Olcsó konzol, game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van nekem elado egy X-BOX 1 joy +30-35 játék ( evo meg mindenszar benne van ) ir : 35e ft
Elado meg 2 db Dramcast joystick egy eredeti és egy után gyártott !Egyben 3e ft
Érdeklõdni privátban !
PS3/X360 user: Infernohun
Az Ipod-hoz nincs semmi mas csak az eredeti bortartoja es a fullhalgatoja! Eredeti usb es toltot 4000ft lehet kapni de nekem nincs idegem jarkalni utana.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Igen ezt 1:1 -ben adom egy DS Lite-ert.
Ha valaki PSP akar adni erte akkor fizetem a kulombozeti arat.
TEHAT MEG1X
Elcserelem 2 honapos EREDETI Apple Video Black 30gb-os IPOD-omat 1:1 DS LITE-ra vagy PSP-re + fizetek kulombseget.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Metal Gear Solid 2: Sons of liberty - 3200 Ft
Splinter Cell 1 - 2500 Ft
Splinter Cell 2: Pandora Tomorrow - 3200 Ft
Red Ninja: End of Honour - 2500 Ft
True Crime: Streets of LA - 2700 Ft
Fallout: Brotherhood of Steel - 2500 Ft
Érdeklõdni a [email protected] címen lehet.
Cserébe érdekel 24: the game.
Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!
Ár: 3600 + kb. 400 (átutalás esetén)
[email protected]
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
(megjegyzem azert adom el mert elveszitettem a toltojet szal csak az eredeti fedotaskaja van es az eredeti fulhalgatoja)
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Nem utazol kicsibe srác. 😄
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
AZ ÁRA fix
Ugyanis az eu-s és az US változat különbözik. Az eusban 2 kocsi cserélõdött... a másik, hogy az US-bõl van-e PAL <#hehe>#hehe>
nekem az eu-s van meg és a civic coupé-t hiányolom belõle, kell a francnak a Vauxhall corsa lol
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
"a lényeg ha anygol legyen"-> a lényeg hogy angol legyen
amúgy gondoltam h több nyelven is kiadták és magyarul nem szal angolul kéne 😊 remélem érthetõ volt 😉
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
A lényeg ha angol legyen és karcmentes! ennyi 😊
légyszi hívjatok mert most nem vagyok itthon holnapig! 30/492-9068
köszi
MSN-címem : [email protected]
Mario Kart 64
Banjo Kazooie
Banjo Tooie
Donkey Kong 64
Zelda Ocarina of time
Super Mario 64
Resident Evil 2
Paper Mario
GoldenEye
Perfect Dark
Conker's Bad Fur Day
Lylatwars
info: [email protected]
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
10.000ft/db áron az alábbi európai cimek:
Nem foliasak, de ujszeru karcmentesek:
Motorstorm, Virtua Tennis 3, Fight Night 3, Splinter Cell Double Agent, Enchaned Arms.
esetleg 3Kert mar vinnem is, ha Pesten at tudnad adni a jatekot...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Csak azért mert már egy másik topikból másoltam a szöveget és ott evidens hogy arra kell.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Getaway: Black Monday 2500Ft
Matrix: Path Of The Neo 4000Ft
Yakuza 5000Ft
Mindegyik játék PAL-os,tok,kézi könyv megvan a játékokhoz és ami a legfontosabb a DVD-k karcmentesek.Csere nem érdekel.Érdeklõdni: [email protected]
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"