13108
Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!
ALAPszabályok kissunáknak:
1-3 éves korig 53% kedvezmény!
3-5 éves korig 31% kedvezmény.
5-7 éves korig nem verünk meg...
7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!
-
#6414 Nem úgy tünik! 57 egy új Arcade, garisan. 256 os memóval. Ahoz képest vannak itt árak :) -
bllo #6413 X360 Premium vinyója nélkül eladó. Dobozzal, papírokkal, kontrollerrel, headsettel, kábeleivel.
3,5 hónapos, 2 hete 3ledes lett, x-media-nál lett újragolyózva.
Flashelt, mindent visz, hűtésmoddolt, overcool-os, nem banolt szerkezet.
Tekintettel a körülményekre 50 ezres áron vihető, kipróbálható Szolnokon és Debrecenben.
Érdeklődj a [email protected] címen. -
#6412 Elért a fórumra is az árcsökkenés szele?:)
-
#6411 Hello mindenki!
ELADÓ EGY ORIGINAL XBOX 360 ELITE 90000 FT-ERT HIVATALOS GARANCIÁVAL,ÉRDEKLŐDÖK IRJANAK PRIVÁTBA.
-
esceeper #6410 Xbox360 premium 2gyári játékkal (Ridge Racer,Forza2) flash-elt,eladó 75000-ért.Vagy elcserélném chipes Wii-re!!.Rgb-kábel van hozzá meg gold elöfizetés is.Érd:[email protected] -
#6409 5 hónapos, flashelt Xbox360 dobozában, Tescos számlával, vezetéknélküli joyjal, 20GB-os vinyóval, kézikönyvvel, AV- és komponent kábellel, 36 (sok akció)játékkal, Play and Charge Kittel 85 ezer Ft-ért eladó. Még soha nem volt vele semmiféle probléma.
Megtekinthető és kipróbálható Érden. Csere nem érdekel.
Email: [email protected] -
#6408 Eredeti ps2 játékok tokban, kézikönyvvel, 3000 Ft/db áron:
Gyűrűk ura 2: A két torony
Splinter Cell 1
Fifa Football 2005
Return to Castle Wolfenstein
Mercenaries
The Matrix: Path of Neo
Primal (kézikönyv nélkül; promócionális lemez)
Demólemez 7 játszható játékkal - 1500 Ft
Tiger Woods PGA Tour 2002 - 2500 Ft
Metal Gear Solid 2 (2 lemezes) - 3500 Ft
Primal - 4000 Ft
Prince of Persia 1-2 (a Trilogy pakkban 2 lemez, 2 kézikönyv) - 5000 Ft
Metal Gear Solid ps1 (2 lemez+Silent Hill demó, kézikönyvek) -5500 Ft
Érdeklődni privátban vagy emailben lehet: [email protected]
Kérésre képeket tudok küldeni emailben.
Érden lakom. -
Kalozoner #6407 keresek fahrenheitet xboxra(sima), eredetit nem baj ha nincs tok meg semmi de a lemez legyen jó állapotú:)... -
#6406 elkelt -
sting2 #6405 Fifa 08-at (magyar kommentátor), Doa 4-et (pal , és nem platinum)keresek Bp-i átvétellel. -
#6404 PS3-ra ELADÓ:
Devil May Cry 4 : 12500 Ft (Bontatlan,fóliás. 3-as régió)
Burnout Paradise : 12500 Ft (bontatlan,fóliás. 3-as régió)
Unreal Tournament 3 : 9000 Ft (Bontott,karcmentes,1-es régió)
Posta megoldható, költsége a vevőt terheli.
Előre utalásnál 500 Ft, utánvétnél 1370 Ft.
Érd.:70/599-4844 -
kellyyyy #6403 Eladó xbox 360-hoz zsír új 256mb-os memóriakártya 8000 ft-ért. Érdeklődni [email protected] vagy priviben. -
#6402 Kedves boltosok!
Tisztelt nagyfogyasztó!
Eladok par PS3-as game-et (nem postazok elviszem szemelyesen)
Bladestorm
Genji
Motorstorm
Stranglehold
Ultimate alliance
csak egyben 25000,-
dobdj egy telefonszamot priviben es radcsorgok!
Goblin -
#6401 Eladó SEGA DreamCast játékok:
-Shenmue 10 000Ft
-Soul Calibur 3000Ft
-Virtua Fighter 3tb 2000Ft
-Sword of the Berserk (a játékot sima CD tokban tudom adni) +Project Justice+Nintendo Nester 3000Ft
Egybe a DC-s pakk csak 15k!
Eladó PlayStation 2 játék:
-Stuntman 2000Ft
-Eladó Sony PSone ház+Sony PSone-hoz táp (AC adapter 7,5 V)+1MB PSone Memory Card 4000Ft
Eladó PlayStation One játék:
-Space Debris 2000Ft
Egybe a PS1/PS2 pakk csak 6k!
Eladó Super Nintendo Játékok:
-Super Mario World 3000Ft
-The Mask 2000Ft
Az összes játék a Project Justice, Nintendo Nester kivételével, eredeti, PAL (európai szabványú) és kifogástalan állapotú.
Érdeklődni, privátban.
-
#6400 UT3 PS3 eladó. 10k -
#6399 Eladó fekete DS lite érintőképernyőjén hori védőfóliával, dobozában,töltővel, karcmentesen s Castlevania Portrait of ruin játékkal szintén dobozos, kis füzet megvan.
28.000.-ért, érdeklődni priviben. -
#6398 12+1 hónap live "GOLD" kód UK regisztrációs géphez: 12.000 Ft
-
Mozes13 #6397 Van egy 2 méteres hdmi-dvi kábelem 2k-ért. -
#6396 Persze, hogy nem gondoltam komolyan, elnézést!
Helyesbítek, kevesebb eséllyel lesz 3 ledes, semmi sem 100%, az igaz..
DE_ nem érzem, hogy átbaszni akartam volna valakit ezzel... azért kaptam fel a vizet, mert te ezt sugalltad.
üdv! -
#6395 szerintem egyáltalán nem adnak rá garanciát. :P -
#6394 ott a pont ;) -
#6393 Igen kicsit szebben is fogalmazhattam volna, röptében írtam, sok dolgom volt ezért elnézés. Egyébként több fórumon olvastam a minap hogy sok 175W os gép is elhalálozott már, itt az SG-n is volt erröl szó. Hozzánk is jött már 1-2 db. Ha a boltomat ezér rossz hírbe hozza az az ő szegénységi bizonyítványi. Hiszen a vevők félrevezetése ellen szólaltam fel, nem átverni akartam valakit. De grayfox fenyegetéséböl arra gyanítok ő is tudja hogy mit árul. -
Freedy #6392 Jéé milyen emberek vannak. Kedves grayfox azt állította, hogy nm lesz 3 led-es, mintha tudná előre, hogy mi történhet meg. De honnan tudhatja?-sehonnan. jaszy csak helyesbített, mert grayfox olyat állított, amit nem lehet 100%-osan kijelnteni. az egy dolog, hogy a 175w-os gépek később és kevesebb hibásodik meg... Az meg mégnagyobb szánalom, hogy ezért rossz hírt fogsz kelteni az aláírásában szereplő boltról...
Mondjuk az is egy dolog hogy szebben is írhatta volna ezt: "nem lesz 3 ledes" Dehogy nem! --- szerintem... ha valakit ezzel megsértek elnézést, cask leírtam a véleményemet, ami elég sokszor van:P -
#6391 Paraszt aki mondja haver. Ki a fene szólt hozzád?
Csinálj amit akarsz..... anyunak is mond el!
Valószinü te is egy csaló, hazudozó lehtsz ha ennyire véded az átverőket!
Miért kell belém kötni mikor védem a jóhiszemü vásárlókat?
-
#6390 Látom nem csak szerintem vagy paraszt, de majd jó hírét keltem egy két fórumon az aláírásodban látható boltnak cserébe :) -
#6389 Te meg nemtudsz szépen beszélni? Heee?
Nemszeretem ha valótlant állítanak amivel megtévesztik az embereket.
Mekkora köcsög vagyok ugye?
Remélem pórul jársz egyszer és belátod.
Bár a te korodban énis csak ugattam.
-
#6388 te mindenbe bele ugatsz -
#6387 Nem leszóltam! Helyesbítettem , hiszen valótlant álított! -
#6386 Szerintem meg ne szóld le másnak az üzletét, inkább foglalkozz a sajátoddal:) -
#6385 Eladó egy gyönyörű állapotú, csilli-villi, fat PSP 3.50-es gyári (nem volt hozzányúlva, de okosítható) 1Gb-os memory stick-el, számlával, szeptemberig gyári garanciával és 5db UMD játékkal: Need for Speed Underground Rivals, Need for Speed Most Wanted, Sims 2, NBA Live 07, Syphon Filter Dark Mirror. Tokokkal, vonókkal, füzetekkel, tökéletes állapotban, csak együtt. Ajánlatokat privátban várok. -
#6384 mennyi garit adnak egy módosított gépre? tudtommal édeskeveset.
-
#6383 Nem, nézem a netet! -
#6382 van valakinek eladó PS3 -ja??? -
#6381 Hagyd csak, jóindulatú, olyan magyaros :) -
#6380 Jós vagy e? -
#6379 "nem lesz 3 ledes" Dehogy nem! -
#6378 eladó xbox360 Arcade (haver):
• ARCADE HDMI, 175W, ez a változat nem lesz 3 ledes!
• 1 hónapos, 2 hó garancia budapesti kiskerbe
• átalakított, Live-on nem volt, visszaalakítható (a firmware megvan)
• 3+1 játék, dvd borítóval
• Microsoft Vga kábel (monitorhoz) + 256Mb memóriakártya
• számla, gari megvan, 60 ezer HUF
üdv! -
Kalozoner #6377 fahrenheit-et (indigo prophecy) keresek xbox-ra...aki megválna tőle kérem jelezze..THX -
Foxhound1980 #6376 Nintendo DS Lite fehér szinben, kitünő állapotban, fóliázott kijelzőkkel, M3 DS Simply kártyával, melyhez mellékelek egy 1 GB-os micro SD kártyát, víztiszta plexi védőtokban, makulátlan állapotban dobozában eladó. )a dobozból hiányzik a belső karton de minden más megvan) Igény szerint játékokat is tudok adni mellé melyek a M3-mas kártyáról futattahatóak természetesen. Csere nem érdekel. Ár: 35000,- huf.
BP
06204362900 -
#6375 Nintendo WII 8 hónapos garanciális.
Kicsit karcos a gép de nem vészes!
Adok játékot is hozzá. ( wii sport, Zelda )
Így 50.000Ft
Vagy 4 játékkal ( Call of duty 3, Keresztapa )
55.000 Ft
Doboza, papírjai megvannak...
Érd privátban....