Olcsó konzol, game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- 2db Crackdown 13e / db
- 2db Gears of War 10e / db
Régiómentes játékok, mûködnek NTSC és PAL rendszereken is.
Posta is megoldható. PÜ vagy email jöhet.
Email: [email protected]
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Ugyanitt xbox360 prémium, flashelt, 7 írott játékkal Rainbow six, Ghost Recon, Splinter Cell, Oblivion, COD3, GOW, Arcade games. Irányár : 85.000 Ft.
Érdeklõdés privátban, vagy telefonon. Cím : Budapest. Tel : 0630-640-11-45
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
gamertag: kenobita
Az ár a szokásos: 70.000 jómagyar forint.
[email protected] emailcimen vagy privátba lehet érdeklõdni.
Valószinûleg Excite truck, Wario Ware játékok is lesznek mellé.
Köszöntem a figyelmet
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Net közelbe ritkán vagyok szval adok egy telszámot : 06/70-562-9780
PS3/X360 user: Infernohun
Final Fantasy 9 eredeti Soundtrack (4 cd egyenesen japánbóóó) 7000ft.
[email protected]
vagy privi😊
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Csere inkább Gamecube-os játékra lenne jó. De szóba jöhet még PS2 vagy DS játék is.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
XBOX360 premiumot flashelve hibátlanul,játékokkal ha lehet liveval minden tartozékával dobozában.
ajánlatokat ide ha lehet:[email protected]
KöszönömBB
Getaway 2 Black Monday 3500Ft
Devil May Cry 2(2DVD) 5000Ft
Silent Hill 3 4000Ft
Silent Hill 4 The Room 5000Ft
Driver Parallel Lines 7000Ft
A játékok hibátlan állapotúak alig voltak használva,ja igen és a játékok egytõl egyig eredetiek..PAL(európai szabvány),kisfüzet,tok.A játékokat postán küldöm ha valakit érdekelnek,érdeklõdni a [email protected] lehet.Csere nem érdekel.
PS3/X360 user: Infernohun
Köszi
"Akinek nincs chip a gepeben, az nagyon orul majd ennyiert annak a Dragon Questnek, mert olcsobban nem igazan jut hozza sehol."
...erre csak megjegyeznék vmit: Olcsóbban nem jut hozzá? Drágábban sem 😊 mert nincs xDDD ahogy Xenosaga is ritka mint a fehér holló és a .Hack-ek is (max kéztõl, de találjon olyat aki hajlandó az ilyet eladni^^)
szóval no para sensei 😊
jovanna-jovanna<#idiota>#idiota>, nezd ahany ismerosom van en total beoltottam oket, hogy jatszanak vinyorol(eredeti gamezosok legtobbje) szal igaz elenyeszo meg mindig, de nem szabad elitelni azokat akik chipesek, mert ugyanugy jatszhatnak eredetivel is(nem beszelve a 3rd party free cuccok tomkelegerol, eleg szeles a ps2scene ilyen teren, es eleg jo dolgok vannak...)... mert mondjuk sonybacsi szarik rank vastagon, hogy europaban kijojjenek az amcsi cuccok ugye...
namind1, jo tradelest mindenkinek korrekt arakkal<#papakacsint>#papakacsint>
jo amugy most nezem ha lehet igy mondani elbasztam az ervelest... mert a hdloader az mar patchelt, szal nem eredeti... hdloaderbol a hivatalos verzio eleg verszegeny, ezert kell patchelgetni... (hdadvance meg egy gyarilag pathcelt hdloader ami ugyancsak le van maradva!)
<#vigyor2>#vigyor2> szoval a hdloaderen kivul minden oridzs ps2re <#zavart1>#zavart1>
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Olcsón/vagy Most Wantedre(Bontatlan) cserélném kis ráfizetéssel.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
toled is megvettem a metal geart, mar landolt is ra a vinyora... <#rolleyes>#rolleyes>
(barmikor barki atjohet es megnezheti a gepemet... nincs masolt cuccom ps2re, upsz!)
gamertag: kenobita
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
"Azt azert megnezem, hogyan teszed bele a PALos masinadba az amerikai jatekot... Vagyis beletenni meg csak sikerulne, csak eppen elinditani nem tudnad."
vs
"Akinek nincs chip a gepeben..."
nem kell itt a bizit magyarazni, meg kimagyarazni stb... nekem szantad az irnivalodat, sajnos felsultel de nagyon... tenyleg nincs mirol beszelnunk...
ez nem mellveregetes, csakmar disznora unom a lehzuosfajta tradereket... baj, ha nyitott szemmel jarok es nem megyek butan bele a lehuzos arakba??? tudom envagyok a "problemas" fajta aki lat is es nemcsak butan megynitja a piztarcajat!
gg
tovabbi jo napot!
ps: (most ezt nem neked irom, hanem altalanossagban, akinek inge vegye magara, de JO EROSEN) szerintem meg inkabb annak kene, hogy lesuljon az arcarol a bor, aki kozel ugyanannyi arban adja a soxor nem is folias gamezait... BLOKK, szamla nelkul... valahogy igy kene kineznie a dolognak SZERINTEM(arkepzes style):
boltban vasarlas szamlaval,ebayrol vasarlas szamlaval >>>
maganszemelytol valo vasarlas foliasan, ebayen valo vasarlas bill nelkul >>>
maganszemelytol valo vasarlas hasznaltan, ebayen hasznalt...
csak akkor arcpirito a tortenet amikor a 3ik kategoria es az elso kozott alig-alig van kulonbseg... nah ha nincs igazam, szolj!
gg
De nem kell tovabb ragoznom, mert a valaszod minden szava engem igazol, heh, fuggetlenul attol, mekkora betutipust es milyen szmajlikat hasznalsz.
Akinek nincs chip a gepeben, az nagyon orul majd ennyiert annak a Dragon Questnek, mert olcsobban nem igazan jut hozza sehol. Pont. Es igen, ha valakinek viszi a gepe az NTSC-st, annak is - ahogy irtam - jo viszonyitasi alap az ebay, mert valoban 25 dolcsibol kijon a DQ8.
LOOOOOOOOOOOOL
sorry nalam megy az ntsc... engem halottmod nem erdekel, hogy gipszjakabnak nem megy... (de azert valljuk be, az itthon warezpiacos mentalitasu embereknek igenis nagyszamban csippelt a gepe)
tehat minek bocsanatot kerni? engem erdekelt volna a jatek... meg tudtam volna venni... le tudtam volna jatszani...
de ennyiert???
amikor foliasan 6Kert tudok amcsibol rendelni amit viszi a gepem!
LOL
self ownage ismet...
de sebaj... <#papakacsint>#papakacsint>
Sajnos a postakoltseget nem biztositottkent adja csak meg, igy nem teljesen fedi a valosagot, de referencianak nem rossz. Annyiban igazad van, hogy kabe 1500el olcsobban talan kijonne onnan. Mentsegemre legyen mondva, hogy en ezt meg anno 14ert vettem, de sosem jutottam el odaig, hogy jatszak is vele, heh.
Persze bocsanatkeres helyett verheted tovabb a melledet, hogy milyen ugyesen talaltal valamit, aminek ugyan koze sincs ahhoz, amit en feldobtam, de ez mar a te dolgod...
legalabb te sem nyomnal self-ownage-et...
lol azert ez durva:
"Elfelejtettem, folias Dragon Quest 8 (angol, nem platina) 9500"
VS
FOLIAS+ATOMPOWERSELLER+POSTAI BIZTIVEL+PKVAL mindennel sincs 6K!!44
gyerekek nem itt kene a lehuzost jatszani... mert ez verlazito...
legalabb az internetes forumokon ne... hisz minden lecsekkolhato... az egy dolog, hogy a buta lehuzhato offline mokusokat meg lehet kopaszitani... nade...
<#ravasz1>#ravasz1>
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
aladlicitalok...
Guardian fizet nekem 3 rongyot... es gratisz felassa a kertedet meg lemossa 2 hetvegen a kocsidat...
igy mindketten "viszonylag" jol jarunk, oke(kompromisszum vazze!)? 😄DDDDDDDDdddddd
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Tied ötszázért!
<#eljen>#eljen>
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
kicsit el kene mar gondolkodni, hogy nem kene feltetlen lehuzni az emberket egy hasznalt jatekert a kozel fullos araert... gg
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Kameo (borító, kézikönyv és játék angol)
Peter Jackson's King Kong (a játék angol, borító, kézikönyv németül, amit úgysem kell használni, mert egyszerû az irányítása).
Szerintem mindkettõ nagyon szórakoztató játék.
Átvehetõek Érden vagy Bp-en. Postázást is vállalok. Képet tudok emailben küldeni. Email: [email protected]
Tel: 06-30-590-4604, Zoli.
gl<#papakacsint>#papakacsint>
Az, hogy CHEAPBOY kollega is bologat ra az default, hisz o ebbol el, a lehuzasbol... gg
remelem talalsz valami balekot!
gl <#papakacsint>#papakacsint>