13108
Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!
ALAPszabályok kissunáknak:
1-3 éves korig 53% kedvezmény!
3-5 éves korig 31% kedvezmény.
5-7 éves korig nem verünk meg...
7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!
-
SlickAdam #6374 Eladó karcmentes, angol nyelvű EU-s játékok PS3-ra:
- Lost Planet: Extreme Condition - 10k
- Orange Box - 10k
szokásos módon csak utalással válok meg tőle, de a postát állom (ajánlott k.,bélelt borítékban).
PÜ! -
Mozes13 #6373 Van egy bontatlan PC-s !!! Timeshiftem. Ha vkit érdekel és cserélné ps3 game-re akkor szóljon. -
#6372 Újonnan tudok 11ért, de a mai nam már lejár ahogy látom... -
modernslave #6371 uncharted-ed vennék 10.000-ért ps3-ra. Mai napon érvényes a dolog. Használt boltban mindenképp megvenném de ha valaki olcsóbban eladná akkor benne vagyok (boltban 12-11ért találtam) -
#6370 Army of Two PS3/X360ra eladó.
14900ft/db. Fóliás.
1200 a szállítás bárhova az országba.
[email protected]
vagy privi.
-
waspika #6369 Eladó egy premium-os flashelt x360. Minden tartozékával, makulátlan állapotban. Venti mod+overcool benne van. A gép nem volt neten soha.
Sok játékkal eladó.
60eft. -
Bagó Péter #6368 Szinte még gyári, kifogástalan állapotú, vadi új Xbox 360-os LOST: Via Domus (angol nyelvű, PAL) keresi boldog gazdáját, 10 ezer forint értékben. Budapestiek előnyben, esetlegesen csere Bioshock-ra, vagy The Orange Box-ra érdekel. -
tihibaby #6367 Eladó:64mb-os memóriakártya X360-hoz,3000Ft/db.A postát Én állom. -
#6366 Végre itt is eljő akkor a szépújvilág?:)
:) -
#6365 Eladó SEGA DreamCast játékok:
-Shenmue 10 000Ft
-Soul Calibur 3000Ft
-Virtua Fighter 3tb 2000Ft
-Sword of the Berserk (a játékot sima CD tokban tudom adni) +Project Justice+Nintendo Nester 3000Ft
Egybe a DC-s pakk csak 15k!
Eladó PlayStation 2 játék:
-Stuntman 2000Ft
-Eladó Sony PSone ház+Sony PSone-hoz táp (AC adapter 7,5 V)+1MB PSone Memory Card 4000Ft
Eladó PlayStation One játék:
-Space Debris 2000Ft
Egybe a PSX/PS2 pakk csak 6k!
Mindegyik kiegészítőről, játékról tudok képet mutatni. A játékok PAL szabványúak, eredetiek és kifogástalan állapotúak. Csere is érdekel PAL-os, jó állapotú Super Nintendo kazettákra. (tok, kisfüzet nem érdekes, ha nincs)
Érdeklődni, privátban.
-
#6364 Egy éves (+1 hónap) Live Gold eladó UK gépre: 12.000 Ft.
-
#6363 Kritika? Azt se tudod, mit jelent a szó. A további ugatást privibe kérem, ne szpemmeld tovább a topicot. -
#6362 nem birod a kritikat mi? =DD -
#6361 "Az is szanalmas"
Jah, főleg amióta ott is megjelentél. -
#6360 Hagyjuk a temat,megvan erre a topic. Az is szanalmas,de megvan. =] -
#6359 Különben miért kell arról beszélni, hogy letöltötted ezt vagy azt?
Nem az a játék lényege, hogy játszol vele? -
#6358 Jobb. -
#6357 Szerintem en ilyet nem mondtam. Egyszeruen csak kepmutatasnak tartom,h olyan emberek papolnak,akiknek ugyanugy ott van a vinyojan az film v az mp3. Attol,h nem beszel rola a forumban,hanem ugyesen magatol beszerzi mar jo? -
#6356 Én sohasem szóltam senkinek, hogy eredetivel vagy másolttal játszom, vissza lehet olvasni a topicokat. Ha már warezolok, csendben meghúzom magam és játszom, punktum. -
#6355 Inkább az a nevetséges, hogy természetesnek tartod, hogy folyamatosan mindenki arról pofázik, hogy hogy lehet lemásolni MINDENT. -
#6354 Ezzel az a problema,h most ORIASI warez uldozes vette kezdetet itt az SG-n. Egy napon ugy emlekeznek majd erre a forumra,amely megvaltotta a vilagot egyszer es mindenkorra megszuntette a warezt... Szanalmas kepmutatas es mar nevetseges ami a topikokban folyik... -
#6353 Épp az a lényeg, hiszen valaki a címek alapján dönti el, hogy megveszi-e a pakkomat vagy sem. Különben külön nem adom el őket, nem többszörösítem, nem értem pontosan, hogy mi volt a nagy probléma ezzel. -
mrpeck #6352 Dead rising eladó.
pm-ben. -
#6351 Megtennéd, hogy a warezolt játékaidat legközelebb nem sorolod fel név szerint! Köszi! -
f00fighter #6350 És egyben a DS-től való búcsúé is? Na de ez már off. -
#6349 Eladó egy 4,5 hónapos, flashelt, tökéletesen működő és kifogástalan állapotban lévő XBOX 360-as gép, dobozában, számlával, tartozékaival:
20GB winchester, vezeték nélküli kontroller, AV-kábel, komponent-kábel, tápkábel, tápegység, Scart csatlakozó, magyar nyelvű használati útmutató + Play & Charge Kit (játék közben feltölti a kontrollert, így nem kell hozzá elemeket venni).
Használat után mindig letakartam, hogy ne porosodjon. 4-5 óra használat után mindig kikapcsoltam, hogy ne melegedjen túl. Ezekből is látható, hogy nagyon vigyáztam rá.
Vásárlás ideje: 2007. október 16. Tesco
A gép mellé 36 szuper játék is jár:
[moderálva]
A gép megtekinthető és kipróbálható Érden. Budapest és környékén megoldható a házhozszállítás.
Csere nem érdekel!
Ár: 99990 Ft
Email: [email protected]
Tel: 06-305-904-604
-
#6348 360-ra van a jatekaim.hu -n. -
#6347 Timeshift valakinek elado? -
#6346 Számomra most érkezett el a PSP ideje. ;) -
f00fighter #6345 Nocsak. -
#6344 Sziasztok!
Fekete DS Lite (doboz,töltő,védőfólia) + G6 Flash-t cserélnék PSP-re, értékegyeztetéssel.Lényegtelen, hogy Slim vagy nem, csak legyen dobozos,karcmentes s ami alapból jár hozzá az meglegyen.
Érdeklődés privátban. -
tihibaby #6343 Eladó:64mb-os memóriakártya X360-hoz,3000Ft/db. -
#6342 alkudni lehet -
#6341 Gamecube 2jatekkal 10e; KATT
PS2 alkatresznek v javitasra (DVD-t nem olvas,PS1 jatekokat viszi.) KATT
Final Fantasy Crystal Chronicles 5e : [URL=http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=fishBNS]KATT -
#6340 Eladó egy flesselt Xbox 360 Premium Pack, tartozékaival 6 biztonsági másolattal: Ár 68000 ft. -
#6339 Azért mondom hogy nemsok. Van belőle több NTSC-s... -
mergal #6338 Eladó egy The Darkness X360-ra. Angol karcmentes tokkal mindennel. Ára 7000Ft vagy csere is érdekel! -
#6337 Dehonnem, 4 féle. Ultimate Ninja 1-2.
Uzumakiból pedig most jött ki a 2. rész. Igaz oldalra még nem raktam ki ejj...
-
#6336 Eladó Speedlink vga kábel xbox 360-hoz, kicsi jack - rca átalakítóval így a pc-s hangfalon is lehet halgatni a box hangját.
Ára : 2500 Ft
-
zsalesz #6335 COD4 Eladó! Megkímélt állapot, garantáltan karcmentes! Utalás esetén a postaköltség 400Ft.
Ár: 11000Ft
Üdv.