskönyv, papírtok is nagyon szép állapotú)
-Soul Calibur (PAL-os, kiváló állapotú lemez, tok zsanérjai nincsen eltörve, kiskönyv nagyon szép állapotú)
-Virtua Fighter 3tb (PAL-os, lemez állapota hibátlan, tok zsanérjai nincsen eltörve, kis könyv szép állapotú)
-Sword of the Berserk (PAL-os lemez, a játékot sima CD tokban tudom adni, kiskönyv sajnos nincs)
-Project Justice (írott játék, verekedős)
-Nintendo Nester (NES emulátor, kifejezetten DC-re, több ezer NTSC/JNTSC játékkal).
Mindegyik kiegészítőről, játékról tudok képet küldeni. És jöjjön a feketeleves, a gép, tartozékok, játékok csak egybe eladók.
Ár: 24 000 Ft.
Érdeklődni [email protected] lehet.
-
qper #5789 A GC gép elkelt egy programmal, az alábbi programokat viszont szteretném eladni de nagyon. Aki egyben viszi, az 36.000-ért megkapja a Gamecube legnagyobb és legritkább játékait.
- Zelda: Twilight princess
- Zelda: Wind Waker Limited Edition (Ocarina of Time lemezzel)
- Animal Crossing (+Nintendo memkarival)
- Resident Evil 4
- Metroid Prime
- Final Fantasy: Crystal Chronicles
- Action Replay (CD+kártya+Freeloader)
-
qper #5788 az akkor sem eladó. max grátiusz kaphacc egy a kép jobb felső sarkában figyelő szemüvegtokot :D -
#5787 Xbox 360 játékok:
Fifa 06 3700Ft
Pgr 3 3900Ft
Ghost recaon Advanced... 5000Ft
Moto GP 06 5000Ft
Tomb raider Legend 5000Ft
Kameo 4700Ft
Colin Mcrae Dirt 11000Ft
Rerfect dark zero (fóliás) 4300Ft
Viva pinata/ Forza 2 1 tokban 2 játék(fóliás) 6000Ft
Forza 2 Tok nincsmeg kiskönyv van 4500Ft
Ps3 ra
Def jam Icon 8000Ft
Motostorm 7000Ft
Érdeklődni privátba! -
#5786 Van ez így sajnos :(
Én meg Virtua Tennis 3-t vennék PS3-ra! -
#5785 Én meg PlayStation 3-mat, csak nincs rá pénzem. -
#5784 Super MArio GAlaxy-t vennék
Köszi -
#5783 -
#5782 ejha.... ismét.... pedig csak szerintem jószándékkal írta amit írt. Valóban rohadtul nem volt egyértelmű exkl. kivéve hogy mit mire kínálcz. -
#5781 hát már megbocsáss de terítő nélkül szart se ér az egész:P -
#5780 Köszöntem! :D AMúgy sosenem büntipontozok egy jóideje, csak banolok, az mégis testhezállóbb! :DDDDD Dankezér hirtelen! -
#5779 Igen mélyen és magasan tisztelt Szőr!
A kettőnk között elmélyedő kapcsolatot nem tartom egyenrangúnak illetve egyenjogúnak, mivel, ha most csúnyát méltóztatok Önnek írni, akár egy büntetőpontot is magával ragadna ez a partizánakcióm. Lapítanom kell, mint szar a fűben, ha nem akarok kipontozódni.
Kezit csókolom, viszont írásra! -
#5778 Kedves Torrente ÚR!
A nagy l*faszt! :DDDDD
-
#5777 Jó napot kívánok Sir Quno Jedi úr!
Majdnem teljesen jó, csak máskor tegyen a "hogy" szó elé vesszőt! -
#5776 Üdvözlöm!
Bocsásson meg kérem hogy megszólítom!
Így???
-
#5775 Elfelejtetted megszólítani őt! Nem tudtad, hogy egy fórumban mindenki köszönéssel és a másik megszólításával kezdi a hozzászólásait?
Szóval ne sértegesd és kritizáld kaviar1-et, mert nagyon lelkizős alkat!