13108
Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!
ALAPszabályok kissunáknak:
1-3 éves korig 53% kedvezmény!
3-5 éves korig 31% kedvezmény.
5-7 éves korig nem verünk meg...
7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!
-
#7534 csapkodni lehet, max. újabb fél év... -
#7533 szervízekbe -
krizoli #7532
Itt egy kis hír a PS3 Platinumról -
#7531 Ennyi ! A magyar az nem feltétlenül szar. Maszekokhoz célszerűbb vinni. A hivatalos az tényleg gáz, de ott lehet verni az asztalt bőszen. -
#7530 szar szervizbe jársz... :D -
#7529 Nekem is vannak pozitív tapasztalataim a magyar szervízekkel...ja nem, mégsincsenek... :D -
#7528 Akkor mibe? Már vittem gariztatni 3 ast és szó nélkül javították........ -
#7527 ELKELT -
#7526 Nem abban kételkedtem, hogy hivatalos, valódi, hibátlan garijegyet adsz. :D -
#7525 The Bourne Conspiracy Ps3 ra 8500Ft ért eladó.
Érdeklődni privátba. -
#7524 Hát passz. Kb fél ár lehet, 8 ezer körül. 5900Ft a ps2 platinum általános ára (persze van olcsóbb és drágább is) ettöl szerintem a Ps3 játékok drágábbak lesznek platinum kiadásban.
Én tok nélkül kaptam ajándékba egy ismerőstöl. Csak Augusztus 1 töl kapható hivatalosan. -
#7523 http://www.mediamarkt.hu/Game/ps3_ajanlo.html -
#7522 nekem is megvan,nem venni akarok,csak most láttam ,hogy van az mm-ben ps3 platinum.és a platinum árát nem tudom!!!!! -
#7521 Az saját, nem eladó.
Nem tudom mennyi a bolti ára, ott még nem kapható ha jól tudom. -
#7520 mennyi az ára? -
#7519 Nekem már van Uncharted platinum kiadás. -
#7518 megérkeztek a ps 3 platinumok a net szerint.látott már valaki élőben ilyet -
#7517 Ez hivatalos Media Makt os garijegy. Nem értem miért kételkedsz a kézenfekvő dolgokban? Ami érvényes az érvényes. -
#7516 Nem kérek többet a gariért, ez a piaci ára egy használt 60 asnak. -
Piko888 #7515 Eladó!
Xboxra GTA Trilogy
PS3-ra Jericho és Dark Sector -
#7514 a 89900res mogott is, s szintugy hivatalos garika. majd bevállaljuk saját kontora hmm?:) -
#7513 Az szép, én 70ért se tudtam eladni egyet a multkor, csak alig alig.
-
#7512 Ez van a dobozban :)
-
#7511 Eladó egy bontatlan Metal Gear Solid Essential Collection PACK / NTSC!
http://www.gamingtarget.com/images/media/Specials/MGS_Essential/games.jpg -
#7510 Amúgy no offense, de asszem mindketten tudjuk mit ér a te, avagy bármelyik más bolt garijegye MA Magyarországon. :D Eleget szoptam VADIÚJ cuccokkal is, úgyhogy aki ezzel etet, hogy nodehát van rá gari, azt KÖRBERÖHÖGÖM! Tudnék mesélni, de minek... -
#7509 Oké, de akkor te a gari+számláért kérhetsz többet a gépért. Egy magántulaj nem kérhet érte annyit, mert nem cég! -
#7508 Még mindig eladó:
Eladó 1db tökéletesen működő PAL-os Nintendo 64 játékkonzol, tartozékaival.
Amit a géphez adok:
-1db eredeti N64 irányító
-1db eredeti Jumper Pak (memória a gépben)
-1db eredeti Controller Memory Pak (memória a joyban, néhány játékhoz szükséges, mint pl: Rayman 2, Resident Evil 2)
-1db eredeti Memory Expansion Pak
-6db eredeti PAL N64 játékkazetta:
-Banjo Kazooie
-Donkey Kong 64
-Goldeneye
-Perfect Dark
-Rayman 2: The Great Escape
-The Legend of Zelda: Ocarina of Time
Ár (fix), a gép és tartozékai csak egyben eladók: 17 000Ft.
Eladó 1db tökéletesen működő Sony PlayStation játékkonzol, tartozékaival:
-1db eredeti Sony PlayStation Dual Schock irányító
-1db eredeti Sony 1MB Memory Card
-1db AV kábel
-1db Scart kábel
-1db eredeti Playstation játék: Space Debris (angol nyelvű, nem Platinum kiadás!, tökéletes állapotú tokkal, kézikönyvvel, hibátlan állapotú CD)
Ár (fix), a gép és a tartozékai csak egyben eladók: 5000Ft
Eladó eredeti PAL N64 játékkazetta (dobozában):
-Conker's: Bad Fur Day (eredeti dobozában+576 teszt a játékról) 11 000Ft
Eladó eredeti PAL PlayStation játékok:
-Silent Hill (angol nyelvű, nem Platinum kiadás!, tökéletes állapotú tokkal, kézikönyvvel, hibátlan állapotú CD) 8000Ft
-Fear Effect 2: Retro Helix (angol nyelvű, nem Platinum kiadás!, tökéletes állapotú tokkal, hibátlan állapotú CD-k) 12 000Ft
Eladó eredeti PAL PlayStation 2 játék:
-Stuntman (angol nyelvű, nem Platinum kiadás!, tökéletes állapotú tokkal, kézikönyvvel, hibátlan állapotú DVD) 2000Ft
Eladó eredeti X-box játék:
-Roadkill (angol nyelvű, tökéletes állapotú tokkal, kézikönyvvel, hibátlan állapotú DVD) 2000Ft
Elérhetőség/Képek e-mailben: [email protected] -
#7507 Az árat a vevő és az eladó egyessége szabja meg. Ha nem éri meg ez egyiknek már nincs üzlet. Senki sem annyira buta hogy 60 ért el adna egy 60GB os gépet, ezeken nem lehet 20-30 E ket keresni. 10-20% a haszon.
Hát a gari mitöl mese? Az enyémhez hivatalos számla és gari jegy van. Ez nem mese! -
#7506 Nem 1x eljátszották ismerősökkel is a kereskedők, hogy mondjuk 1milkáért vették volna be az általuk előzőleg anno eladott kocsit, de ők máris 1.3-ért árulták azokat. Ugyanakkor magánszemélytől véve senki sem adott 1.1-nél többet érte (vagy annyit sem), mert nem hülyék és nem véletlenül nem a kalmártól veszik. ERGÓ aki mindenáron bolti használt áron akar eladni magánszemélyként, az vagy hülye, vagy kapzsi.
Magyarán többért el lehet adni, mint amennyiért a kalmár beveszi (még szép), de korántsem annyiért, mint amennyiért a kalmár vesztegetné. EZÉRT kell mindig gyököt vonni abból, amit a kalmár mond... :D -
#7505 Nem. A boltok mindig többért adják a HASZNÁLT árút is, mert hasznuk van rajta (nem elég nekik az sem, hogy nyomott áron veszik be). Elég felkukkantani a jatekaim.hu-ra és elborzadni. Ergó magánemberként csak akkor kapsz olyan árat, amiért ők vesztegetik, ha találsz egy NAGYON HÜLYE BALEKOT. Én magam is, ha el akarok adni valamit, akkor igyexem az aktuális bolti (használt) ár alatt meghírdetni (jóval), mert úgy van esélyem megszabadulni tőle. -
LittleBirdY #7504 De most te vagy tévedésben. Meg mindenki, aki még ezen vitatkozik. Mozest távolról sem érdekli, hogy boltban mennyiért veszik be, mivel egyértelmű hogy áron alul fognak árajánlatot tenni a ps3-ra, mivel így lesz nekik hasznuk. Éppen ezért akarja eladni "közvetítő nélkül" amiért, ahogy jaszy is mondta, a 100-110k teljesen elfogadható ár. Tehát a vitatkozó felek most teljesen elbeszélnek egymás mellett, mivel másra gondolnak. -
#7503 Ne azt mondd, hogy boltosként mennyiért ADOD, hanem hogy mennyiért veszed be! Gondolom teszel rá hasznot és tőled is jobban megveszik, mert "bolt" és hisznek a mesében, meg gariban, meg ilyenek. De TE MAGAD, mennyiért veszed be egy 1xű, vadidegen magánemberkétől, aki beesik vele az ajtódon?! Naugye, így mindjárt más a lehányzó fekvése... -
#7502 Eladó karcmentes Sony PSP Slim Black!
+ Eredeti 4Gb Sony memory stick (+dvdn egy két játék)
-pár hónapos, nagyon megkímélt!
-okos, mindent visz, 3.90m33cfw
-skype, msnmessenger
-dobozában, tartozékaival (hálózati töltő, leírások)!
-fél év kisker garancia!
Budapesti, személyes átvétellel, kipróbálható!
38900- -
#7501 No azért ez már vicc. 60 as gépet keresik mint a cukrot, 100K szerintem reális érte, én nemrég 2db ot adtam el 115,112 ért. Nekem is van 100ért 60 as gépem és nem röhögnek ki a vevők, sőtt tutira veszem hogy max a héten nézem csak.
76 ért adtam el 1 nap alatt egy használt 40 est a neten. Annyi jelentkező volt hogy majdnem kisorsolni kellett.
A 40 es új ára a multikban még mindig 105-108 ezer. Beszélhetünk itt 89 ezres új 40 es röl de az hivatalos gari nélküli masina.
Bár kétlem ezt az árat is. 95-97 körül kapható a leg olcsóbban. (e mögött darab szám is van)
-
#7500 Nemrég 90ért kínáltam 60 gigást... tényleg sok a 110. -
sting2 #7499 UI : 06 20 9 346 188... -
sting2 #7498 Eladó, Bontatlan Gears of War
6500 ft
Bp-i átvétel vagy utalás -
#7497 Xbox 360 Arcade pack + Gta4 + pgr3 50ezer Ft Postan is mehet de csak utanvettel ,
Gép hibatlan 5-ször volt bakepcsolva öszvissz
Gyári nem buzerált, nincs cooler nincs mod -
lowdog #7496 kár érte :(
kösz az infót, nem nagyon követtem az E3-at mindenesetre ez megmagyarázza hogy a sima 80-as miért tünt el az amazon.com-ról :) -
Papesz #7495 Nem tévedtél,tényleg benne volt, de azt csak az USA-ban árulták és "költséghatékonysági okokból" már leállították a gyártását.
Az a 80 gigás verzió, amit az E3-on jelentettek be, már egy másik változat. A 40-es helyett lesz ősztől, talán Európában is, de erről egyelőre nem tudunk konkrétumot. Az viszont biztos, hogy Core Pack névre hallgat, mégpedig azért, hogy jelezzék a különbséget a régi 80-assal szemben.