13108

Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!

ALAPszabályok kissunáknak:

1-3 éves korig 53% kedvezmény!

3-5 éves korig 31% kedvezmény.

5-7 éves korig nem verünk meg...

7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!

• SlickAdam
    Eladó karcmentes, angol nyelvű EU-s játékok PS3-ra:
    - Lost Planet: Extreme Condition - 10k
    - Orange Box - 10k

szokásos módon csak utalással válok meg tőle, de a postát állom (ajánlott k.,bélelt borítékban).
    PÜ!
  • Mozes13
    Van egy bontatlan PC-s !!! Timeshiftem. Ha vkit érdekel és cserélné ps3 game-re akkor szóljon.
  • CHEAPBOY
    Újonnan tudok 11ért, de a mai nam már lejár ahogy látom...
  • modernslave
    uncharted-ed vennék 10.000-ért ps3-ra. Mai napon érvényes a dolog. Használt boltban mindenképp megvenném de ha valaki olcsóbban eladná akkor benne vagyok (boltban 12-11ért találtam)
  • CHEAPBOY
    Army of Two PS3/X360ra eladó.

14900ft/db. Fóliás.

1200 a szállítás bárhova az országba.

[email protected]

vagy privi.

• waspika
    Eladó egy premium-os flashelt x360. Minden tartozékával, makulátlan állapotban. Venti mod+overcool benne van. A gép nem volt neten soha.
    Sok játékkal eladó.
    60eft.
  • Bagó Péter
    Szinte még gyári, kifogástalan állapotú, vadi új Xbox 360-os LOST: Via Domus (angol nyelvű, PAL) keresi boldog gazdáját, 10 ezer forint értékben. Budapestiek előnyben, esetlegesen csere Bioshock-ra, vagy The Orange Box-ra érdekel.
  • tihibaby
    Eladó:64mb-os memóriakártya X360-hoz,3000Ft/db.A postát Én állom.
  • CHEAPBOY
    Végre itt is eljő akkor a szépújvilág?:)

:)
  • adam first
    Eladó SEGA DreamCast játékok:
    -Shenmue 10 000Ft
    -Soul Calibur 3000Ft
    -Virtua Fighter 3tb 2000Ft
    -Sword of the Berserk (a játékot sima CD tokban tudom adni) +Project Justice+Nintendo Nester 3000Ft

Egybe a DC-s pakk csak 15k!

Eladó PlayStation 2 játék:
    -Stuntman 2000Ft

-Eladó Sony PSone ház+Sony PSone-hoz táp (AC adapter 7,5 V)+1MB PSone Memory Card 4000Ft

Eladó PlayStation One játék:
    -Space Debris 2000Ft

Egybe a PSX/PS2 pakk csak 6k!

Mindegyik kiegészítőről, játékról tudok képet mutatni. A játékok PAL szabványúak, eredetiek és kifogástalan állapotúak. Csere is érdekel PAL-os, jó állapotú Super Nintendo kazettákra. (tok, kisfüzet nem érdekes, ha nincs)
    Érdeklődni, privátban.
  • cenobite
    Egy éves (+1 hónap) Live Gold eladó UK gépre: 12.000 Ft.
  • guardian hero
    Kritika? Azt se tudod, mit jelent a szó. A további ugatást privibe kérem, ne szpemmeld tovább a topicot.
  • fishBNS
    nem birod a kritikat mi? =DD
  • guardian hero
    "Az is szanalmas"

Jah, főleg amióta ott is megjelentél.
  • fishBNS
    Hagyjuk a temat,megvan erre a topic. Az is szanalmas,de megvan. =]
  • torrente
    Különben miért kell arról beszélni, hogy letöltötted ezt vagy azt?
    Nem az a játék lényege, hogy játszol vele?
  • DanielT
    Jobb.
  • fishBNS
    Szerintem en ilyet nem mondtam. Egyszeruen csak kepmutatasnak tartom,h olyan emberek papolnak,akiknek ugyanugy ott van a vinyojan az film v az mp3. Attol,h nem beszel rola a forumban,hanem ugyesen magatol beszerzi mar jo?
  • torrente
    Én sohasem szóltam senkinek, hogy eredetivel vagy másolttal játszom, vissza lehet olvasni a topicokat. Ha már warezolok, csendben meghúzom magam és játszom, punktum.
  • DanielT
    Inkább az a nevetséges, hogy természetesnek tartod, hogy folyamatosan mindenki arról pofázik, hogy hogy lehet lemásolni MINDENT.
  • fishBNS
    Ezzel az a problema,h most ORIASI warez uldozes vette kezdetet itt az SG-n. Egy napon ugy emlekeznek majd erre a forumra,amely megvaltotta a vilagot egyszer es mindenkorra megszuntette a warezt... Szanalmas kepmutatas es mar nevetseges ami a topikokban folyik...
  • torrente
    Épp az a lényeg, hiszen valaki a címek alapján dönti el, hogy megveszi-e a pakkomat vagy sem. Különben külön nem adom el őket, nem többszörösítem, nem értem pontosan, hogy mi volt a nagy probléma ezzel.
  • mrpeck
    Dead rising eladó.
    pm-ben.
  • Sir Quno Jedi
    Megtennéd, hogy a warezolt játékaidat legközelebb nem sorolod fel név szerint! Köszi!
  • f00fighter
    És egyben a DS-től való búcsúé is? Na de ez már off.
  • torrente
    Eladó egy 4,5 hónapos, flashelt, tökéletesen működő és kifogástalan állapotban lévő XBOX 360-as gép, dobozában, számlával, tartozékaival:

20GB winchester, vezeték nélküli kontroller, AV-kábel, komponent-kábel, tápkábel, tápegység, Scart csatlakozó, magyar nyelvű használati útmutató + Play & Charge Kit (játék közben feltölti a kontrollert, így nem kell hozzá elemeket venni).
    Használat után mindig letakartam, hogy ne porosodjon. 4-5 óra használat után mindig kikapcsoltam, hogy ne melegedjen túl. Ezekből is látható, hogy nagyon vigyáztam rá.
    Vásárlás ideje: 2007. október 16. Tesco

A gép mellé 36 szuper játék is jár:

[moderálva]

A gép megtekinthető és kipróbálható Érden. Budapest és környékén megoldható a házhozszállítás.
    Csere nem érdekel!
    Ár: 99990 Ft

Email: [email protected]
    Tel: 06-305-904-604
  • DanielT
    360-ra van a jatekaim.hu -n.
  • PeeTeR
    Timeshift valakinek elado?
  • Csibe001
    Számomra most érkezett el a PSP ideje. ;)
  • f00fighter
    Nocsak.
  • Csibe001
    Sziasztok!

Fekete DS Lite (doboz,töltő,védőfólia) + G6 Flash-t cserélnék PSP-re, értékegyeztetéssel.Lényegtelen, hogy Slim vagy nem, csak legyen dobozos,karcmentes s ami alapból jár hozzá az meglegyen.
    Érdeklődés privátban.
  • tihibaby
    Eladó:64mb-os memóriakártya X360-hoz,3000Ft/db.
  • Fido4life
    alkudni lehet
  • fishBNS
    Gamecube 2jatekkal 10e; KATT

PS2 alkatresznek v javitasra (DVD-t nem olvas,PS1 jatekokat viszi.) KATT

Final Fantasy Crystal Chronicles 5e : [URL=http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=fishBNS]KATT
  • Fido4life
    Eladó egy flesselt Xbox 360 Premium Pack, tartozékaival 6 biztonsági másolattal: Ár 68000 ft.
  • jaszy
    Azért mondom hogy nemsok. Van belőle több NTSC-s...
  • mergal
    Eladó egy The Darkness X360-ra. Angol karcmentes tokkal mindennel. Ára 7000Ft vagy csere is érdekel!
  • CHEAPBOY
    Dehonnem, 4 féle. Ultimate Ninja 1-2.

Uzumakiból pedig most jött ki a 2. rész. Igaz oldalra még nem raktam ki ejj...

• Falabu #6336
    Eladó Speedlink vga kábel xbox 360-hoz, kicsi jack - rca átalakítóval így a pc-s hangfalon is lehet halgatni a box hangját.

Ára : 2500 Ft

• zsalesz
    COD4 Eladó! Megkímélt állapot, garantáltan karcmentes! Utalás esetén a postaköltség 400Ft.
    Ár: 11000Ft

Üdv.